A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Valentina :lol: :lol: :lol:
Ne kenődj el, minden”ki”nek megvan a maga ideje. Kell az erőd és optimizmusod a szülésre! Olíviával én 12 napot léptem túl a kiírt dátumot. Mármint a legutolsót, mert először febr. 7-re aztán 14. aztán 21. re voltam kiírva. És végül 26. lett! Én is pénteken megyek CTG/UH-ra! Talizhatunk is! SZtem nekem is van vissza még min 2 hetem, vagy megint jól túllépem és március lesz belőle?

Heni
Beszélj a férjeddel, hátha tudja mi történt anyóssal és próbáld meg jól érezni magad a hétvégén! És gyere amikor csak tudsz, nekünk mindig kisírhatod a lelked!!!

Györgyi
Az én dokim szerint a mai sunyi vírusok akár 2 hétig is lappanghatnak és olyantól is megkaphatod, aki maga még nem is beteg és semmi tünete. Nálunk azért 3-4 nap szokott lenni, olyankor, ha látom hogy valaki beteg van a közelben.

Tünde
Én Olíviával végig beteg voltam a 3. trimeszterben, most meg semmi. De az immunrendszer azért érdekes, mert az allergiák viszont szünetelni szoktak ilyenkor! Szóval sztem van akinek gyengül za immunrendstere és van akinek erősödik.

Cukorfalat
Sztem az jó megoldás, ha a tavaszi taknyos időszakba nem adsz puszit senkinek (a párodon kívül), meg fogják érteni! És nem menj zárt térbe nagy társaságba, ha teheted.

Kép

Képurl]
eszesmerci

Manóka
Sok-sok boldogságot, gratula!!!

Györgyi
Dani pont annyi idősen lett beteg, ő sajna elkapta apától és azóta se heverte ki a dolgot... :( De ne aggódj, Daninál egyszerűen csak porszívózni kell az orrát, semmi több! mi mondjuk nem használtunk maszkot, ha jól emlékszem, úgy 5-6 nap után kapta el tőle (hozzáteszem, a férjem se volt képes meggyógyulni azóta se)

Ez az időjárás miatt van, ez az enyhe idő melegágya a vírusoknak, baciknak :(

Cancan
Hát ez az anyós sztori iszonnyatos, mondjuk nálunk anya segít sokat, de el se tudom képzelni, hogy mi lenne, ha mostantól nem tudna/akarna nekünk segíteni!! Próbálj meg nem törődni vele, ha ennyire nem lehet vele beszélni, sajnos mást nem nagyon tehetsz! és persze jobb, ha minél kevesebbet idegesíted magad rajta.... biztos a gyógyszar miatt van, amit szed:? apa is szedett egy időben és állandó dührohamai voltak, de mondjuk őt jobb belátásra lehetett bírni idővel!

Steffi
Jaj, de jó nektek!! Irigykedek nagyon, remélem hamarosan én is beszámolhatok ezen fejleményről! Képzeld, Dani 7 órát aludt és utána még 2-t!! martininek egyébként 6 hónapos koráig csak tejet akarsz adni, ugye?
Dani egyébként ma hihetetlen cuki dolgot művelt, délelőtt takarítottam, mert nemsokára vendégek jönnek (férjem rokonai) és tökre elfáradtam. Így csak jól felöltöztettem és befektettem a pihenőszékébe a nyitott erkélyajtónál, én meg melléültem kabátban. Persze ezt nem nagyon szereti, általában 10 perc után bőg, mivel az ágy csak hintázik és nem ráz úgy, mint a babakocsi! Erre elővettem az Ábécéskertet és elkezdtem neki felolvasni! Mire hirtelen abbahagyta a nyűglődést, rám nézett és tök figyelmesen hallgatta! Aztán kb 10 perc után lecsukódtak a szemei és 20 percet aludt!!! Annyira cuki volt, majdnem megzabáltam! Lehet, hogy attól volt, hogy amíg a pocimban volt, esténként néha felolvastam neki??

Valentina
Én is túlhordtam 2 nappal, ne félj, ki fog jönni, ez tuti!!!!

