A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

snufi: hőd nagyon ígéretes. :wink:

baba: kitartás! nem add még fel!

katica
katica30

Sziasztok!

Önző módon, csak a fotókat futottam át..
Robcsi!

Grat az Uh-felvételhez!

Athiz!

Nagyon szépen nő a pocid!
Én nem tudok pocakfotót rakni, sajna rossz a gépünk.
Grat a jó AFP-hez!

Melcsi!

Nem nagyon látom a babát a képen, túl sötét. Nálunk szerencsére olyan jól le lehetett kapni, abszolút nem takarta magát.
A cukorterhelésem eredménye ma már megvolt, de csak csüt. megyek érte.

Szerika!

Tanulás..ne is kérdezd. A büntetőjog brutális..li. nekem, főleg terhesen.
Babaruha: nekem van egy csomó, tesómtól is kaptam meg vettem is. Úgy hallottam sok kell, főleg ha bukik a baba, vagy kipisil..ld. fiam lesz. :lol:

Elizabeth!

Jó a fotód! Sok sikert a nyelvvizsgához, bár még odébb van.

Jó éjt!

Kép
babancs

Jó éjt!

katica
katica30

Jó reggelt!
ma az átlagnál is álmosabb vagyok... szerintetek, ha elalszok óra közben, akkor a gyerekek észreveszik? :D

katica
katica30

Katica! Ááááááááá, ...bár nem tudom, Nálatok milyenek a kölykök - az enyémek nem vennék észre! Ők is alszanak.

Na én csak bekukk, készülődök-rohanok. Ma 7 óra+egy konferencia+este barátném búcsúbulija. Szerintetek?

Pusz, és kellemetes ébredezést!

Kép
zölddisznó

coca: szép hosszú lesz a napod...
milyen konferencia?

kellemes napot!

katica
katica30

Jó reggelt Mindenkinek!

Görbém:
Kép

Mit gondoltok róla?

"az élet utat tör magának"
dera

Én vagyok a tankönyves a suliban, és a forgalmazóm minden évben összehoz nekünk egy konferenciát - jogszabályváltozások, számlázó szoftvare ismertetés...nagyon hasznos. ...és lombikos babája van!!! Ugyanaz a dokibácsi "csinálta", aki a miénket fogja.

Tessék már felkelni Többiek!

Kép
zölddisznó

Dera!
Én azt gondolom, hogy Kép ...de szerintem előbb volt peteérésed. Hajrá!

Kép
zölddisznó

Enikő,
a te babád ilyen:
Kép

Sokhelyről lehet képeket szedni, én folyamatosan olvasgatok a témában, de ezeket a www.pampers.hu oldalról szedtem, regisztrálás után van egy terhesnaptár funkció, hétről hétre (de pl a www.informed.hu -n is van ilyen) és vannak képek is.
Dera,
szép, esélyes görbe! :wink:
Babancska,
a nyáron megtudom miről beszélsz, júniusban lesz a záróvizsgám, uszkve 26 hetes
Purc,
utólag boldog névnapot! (azt hittem elkaplak MSNen)
Coca,
eseménydús, szép napot!
Vendég

Jóreggelt!

Áfi: Köszi :) Édes :)
Kívülről meg ilyen:
Kép

Nem bírom felébreszteni a csajokat :shock: Már fél órája próbálom.... :lol: 8 előtt oda kéne érni a bölcsibe a pöttömmel, h kapjon reggelit.... De hát most kapjam ki az ágyból, nincs szivem... olyan édesen szunyálnak.....
Ez a rohadt koránkelés :evil:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Jó reggelt!

A mai görbe:
Kép

De reménykedésre semmi ok!!!!!!!
Reggel nem bírtam tovább és csináltam egy tesztet..olyan negatív lett, mit mindig amióta eszem tudom :( :( :(

Ma 2-kor Kaáli!

babaimádó
Kép
babaimado

Babaimádó: feljebb ment, nem? És még csk a 10. DPO. Ne törj le lécci, különben nekem is feljebb ment, pont 37,00, én ugyan nem csináltam tesztet, de már nem hiszek a Babában :(

Kép

Veramama
veramami4

Szép jó reggelt!

