Deni,Fibi
Nehogy már holmi kilókkal törődjetek. Én - bár már mondtam - keveset híztam, az is lement rólam. De csak a mérleg szerint.
Látványra nem

!!!! Most már egyáltalán nem érdekel mennyit hízok, így is úgy is szarul fogok kinézni - legalábbis jó pár hónapig.
Viszont sokan, akik nálam sokkal többet híztak pikk-pakk szépek lettek. Gondolom én ilyen alkat vagyok.
Rylie,
Peti többször volt úgy lázas, hogy sejtésem nem volt róla, mi okozhatta. A legdurvább alkalommal 3-5 napig tartott (és nem, nem a klasszikus 3 napos láz volt). Ekkor már volt vizelet vizsgálat, ami semmit nem mutatott ki.
Mondjuk egyszerre nőtt 2 foga, de azért ilyen is volt már előtte. Mi soha nem vettük észre, ha fogat növeszt, egyszerűen őt ez nem zavarta.
Ha csak pár órán át lázas nem szoktam vele törődni. Betegség úgyis kijön, ha az bújkál benne, ha meg csak úgy lázas
akkor elfogadom természetfölöttinek.... (Egészséges gyereket minek vizsgáltatni - és többi 2-3 alkalommal pár óra után elfújták a lázat).
Viszont anyai sejtéseket, félelmeket komolyan szoktam venni, mert sokszor bejönnek (lehet hogy most kibukik, hogy a majomtól, sőt inkább a vaddisznótól származom, de vhogy Petinek más az illata, ha beteg. A hajának, a bőrének..). Úgyhogy ha gyanakszok kérj vizeletvizsg-ot.
Lindi, Zsanci!!!
Miért kell fejni a másodiknál? Nekem Petinél bőven volt tejem, mondjuk fejtem is, de most úgy nem szeretnék!! Miért ajánljátok???
Votiv,
Isti hihetetlenül klassz pasi!!
Nukada,
Szép vagy a fotón!
Kisün,
Derékapasztásos tanácsod valóban a legjobb.
És gyerekneveléses könyvet tudtok ajánlani? Vmi olyat, amit ha elolvasok rögtön türelmesebb és megértőbb leszek? És minden percét élvezni fogom az anyaságnak???
(Akkor is, ha egyszerre mindkettő üvölteni fog.) Olyan könyvre gondoltam, amiből megtudhatom, hogy mit éreznek, gondolnak a gyerekek...(Szóval nem használati utasításra és
hogyan altassuk el a gyermekünket 2 perc alatt könyvekre gondoltam.) A Bába válaszol ilyen könyv? Engem igazán a 2-3-4 évesek lelki világa érdekelne. Hogy pl. mikor kezdenek félni a sötétben (erről pont olvastam), hogy viszonyulnak a szüleikhez...
Lindi,
Milyen döbbenetesen klasszul néztek ki (Te is!!!). Gyerekeid gyönyörűek, Barnabás vonalzója...