Monacs
Hmmm, én abban a hiszemben voltam, hogy nem baj, ha éjjel csak cumival tudom visszaaltatni, mivel úgyis később már berakja magának a cumit, ha felébred, még azt is olvastam, hogy érdemes olyankor már több cumit is betenni a kiságyba, hogy koóönnyen találjon egyet...ezek szerint nem így van?? Egyébként Dani cumi nélkül szokott aludni 4 órát, de akkor általában felébred arra, hogy kakil vagy büfi vagy vmi és olyankor jön a cumi, hogy még szunyáljon 2 órácskát.

Marcsi
Tök ügyi vagy, hogy egyedül fürdettél!! Én csak azzal a macis dologgal tudom Danit 1edül fürdetni, mivel a mosdatás, plusz tartás még nem megy egyszerre.
Mi tegnap megpróbáltuk a nagykádban fürdetést velem, de szegénykém nagyon megijedt és elkezdett sírni, pedig imád fürdeni! És utána már hiába raktuk a kiskádjába, nem nyugodott meg! Pedig ha akarjuk vinni babaúszásra, muszáj lesz hozzászoktatni :(

Zsófi
Belenéztem a blogotkoba, nagyon édi képek vannak, a videó meg szenzációs!! :lol:

Huh, na jó kis regényt írtam.
Szép estét mindenkinek!

KépKép
barimami

Na, lányok jól megcáfoltatok vírus-immunrendszer ügyben. Mondjuk legalább mentségem, hogy nekem a dokim mondta (a házi) de azért reméljük, Jázmin tényleg nem kapja el! Péntek óta azért 5 nap eltelt, és végig jelen volt az apuka is. csak elkapta volna, nem?

A mi gyerekközöségünkben az a tapasztalat, hogy azért napok alatt elkapják a gyerkők egymástól a dolgot. De az igaz, hoyg vannak gyanútlan hordozók is :) és csak később derül ki, ki volt a gazdatest!

Valentina, megértem a türelmetlenségedet. De azért az jó, hoyg nem fektettek még be! Bár tudom, hogy egy kisit vártál erre, hogy megnyugodj, de azért nem olyan jó ott várakozni, mert a gyermekágyon feküdnél valszeg, és sorra néznéd ahogyan mások szülnek/ babáznak. Jobb otthon, és azért látod, Eni is beért :)

Hegedűs mondott valami hasznosat? Vagy szűkszavú volt?

mtunde

Barbi

Szegény Dani! Azóta sem gyógyult meg? Ez durva.
Biztos hogy megnyugtatta a könyv!!! Tök aranyos!

Hát remélem egészségesek maradunk, egyenlőre se én se Jázmin nem produkáljuk a tüneteket. :D

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Manóka! Nagy-nagy gratula nektek! Majd gyere mesélni!

Steffi! Miért lenne, gond, hogy megnézted a blogot? Arra van! Ott mindig friss képek vannak, de majd teszek fel ide is.

Barbi! Köszi a dicséretet! Sajnálom, hogy Dani sem gyógyult még meg, Léna is már 3 hete húzza. Tegnap azt hittük, hogy vége, de ma megint magasabb volt este a hőemelkedése. Kendőzéssel hogy álltok? Lénát is emgnyugtatta a mesélés már akkor is, amikor 1 hónapos volt. :)

Györgyi! Szerintem se aggódj, nem fogja elkapni Jázmin. Nekem is mondták a szájkendőt, hogy úgy szoptassak, de azt gondoltam, hogy Léna sírógörcsöt kapna a látványtól...

Cancan! Ez nagyon durva, reméljük, hogy tényleg "csak" a gyógyszertől van, és még visszakapják a gyerekek a nagymamájukat! Nektek nagyon jó romantikázást!

Valentina! Kitartás! Merci még nem előzött be!

Tünde, Györgyi és aki még szeretne! Mikor megyünk sétálni a ligetbe?

Jóéjt mindenkinek!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Cancan,
biztos rendeződni fog a helyzet az anyósoddal, ha agyógyszertől akadt ki, akkor rá fog jönni hogy ő volt a bolond!
Ha ez vigasztal, neked legalább van anyósod! Nálunk összvissz az én anyukám van a nagyszülői gárdából és kész. A párom családja nem kíváncsi a gyerekre, pontosabban az apja 1x eljött megnézni.

