A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Ameddig nem volt banyanet, addig ezt bírta művelni a Lyányom, teljes csendben....

Kép
macskanyu

Mása, Fibi, Indinek igaza van, magára vessen, aki nem szól, hogy SOS. De én már csak ilyen makacs szamár vagyok, sose kérek senkitől semmit, vagy ha mégis akkor még nekem van lelkifurdalásom... :D
meg hát ide nekem az oroszlánt is, nehogymá' ne bírjam el a fiam babakocsistól a 8. hónapban :lol: (végülis elbírtam, csak szar volt. főleg utána. de mondom, magamra vessek.)

Indi, jó ez a nóta! :lol:

Uxi, Bálint Balázsról sok jót hallottam, emberileg és szakmailag is. Siess hozzá bejelentkezni, mert nagyon népszerű :wink:

beszéltem ma Lindivel, és Grétike már agyonszeretgeti Barnabást :D úgy megnézném, olyan édesek lehetnek :D
hálistennek tejecske is van bőven, sőt, már fejni is kell! pedig a H-ban a kedves csecsemősök már a második napon tápot akartak volna adni a nagyfiúnak :?
de Lindi szerencsére nem hagyta magát beijeszteni, ezért le a kalappal! :)

anyóshoz mégsem mentünk, már itt álltunk talpig díszben az ajtóban, amikor kiderült, hogy mégse fogadhat ma bennünket :twisted:

apafejt ma kirabolták az edzőteremben! pedig zárt kabinban volt a cucca. elment a zsarukhoz feljelentést tenni, ott tudta meg, hogy a biztonsági kamera már 2 hete is rögzített egy kiscsajt, aki szépen végigjárta és kipakolta a kabinokat :evil: a tulaj persze erről nem tett említést a kuncsaftoknak, pedig akkor talán semmit nem hagynak a kabinban :roll:

votiv 8)
votiv

Votiv,
engem is mindig lecsesz a hugom, hogy miért nem kérek segitséget a babakocsihoz... :roll: :wink:
áá, edzöterem :( :evil:

Mása,
miért, mi lehet a kicsi gyomrával, hogy sokáig mutogatta? :?
fibi

Indike!

tegnap bealudtam Édes N(n?)ovember-en.Pár szóban elmeséled?
A csajnak valami defektje van igaz?

Juc
20170114224602

Indike!

Már kinyomoztam közben! :lol: Biztos jó volt. :?
20170114224602

Macs,
Fülinek mi az a zöldes folt a homlokán? :? :lol:
fibi

Fibi,
önálló! a fejét is önállóan szereti beverni, amikor elszalad miközben zárom az ajtót... :?
macskanyu

sziasztok,
én is 8-9 hósan cipelgettem B-t a babakocsiban át a börsi úton. És az volt a vicces, h egy rokon pasi ment el mellettünk miközben átegyensúlyoztam az akkor 15 kilós fiamat az x kilós kocsival, és persze "nem vett észre" mert nagyon sietett...
de akkor már úgy gondoltam, ha ennyit nem bir ki ez a gyerek, akkor ideje megszületnie. De kibirta, sőőőőt, tovább is maradt, mint kellett volna neki, szóval stram kiscsávó az Igi. 8)
a sors fintora, h most nem tudok ilyen totál brutál lenni, pedig Igi vasággyal sem több 11 kilónál, és olyan nehéz neki megmagyarázni, h nem vehetem fel. Azaz, LEHETETLEN. És elég makacs, igy a lábamba kapaszkodva szokott üvölteni, amig nem veszem fel... :?
pedig a szopitól tök ügyesen leszokott. Miután hazajöttem a Hból és felébredt, rögtön jött,h ciccic, én mondtam, h most már nincs, erre olyan keservesen sirt,h majdnem beadtam a derekem, de ott volt apa, és segitett. Most meg azt játszuk,h odabújik, és simogatja, de nem akar szopizni, mert valszeg már el is felejtette... :?

