A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Köszi Áfonya!

Ha viszont az UH a biztosabb, akkor csak 11 napos a luteális fázis. Ez gáz.

Egy jó van az egészben: jövő szerdán már mehetek is tüszőfigyelő UH-ra :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Athiz, nincs más, mint a "legközelebb"-ben bízni...
Az a baj, hogy én nem érzek semmit pé-kor, nincs tojásfehérjém sem. Csak a hőgörbe meg az UH, ami jelzi.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso: szívből sajnálom. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szezso
Ne legyél szomorú, biztos van oka, hogy a sors nem most adott nekünk babát- én erre szoktam gondolni. Talán valahol meg van írva előre, hogy kivel mikor mi fog történni így az is, hogy mikor lesz babája.
Ezzel a hónappal is közelebb jutunk a célhoz!
Sovány vigasz, de hát okosabbat nem tudok mondani... :roll:
(Könnyen osztom az észt most, mert én szombaton voltam a béka segge alatt, mostanra sikerült újra egy kis erőt gyűjtenem...)

Köszi Dera a kimerítő választ!
Athiz, veszek akkor palástfüvet is, és fél-fél teáskanálből készítek egy csésze teát naponta.
A párom csak szolidaritásból iszik (egységben az erő :wink: ), gondolom egy kis női hormon nem tesz vele rosszat és rengeteg jótékony hatása van ami a férfiaknak is jót tesz...
Köszi! Már főzöm is és szerkesztem az első hőgörbém...

Zsuvi
zsuvi

Szezso, hát nekem sem nagyon volt az a kifejezett tojásfehérje, de azért előtte csak felszaporodott a mennyisége. Ja, meg nekem pl. nagyon görcsölt többnyire a jobb petefészkem. Az LH teszt, meg az ilyen nyállal működő peteérést előrejelző kézikészülék nem jött be? Vagy nem próbáltad? Nálam ezek is működtek.
Meg tudod, ittam a vacak teakeveréket, némi terhességi vitamint is nyomattam.
Vendég

Szezso! Na ne már! :cry: :cry: :cry: :cry:
Úgy bíztam benned, meg a gruppen tesztben! :cry: :cry:

Kata! Örülök, ha át megy a pozitivitásom! Egyébként 24 órából 26 órát pozitív vagyok, jó kedvű, locsi-fecsi! KIvéve 1-1 napot, de az megengedett! Az a bajom ezzel csak, hogy ebből az igazán pozitivizmusból lehet jó nagyokat pofára esni! :shock:
Paphoz járásból van még?

Cicuka! Minden drukkom a tiéd!+++++++++++++++++++++++

Gaby! Írásodon foglak és még sokáig sokat írok! :wink:

Babaimado nem jelentkezett, hogy mi volt a Kaáliban?

Kép
bettike
Eger

Snufi, Zsuvi: köszönöm az együttérzést!

Zsuvi, sajnos az én sorskönyvemben az elmúlt másfél évre nem szerepelt baba, és ki tudja még mennyi ideig nem fog :(

A teát én is ittam, de csak 1 hónapig, a kevert verziót, és iszonyú szép görbét csinált, de nem lettem babás. Aztán a következő hónaptól pé előtt cickafark pé után palástfű volt tervezve, de odalett az epém az undortól, annyira sz@r volt a cicka...Abba is hagytam.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Gaby, köszi!

Cicuka: csúnya esés, de fertyn csúnyábbaknál is volt baba!!! Hajrá!!!

Judy, szerintem 14. nap.

Szezso, köszönöm a vipes infokat. :P

COCA???

snufi

Szerintem SünCoca dolgozik mindannyiunk helyett! :lol:

Kép
bettike
Eger

Zsuvi, én 1-1 teáskanálnyit tettem a csészébe, kb. 2 dl forró vízzel leöntöttem (persze szűrőben), és állni hagytam kb. 10 percig lefedve. Majd kihörpintettem. És csak egy csészével szabad egy nap inni! Nekem valami fantasztikus görbét csinált! Emellé legalább E vitamint szedj, de javaslom sok szeretettel pl. a Gravidát, igaz, hízol tőle mint a malac, de sokat segít a babára vágyóknak! :wink:
Vendég

Athiz! LH tesztezni szoktam, de az elmúlt 2 hónapban nem jött be, annyira korán volt a pé, hogy már nem jelzett. Előtte azért volt párszor pozitív, de nem használtam minden hónapban.