Györgyi,
nekem Máté taknyos volt 3 hetes korában, 2 hétig tartott. Ne aggódj előre!

Masni
masni

Zsófi!
Nekem jó a jövő hét. Remélem, kifogunk valami szép időt! :)
A maszkra nálunk is azt mondták, hogy pár napnál tovább ne hordjuk, mert a gyerek fejlődéséhez kell, hogy lássa az arcunkat is!

T

mtunde

Sziasztok!

Valentina! Ákosom 2000. nov. 21-re volt kiírva. Mivel ez a szerencseszámunk férjemmel, szerettük volna, ha aznap látja meg a napvilágot... Elmentünk Gyermekvasutazni. Gondolhatod, a kiírt szülés napján. Nagyon jól esett, gyermekemnek is, mert végül 28-án született meg. :-)
Viktor nem marad bent az már biztos, csak jól érzi magát. Már most ragaszkodik hozzád ennyire! :-)

Hali, Vali

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!!

Lenne egy kérdésem azokhoz, akik vitték a babát úszni:
ti hogy szoktattátok hozzá a nagykádhoz? Mi tegnapelőtt kipróbáltuk és nagyon sírt szegény, aztán tegnap csak a sajátjában fürdettük, de még a kiskádban is sírt :cry: (biztos a rossz emlék hatására) vagy az úszás előtt nektek nem kellett a nagykádhoz szoktatni? :? :?:

na majd később még jövök írni, meg reagálok, most csak ennyire tellett :oops:

KépKép
barimami

Barbi!

Nekünk kellett volna szoktatni, de csak zuhanyzónk van... :(
Viszont december elején voltunk 1 napot Debrecenben és ott volt nagykád, ott kipróbáltuk. Először meg volt szeppenve, de aztán élvezte. És január elején kezdtünk úszni.
Szóval nem tudok segíteni. Próbáljátok ki esetleg, hogy a kis kádat beleteszitek a nagy kádba. De előbb mindenképp várjátok meg, hogy ne féljen a kicsiben! Meg fürödhettek is vele, akkor talán nem fél, az úszáson is úgyis bent lesztek vele.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!:-)
Rég voltam,de azért olvasgattalak benneteket!:-)

Manóka gratulálok,és sok egészséget Nektek!:-)

Valantina Te még egy darabban??:-)Kitartás,már nem sok lehet hátra!

Barimami Bogit 5.5hósan vittük elöször úszni,Ő 2 hós kora óta a nagykádban fürdött.
Próba meg úgy,hogy a nagykádba bele a kiskád,és abban fürdetni Danit,hogy szokja a "nagy teret" ami körülveszi,és szép lassan kilehet varázsolni alóla a kiskádat.Ha ez nem megy,próbáld meg,hogy Te vagy Apa az ölébe vegye Őt és úgy "fürödjetek"...
Nekem ez jutott eszembe!:-)

Képzeljétek,ma sikerült a forgalmi vizsgám:-)Tom hogy nem nagy kunszt,de Én úgy stresszelek a vizsgák elött hogy Nekem mégiscsak nagy számnak számít...:-)

Majd még írok,remélem mindenki jól van!:-)
Puszi
Vendég

Sziasztok!
Na, csajok tök jó estét könyvelhetek el. Ugye írtam, hogy Dóri tegnap délután 40 percet ordított a cumiért mire elaludt. Aludt kb. 2-2,5 órát. Este anyóssal fel voltunk készülve az újabb ordításra, de láss csodát 8 perc volt és aludt. Ez alatt 3x mentem be hozzá és probáltam nyugtatni, nem vettem ki az ágyból csak megsimiztem és megpusziltam. Éjszaka fél 12-kor evett (korábban mint szokott) letettem és kis nyöszörgés után aludt 7.15-ig!!! Úgyhogy én olyan büszke vagyok. Máskor 4-5x keltünk éjszaka, be a cumi és aludt tovább. Úgy látszik ez a dolog tényleg működik így. Az biztos hogy ha ez a dolog így marad, akkor tapasztalatból elmondhatom, hogy sokkal könnyebb most leszoktatni a cumiról. Dani 2 éves elmúlt mire sikerült. És én nem értek egyet a több cumi dologgal. Daninak kettő volt, ami addig fajult, hogy az egyiket mindig fogta, a másik a szájába, úgyhogy azzal is külön megszenvedtünk, hogy azt a szokását is elhagyja. Ja és ami a szájába volt az tuti mindig az ágy alá esett (murphy), hogy esélye se legyen egyedül visszatenni. A még több cumi meg csak arra jó, hogy a gyerek tökéletesen tisztába legyen azzal, hogy nincs olyan, hogy ott felejtettük a nagyinál, elvitte a télapó... De ez csak a saját véleményem. Megtapasztaltam mind a két oldalt.