autóvezetés parám nekem is volt/van/lesz, egy dolog segit, a gyakorlás. És minél több gyerek van veled, annál bátrabb vagy, ez egész biztos!!!!Viszont nagy forgalomba ma sem megyek, Hba is elég komoly kerülő utakon jutok el, de vmit vmiért!!! :wink: legalább eljutok!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsána,
mikor nekem fáj a hasam és Füles üvölt, hogy vegyem fel, akkor leülöka szőnyegre mellé, így teljesen oda tud bújni és nekem sem nehéz. Persze ez az utcán nem működik..
macskanyu

Macs,
otthon már én is próbáltam ezt...NÉHA bejön...ha nagyon kiütötte magát, akkor sajnos nem... 8)
makacs, pont mint a bátyja, apja, anyja... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Bálint is sokszor elfogadja már, hogy Anya nem veheti fel, mert nagy már a pocakja, fáj a háta, stb. persze ez olyankor könnyebb, ha ott van Apa potlásnak....
és pár napja megint kéri a cicit alváshoz..... :roll: nem tudom, mi lehet az oka. de édes, mert közben simizi a csupasz hasamat, és 2 szivás közben elmondja, hogy "Lemente baba éppen játszik.... mocorog.... alszik....." ilyesmi :D

És elkezdödött a véget nem érö kérdések korszaka :)
ma a kocsiban kérdezi: hova megyünk?, mondom: boltba. B kérdi, "mi neve boltnak?", mondom, teszko. Aztán: "hol van tekko?", mondom, Gödöllön. erre ö, hol van Gödöllö, én: Szada mellett. és ö: hol van Szada? áááááá :lol:
fibi

DÓCINAK ÉS DORKÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
Azta, milyen kedves és aranyos Bálint (Leventés mesélése...). Kérdezés nagyon klasszul hangzik. Peti még csak kinyilatkoztat! A kérdésektől kicsit parázom, mert biztos autókról és haszongépjárművekről fog kérdezni. (Én meg csak a mezőgazdasági járművekhez értek, azokhoz is csak kicsit.)

Én már lazán felveszem Petit, de így a 37. héten ez nem nagy kunszt. Főleg, hogy ő a 41. v. 42.-en született.
Viszont utána fizikailag annyira rossz, hogy mindig megbánom. És ő direkte a hasamra szeretne ülni (mondja is), ahhoz meg nem tudom mit szólna Marci. Az a vicces, hogy mikor kettesben vagyunk nem távolodik el tőlem fél méternél messzebbre, de általában a lábamon ül. Ha meg ott van pl. anyám, barát, bárki akkor én azt csinálok, amit akarok. És ha észreveszi, hogy eltávolodott, akkor rohan vissza hozzám.

Gréti is aranyos lehet!!! Kiváncsi vagyok Peti mit szól majd az öccséhez.

Votiv,
Nemsoká itt a bál és utána én is olvashatok róla. (Már ha írsz...) Ruha teljesen kész?

Móni
Kép
Kép
monisa

ó, Hát tényleg! :oops:

Dóra, Dorka, Dóci! Remélem, szép napotok volt! Így reggelre visszamenőleg is bódogot!!!!!!!!!!

Kép

Jucus :) én harmadszorra is elaludtam :) de jó kis édesbús történet, egyszer már sikerült végignéznem :lol:

indianyo

Moni,
igen, nagyon édes :) föleg, amikor mindent leutánoz.... a minap azt hallom a szájábol, hogy "atta kúúva"..... :oops: :roll: :lol:
Ja, és én is emelem/viszem idönként. sokszor kihuzom a kanapét, hogy a földszinten aludjon, de persze inkább az emeleten akar hunyni ebéd után, hogy anyja cipelje fel ezen a jo kis keskeny lépcsön 8)
fibi

Sziasztok :)

Ma kétszer is voltunk sétálni. Tök jó meleg volt.