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike: attól, hogy én kiestem, a gruppenteszt még megvalósulhat szombaton :wink:

Ja, Coca írta ma, hogy kolléganőbúcsúztató bulira megy :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Csak egy pillanatra jövök, mert megyek mesét olvasni, Szezso nagyon sajnálom,:( a luteális fázis 11 még éppen jó :wink:

Kép
klarissza32

Szeszo
mi is másfél éve próbálkozunk, 2005 júniusában kezdtük (igaz volt imitt-amott kihagyás...), de tudom ez nem vigasztal... és tojásfehérje is van, peteszúrás is, meg minden olyan könyv szerint, a párom is jó és mégis SEMMI! Ja, meg még az a nyálszáríós mikroszkóp is kimutatja a Pé-t pont legjobbkor... :roll:

Athiz,
ízesítetted a teát vagy úgy natúr (mert úgy egy undormány...)
E-vitamint Cenikő javaslatára épp ma kezdük el szedni (de csak 150 mg-os, lehet hogy 2-t kellene?)
A Gravida az mi? Terhesvitamin - olyan mint az Elevit vagy Materna? (Tudod én a határ tűloldalán vagyok, itt máshogy hívják a gyógyszereket...)

Zsuvi
zsuvi

A már kismamáktól kérdezném, hogy mire esküsznek? Gyertyázással (láb a magasba keksz után) jött össze? Mennyi ideig,...? Mert ezek a vitaminok, teák,... nem hatottak még... sokunknak... :?: :?: :?: Köszi.

snufi

Csajok!
Akkor ki marad a szombati tesztelésre?
Én azért még bizakodom, mert a remény hal meg utoljára! :wink:
Szezsó sajnálom. Neked milyen volt a hőd? Már nem emlékszem.

Kép
cicuka78

Snufi!
Hol tudom megnézni a fertyn a babás görbéket? Valahol külön kell regisztrálni?

Köszi!

Kép
cicuka78

Bettike, tennél táblát? (kiskatona eredmények ok rész vmiért kikerült a megjegyzésemnél...)

Szirmi, mi van a diétáddal?

snufi

Cicuka: a Chart Galery-ben!

snufi

Snufi,
én nem gyertyáztam, csak elalvás elött szexeltünk mindig, és reggelig már nem keltem fel. Igaz hogy mi nem is gondoltuk komolyan a dolgot az ismert okok miat...
Vendég

Sziasztok!
Jelentem itt vagyok!
Köszönöm a drukkokat.
A cisztákkal várunk még, hátha eltűnnek, minden vizsgálatot előről kell kezdeni, mert régiek az eredményeim.

babaimádó
Kép
babaimado

Annyit írtatok, nem bírok reagálni.

babaimádó
Kép
babaimado

Snufi,
nekem egy hátrahajló méhű kolléganőm (aki már a második gyerekét várja azóta) még 2005 nyarán azt tanácsota, hogy a behatolás pillanatában a (most figyelem!:) a fej alacsonyabban kell, hogy legyen mint a medence! És 10 percig úgy maradni, utána már nem fontos. Mert hogy aza lényeg, hogy az aktus végén minél feljebb - beljebb kerüljenek a kiskatonák! Tovább nem érdemes úgy maradni, mert ami az aktus végén nem jut föl, az már nem is fog.
namármost én két cikluson át szorgalmasan "gyetyát álltam" még a párom azt nem mondta, hogy ebből az akrobatikából elég, és még most sem vagyok terhes (csak néha majd kihánytam a vacsit :lol: )
Úgyhogy nem tudom mit mondjak... én most a teákat meg a vitaminokat próbálom, de neked lehet hogy bejönne... végülis annak a kolléganőmnek is bejött ....ahányan vagyunk annyi félék vagyunk!