Eszesmerci
Ma Született feleségek :wink: !

Jaj, voltunk délelőtt bejelentkezni az anyakönyvezetőnél. Már ismer minket mert balhéztunk vele párszor (apasági nyilatkozat, ami persze nem ment simán mert a párom bolgár ...). De a végén megkedvelt minket. Így indított: - Úristen csak nincs vmi baj??? :lol: . Úgy néz ki jún. 16-án lesz a nagy nap :wink: . Ha sikerül minden papírt beszerezni, merthát ez sem egyszerű.

Monacs

Kép
Kép
monacs

Monacs gratulálok!A cumihoz is és az esküvőhöz is egyaránt!:-)
A lányom is cumizik és Én már tök depi vok miatta!! :oops: :cry:
Ha megyünk valahova és fáradt vagy tök unatkozik,egyből cumi,na meg az elmaradhatatlan rongyika(ezt Tőlem örökölte... :oops: )
és akkor megnyugszik.Ha elesik,vagy vmi bánat éri egyből a cumi...oviba viszont nem vihetünk majd cumit szeptembertől,mi lesz vele??Már mdent próbáltam,nemrég találtam egy Cumis mesét,azt kipróbálom hátha beválik...
Tipp esetleg valaki?? :?
Vendég

Sziasztok! :D Gyors leszek, de mindenképpen szeretnék gratulálni MONACS csajszinak!!! Tök szupi hír! Majd tájékoztass a részletekről, mármint a publikus részletekről.

Heni :roll: , tudom ez most nem vigasz, de tarts ki, valamelyest csak javul a helyzet. Tudod, anyósügyben inkább nem mondok semmit, de megértelek. Fel a fejjel, és készüljetek hétvégére! :oops: :wink:

Nálunk cirkusz volt éjszaka, éjféltől négyig. Beni jó fiú, alig-alig ébred fel, viszont képtelenség visszaaltatni. Mindent bevetettünk már. Cumi, tisztába tétel, cici, cumisüveg, éneklés, járkálás, közénk fektetés... Benedeknek az ordítás jön be. :shock:
vbea

Eni! Már másoknak is ajánlottam és bejött, mégpedig a hajszárító! Próbáljátok ki!
marcsim

Sziasztok Lányok!

Ma már egy fokkal jobb a hangulatom. :)
A Hegedűs a megszokott szűk szavúságával csak annyit mondott, hogy " Pénteken jöjjön vissza Ctg-re és utána majd még beszélünk!" Megvizsgált közben és közölte, hogy 1ujjnyira nyitva vagyok, de majd pénteken is megnéz :?

Merci ti mikorra mentek be Ctg-re?
Azt tudom, hogy 9től van Uh.

Holnap mennem kell vissza a védőnőhőz és semmi kedvem sincs hozzá :cry:
Majd később visszajövök.
V

valentina

Monacs

Nagyon gratulálok!!!!

Andi

Gratulálok a vizsgádhoz. Azért majd szólj, hogy merre vezetsz, nehogy arra menjek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szerintem ne izgulj a cumi miatt. Az oviban senki sem fog cumizni és neki sem fog hiányozni az tuti. Az öcsém 6 éves koráig szopta az ujját, lehetetlenség volt leszoktatni róla, ez sokkal rosszabb!! Néha még a suliban is bedobta. Aztán persze ciki lett. :lol:

Eni

Nem baj, Jázminnál is volt ilyen az elején. De csak egyszer-kétszer. Próbáld meg a zenét is és énekelj is, emlékszel Jáznint ezzel lehetett lenyugtatni. :lol:

Valentina

Szerintem az tök jó, hogy egy ujjnyira nyitva vagy. Én már kb. 8 órát vajúdtam 5 perces fájásokkal amikor 1 ujjnyi lettem. Hm. :?