Macs,
Füli nem semmi kiscsaj :) Vissza is pakol? ;)

Fibi,
most akkor "felkötheted a gatyádad" :) És kitalálhatod azt is, hogy MIÉRT sárga a sárga és MIÉRT van két szemünk stb. :D
Ja, a gyomorral az a gon, hogy a genetikai uh-n a bártfaiba nem látták a gyomrát. Vizsgálat eredmény sem rekeszizomra, sem gyomorra nem volt :( Tegnap a doki jól megnézte és nem mondta, hogy gond lenne. Két dolog motoszkál bennem: 1.-nem lehet semmi gond
2. remélem nem azért nézegette annyitt a doki, mert valami nem okés :roll:
Egyetlen mondata nyugtatott meg: " ha valami nem okés, akkor mitől van tele a húgyhólyag?" De jövő héten elmegyek a praxisba egy alap-vizsgálatra, mert marhára zavar a dolog. Orsinál mindíg tele volt a gyomor. Ja és ma olvastam valahol a neten, hogy az üres gyomor arra ia utalhat, hogy nem megfelelő a veseműködés :shock: Szóval parázok. Ma már bőgtem is, mert állandóan hergelem magam :? Ma a barátnőm nyugtatgatot, aki már lassan szűlni fog :) Olyan rendi volt és nyugtatgatoot. Nekem meg jó kis lelkiismeret furdolásom lett, hogy Őt terheltem ezzel. Igaz nálunk ez oda-vissza játszik :) Na, annyi. Most jól kiírtam magamból.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Drága Mása! ne izgulj! ha gáz lenne, Faludi már rég kongatná a vészharangot! biztos minden oké!

Móni, ruhapróbára holnap is megyek, remélem már tényleg kész lesz :D vagy legkésőbb szombatra :lol:

de ma voltam fodrásznál, és olyan szépséges lettem, hogy elbőgtem magam :D és itthon Isti alig ismert meg, úgy nézett, hogy mi lett a mamával! :D
mindjárt lefényképeztetem magam, mert idejét sem tudom, mikor néztem ki ilyen emberformán :D

holnap megint nyakamba veszem a várost, és addig haza se jövök, míg nem veszek cipőt.
szerencsére Istókot a dédi megvigyázza, szóval ez igazi luxus-szabadnap lesz, leszámítva a cipő utáni kényszeres rohangálást :?
szombaton meg nagy romantikus kontyot tűznek nekem, és a bál előtt még kapok egy szuper klassz sminket is, és mindehhez jön a királylány-tavasztündér ruha, és olyan de olyan szép leszek hogy csak na. csak mosolyognom nem szabad :(

ma összefutottam egy ex-egyetemi kolleginával, aki kérdezte, hogy mi lesz a kisbabám neve, én meg elárultam neki, erre vidáman ugrált, hogy az ő gyereke is Lilike lesz majd, és hogy ugye milyen kis cuki név? :twisted:
háááát, kinyílt a bicska a zsebemben. most egyeztetek apafejjel, hogy talán változtassunk, és legyen első keresztnév a Róza...

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Köszi, hogy írtatok.
B. Balázs nem vállalt sajnos, de nagyon normális volt a telefonban, nem úgy, mint Balogh T.
Na, őhozzá akkor sem mennék, ha vállalt volna, annyira bunkó volt... :?

Még Bardóczy Zs-t ajánlották, de úgy tűnik, ő nekünk megfizethetetlen.. :cry:

KépKépKépKépKép
uxi

Votiv :) jaj de jó, várom a képet - bár te nekem mindig szépséges vagy :) Róza Lili nekem még jobban is tetszik :) És Istók meg is simogatott?

indianyo

Uxi :) hát igen, ez egy felkapott kórház felkapott orvosokkal :( BZS se vállalna el, úgyhogy ne is bánkódj az árain.

indianyo

Mása,
biztos nincs semmi gond! én arra jöttem rá, hogy ketteskével én is több extra parát gyártottam magamnak :? remélem, Nálad is bebizonyosodik, hogy nincs ok aggodalomra.