Zsuvi
zsuvi

Szezso:
Nagyon sajnálom! :cry:

Talán már mondtam:
"aki kitartó. majdnem célhoz ért" Fel a fejjel Csajos! :wink:

Zsuvi:
Még egy info: a gyógyteát két dologgal lehet tönkretenni: cukor és citromlé. Tegyél bele inkább mézet, ha végképp nem bírod az ízét. :D
Cickafarkfű tabletta kapható gyógynövényboltokban is. Ez cickafark kivonat + szőlőcukor.
Kép
Ilyen a cimkéje, próbáld ki, én ezt szedem reggelente 2-t.

Athiz:
Érdekes ez a palástfű + cickafarkfű keverék: az egész cikluson át folyamatosan ittátok?

Azt szeretném tőled megkérdezni, hogy amit tojásfehérjés nyáknak neveznek, az teljesen átlátszó színtelen, vagy inkább tejfehér, áttetsző?

Cicuka.
Már olyan kiváncsi vagyok a + tesztedre! :P

"az élet utat tör magának"
dera

Köszi Snufi megtaláltam! Vannak tényleg hasonló görbuszok is, mint az enyém.

Kép
cicuka78

Köszi Dera! :)

Zsuvi
zsuvi

Sziasztok

Na igeretemhez hiven megjottem meselni, mert hazaertem a dokitol.

A doki egy tunder....aranyba lehetne foglalni a nevet.... :)....a szulesznovel is talalkoztam...o is nagyon aranyos. Domcsi mar igazi kis fejlett emberi leny :), rakok fel uh/kepet is, igaz, nem tul jo minoseg, mert lefenykepeztem a telcsimmel a kepet...es igy nem az igazi, de a lenyeget lehet latni :). Legkozelebb marc. 7.en kell mennem, es akkor megnezhetem a szuloszobat meg megmutogat mindent a szuleszno.
A mehszaj zart, vernyomas, suly rendben....a kis tokos meg egyszeruen gyonyoru volt :), hazaig alig birtam ki, hogy oromomben a BKV/n ne pityeregjem el magamat...na de most, hogy hazaertem es anyumekkal beszeltem, hat jottek a konnyek....:)

Ugyhogy mindent osszeveve minden rendben!

Es ime itt van o>

Kép
elizabeth25

Hol?
Vendég

Sziasztok,

Monyó, sajnálom hogy veszekedtetek. Az én Uramnak sem tetszett, hogy időpontra van néha szex, persze azért előtte utána is volt, de mikor kellett, akkor kellett.... De elmagyaráztam neki, hogy 24 óránk van 30 napból. Kicsit elámult a dolgon, hogy ő ezt nem gondolta volna. Ha nyugodtan elmondanád neki, hogy mi a helyzet, és te nagyon szeretnéd, és tegye meg ezt érted... Akkor lehet megenyhül a szíve. Persze minden hapsihoz más a használati utasítás. Nálam bevált, ha nagyon halkan nagyon nyugodtam ülök le vele beszélni, akkor nagyon komolyan vesz. De persze ez nem beledumálás akar lenni,csak egy tipp.

Szezso, nagyon nagyon nagyon :cry:

Hát különben szerintem nincs tuti módszer. Mikor sikerült, akkor 2 naponta voltunk az elejétől, na nem vettük annyira komolyan a dolgot, és mondjuk én tudtam, hogy mikor van pé-m, és aznap és másnap is együtt voltunk. És ettem én meg apa E vitamint egész hónapban, szerintem az segített a megtapadásnál. De az én véleményem, ami mondjuk Áfiéknál be is igazolódott, hogy tényleg le kell kattanni a témáról. Tudom, hogy nehéz, de szerintem a legjobb szer. De tényleg mindenkinek más jön be, és másra esküszik.

Pussz mindenkinek

Purc

Kép

Kép
purc

Bocsi, cask még felkellett raknom a gépre a képet!

Kép

Kép
elizabeth25

Liza,
nagyon aranyos! Kis haspók! :D
Vendég

Snufi bocsi!

Kép

Kép

Eliza! Örülök, hogy minden okés!