Kép
gyorgyi33

Eni nyugi,biztos hamar elmúlik ez az időszak! :wink:
Különben is,Beni odabent a Ti hangotokat hallgatta,ha tetszett,ha nem,hát most visszaadja! :lol:
Bocsi,csak próbállak vidítani! :wink:

Valentina az jó ha már nyitva vagy,csak vigyázz magadra!!:-)

Györgyi köszi!:-)Meg azt is KÖSZI!! :lol: Felétek nem megyek,nyugi! :wink:
Vendég

Zsófi

Nekem jó a séta péntek délután. Fél 4, 4-től? Az jó? Sajnos nekem kb. csak ez az időpont jó, mert délelőtt az autónkat kell szervízből elhozni, késő délután meg jön Anyukám vidékről és ki kell menni elé a Népligethez. (Egyébként a ma délután is jó lett volna. Tegnap írtam is, de folyamatosan ledobott a netről a gépem és nem küldte el.)

Kép
gyorgyi33

Györgyi!

Nekünk jó a péntek, asszem, bár aznap van a párom szülinapja, és még nem tudom, hogy mikor jön haza, de nem hiszem, hogy a nagy nap miatt hamarabb jönne... Szóval szerintem jó. Egyébként mi ma is még csak majd megyünk sétálni, negyed 4-fél 4 körül. Csak ma nem a Liget felé, asszem.
De akkor pénteken!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Lányok,mindenhol ilyen borongós idő lett?:-(
Reggel esett az eső,aztán sütött a nap,most meg tök sötét lett:-(

Megyek iszom is egy capuccinót...:-)
Vendég

Itt is ilyen kaka az idő, de legalább nincs hideg. Ja és egész hétvégére esőt mondanak. :(

Kép
gyorgyi33

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Vendég

Az Én kis Mikulásom,vagy ahogy Ő mondja:"mümanusz"
:lol:
Vendég

Itt egy éves volt.....:-)

Kép
Vendég

Sziasztok!
Györgyi, képzeld megjött a könyv, de nem voltam hajlandó átvenni! :lol: Éjszaka?

Marcsi!
Nektek továbbra is tökéletes az éjszaka???

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Nagyon édes!!!!!!!!

Kép
gyorgyi33

Itt pedig 15 hós mind a kettőn.A malacka motor-hintaló a mai napig a kedvenc...:-)

Kép

Kép
Vendég

[/b]Györgyi köszönöm!:-)

Mára ennyi volt a dicsekvés,ígérem! :oops: :oops:

:-)
Vendég

Hát ez szép lett,de vajon hogy csináltam?????:-)
Vendég

Kérek szépen Jázminról is képet!!!:-)Meg minden babáról,még,még!!
Vendég

Nincsen újabb. lemerült a fényképezőgép majd veszek bele elemet és fotózgatok. :lol:

Kép
gyorgyi33

Okés,várom!!:-)
Vendég

Sziasztok!

Gyors leszek mert indulunk haza és még pakolnom kell és alszik Kolos, úgyhogy most minden ideális lenne a pakoláshoz.

Steffi! Igen, jól alszik éjjel Kolos. Álatlában este 8, negyed 9-től reggel 8-9 ig. Most otthon leszünk több napot is anyuéknál, remélem nem borul fel a dolog, de már voltunk otthon 1 éjszakát azóta és jól aludt, úgyhogy remélem nem lesz gond.
A szomszédasszonyom is kipróbálta ezt az altatást és nekik is bevált, pedig ott már 1 éves a gyerkőc.

Andi! Jók a képek!

Puszi mindenkinek!

Zsófi, kérdeztem már de biztos átsiklottad, hogy Lénát hogyan vittétek a kiállításra? babkocsi v. kendő?
marcsim

Sziasztok!
Andi
Nagyon jók a képek!!!

Steffi
Mi újság mostanában? Nagyon szűk szavú vagy :) . Úgy néz ki kedden megyek kedvenc dokinkhoz egy rákszűrésre.

