A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Dora,
de ugye nem vagy magányos Kkeméten? vannak Katikának barátai, és Neked?

Deni,
nagyon jo volt, most rengetegen voltak. 3 veresi anyukával+babáikkal meg volt beszélve ott találka, igy tudtunk jot beszélgetni.
Bálint miatt viszont szomoru vagyok, mert nagyoooon irigy volt a gyerekekkel :( a konyhai cuccok a kedvencei, volt vagy 20 tányér, meg 10 lábas, és teljesen kisajátitotta magának az összeset. ha egy kisgyerek el akart egyet is venni, már üvöltött :roll:
Meg voltak érdekes szituk, amikor anyuka otthagyta a gyereket (megörzésre lehet), és a kiscsaj keservesen sirt az anyja után... majdnem én is elbögtem magam......
És B-ot rengeteg inger érhette, mert itthon utána orákig ugrált, meg hancurozott, teljesen bepörgött, gondolom, levezette a sok feszültséget....
fibi

Sziasztok!

Ancsi, tök jó, hogy van tábla!!! Ábel 2005.12.04. 3850 gramm 56 centi,
Budapest 18. ker., ahol lakunk, én pedig 25 leszek idén

Fíbsz,
:lol: jóvanna! péntekre már írom a cd-ket, tök jó, hogy találkozunk végre páran!!!!!!!!! minden taliban benne vagyok meg palacsintaevésben meg minden

Ruz,
köszi a mélt, sztem megtalálunk benneteket ;) :D és akkor olyan f11 körül érünk :lol:

Indi,
szakdoga+"aktív" olasz szak+időnként plusz meló és ezek mellett szeretnék szuperanya lenni :lol: meg én is jól érezni magam; úgyh hiába széles az a hársó, több pacit akkor se nagyon lehet megülni vele ;) próbálok szelektálni meg értelmesen végre egy dolgot csinálni, de én már csak egy olyan lökött kos vagyok.... úgyh sokat markolok, keveset fogok általában :roll: de remélem, sikerül változni...

Fíbsz, mégeccer :D,
miért írod oda, hogy vákuum?

Tinu,
kakis rucit azonnal ha áztatod vagy ilyesmi, akkor simán kijön :D

nekem még kúrálni kell kicsit magam, de pénteken már nem leszek közveszélyes...

Kép

Kép

:D
szrekuc

ja, doki lemaradt :D Urbán Márta (választott) és Fantha Zsuzsa (ügyeletes) :D

Kép

Kép

szrekuc

Monisa! nagyon tetszett ez a szagos dolog :lol:

Ruz! mélt megkaptam :lol:

Fibi! de leagalább eljutottatok! :wink:
gödibarbi

indianyo

VALAKI átküldené majd nekem Ruzi cimét, mert nekem nem jött át a privi.....

Barbi,
öööö, hova jutottunk el? :roll:

Szrek,
ja hogy lökött kos vagy, akkor értem már :lol:
és akkor én meg vigyek üres cédéket?:)
azért irtam oda, hogy vákuum, mert a régi táblában ilyenek is voltak a megjegyzés rovatban (meg császár pl.)
jesszus, akkor fiatalabb vagy, mint a hugom :lol:

tényleg, Ancsi,
én ehonapban 31 leszek :D

Moni,
jövöhéten viszek Neked kölcsönbe gyereknevelös könyvet :wink: az van meg, hogy Popper-Ranschburg-Vekerdy: Sorsdöntö találkozások, nagyon jo!! meg van 1-2 spirituális gyereknevelös, de arra nem mindenki vevö 8)
fibi

Sziasztok.

Ancsi,
tábla nagyon szuper és köszi Neked, hogy megalkottad :) és nem felejtettél le róla 8) Lencsének meg mennek a ++++++ -ok!

Tinu,
Ha akkora kaptál időpontot, nincs mit aggódi :) Mi is később mentünk 8)

Moni,
én most kaptam karácsonyra egy nagyon jó könyvet: Dr.Miriam Stoppard "Mit tud a gyerek?" a címe. Nagyon jó könyv. Mindenféle játékos tesztek vannak benne (hallás, mozgás stb.) és tök jól le van írva, hogy milyen korban miket ért/érez a gyerek. Az értelmi fejlődéstől a játék választásig mindenféle okosságok vannak benne ;) "egyszerű" magyar nyelven leírva, nem pedig ilyen tudományos nyelven 8) Csak ajánlani tudom :)

Votiv,
kaptál cipőt?