Önzőzök! :oops:
Kép

Felvilágosítanátok? :oops:
Tegnap este vettem észre, hogy a bal cicimből jött egy csepp (gondolom) előtej! De megnyomtam és nem jött több, ezért nem tulajdonítottam neki jelentőséget! Ma reggel felkeltem és megnyomtam most már több jött! Tudom, hogy Tonticánál ez mit jelentett, de még írtátok, hogy milyen hormon probléma is lehet? A jobból nem jön! Köszi!

És most olvasok vissza!

Kép
bettike
Eger

Szép jó reggelt mindenkinek! :lol:

Kép
macspacs

Babaimádó,
10. DPOn tesztelni? Persze hogy negatív lett. Majd a 14-15.-en pozitív lesz.
Bettike,
meggyőződésem hogy feleslegesen hergeled magad, de ha akarod elmondom: a terhesség és szoptatáson kívüli tej a mellben a prolaktin nevű hormon túltengésére utalhat, aminek normálisan egyetlen funkciója a tej termeltetése. Okozhatja agyalapi mirigy mikroadenóma, PCOsoknál is gyakori, de megemelkedhet a szintje csak úgy is. 200 Ft-os gyógyszerrel nagyszerűen kezelhető ha az ember lánya terhes akar lenni, ugyanis gátolja a peteérést. Mivel neked peteérésed van, így jelentős prolaktin túltengésed nincs!
Vendég

Veramami! Miért is nem hiszel! Szerintem tök jó a hőd!

Babaimado! 11 dpo-n teszt? Hát még jó, hogy negatív! Türelem! (Mondom én!) :lol: Kaálihoz drukk! :wink:

Melcsi! Én nem látom ki belőle! Körbe tudnád írni jobban, hogy mi hol van! Hátha úgy meglátom én is! :lol:

Tök jó képek! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zöldi! Kitartás! Még csak a hét felénél vagyunk! :cry: És minden tiszteletem a tiéd, mint tankönyves! :lol:

Szezso! Hogy állsz??????

Kép
bettike
Eger

Áfi! Köszi, köszi! De azért nálam nem egyértelmű azért a peteérés, mert 2 ciklussal korábban még clostyt szedtem!

Kép
bettike
Eger

Bettike,
és nem néztek nálad hormonokat? Mert prolaktint rutinból szoktak nézni a többivel együtt (bár becsapós kis dög mert a szintje ingadozhat a nap folyamán is, nekem 3ból 2x nem mértek kóros értéket oszt mégis... :? )
Vendég

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a szorulásos infókat, arról a lekvárról én is tudok, de azt mondják irtózatos íze van. De kipróbálom Melcsi tippjét a mákot első körben ez kíméletesebbnek látszik :D

Babaimádó, 11. napi nega teszt nem jelent semmit! Megbeszélés lesz a Kaáliban?

Bettike remélem ez csak jót jelent :D (prolaktin gond lehet, de neked nem az van)

Veramami miért mondasz ilyeneket?

Coca kitartás a mai napra!

Ceni szépen növöget a pocid! :D

Kép
Kép
robcsi03

Most szólt valaki, hogy hülye vagyok..olyan ideges vagyok..tehát a jó görbe:

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi! Nem volt még vérvételem! A closty-s uh követéses volt és ennyi!