Hogy egy kicsit dicsekedjek délután minden hiszti nélkül elaludt Dóri cumi nélkül. Igaz jól ki is lett fárasztva :wink: .

Eni
Köszi a gratulációt. Hogy megy az anyaság? Olyan amilyenre gondoltál?

Ancsáékkal mi van??? Teljesen eltünt a csajszi, nagyon lefoglalja a Hercegnő! Ha olvasol és van időd, akkor pötyögj pár sort!!!

Kép
Kép
monacs

Monacs!
Nincs nagyon téma amihez szólhatnék... Gratulálok az időponthoz, mi jún. 25-én esködtünk! :D
Jövő hónapban én is megyek. Kórházba mész vagy a magánrendelésére?

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Ja és nagyon ügyi vagy cumi témában!!!! :lol:

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Valentina :lol: :lol: :lol:
Ez azért már nagyon izgi! Lehet, hogy nem várod te meg azt a pénteket! Nálam az 1 és 2 ujjnyi között kb.12 óra volt! Persze van, aki napokig elvan „nyitott” méhszájjal. Tényleg vigyázz magadar és már ne nagyon távolodjon el tőled a párod!
Mi 11-re megyünk, mert múltkor olyan sokan voltak reggel és Keszegh Évi volta a „recepciós” és azt mondta, a Tóthnál mindig sokan vannak UH-n, jöjjünk délelőtt inkább, mint reggel! Apával és Olicskával leszünk hármasban!

Barimami
Én együtt fürödtem Olicskával (3 hónapos volt), a kád tele volt vízzel, tehát ő lebegett, ez volt a lényeg. A Rubinban így javasolták. Először a teli kádat szoktuk meg aztán a picit hüvösebb vizet! Szívesen küldök fotót priviben, mert mégiscsak pucér vagyok a kádban :roll: ! Oli imádta különben!

Andi
Gratula, nagy kunszt az, főleg ha Pesten csináltad! Nekem csak 2-jára sikerült! Azért szólj mikortól ne menjünk utcára :lol: :lol: ! Édes a kis télanyó!

Monacs
Mindkét hír tök jó! Én is így csinálom majd sztem a cumizást Bebével, mert most megőrülök Olicskától. Egész nap a cumi a téma. Persze rájöttem csak akkor, ha unatkozik és ha itthon vagyunk. Tegnap egész du. feküdtem olyan rosszul voltam (nátha meg a pocak), persze ő unatkozott és percenként kérte tőlem. Szerencsére ő már megkeresi egyedül is, lakásból meg nem visszük ki, ez az egyezség közöttünk!

Eni
Ne keseredj végül is nagyon pici még, kell neki néhány hét (min 6 sztem) míg megszokja a világot. Nem véletlenül ennyi idő a gyermekágy. Sztem addig nem is kell semmit taktikázni, ügyeskedni, vagy logikát keresni a viselkedésükben. Azért jó, ha most eldöntöd, hogy mit fogsz és mit nem fogsz soha csinálni ilyenkor, legalább fejben legyen meg, és lassan kezdd el betartani!

Kép

Képurl]
eszesmerci

Barbi
Küldtem fürdős fotót a yahoos ímedre

Kép

Képurl]
eszesmerci

Marcsi!

Bocsi, olvastam, csak mire a válaszolásra került a sor, már kiment a fejemből. Szita az agyam... Szóval: kendővel voltunk, a párom vitte. Egyébként nem túl bababarát hely, iszonyat zsúfolt és félhomály van. Ha kicsit nagyobb lett volna Léna, biztos elmenekültünk volna. Így aludt egy jót az apján. Be lehet menni egyébként babakocsival is.
Jó utat nektek, Kolos biztos ott is szépen fog aludni!

Akkor én is dicsekszem kicsit: Léna tegnap este 3/4 9-től ma reggel 3/4 8-ig aludt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Steffi

Jól csináltad, hogy nem vetted át a könyvet! éjszakáink szuperek hál istennek. :lol:

Marcsi

A módszered az altatásra ez a percenként aztán 3 perc múlva stb. stb. bemegyünk, de csak szólni kell hozzá? Hú de jól megfogalmaztam. :D

Kép
gyorgyi33

Küdtem iwiwre egy körkérdést, nem publikus, lszi válaszoljatok ha tudtok.
köszi
m

Kép

Képurl]
eszesmerci

Steffi
Kórházba megyek, én még a magánrendelésén sosem voltam. Már beszéltem Keszeg Évivel is, Ő is pont bent lesz. Remélem nem jön meg addig, mert akkor lőttek a randinak :wink: .