Mása
szmagdi

Fibi :) Átküldtem Ruz méljét, a privikben én sem bízom :)

indianyo

Indi,
köszi, mél átjött Ruz cimével :D
fibi

Képzeljétek, pár napja már fél-1 oránál többet nem tudok görnyedni a gép elött, mert megfájdul a hátam :( na, elsö terhesség alatt ilyen sem volt.... :? ugyhogy megyek inkább vizszintbe. (ja, és éjjel is pár oránként poziciot kell váltanom)
fibi

Gabi,
Jobbulást Nektek!

És ezúton szertném megköszönni azoknak a segítségét, akik segítettek láthatóvá tenni a vonalzóimat :)

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi,
én is tudom milyen a hátfájás :( Főleg amikor sokáig varrok :? Öregszünk ..... :lol: :wink: :lol:

Rylie,
Kamillának jobulást és én nem tudok semmi okosságot mondani a lázra :roll: Drukkolok, hogy mihamarabb elmúljon!

Azt hiszem én is megyek aludni.
Jóéjt mindenkinek

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fíbsz,
hát, ha hozol üreset, annak nagyon fogok ám örülni! ;) :D
a lényeg, hogy kint van ;) mármint bébicsek ugye
fiatalság....hát, ugye Nukada még nálam is fiatalabb (brühühüüü! ;) :D) és a táblát elnézve, azért itt senki nem matuzsálemné :lol:
minden évben van egy pont, amikor már annyinak érzem magam, amennyi vagyok, ez még a 25-tel nem történt meg, úgyh nekem fura volt leírva látni

Ancsi,
Lencsinek innen is drukkok, ma nagyon gondoltam ám rátok, mert unokahugi (nagyobbik) csak nekem hagyta magát pelenkázni, én meg ugye kislányt nem nagyon szoktam, úgyh aggódtam is kicsit (főleg, hogy nagyon - már bocsánat - tartalmas volt a pelus....)

szerintetek a fikusz mit szeret? meleget-hideget, árnyékot-fényt, vizet-nem vizet?

Kép

Kép

szrekuc

sziasztok,
csak egy gyors bekukk...
Dóra,
szia!!!

Móni,
fejni nem KELL, csak magáért a fejésért, de nekem annyi tejem volt,h ha nem fejtem volna, tuti megbántam volna. (első babánál azt mondták,h fejni KÖTELEZŐ, na ott hónapokig szivtam miatta, mert annyi fagyi tejem volt, h már azzal hűtöttük a házat...:wink:)
Úgy,h gyakorlatilag csak vész esetén fejtem, egy hónapig elláttam egy iker lányocska párt! Sajnos, annyira lemeritett a fejés,h ahogy tudtam leálltam vele, pedig nekik nagyon szivesen adtam volna tejet bármeddig... :? csak eszeveszettül fárasztó volt 2 gyerek mellett sterilizálni, hűteni-fagyasztani...
most sztem, ha fejnem kell, simán ki fogom önteni... :?

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gabi!
Gyógyuljon a család hamar!!!!+++++++

Ancsi!
Tök jó a tábla!
Adatok:
életkor:28
Bazsó: 2005.05.08. dr. Bálint Sándor (választott) és Újvári Bori(választott) 3000g és 53 centi
Panna: 2006.12.02. dr. Bálint Sándor(választott) és Molnár Gabi(választott) 3300g és 54 centi

Ma voltunk Borisz szerelménél :lol: :lol: :lol: , nagyon aranyos volt a dokinéni. Pannusom 1150 grammot kapott magára az elmúlt hónapban :shock: :D , így már 5650 gramm!!!!!!!! és 60 centi! Nagyon büszke vagyok rá!
B-ém szókincse is gyarapodott, épp a kocsiban ültünk, férjem szokás szerint kommentálta a vezetést. Új szavunk: köcsög :roll: :oops: :D :D
Ma nagyon kivoltam, anyának sírtam a telefonba, egyszercsak azt veszem észre, hogy B felmászott az étkezőasztalra, és elkezdi törölgetni a konyharuhával a szemem :oops: imádom őt!!!!!!!

Indi!
nagyon jól esett a hívásod! Nincs nagy baj, csak a szokásos magam alá zuttyanás :oops: Úgyis megoldom a gondokat, eddig sem vesztem el, csak néha sajnáltatom egy kicsit magam, és utána minden rendbe jön! :roll: 8)

Kép
Kép
zuzmo1

fejés: nekem is fejnem kellett most, mert nagyon sok volt az elején, de 2 hét alatt beállt a dolog!!!!! Ezen nagyon csodálkoztam!!!

foltkiszedés: Vanish! Ezért nem lettem a bonux reklámarca :mrgreen:

Barbi!
talán használtan is érdemes megnézni, de ha úgyis összejönnek a pontok, akkor az szuper!
Azért a férjemnek is hagytam ám palacsintát :lol:

puncis dolgok: ma kérdeztem a dokinénit, és mondta, hogy fürdés előtt (ét)olajos vattával ki kell törölni, egy kicsit szét kell húzni, és akkor is, ha kakilt. "szerencsére" mostanában napok telnek el 1-1 kaki között.....
zuzmo1

Zuzi,
de MIÉRT sirtál???? panaszkodj nyugodtan nekünk :)
jaaj, de édes lehetett Bazso :D Bálint, ha sirok, meg szokott ölelni, ahogy apájátol látta 8) imádom :D
fibi

Votiv!
Azokból a meséskönyvekből hogy lehet rendelni???