Kép
bettike
Eger

Mindenkinek: 10.dpo..az előbb elrontottam a görbüszt:-) :oops: :oops: :oops:

Robcsi:1.konzi, + ideges vagyok, mit mondanak a cisztákra! Szorítsatok, hogy ne kelljen műteni!!!!!!!!!!!!!!!!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!
Csak gyors bekukk a munkhelyről...Görbét emiatt nem tudok tenni, de 1 tizedet lement 36,9-re. A frontok nyugatról mennek keletre, mert tegnap nekem 37 volt, amikor mindenkinek leesett, most meg mindenkinek felment, csak nekem esett le 1-et a hőm :lol:
Babaimi: miért csütörtökre írtad a mai hődet? :shock:
Kedves teszttársak, senki ne renitenskedjen, szombatig bírjátok ki!!! :lol:

Pusz

SzezsoKép
KépKép
szezso

Babaimádó: na látod :) barnázol még?

Bettike: nekem is jön tejcsi, pár nap óta éééés ÁFONYA: nekem is az a mániám, hogy prolaktingondom van :lol:

Bettike: nekem a kislányomnál is ez volt a jel, de most nem tudom elhinni, nem tudom mi bajom van....

jaj, elegem van magamból, köszönöm, hogy elviseltek :lol:

Mindenkinek megadrukk, mennem kell dolgozni!!!!

Veramama
veramami4

Szezso! :lol: :lol: Bírom még!

Veramami! Szerintem könnyebb azt elhinnünk, hogy hormon gond! :P

Kép
bettike
Eger

sziasztok.

baba.nyugi,nem lesz itt semmi gond.

betti,az en tejes dolgomat leirtam veramamainek is.

lanyok nekem lottek ennek a ciklusnak,na meg a tobbinek is.
Az este nagyon osszevesztem a ferjemmel,en tutira nem fogok kozeliteni hozza,es ahogy ot ismerem o se fog hozzam.
nem erdekel a pe,elegem van hogy nekem kell forszirozni hogy legyunk egyutt.
mondtam neki hogy nem azert szedem a hulye gyogyszereket hogy lemaradjunk az eselyes napokrol,erre beduzzadt.
mindegy van eleg bajom.
12 en mutik a nagymamat.15 en a fejem nagyojat,27 en pedig anyukamat.
elegem van es kesz.

Kép
monyo83

Monyó,
nem eszik olyan forrón! A családtagok betegeskedése biztos megvisel mindkettőtöket, azért vagytok feszültek. Ha ez a hónap ugrott is, jövő hónapban biztos szent lesz a béke! :)

Kedves prolaktingyanúsok!
Én azt mondom ha ez a gondotok örüljetek neki. Már abból a szempontból hogy ez egy könnyen, jól kezelhető probléma, inkább ez legyen mint PCO vagy petevezető elzáródás. Menjetek orvoshoz, buggyantsatok ki a szeme láttára egy csepp tejecskét (és mondjátok hogy néha még a pólótokon is foltot hagy) és megkapjátok a vágyott vérvételt, remélhetőleg a gyógyszert is, és rá következő hónapban már jön is zebracsorda. :wink:
Vendég

afi,koszi de most ugy erzem nem tudom ezt tovabb igy csinalni.
gyogyszer nelkul nem igazan merek mar hinni,probalkozni.
mondtam az uramnak ha igy folytatja abbahagyom a gyogyszert es vedekezni fogunk.nem vallalok be tobb vetelest.
most olyan igazsagtalannak erzem ezt az egeszet.

Kép
monyo83

Monyóka! :(
Sajnálom, hogy ilyen hülyén állnak a dolgok! Mi lenne, ha te mégis engednél? Mondjuk egy nyugodtabb beszélgetés egy vacsival?
Csak egy ötlet volt, bocsi, hogy beleszólok!

Katica!Eredmény február 21.