Votiv,
na, lááááááátoood.... :roll: akkor Te megértesz, hogy miért gondolkozok az Arnoldon :lol:
fibi

Uxi, sajnálom, hogy nem vállalt BB :(
de Baloghot tényleg ne bánd! biztosan találsz nála jobb dokit (embert) :wink:
esetleg Barna Pétert kérdezd még meg, ő is hasonlóan fiatal és ügyes doki, mint BB.

votiv 8)
votiv

Uxi,
és a Szent Istvánban már nem is probálkozol akkor? van egy olyan forum, hogy Fedina Laura. Vagy mégis inkább ffi dokit szeretnél?
fibi

Dóráknak, Dócinak, Dorkának nagyon boldog névnapot!!!

Mása :) Nyugi, a dokink elég szókimondó, ha vmi gond lenne, tuti mondta volna, de ehelyett megnyugtatott, szóval NYUGI és ne álmodj rémeket!!!

Macs :) Kávé rulez! Örülök, hogy már jobban vagy! :D És Füli biztos csak azért pakolt, hogy utána segíthessen rendetrakni! :wink: :lol:

Vera :) Marcinak nagy gratula a mászáshoz! Igazad van, innen már nincs megállás :lol:

Votiv :) Cipekedés :evil: na nem akarok papagájkodni és mondani, hogy nem kéne meg hogy kérj segítséget... inkább csak annyit hogy vigyázz magadra, lécci!! Cipővásizáshoz drukk, remélem sikerül szépet kapni! És ha már megvan a kép, felrakhatnád ide is, hadd gyönyörködjünk! :wink: (vagy irigykedjünk? :lol: )

Ancsi :) Lencsi és a betét :lol: :lol:

Vica :) Játszószőnyeg és a "nem-tartozék-baba" is nagyon szépséges :wink: :D

Zsan :) Bulást Neked továbbra is!! Én meg sokszor ölbe veszem inkább Bálintot, nem felemelve dajkálom, gyorsan megszokta a változást, persze ha nagyon eltörik a mécses, az más :roll:

Fibi :) Nagy gratula Bálintodnak a bukfenchez meg a számoláshoz! :D :D Kérdések tömkelege :lol: hát igen, most jön még csak a java, amikor válaszolni is kell :lol: Zsolo háta hogy van?

Indi :) Nóta :lol: Dominó nem semmi sportot űz: alvaugrás :shock:

Móni :) Bálint is szeret itthon segíteni, sztem nincs ebben semmi rossz, sőt haláli, amikor a portörlővel takarít, de nekem is van egy gyanúm, hogy hamar kinövi :mrgreen:
denizsa

Votiv,
Nagyon köszi a választ hinta ügyben. Őszintén szólva az ár nem érdekel, költsön csak az anyós az unokájára :twisted: Aki ki tud adni egy sí bérletért 60e ft/főt :roll: :shock:
Meg az szól még a hinta mellett, hogy nem kell hintáztatni a dedet, megy az magától is, már mint az elemektől :D
Olyan jól hangzik, hogy királylány leszel majd :D és képet mindenféleképpen tegyél fel :D
Ja és cipő ügyben, én a nyugatinál vettem a mennyasszonyi cipőmet. Árban nagyon korrekt volt és nagy volt a kínálatuk is. Egész pontosan ez az üzlet közvetlenül a Skála mellett van, a Bajcsyról lehet bemenni, egy kicsit olyan mint a labirintus és annak vhol a közepén volt. Nem nehéz megtalálni.

Fibi,
Akkor ezek szerint Apa nem is akart költözni? Bálint és a kérdések :D

Dóráknak nagyon boldog névnapot!!!!

Kép Kép
curse

Uxi,
engem nemrég próbáltak protekcióval benyomni a BZS-hez, sajnos sikertelenül...
BP-t ajánlom, de ő sem biztos, én a kórházban próbáltam rábeszélni, h vállaljon el, és mindig kedves, de kitérő választ adott... :?
Sajnálom a BB-t is, ő az én másik titkos favoritom! De akkor őt sem fogom megpróbálni, ha BP nem vállal...
sebaj, sztem elég, ha keresel egy szülésznőt...
mesélj, mi volt a Baloghgal!!!!