és csatlakozom Szrekuchoz: készíthetne minden pocakos vonalzót, vagy írhatná hol jár!!!!!

Szrek! Hullahoppon mindig röhögök :lol: :lol: :lol:

Csípőszűrés: kórházban azt mondták túl laza, csípőszűrésen hogy túl kötött :roll:
zuzmo1

Zanza!
mi van Rékával????????

Fibi!
hááááááááát, az hosszú lenne! B kezelhetetlen, és magamban is sokat csalódtam. Tudtam, hogy nagyon nehéz lesz, és igazából jobban mennek a dolgok, mint reméltem, csak néha rámjön az önsajnálat! És az sem segít sokat, hogy alig alszom. B 2 órán át ébren volt az éjszaka, mire visszaaaludt Pannus ébredt..... És B nem sokat eszik, ami azért borít ki, mert baromi nehéz főznöm mellette. De ma jól evett! És dokinéni szerint ezen nem kell aggódni, főleg, hogy szopizik még. Ajánlotta a belladonnát az agresszióra, kipróbáljuk! Tegnap a gyerekeket kergette a játszótéren, persze mind nagyobb volt nála! Tökre élvezte, hogy "félnek" tőle :? :lol:
zuzmo1

Zuz,
a fiad egy ANGYAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Istenem de drága... :lol:
és hidd el, a sirás majd idővel múlik... :wink:
és nekünk is kell mennünk doki nénihez, igy a 24. hónapban már aktuális lenne a 18 hós oltás... :roll:
Bazsó pedig ügyesen tanul... :lol:

Gabi,
JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ancsi, Indi,
nekem nem volt válaszott dokim most, az tudom, h itt (és máshol is) tabu, engem simán azért nem vállalt, mert mondta,h nagyon sajnálja, de egyszerűen nem férek be. Szóval, azzal sem lett volna gond,ha van választott dokim, azzal sem lett volna, h előrehaladott vagyok, meg azzal sem,h problémás vagyok, szimplán nem volt rám ideje...mert sok kismamija volt.
se több, se kevesebb. (és ez nekem tök korrekt volt)

Uxi,
még mindig ajánlom a válaszott szülésznőt... :wink: valszeg nekem sem lesz saját dokim, hacsak...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsanci :) BZS szerintem is korrekt volt/van. Nagyon is.

Zuz :) Köcsög :mrgreen: muszáj röhögni, nekem lehet, ugyi :wink: De milyen tündér, hogy megvigasztalt :) ez a körbehívásos megoldás nagyon tetszik, engem is valaki mindig felhív, ha beborulok magam alá, így csak továbbadtam :)

Ha már szeretünk sírdogálni: Az élet szép megy a viasaton. ááááááááá mekkorát zokogtam, mikor Rómában először láttam! (Rómát látni és meghalni :wink: )

indianyo

Zuzi,
elhiszem, hogy marha nehéz lehet :( én is akkor borultam ki legtöbbször, ha alig birtam aludni, olyankor sokkal hamarabb elfogy a türelem..... de kitartáááás, lesz ez még igy se :wink:
fibi

Hű, Gabika, msot olvasom, milyen betegség-hullám kapott el benneteket! És Orsi volt a betegápoló? No akkor msot hajrá, gyógyulni, gyógyulni, gyógyulni!

Kép

indianyo

Zuz :) Akkor Rád fér egy kis ++++++++++++!! Bazsó édes lehetett a konyharuhával! Baromi fárasztó, ha az ember nem tud aludni, persze hogy könnyebben borul a bili :roll: De akkor is nagyon klassz vagy!!

Fibi :) Játszóház :D akkor legalább volt társaságotok :wink: és mi jót főzött Bálint?

Ancsi :) Tábla tök jó! Adatok: Bálint 2005.07.12. 4080g és 59cm, dr. Faludi Pál (v.) és sz.nő: Váradiné Ica (ü.), Bp. XI. ker., és idén leszek 32 (akkor most még 31 :lol: )

Na én is el aludni...
denizsa

sziasztok!