Merci
Válaszoltam!

Kép
Kép
monacs

.....és Szezám utca rajongóknak, nagyon klassz az eredeti oldal és egy csomó játék van, ami már Olinak is megy:
http://www.sesameworkshop.org/sesamestreet/

Kép

Képurl]
eszesmerci

Sziasztok!
Köszi a fürdetős tanácsokat, lehet, hogy nem voltam érthető, együtt próbáltunk fürdeni, úgy, hogy én beszálltam és apa beadta nekem és ő háttal nekem támaszkodva "ült" a vízben! na mindegy, majd ha megint élvezi a fürdetést, megpróbáljuk a először a kiskád átmozgatásával belevarázsolni őt a kádba...csak most olyan rossz, eddig a fürdetés számítot a nap fénypontjának :cry:

Györgyi
Dani tünetei amúgy szinte teljesen elmúltak, azaz nem szörcsög, mégis este, amikor porszívózzuk az orrát, csomó minden jön ki. Ez persze fura, mivel se nappal, se éjjel semmit nem lehet hallani és mégis :( Lehet, hogy mi már egész télen így fogjuk csinálni a bizti kedvéért. Végülis napi egy orrszívás nem árt.

Merci
Köszi szépen, majd megnézem! Egyébként tényleg muszáj 3 hónaposan vinni úszni? Később már nem lehet hozzászoktatni? wiwen még nem voltam, majd megyek ma!

Andi
Édi télanyud van! És az úszós kép is nagyon jó! :wink:

Steffi
Remélem Dani nem sokáig fog sírni fürdetéskor :(

Megyek, mert ma este megint jönnek csajok szülifelizni (alias Született feleségeket nézni)!

KépKép
barimami

Barbi!
Miután én megfürdettem először és utoljára 2 hétig sírt! Apa mostanában nagyon sokat túlórázik, most is 9 mire hazaér, hát ilyenkor nincs fürdés! Marcipán hétköznap max. 2x fürdik meg hétvégén :lol: Ez van.

Kép

Kép

Kép
steffi
Kerepes

Nálunk ezen a héten én fürdetek, mert Apa délutános, vagyis este 11-re ér haza, vagy később. Jázmin nagyon szeret fürödni. Van amikor berakom a zuhany alá. Folyik rá a víz, de úgy, hogy arcába, szemébe mindenhova, de így is szereti, egy hangot sem ad. Szerencsére.

Barbi

Ha szeretett fürdeni, akkor biztosan minden ok lesz, csak nagyon finoman csináljátok. :D

Kép
gyorgyi33

Sziasztok!

Én csak most jelentkeztem fel erre az oldalra.Szeretnék érdeklődni van-e tapasztalata esetleg valakinek Gozár dokival kapcsolatban.Én május elejére vagyok kiírva.
secret
secret76

Sziasztok!

Köszönöm a dicsérő szavakat,a lányom nevében is! :lol:

Merci válaszoltam... :)Ja és igen,Pesten csináltam még az M5-ön is mentünk :shock: :lol:
Írjátok meg,hogy merre ne menjek autóval...várom a listát! :wink: :lol:

Györgyi akkor Jázmin baba a "legideálisabb alany" a babaúszáshoz! :lol: Ez komoly!Nagyon ügyes hogy tűri!!:-)

Valentina egyben még?
Vendég

secret!

A Gozár doki az a magas,mély hangú kicsit ragyás az arca?(elnézést..)És talán Orosz nemzetiségű?(bocs ha nem)
Amikor hazajöhettem a kórházból,Vida épp szabin volt aznap és a Gozár doki jött vizitre.....khmkhm...
Hát,nemtom :?
Ha Ő az akiről kérdezel,és érdekel az Én tapasztalatom Vele,akkor írj és leírom!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?