Votiv,
micsoda napod lesz!!! És hajadat látnám már!!! :) úgy, mint Zuziét is!!!

holnap megyünk Pécsre, drukkoljatok,h ne legyen semmi gond a Merse babával.

Mása,
sztem azért jó,h megnézeted a praxisban! Magánba jársz a Faludihoz? Mert úgy hallottam, h ott nagyon nem jó a gép...
de NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Fibi,
egyelőre még beteg vagyok, viszont sztem javulok.
Csüt-péntek reggel megyek cukorra, utána már ráérek...
de holnap du még egyeztessünk, mert Isten tudja, hogy leszek...és taknyot nem szivesen adnék át Bálintnak vagy Levinek...no, meg anyukájuknak...:wink:

és és és, kinek van bába válaszol, vagy hasonló cimű könyve??? rájöttem,h fel akarok készülni a szülésre!!! :lol: szóval, ekllenének nekem kölcsönbe ilyen szülős és nőcis könyvek...

Curse,
te jövő héten mikor vagy "városban"? én sajna délelőtt nem érek rá, gyereket szoktatok a bölcsibe...mintha a szivemet tépnék ki...mennyivel egyszerűbb volt Bvel!!! :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

ja és ma agyilag nulla vagyok, szóval menyasszonyi :oops:

Kép Kép
curse

Curse, az más, ha az anyós veszi :twisted:
eza cipőbolt netán a Nyugati Átjáróban van? mert akkor rajta a van a listámon! :D

annyira nehéz már ekkora hasra/súlyra alkalmi cipőt kapni, ami nem túl magas, és nem is bicsaklik ki benne a boka, hogy már ott tartok, (szinte) mindegy mennyibe kerül, meg hogy néz ki... :D

Deni, épp most döglött be az adatátvitel a fotómasina és a gépem között... eddig 3x indított újra, ha rákapcsoltam :evil: szóval most úgy néz ki mégse tudok képet felrakni :(
votiv

Sziasztok!

Igen, Barna Pétert ajánlották még, majd holnap megpróbálom, de nem sok reményt fűzök a dologhoz.

Fedina Laurát is ajánlották, eredetileg őt is drágállottam, de azóta olyan árakat hallottam, hogy most már nem is tartom vészesnek.

Balogh T. elég arrogáns volt a telefonban.
Ugye mondtam neki, hogy bezárják a kórházat, ahová járok, ezért keresnék másikat, erre közölte, hogy kérem, a miénket is... Aztán kifejtette, hogy milyen szankciókat fognak alkalmazni a körzeten kívülről érkező kismamákkal, fizethetünk majd több 10 ezer Ft-ot. MEgkérdezte, melyik kerületben lakunk, utána úgy beszélt a körzeten kívülről jövőkről, mint a páriákról, akiket max megtűrnek, de legszívesebben elzavarnának.

Mondtam, vállaljuk, erre ő, hogy akkor már csak egy orvost kell keresnem, mert ő nem vállal, nem ér rá, szabin lesz, van 22 orvos, végigmehetek minden, de ne reménykedjek.
Nem is annyira azzal volt baj, amit mondott, hanem az arrogáns és kioktató, fölényes hangnemével.