Nukada, örök hála! végül a Jókai téri Díva szalonban találtam cipőt, óriási volt a választék és egyáltalán nem volt drága!

Ruzy, a szívem szakadozik, úúúúgy mennénk hozzátok :( de pont akkor lesz az utsó ruhapróbám :?

Fibi, Ina May tényleg annyira jó? érdekel a véleményed :)

Rylie, jogi kérdést nyomathatod, a pasim megpróbál segíteni, bár a családjog nem szakterülete, de azért csak hajrá.

Zuzikám, ne keseregj! sokminden összejöhetett most, a tesó érkezése, a dackorszak, de ettől még Bazsó ugyanolyan aranyos és jó kisfiú, csak most épp nehéz vele/és biztos neki is. és teljesen természetes, hogy egy anyuka rosszul viseli az agresszív kismalactempót, csak az a hülyeség, ha emiatt magára haragszik! nekem már az is megkönnyebbülést jelent, ha néha legalább magamban kimondom, hogy imádom a fiamat, de a viselkedése baromira idegesít.
sokszor azon szorongtam, hogy vagy csak én vagyok ezzel így, vagy az egész társadalom rohadtul álszent, mert azt sugallja, hogy egy anyának mindig minden körülmények között uralkodnia kell magán, és mindig nyugodtnak és jóságosnak és mosolygósnak lenni, és az meg már fúj, aki nem bír, és az rossz anya, minek annak gyerek.
most ott tartok, hogy mivel másképp nem tudom kezelni a fiam által bennem kiváltott agressziót, és lenyelni meg már nem bírom, mert abba belebetegszem, ezért inkább káromkodom, ez kicsit segít. (mások a kiabálásra esküsznek, de nekem az se megy :))
kaptam ám én is okos tanácsokat, hogy verekedjek meg a fiammal, és játsszuk le, hogy ki a falkavezér, meg hogy pofozzam vissza, ha megpofoz, de erre én eléggé alkalmatlan vagyok, és sztem Te is... :) az olyan hisztikezelő módszerek se jöttek be nálunk, hogy beteszem a kiságyba, vagy bezárom a szobába, a hidegzuhanynak meg a látványos szeretetmegvonásnak meg nem vagyok a híve, de ez nem is menne, nem lennék hiteles :)
a fejlesztő sokat segített, nem csak a konkrét problémákra, hanem hogy kőkeményen elkezdte szocializálni is a gyereket. De gondolom most nehezen lenne megoldható, hogy Bazsót rendszeresen játszóházba vagy foglalkozásokra vigyétek. Pedig ez biztos sokat jelentene, többet mint a homeobogyók.
És mondjuk a lovaglás is tök jó lenne már neki, mert ott igazán sok önfegyelmet tanulnak a gyerekek.
Talán ha a papája délután csinálna vele külön programokat, vagy esténként birkózna vele keményen/dögönyözné legalább egy fél órát, így kicsit ki lehetne az energiáit egyenlíteni/ le lehetne őt fárasztani első lépésben, talán ez az éjszakákon is segítene.
és mikor hisztizik, próbálj meg belegondolni, hátha épp csak több figyelmet szeretne, vagy konkrétan valamiért frusztrált, és lehet, hogy a konfliktus rögtön feloldható egy kis figyelemeltereléssel, egy öleléssel (ha épp nem rugkapál), egy kis kizökkentéssel, egy játékkal, mondókával...
De a legfontosabb, hogy Te ne hibáztasd magad! Jó anyuka vagy, és nyugodtan vállald fel azt is, ha vmi nem frankó, Bazsónak is tudnia kell, hogy amit csinál az nem jó, és téged bosszant.
és ne aggódj, nem marad így, már az is sokat jelent majd, ha szépen tovább fejlődik kommunikációja, mert akkor sokkal jobban és árnyaltabban ki tudja fejezni majd az érzelmeit, mint az agresszióval, és Te is könnyebben meg tudod magad értetni vele.
puszillak Benneteket, és fel a fejjel :)

votiv 8)
votiv

Ancsi, klassz a tábla és nagyon köszi a munkádat!! :D

csináltam tickert
KépKép

és

Kép

doki dr. Faludi Pál (v)
kor 28 év és Biatorbágy
köszi

votiv 8)
votiv

Ancsi,

én: 31
Budapest
Diána Filippa (Füli) született: 2006.01.05
Dr.Szőnyi István (v)- Váradiné Ica (v)

KépKép

Kép

Most ennyire fussa.....

szép napot mindenkinek!

Tsók

Macsek
macskanyu

Ancsi, írok egy mélt is...
macskanyu

Köszi lányok aranyosak vagytok!!!!!!