Kép
bettike
Eger

Áfi, szerintem is az, csupa has! :)

Bettike, én is nagyon! :)

Kép
elizabeth25

Nemá, Szezso!

Most értünk haza bevásárlásból és én akartam neked írni, hogy megjött :(
:( :( :( :( :(

Kép

Kép
[/url]
stella40

Sziasztok Lányok,

gyorsan beugrok, mert 8-kor értem haza megint és pihennem kell :( .

Szezsó, nagyon sajnálom :cry: :cry: , ölellek. Pedig az én babámat csak Te ismerted fel egyedül.

Eliza, nagyon kis édi pocikája van.

Képzeljétek 6 lett terheléssel a vércukrom, így minden ok. Nagyon örülök neki, hogy nincs gond.

Snufi, én sem gyertyáztam, meg semmi extra, csak vad hőmérős voltam (bár apát ez is kikészítette néha).

Coca, nagyon kis csendes vagy mostanában, nem túlhajszolni magad :wink: .

Jó éjszakát mindenkinek.

Puszi

Kép
melcsi6

Stella!!! :cry:

Nem ezt beszéltük meg Lányok!!!!

Szilva, Ancsa, Veramami, Babai., Klarissza, Cicuka és Bettike! Helyzetjelentést kérünk!!! Rajtatok a topic szeme!!!!!

snufi

Szép álmokat, reggeli hőemelkedéseket!!!

snufi

Jó éjt!
akartam ma este írni, de elaludtam egy picit, most felébredtem, de megyek vissza alukálni. ez a sok hajnali kelés egy kicsit kiütött. holnap is hajnalban kelek, de a ma esti alvással sikerült legalább mára a hét óra alvást összehozni. (a többi napon csak négy és fél). bocs most csak az ágyam körül jár az eszem. holnap írok.... :D :D :D

katica
katica30

Jó reggelt lányok!

ma nyolc óra a suliban, aztán még szakkör....

katica
katica30

Gyorsjóreggelt! Rohanááááááás! Pusz mindenkinek!

Kép
zölddisznó

Jó reggelt!

Azért keltem ilyen korán, mert megyek vérvételre!!!! Gondoljatok rám! És elvileg a többi vérvétel eredményét is megkapom már!!! Ááááááááááááááááá!!!!

Szép napot Mindenkinek!!!!!

snufi

Hahó!

Én pedig azért keltem ilyen korán, mert pogácsát sütök az óvodai farsangra. Azonkívül dolgozom, ezenkívül már csak vakondruhát varrok. Még nincs kész :roll: :lol: De nem ma kell, hanem holnap, ma pizsamaparti van a kis tökiknek.

Lányok, akinek drukk kell, drukkolok, akinek megjött, nagyon sajnálom, aki pedig bármikor tesztel, annak szorítok! Nem tudok most sajnos többet írni!

Görbe:
Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

séSnufi!
Gyere az eredményekkel!

Szezsó! Ne mááááár :(
Stella! Ne mááááár :(

Cicuka!
Tűkön ülök! Teszt????????????????? :) :) :)

Baba!
Ennyit mondtak a Kaáliban? Hogy várni kell? Meddig? Vagy most mi van?

Eliza!
Én már megint csak gratulálni tudok :lol: édes ez a bébi!

Melcsi!
Neked a cukoreredményhez gratu! :)

Tegnap megvolt a kiskatona vizsgálat! Azt mondta a párom, hogy ez az a meló, amit még egy ajándék Ferráriért sem csinálna :)

Na most segítsen aki tud, léci, léci, léci!
25 millió és 40% prog.gyors, de sok a fejhibás :?: , 40% jó morfológiailag. Bal oldalt van egy kis viszér, de azt mondta a doki, hogy ez a lakosság 40%-nak van. Párom mondta a dokinak, hogy ha emiatt nem jön össze a baba, Ő egyből bevállalja a műtétet, de a doki azt mondta, hogy nem igazás befolyásolja ez a baba ügyet! Azt mondta még, hogy ha női oldalról minden ok, akkor esetleg be lehet vállalni egy laparos viszér műtétet, de ő nem látja igazán indokoltnak.
Na most akkor? A fejhiba miatt szerintetek fognak inszemet javasolni? Ennek több formája létezik? Gondolok itt arra, hogy hát hiába helyezik fel magasra a cuccost, ha a fejhibák miatt mégsem juthatnak el a rendeltetés szerinti helyre, vagy kiválogatják előtte a jókat? Vagy ne kérdezzek ilyeneket, amíg az én leleteim nincsenek meg?