Mondtam is neki, hogy akkor szólok az ismerősömnek, aki őt ajánlotta, hogy ő is váltson időben orvost, mert egy napra lennénk kiírva... :roll:

Már az első pökhendi mondataiból éreztem, hogy nem ő lesz az "igazi"... :x

KépKépKépKépKép
uxi

Zsanci, tudok adni neked 2 Leboyer-t, a Gyöngéd születést meg a Szülés gyöngédent! a Bába válaszol annyira nem szülésfelkészítő, inkább praktikus tanácsok tömege, és kb 20 oldal a terhesség, 20 a szülés, a többi 120 gyermekágy és babaápolás.
na de van most egy új könyvem, Deepak Chopra: Az élet mágikus kezdete. ezt is odaadom, mindjárt kiolvasom. ez ahogy a címe is mutatja, kicsit "mágikus" (ezoterikus), és kicsit ámerikaiasan magyaráz (kb mint a Suttogó), de nagyon jó lelkizős cucc :D

Dorkának, Dócinak és Dórának nagyon boldog névnapokat innen is!! :D
votiv

Ancsi,
na most rendesen elgondolkoztam, de szerintem popsi krém volt, mert ugyanolyan makacsul ragaszkodott a bőréhez :?

Móni,
Állítólag az autóval történt balesetek után minél előbb újra autóba kell ülni, mert minél több idő telik el, annál nehezebb lesz megtenni. Hát nem tudom, mennyire igaz ez :? Mindenesetre meg tudlak totálisan érteni. Anno nekem is volt balesetem, szintúgy megúsztam a dolgot, viszont ha azóta is hallok fékcsikorgást és a nagy durranást, rögtön összerándul a gyomrom. Bár én szerencsésnek mondhatom magam, mert ezek után megtudtam tanulni vezetni. Nekem inkább a hülye sofőrőktől volt a félelmem, pl. a felelőtlenül előzők, kanyarodó sávból bevágok az egyenesen menőbe stb

Macs,
Nagyon jó segítőd van :wink:

Mása,
Szerintem sincs semmi baj, ha lenne, akkor biztos, h szólt volna a doki. Feleslegesen ne aggódjál, az nem tesz jót!!!

Én totálisan le vagyok döbbenve a jutalékokon. 4-5%? Tök brutál. Nálunk egyszer volt olyan, h kikerültük volna a közvetítő céget, mert az eladó is belement (naná, nem kellett volna 2%-ot kifizetnie), de aztán ugrott az üzlet, mert az eladó másban volt hülye.

Kép Kép
curse

Sziasztok!

Délben próbáltam babanetezni, sikertelenül, most viszont kihasználom, hogy alszik mindkét gyerek és én ismegyek, mert Barnika nappal 4 órákat is alszik, éjjel viszont óraműpontossággal 2 óránként szopizik.
Tejcsi van bőven, sajna nem jött be az a praktika, hogy ha nem fejem, talán kevesebb lenne, naponta 2x is kell fejni (ma 400 mili sikeredett, pedig Barni is szopik rendesen)

Rakok fel képeket, holnap meg megpróbálok olvasgatni is.

Kép Kép

KépKép
KépKép
lindicita

Még kettő:
Kép Kép
lindicita

Köszi a megnyugtató szavakat :) De valóban csak akkor leszek teljesen nyugodt, ha megnézi egy spéci szonográfus spéci masinával :roll:
Zsanci, a magánba járok és egfy kicsi régi gép van :( De azon is jól lát a doki, mert hamarabb megtippelte a kisfiút pici gépen, mint a bártfaiba 8) Remélem Votivnak lesz igaza! :)
Azért van sok előnye is a bölcsinek. Pl. tudsz pihizni és Merse babára koncentrálni :wink:

Votiv,
cipővásárláshoz drukk. Húúúú, már olyan kíváncsi vagyok milyen lesz egy igazi báli kismama :)

Uxi,
szerintem Zsancinak igaza van. ha tutira a Sz.Imrét választod és nem akad "doki", akkor a szülésznő választás nagyon jó megoldás. És lehet, hogy pont B.Balázs lesz az ügyeletes ;)
Igen, viszont azt nem tudom hogy a terhesgondozást hogy lehet megoldani? SZTK? Bárkihez lehet menni? :roll:

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Uxi, hát ez durva :evil: micsoda alak... eddig se voltam jó véleménnyel róla :?
de ne aggódj, tuti akad doki, aki elvállal!
és nem is akármilyen, hanem egy normális, jófej, ügyes doki.
a csajok Rabóczky Mariettát ajánlották még, talán őt próbáld meg. vagy a Holbát, Fülöpöt, netán Szőnyit...
Zsancinak vannak a legfirssebb dokiinfói, ő biztos tud 1-2 nevet még!
az én dokim (meg Másájé és Cursé) Faludi, na ő majdnem biztos hogy vállalna, jó szakember és egyáltalán nem is anyagias, de van egy stílusa - ez vagy bejön, vagy nem :wink:
votiv

Zsanci,
Jövő héten kedden, elég későre kértem időpontot, mert akkor Adélt nem kell magammal cipelni az sztkba. 18:50-re vagyok hivatalos.

Votiv,
Igen, ott van, csak ma valóban nem tudok fogalmazni :oops: Nekem a menyasszonyi cipőm sarka jó esetben 5 centi volt. Nem akartam túl magasat, mert azt nem bírtam volna egész nap. És egyébként baromira megvoltam vele elégedve, abszolút nem fájdult meg benne a lábam, pedig 12-től, másnap 4-ig volt rajtam :D
Anyós ma éppen itt van nálunk, beadtuk neki a hinta ügyet és megveszi :lol:

Kép Kép
curse

Zsanci :) Bába válaszol itt figyel. No de mikor és hogyan kerül el hozzád?

indianyo

Uxi,
Tényleg nagyon gáz, amit írtál BT-ről. De talán biztos tudnak még ajánlani a többiek.

Kép Kép
curse

Lindi,
Nagyon szépek vagytok!!!!!!! :)

Uxi,
most olvastam vissza amit írtál B.T.röl. Hááááát nem semmi :( Remélem sikerűl valakit "elcsípni" Azért az milyen dolog, hogy nem látják szivesen a kismamákat :shock: Kész vagyok :? SZTKba a 11 vagy a 22ker.be nem mehetsz? És akkor oda jársz gondozásra?
Ezekkel az új szabályokkal nem vagyok tisztában :( Állitólag valami olyan is van (nem 100%) hogy július egytől életbe lép az, hogy csak ügyeletesnél lehet szűlni :?

Na most nekem egy megbízható személy IS mondta, hogy mindíg leznek kiskapuk :roll: Remélem!

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsan :) Látom, Votivtól kapsz könyveket, akkor az jobb, vele könnyebben összefutsz.

Lindi :) Köszi a képeket!!!!!!!!!!!!!

Jaj de szépek vagytok! Hiába, ilyen óriás legénynek kell a sok tejecske :wink :

indianyo

Uxi,
Votiv megírta a frankót :)

Mása
szmagdi

Zsan,
ha nem leszel beteg, viszek Neked egy rakat szülös könyvet csütörtökön :D Chopra is megvan, de csomo más is (amit pl Zuzi dicsért, kölcsönadtam neki is), meg amit Kisherczeg + Recca ajánlott és beszereztem (Ina May G. - Szüléskalauz).

Lindi,
nagyon szépek vagytok!!!!! :D

Curse,
igen, apafej maradna szivesen Szadán, de ez hosszu történet.....

Deni,
köszi, háta már nem fáj Zsolónak. És Laci hasmenése?
fibi

Lindi,
NAGYON SZÉPEK VAGYTOK!!!!!
és nekem sem jött be anno,h nem fejek a másodiknál... :lol:
most már tudni fogom, h fejni kell az elején, viszont jó hir, h sokkal hamarabb abba lehet hagyni, mint az elsőnél... :wink:

Indi,
köszi, ha Votiv mindent egy csomagban ad, akkor őt választom, és téged majd más ügyben használlak ki, jó??? :wink:

Curse,
az egész emberi ip-nak tűnik... :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi: nagyon szépségesek vagytok! És a kis szumó bajnokod eszméletlen :)
hozzáteszem rajtad egy csöppet se látszik, hogy most szültél!! 8)

Kamilla meg belázasodott se szó se beszéd, gyorsba elrohantunk a dokinénihez, de semmi extra jelét nem látta, hogy miért lehetett ez...talán a foga miatt :? mindenesetre kaptunk cataflam cseppet meg pisibeutalót. most estére már csak hőemelkedése volt.