Votiv!
Jó olvasni a soraidat! Köszi!!! :) Megírnád a szombati lovaglás hol, mennyiért, hogyan??? Egyszer lehet, hogy kinéznénk!
A hisztik valóban sokszor figyelemfelhívások, de azt nagyon nem tudom kezelni, amikor lent ülünk vele a földön és játszunk, csak rá figyelünk, és egyszercsak elkezd dobálni! A fa építőkockákat már zárom előle :roll: És a többi gyerekkel is ezt csinálja, játszanak, aztán gondol egyet és meglöki vagy rácsap! Szívesen mennénk társaságba, de már félek, mert Panna mellett nem tudom elkapni a kezét, nehogy megüssön valakit. És ezekkel látom, hogy provokálni akar, kíváncsi, hogy mit lépünk rá.......

Fibi!
Tegnap elfelejtettem, ugye Te kérdezted a vajúdóolajat, amit a pocakomra kentek??? Nekem nincs olyanom, Gabié volt, úgyhogy ha ő lesz a szülésznőd, nem kell beszerezned! És homeósbogyói is vannak, azokat is folyamatosan adagolta a számba!!!

Ruz!
Mi is úgy mennénk, de 0% rá az esély! :( De érezzétek jól magatokat! :D Melyik vizsgáid maradtak hátra?

Rylie!
Kamilla hogy van?

Uxi!
B.T. velem 1 napi vajúdás után volt ilyen nagyon kedves, ne is bánd, hogy nem vállalt el!!!!!!! Sajnos az én dokim (Bálint Sándor) sem vállal újakat már, kivéve protekció :wink: de pocakosakat már zerintem így se. Mondjuk én nagyon rámenős voltam, 10 hetes terhes voltam amikor bekönyörögtem magam hozzá 8) Viszont az Istvánnak is nagyon jó a szülészete!
zuzmo1

Sziasztok!

Ancsi:
ügyes vagy és köszi a táblát :D
Orsi:1994.10.12. 3,150kg és 57cm, Bálint Sándor választott
Dorka:2004.06.29. 2,850kg és 53cm Bálint Sándor választott és Molnár Gabi ügyeletes
Én 35 vagyok :evil:

petergabi

Ancsi!

A táblában szereplőket mi alapján szelektáltad,kor pl? :shock:
20170114224602

Ancsi!

Ez előzőt Ne vedd figyelembe,én kérek elnézést :lol:
20170114224602

Jucus!
amíg nem frissítettem, egyszerűen nem értettem, hogy mit akarsz :). mondom te is benne vagy, nem is szelektáltam, nem értem :). de most már igen! :D a korodat nem tudom jól írtam-e be, EZT MINDENKI ELLENŐRIZZE, mert ezer helyről ollóztam össze az adatokat. kellene tőled fotó is, mert nem működik a hozzászólás kereső, amiben tudnék rólatok keresni. pedig múltkor olyan jó volt az a szülinapos is.

így nagyon jó , hogy ide írjátok, hogy mit módosítsak, remélem nem hagytam benne sok hibát :)

Zuzi!
fel a fejjel, menő csaj vagy, frankó a férjed, szuperek a kölkök, az életetek egyre jobb irányba fordul minden tekintetben, az átmeneti "válsághelyzetek" meg megoldódnak maguktól, csak ki kell bírni, amíg elhúznak a felhők. tudod: a felhők fölött mindig süt a nap!
ancsipancsi

Sziasztok!

Juc,
:mrgreen: :wink:

Zuz,
pedig ez véresen komoly ám! :mrgreen: tegnap végighulláztam a született feleségeket! :)
csak ma estére meghívtak szülinapi vacsira minket - mi lesz a fogyóval így? :?

Bazsó tök kis édes lehetett! :)
itt van egy 28 hós, egy 14 hós és egy 2hetes, és a legnagyobbat annyira bírom én is sajnálni, amikor kézzel-lábbal tiltakozik az ellen, hogy ő nagy, vagy azt mondja, hogy Ábel is nagy és vele is tessék ugyanúgy bánni :? nehéz ezt kezelni; ő is dobál és kifejezetten provokál egy csomószor; sajna, tesómék egyáltalán nem menősek, és a nagyot csak anyuval együtt adják oda, hogy én vigyem vhova, pedig neki is vmi gyerekközösség kéne vagy vmi energiaszívó foglalkozás ;) (ami a gyerekektől leszívott energiákat a fáradt szülőkbe tölti :lol: )

Kép

Kép

szrekuc

és éljen az általános vonalzó dömping! :lol: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Tábla:

most jöhetnek a finomságok. ha vki szeretné, ha a rendes neve, vagy a szülinapjának dátuma is felkerülne, az írja meg légyszi. (vagy ha plusz oszlop kéne jobbra, stb.)
ancsipancsi

Sziasztok!
Nagyon szeretnék a Szent Imrében szülni, de nem tartozom oda körzetileg (nagyon nem, de bp-i vagyok). Van olyan közületek, aki szintén nem tartozik oda, az orvosa mégis biztosította arról, hogy az Imrében szülhet?
Köszi előre is a választ!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Köszönöm mindenkinek, aki segített.
Végre sikerült orvos találnom, az Istvánban elvállalt egy dokinő. Ennek külön örülök, mert eredetileg is nőt szerettem volna.

Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehezen fog menni, több, mint 3 hetembe telt és számtalan dokit kérdeztem meg.:shock:

Minden jót nektek!

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi: gratula!
Irina: passz én bár nem vagyok kerületi,de nem is vagyok pocakos most...

Votiv: köszi, akkor mindjárt rádömlesztem a helyztet! :) Akkor a múltkori csini frizkóról nem kapunk képet???

Zuz: ++++++++++++++++ egyszerűen csak egy nagy nagy alvásra lenne szükséged...

Barbi: Rynart is szóba jöhet! Tudsz esetleg ott vmi állást???

Monisa: azért kell pisivétel Kamillának mert a múltkor húgyuti fertőzése volt és azt mondta a dokinéni, hogy 1 éven belül akármikor lázas lesz rögtön kérjünk pisivizsgálatot biztos ami tutti!

Köszönjük a +++-at és az érdeklődést de a helyzet változatlan :(

Este semmit nem akart vacsizni pedig 4 fajta menüt kínáltam fel :( egyedül mandarint evett, meg kölesgolyót. Aztán hajnalban arra riadtam, hogy öklendezik félálomba és mivel nem volt semmi a gyomrában igy csak habosnyálasmandarinlé jött fel, aztán szépen visszaaludt. Utána rá egy órára iszonyat forró volt, nem mértük mert nem akartam kicsomagolni, úgyhogy be a nurofen + szopira az ágyikóba + borogatás a homlokára. De egy óra múlva még mindig láza volt, igy be a kádba hűtőzni + pisit szerezni (ez sikerült is) aztán szerencsére reggelizett szépen, megkapta a cataflamot és 10-kor elalvadt. Belekuksiztam a torkába de nem találtam pirosnak, körbetapogattam az ínyét de semmi extra, van két duzzadt fog az íny alatt, de az már kb 2-3 hete olyan :roll:
szal nemtudom mi baja a kismankának, holnap megyünk orvoshoz, mert addigra lesz meg a pisiteszt...
És Ancsi ti jutottatok eszembe, amikor írtad, hogy Lencse hányikázik, hát én most úgy megijedtem ettől az öklendezéstől is?! :o

Minden breteg gyógyuljon!!! +++++++++++++

Ancsi: én 29 éves vagyok Urbán Márta a v doki és Czakker Judit a v szülésznő és XXI kerben lakunk és majd jól csinálok Kamilla Máriának szalagot ha lesz rá időm egyszer! Köszi és nagyon ügyes vagy ;)

Rylie
rylie

Bálint vonalzó?

Kép
Kép
denizsa

Irina!
ahogy Uxi leírta korábban, elképzelhető, hogy a körzetileg nem a kórházhoz tartozóknak a beavatkozás díjának 30%-át ki kell fizetnie a kórháznak. (sőt, még azt is írta, hogy aki magán dokit hív be, és nem az ügyeletesnél szül) ha ezek után is vállalod, akkor szerintem nincs semmi félnivalód. különben régebben beírtam, kb. 80ezer volt az én császárom, így nekem 27eFt-ot kellett volna a kórháznak fizetnem, ha nem lennék körzetes.

Uxi!
végre, valahára! :) neked is minden jót!
ancsipancsi

Ha minden igaz, megjelenik mindkét vonalzó... (Szrek csak Neked :lol: :lol: )

Kép
Kép
denizsa

Uxi :) Örülök, hogy sikerült találnod dokit! :D

Rylie :) Jaj szegény Kamilla :( :( bulást neki!!!

Irina :) Ha van Szt.Imrés dokid, akkor valszeg simán szülhetsz a kórházban, az anyagi vonzatai még elég alakulóban vannak (főleg júliustól), de ezekről Ancsi már írt Neked.

Kép
Kép
denizsa

Neet , Recca!
mi van veletek??? mostanában kicsit ritkán írtok!!!