Baba!
Drukk a Kaálihoz, de szerintem nálatok sem lesz már orvosi beavatkozás :wink:

Bettike!
Szerintem terhes vagy és kész :D

Veramami!
Szedd össze magad és pozitív hozzáállást kérek szépen :D

ÉS HAJRÁ LÁNYOK!!!! SZOMBAT REGGEL ROHANOK A GÉP ELÉ!!!!
SOK-SOK POZITÍV TESZTET SZERETNÉK LÁTNI! EGY EGÉSZ ZEBRACSORDÁT! :lol:

Lányok!
Megkérdeztem a mai vérvételen, hogy mégis mi volt az a cucc, amit belémnyomtak hétfőn, amitől olyan szarul lettem! Na ez volt a válasz: Semmi nem volt abban, amitől rosszúl lehet lenni, biztos izgult! Egyébként meg hányáscsillapító volt, ami után azt nézték meg, hogy a prolaktin szint hogy emelkedik! :shock: Nem akartam jobban belemenni a témába, hiszen a papírra is rá volt írva, hogy előfordul, hogy rosszúllesz valaki, de mindegy...
Áfi! Te erről biztos többet tudsz! Ez miért is jó?
sonjus

sonjus jo sokara lesz meg az eredmenyed.pont az nap leszunk 5 evesek.

nem fogok engedni,elhataroztam.most nem.ma kulon szobaba koltozom hogy nehogy kisertesbe esek.ha o kozelit akkor talan megbocsajtok.

Kép
monyo83

Sonjus,
sajnos nem tudok róla :( Nekem csak simán nézték a prolaktinszintemet. Nem is értettem mikor írtad mivel lehet terhelni a prolaktint... igazán most sem értem. Hányáscsillapító? Biztos megvan rá a magyarázat, de én még nem hallottam ilyenről. Végülis mi lett az eredményed? Vagy még nem tudod?
Vendég

Szia Monyó,

Minden kapcsolatban vannak veszekedések, hullámvölgyek. :cry: .
Az előző kapcsolatomban mi folyton "nyírtuk egymást", és nekem is nagyon elegem tudott lenni egy egy veszekedés után. :cry: :cry:
De gondolj arra, hogy a kibékülés milyen szép is tud lenni :wink: !
Mi lenne ha a jövő hónapban nem mondanád meg neki hogy mikor van pé-d, csak az esélyes napokon "letámadnád" férjurad? :wink:
Sajnálom a nagyikat :cry: , Kívánom hogy mihamarabb gyógyuljanak meg+++++++++++++++!

Kép
macspacs

Sonjus! JA gond terhes! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Áfi! Köszi a tanácsot! :P

Monyo! Én mindig megfogadom, hogy nem én kezdem a békülést, de a 8 év alatt még egyszer sem tudtam betartani! :lol: Mindig megenyhülök! :wink:

Kép
bettike
Eger

Monyóka!
Értem, akkor tarts ki, ha úgy gondolod ez célravezetőbb! Remélem rendbejönnek a dolgok!

Áfi!
Sajnos erről sem tudok meg semmit, csak február 21-én. :(
Már a páromat is idegesíti :) ma reggel mondta, hogy legalább annyit mondjanak, hogy minden ok!
Neki ma lesz az első laboros és fizikai vizsgálata, és ennek az eredménye ott helyben meg is lesz! Bár ezt érdekesnek tartom, hogy a labor is meglesz, no mindegy, ennyivel is előrébb leszünk!
Talán emlékeztek, hogy írtam egyszer, hogy a párom önállóan kivizsgáltatta magát. Még EKG-t és tüdőszűrést is csináltatott :)
Ma mondta, hogy a vérvételen külön kérte, hogy a prosztatára vonatkozó dolgokat is vizsgálják meg.
Jól gondolom, hogy itt az esetleges gyulladást tudják megnézni?
sonjus

Tisztelt Bettike!
Ezúton szeretném megkérni kegyedet, hogy ne komolytalankodjon itt, mert ezek igen is nagyon komoly dolgok :lol: :lol: :lol:
Különben is tudok jósolni! Azt írtam terhes vagy, és láss csodát, tényleg! Ha gond, ha nem gond....
sonjus

Sziasztok!