Rylie
rylie

Fibi,
nagyon köszi, az a könyv is rajta volt a listámon... :lol:
én leszek a világ legfelkészültebb szülő NŐje... :lol: 8)
én bizony most nem fogok fájdalmat érezni, csak a hullámokat, melyek egyre közelebb visznek Merséhez, és a Nagycsaládos kedvezményekhez!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Rylie,
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++Nektek!

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása,

úgy tűnik, a július elseje tényleg játszik, egy bnőm most szerette volna felkérni a Gabit augusztusra, de azt mondta, majd beszéljenek júliusban, mert lehet,h addigra már nem lehet választani.
És másik is igaz, én saját fülemmel hallottam sokszor, h elmondják a nőknek, h aki nem "odavalósi", az menjen legközelebb máshova. Persze ezt NEM MINDEN doki mondta, de SENKINEK nem volt kifogása azok ellen a kismamik ellen, akiknek volt válaszott dokijuk, és nem helyiek voltak.
Szóval, ha van dokid, senki nem fogja kérdezni,h te honnan jöttél...
nekem mázlim volt,h kerületi vagyok, igy azt is elnézétk nekem, h nincs válaszott dokim, de sokan nagyon meglepődtek rajta... :roll:

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Curse :) Hajrá hinta! (pláne ha anyós veszi :lol: )

Lindi :) Nagyon szépek vagytok!!! Gréti nagyon édes, ahogy Barnira vigyorog és Te is klasszul nézel ki!!

Fibi :) Szupi, hogy Zsolo már jól van, végre ugrálhat rajta Bálint :wink: :lol: Köszi, Laci is jól van már, szerencsére a hasmars csak 1 napig tartott, aztán jött a koplalás :mrgreen: ma már egész jól evett.

Uxi :) Hát ez kissé megdöbbentő, hogy egy doki így beszéljen, mégha másik kerületi kismamáról is van szó :shock: :evil: Nekem is Faludi a dokim, tudom Neked ajánlani, van neki magánja és rendel az sztk-ban is, és tényleg van egy stílusa, ahogy Votiv is írta, de talán érdemes megpróbálnod őt is :wink:

Rylie :) Kamillának bulást! Remélem nincs komoly baj!
denizsa

De durva, amit BT mondott!!!! :evil: :evil: :evil: pfuj, az ilyentöl felmegy a vérnyomásom...... és mi az, hogy be fogják zárni a Szent Imrét is???????? :roll:

Zsan,
szivesen :) látod, akkor már csak meg kell gyogyulnod gyorsan :D

Rylie,
jobbulást!!!!!
fibi

Zsanci, azért az Ina May-ről ne mondj le! :lol: azt én is elolvasnám, de talán már bele se fér időben :wink: még 7-8 hetem van kb. a szülésig...

Lindi, csodás a család :D Gréti a szőke loknijaival, és Barni a rózsás kis arcocskájával! :D :D gyönyörűek! Te pedig szépséges mama vagy és HIHHETETLEN, milyen nádszál!!! :D

Indike, Isti nem simogatott, csak kérdőn nézett, de legalább észrevette az új frizut :wink: aztán villámgyorsan elaludt, mert már nagyon KO volt, apukája egész ügyesen letette (bár a szennyesből adott pólót rá fürdés után, de mindegy, aludni jó lesz :lol:)

azzal még nem is dicsekedtem, hogy megtanította Istit egyedül zuhanyozni. jóhogy úszik a fürdő, meg a kis kéjenc fél órát csak a kukacára engedi a melegvizet :D de azért ez nem semmi! és magának hajat is mos a gyerek :shock: samponozással, csutakolással meg öblítéssel együtt. meg hasrafekszik a vízben, és búvárkodik, úgy, hogy közben nem vesz levegőt :shock:
votiv

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?