Rylie!
állítólag van hányós baci a városban, tehát... :(
++++++++
ancsipancsi

Sziasztok,

Utólagosan Boldog Névnapot minden Dorkának, Dorottyának, Dórának :D

Deni,Mása :) Puszis kép haláli :D

Ezen a topicon szövődnek a szerelmek :lol: Orsi + Bálint és Angi + Bazsó :D

Zsanci, :) Privi mindjárt megy. Hogy vagytok?

Deni :) vonalzód alapján már tudsz valamit? :P

Ruz :) mennénk szívesen, csak nagyon messzi az a messzi :) , bár párom győzköd, hogy menjek :)
És ezer éves kérdés: még nyáron voltatok Zalakaroson – megnézegettem a képeket :) -, mi a pontos neve a szállodának és hova esik Karoson belül? Jó priviben, nem akarom itt szétoffolni ezzel a topicot.
Pofozkodás :D

Rekuc :) enyém kérdésre nem válaszoltál :roll:
Te megszállott :D

Szőnyegtartozék: látom, be kell adjam újításnak az Auchan-nak, hogy babát is adjanak mellé :D

Indi :) modell nem eladó :D
Kedvenc magyar nótád rulez

Mása :) már épp akartam kérdezni, hogy próbáltad-e a vonalzókat a leírásom alapján, de ahogy írtad, ezek szerint volt, aki nálam ügyesebben segített :D

Juc :) sikerült már intézni időpontot? Vagy vmit ezzel az ügyfélkapus dologgal?

Macs :) pakolós Füli :lol: , önállóan beszerzett zöld folt :( És mi mindent kell intéznetek, hogy így rohantok/rohansz? Vagy nagyon indiszkrét vagyok? :roll:

Votiv :) rablás :( De jó, hogy találtál cipőt én épp most akartam írni Neked két helyet, de a lényeg, hogy rohangálás befejeződött.
Ruhapróbáról lesz kép? Tényleg annyira kivi vagyok Rád :D Isti hajmosása és önálló zuhanyozása, fürdése nem semmi :D

Fibi :) kérdéses korszak :D
Akkor ezek szerint én kimaradok (Vagy: Ina May-t Pocak elolvasta már? Vagy most elsőbbség a szülés előtt állóknak? :D) ?
És Montessori levelet is jegyzed? :D

Lindi :) képek nagyon jók és baba és lyányod gyönyörűek. És Barni óóóóriási :P És Te is szép vagy, tényleg nem látszik hogy alig több, mint egy hete szültél :)
És 400 ml!!!!!!! :shock:

Uxi :) épp lemaradam, hogy ajánljam a saját dokimat, de nagyon örülök, hogy sikerült végül az eredeti elképzelésednek megfelelően női dokit találnod. Minden jót Neked :D

Rylie :) Jobbulást :D Nektek és sok ++++++

Vera :) bulást Nektek is :)

Nukada :) képek nagyon jók :D

Gabi :) bulást szintén és sok-sok ++++++

Ancsi :) tábla tök jó , gondolkodtam és nézegettem már én is, hogy elkezdem, de gőzöm nem volt hogy kell hozzákezdeni. Gratula hozzá :) Majd írok mindent később :) És köszi, hogy nem felejtettél ki. És nagyon furcsa volt ott látni Mátét, tavaly ilyenkor még csak irigykedve nézegettem a Ti babóitokat :D

Zuz :) Bazsó nagyon tünemény a könnytörölgetéssel :D Egyszerűen Ő is imád Téged :D
És én még arra gondoltam, hogy érzi, bizonytalan vagy és ezt így viszi át a saját cselekedeteibe, a hirtelen változásba egy-egy játék alkalmával A határok feszegetése is biztos belejátszik, de én azt olvastam, hogy minél inkább meginogsz egy-két dologban, azt Ő megérzi és tovább feszíti. Te még feszültebb és bizonytalanabb leszel, Ő még tovább megy…….és ebből egy örvény lesz, amit még az elején meg kellene fogni valahogy. Bocsánat, minden hozzáértőtől, ha nem így van, de csak azt mondom, amit olvastam (no, és ami a családban le is játszódott/játszódik előttem)
És fel a fejjel, nekem mindig a mosolygós arcod van előttem, hogy milyen boldog tudsz lenni. Tudom, hogy sok-sok nehézség van egyébként is az életben és nem lehet az ember mindig happy. Drukkolok, hogy át tudjatok lendülni :D

Irina :) én oda tartozom körzetileg, sajnos ilyen szempontból nem tudok segíteni, de jönnek a többiek, akik hasonló cipőben járnak és mondanak erről néhány szót Neked.

Vica

Kép
Kép
vica94

Sziasztok!