Azért egy kicsit reménykedtem, hogy sikerül, de most már biztos, hogy megjön ma vagy holnap.
Kép
Görcsöl a hasam meg fáj a fejem. :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok

Me tudnátok nekem mondani, hogy teszitek fel a ferty-s tickereiteket????

Köszi

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

judy a profilodba lehet megváltoztatni oda kell a kódot betölteni

Kép
klarissza32

Sziasztok!

Athiz,Eniko!
Nagyon edi bedi a pocitok!!!!! :wink: :D

Melcsi!
En lehet hogy latom.. :? Szembol van a picifiu,ugye?

Babai!
Drukk a Kaalihoz!!!

Bettike!
:shock: :shock: :shock: :shock: :D :D :D :D :wink: :wink: :wink: :wink:

Coca!
Kitartas mara!!

Szezso!
Nekem is tegnap fel,ma le! :D (Igaz ma csak felfokot)

Hat azt hiszem hogy rohadt nagy pofara eses elott allok! :cry: :cry:
Kép

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

Dera, nekem tetszik!

Babai.: korai volt a teszt!!!!! 10 dpo-n +??? Ilyen nincs is!!! Mennek a szurkok!

Veramami: mi az, hogy nem hiszel a babában???? :twisted:

Bettike: *******************************!!!

Ceni, szépen alakul a pocid!!!

Jajj Monyó! :( Légy erős!!!

Szerzso, nekem is lement:

Kép

Légyszi Valamelyikőtök, aki ért hozzá: mire használjam ki a fertys vipemet????? KÖSZI!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Ancsa!
Ez egy csoda topik :wink: tudod itt bármi lehet!!!!!
Hány naposak a ciklusaid? Mikor mi szokott történni? Van előző görbéd?
sonjus

Klarissza32.

Milyen kódot?? Ezt hol találom??

Bocsi hogy értetlenkedem, de már pár órája ezzel küzdök.

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Monyóka: én Macspaccsal értek egyet, ha megengeded, hogy hozzászóljak.
Ne verd nagy dobra a PÉ-t és női rafinériával csábítsd el a legjobb pillanatban :oops:
Az én drágám semmiről nem tud, most még arról sem, hogy késik. Egyrészt, nem akarom az őrületbe kergetni... /inkább Titeket :lol: /
másrészt ha mégsem, elég ha nekem lesz egy-két rossz órám.

Bettike: TE nagyon gyanus vagy!!!!!

Szezso: dehogy tesztelek, már megbántam azt a két korai tesztet is, azért vagyok ilyen negatív, mert hogy az is negatív volt

Áfonya: köszi a hormoninfókat! Kész doktornénink vagy! :)

Babaimádó: drukk a délután miatt, engem már műtöttek cisztával, az sem a legnagyobb gond, nyugi, nyugi!!!!
Kiváncsi vagyok mit mondanak, kérdezd ki őket a hőddel kapcsolatban is ha lehet !

Veramama
veramami4

Lányok!
NEM KIHÜLNI :wink:

Snufi!
Fogalmam sincs mit lehet a vip-el kezdeni :(
sonjus

Judy5!
privi ment!
sonjus

Sonjus!
Nincsen elozo gorbem!Ami van az gyogyszeres,azt nem erdemes nezni!A 16.napon volt a PE-m ugy hogy ma lenne a napja!Csak vartam hogy majd zuhan egy nagyot,de nem! :shock:
A ciklus hosszom nagyon valtozo!30-40 kozott!

Kép
Kép
ancsa81

Köszi Sonjus!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
judy5
Székesfehérvár

Ancsa!
A 30 még most jó lenne, meg az is, ha nem jönne meg :wink: de a 40 az elég húzósnak hangzik :?
És mit érzel? Azon kívül, hogy kicsit nega vagy :D
Szoktál érezni bármit is mielőtt megjön?
Csak azért kérdezek ennyit mert nagyon izgulok már :)
sonjus

ügyes Judi5! :)
sonjus

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?