Kata!
A fentiek miatt, nem tudom mi a következő lépés! :(
sonjus

Nem tudom mi az a séSnufi! Bocsi :oops:
sonjus

Sonjus,
nem mondtak semmit hogy hogyan tovább? A párom leletére rögtön ráírták hogy "mindenféle megtermékenyítésre alaklmas". A ti leleteteken nincs hogy "inszem javasolt" vagy mittomén?
Vendég

Jó reggelt!

Köszönöm Mindenkinek a vigasztalást, meg az ölelést, meg mindent! Már jól vagyok :lol:

Bettike: azt hiszem inkább a mai az 1 cn. mert tegnap csak olyan barnás izé volt, lécci átjavítasz a táblában? Köszi...

Stella: Te is?! Ne már...Mondjuk annyira egyformák voltak a görbéink, hogy erre számítani lehetett, hogy Neked is, Nekem is megjön :-(

Sonjus: ezen a linken megnézheted, hogy mik az elvárások kiskatona ügyben: http://www.oviklub.hu/betegeknek/1tabl.htm

Bár nem tudom, mennyire aktuálisak az adatok itt, meg aztán intézménye válogatja, hogy mi a jó spermakép.
Így ránézésre jók a párod adatai és szerintem ezek az értékek spontán teherbeeséshez elegendőek. Most mennem kell, de este beírom a párom adatait, összehasonlításképpen.

Puszi Mindenkinek!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
ha nem haragszol a téma népszerűsége miatt amit találtál átmásolom a másik hőmérősbe, akit érdekel akár később is ott megnézheti.
Vendég

Áfi!
De ráírták, hogy mindenféle inszemre jó, csak a fejhiba aggasztott, de Szezsó linkjét megnézve, minden ok :)

Köszi Szezsó!

Az van ott, hogy az össz. mozgékonyság 50%, ebből a páromnak 40% a nagyon jó mozgás (25-től jó), 30% mérsékelten jó mozgás (25% jó), és csak 30% mozdulatlan! ami meg 50%-alattinak kell lennie :) Sőt azt írják, hogy alakilag, vagyis morphológiailag az a jó, ha nagyobb, vagy = 30%, neki pedig 40% normális!
Hű, most nagy kő esett le a szívemről :)

Azért kérdeztem csak az inszemet, mert ugye 2 év próbálkozás után, reményeim szerint nem azt fogják mondani, hogy próbálkozzanak még spontán, mert kitépem a hajam!!!! Én 32 éves vagyok, és nem egy gyereket szeretnénk, így nagyon sok időnk azért nincs!
sonjus

sziasztok lanyok.

na megvolt a nagy bekules,o kezdte.Ramnezett a bociszemeivel es bekejobbot nyujtot,en meg elfogadtam :lol:

szezso. :cry: sajnalom.

stella,ugyszinten :cry:

melcsi grta a jo eredmenyhez.

snufi,mi is probaltuk a gyertyazast de aztan inkabb a masik reszet probaltuk.Az bebizonyitott hogy ha egyszerre van orgazmus az jo a kiskatonaknak.Teveben is lattam hogy a vaginaban voltak a kiskatonak es a noi orgazmus alkalmaval a mehszaj szinte beszipantotta oket.valami vakum alakul ki vagy mi.

eli.nagyon cuki a babad.

babaimado.kuldok cisztauzoket..#####

Kép
monyo83

Sonjus, Monyo, koszonom szepen , Domcsi :) neveben is!
Remelem nagyon/nagyon hamarosan mar ti es a tobbiek is fogtok ilyen kepeket mutogatni nekunk! En mar alig varom! :)

Kép
elizabeth25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?