Zuz!
Hidd el ez javulni fog. Mikor megszületett Bálint azt hittem belebolondulok. Se éjszakám, se nappalom nem volt. Még véletlenül sem aludtak ugyanakkor, egymást felébresztették. És a Lili nagyon féltékeny volt. Ez nálunk igazán akkor kezdődött, amikor Bálint már akkora volt, hogy a járókából kikerült, és a játékokon is osztozni kellett. Volt, hogy kimentem egyedül az udvarra, és a hintaágyban zokogtam, és közben azon gondolkodtam, hogy hol rontottam el. Tudod mikor kezdett el javulni a helyzet? Amikor már Bálint is a rosszaságaiét ugyanúgy szorult. Nem volt elnézve neki, mert kicsi. Ugyanúgy lekellett ülnie egy időre, ha tönkretett valamit, vagy ha rosszcsont volt. Bár nálatok ez messze van még, de addig is Balázst ahányszor csak tudod ölelgesd, és biztosítsd, hogy a szereteted irányában nem változott. Szóval csak kitartás. :P
Bocs nem akarom osztani az észt, csak én ezen az időszakon már túl vagyok, és a tapasztalataimat akartam elmondani.

Andi
andrea27

Hűűű, ez még gombócból is sok, amennyit írtam :shock:

Képzeljétek, ma vagyunk 10 évesek a párommal :) Olyan furcsa, egy közös vacsi főzéssel indult minden....., amit a bevonulása előtti hétvégén főztünk a barátoknak búcsú szóra :)

Máté második fogacskája két napja áttörte az ínyét, szegény most megint nyűgi. Ma egy órán keresztül altattam, hogy aztán megint felkeljen kb. 3/4 óra múlva :?
Hátról hasra fordulunk egy pillanat alatt, hogy aztán utána veszekedjen azon, hogy ez mégsem jó így :)
Reggelente, amikor odamegyünk hozzá, akkor olyan kis édes, ahogy repked a kiságyban és kacag, ha meglát minket. :D

Na, nem ömlengek, már így is elég volt belőlem :roll:

Vica
vica94

Vica!

Ügyfélkaput már hétfőn elintéztem kb 3 perc alatt viszont gyereknek nem lehet megcsináltatni és megnézni is csak a saját TAj számom alapján tudok.SZóval ez itt megfeneklet.Csak azt nem tudom,hogy ha 1 napos a ded akkor kinek a TAJ száma alapján látták el ha nem az anyjáén?!
Próbálom hívni a H-t de mindig várakoztatnak,nekem meg arra ugyi nincs sok időm a skacok mellett.Lehet,hogy elhesegetem a gondolatot mert rájöttem,hogy nem is olyan fontos már.....
20170114224602

Jucus!
így visszagondolva mikor még 1 napos volt a gyerek, úgy írták le a taj számomat, hogy leírták az enyémet és az utolsó szám helyére, vagy tettek még egy számot, már nem tudom, a lényeg, hogy oda egy 9-es került. (mivel neki még nem volt)
ancsipancsi

Sziasztok!

Remélem semmit nem felejtek el, amit írni szeretnék és remélem Bendi sem ébred fel addig amíg meg nem írom.

Fibi

Olvastam, hogy nem kaptad meg a privit, úgyhogy elküldtem e-mailben is, azt sem kaptad meg? Remélem Indinek azért sikerült elküldenie. És persze gyertek nyugodtan 10-re, mindenki akkor csatlakozik, amikor tud, na persze úgy, hogy azért teljesen ne kerüljétek el egymást. :D

Johi is lehet, hogy jön még nem biztos.

Vica

Máté édes lehet, fordulás ügyes. :) Gyertek ti is, tudom messze vagyunk, de hát mit tegyek, nekünk itt jutott hely, lehet, hogy legközelebb már nem is szülhetek a Szent Imrében. :?

Votiv

Ez a rablás sztori tényleg brutál. :( De azért remélem a OB szuper lesz, és fotót kérünk majd a ruháról no meg rólatok mindenképp! :) Kár, hogy nem tudsz jönni, de remélem lesz alkalom veletek is találkozni mielőbb.

Zuz

Ne legyél szomi! Tudod, ha minden olyan egyszerű lenne, akkor túl unalmas lenne az élet. :wink:

Ja és vizsgák? Hát maradt egy pár, ebből a félévből a Polgári jog 3, Közigazgatás 2 meg Büntetőeljárás 1. Aztán az előző félévből az Eruópajog és még elsőből van egy tárgyam a Logika. :evil: :evil: :evil: szóval ezeket kellene majd bepótolnom a többi vizsga mellett a következő félévben és még egy évfolyamdolgozatot is meg kell írnom. áááááááá

Kis és nagy betegeknek pedig mielőbbi gyógyulást!!!

ruz
ruzicsky

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?