Sziasztok!
Masni! Annyira aranyos Máté azon a képen!!!! Milyen nagylegény már Ő is!!!
Szerintem a kaja miatt ne aggódj, ha jó a kedve, nem nyűgös akkor most ennyi az igénye és kész. Anyatejes vagy kap tápszert is?
Kriszta! Panni is egy tündéri kiscsaj és olyan kis huncut forgója van elől Neki is, mint az Én Kolosomnak
Veronikusz! Nagyon sajnálom a tigris elvesztését

Szegény Kata! A kislányok egyébként is sokkal jobban tudnak ragaszkodni dolgokhoz szerintem mint a kisfiúk...de cáfoljatok meg, ha nem így van!
Steffi! Remélem a herpeszed gyorsan elmúlik. Sajna Én sem tudom, hogy mi lenne rá a legjobb.
Zsófi! Gratula Lénának a forfolódáshoz!!!! Ügyes baba!!! Kolos is csinálta már, de most valahogy nem csinálja. Én is mondtam a férjemnek, hogy el kéne menni a kiállításra. Ti babakocsival vittétek Lénát vagy a kendőben?
Saara! A szülőszobák 1 ágyasak, van labda (de csak kettő, tehát nincs mind a 3ban) Lehet sétálni, azt csinálsz amit akarsz vajúdás közben. A férjed is ott lehet természetesen. A ctg-t nem kötik rád, rám legalábbis nem kötötték, néha megnézték, hogy miújság, de a dokim legtöbbször amikor már az ágyon voltam, ilyen hagyományos kis kézi hallgatócskával hallgatta a babám szívhangját...de ez lehet, hogy dokifüggő inkább. A két nagyobbik szobában modernebb szülőágy van, a kisebbikben nem olyan csúcsmodern.
Szerintem ha jársz majd már CTG-re nyugodtan kérd meg a szülésznődet, hogy mutassa meg a szobákat, illetve van szülőszoba látogatás is.
Györgyi! Ez melyik könyv? A Suttogó? Abban olvastam ennyire programozott napirendről. Persze, hogy minden gyerek más és más, nem szentírás egyik könyv sem, de támppontokat azért adhat bizonyos dolgokhoz. Minden "SZAKIRODALMAT" fenntartásokkal kell kezelni, erre az egyre már rájöttem! Régen láttuk már Jázmint, kérünk képeket!!!
Heni! Mostanában nagyon ritkán jössz! Csak nincs valami baj? Tényleg, sikerült lefoglalnod végülis a romantikus szállást???? majd kérünk róla részletes beszámolót!!!!!:)
Köszi lányok a dícséretet. A házasságot mi sem siettük el, 9 évet jártunk együtt. Ráadásul Én nem is akartam összeházasodni, de a baba miatt a férjem szerette volna, így igába hajtottam a fejem. De nem bántam meg és szerintem Ő sem:lol:
Hú csajok képzeljétek Kolos este 8-tól reggel 9-ig aludt egyfolytában ébredés nélkül, eddig ez a csúcs
Eni, Ancsa!!!!! Kérünk bejelentkezést!!!!!!