Sziasztok!
Hajny, sztem nem az a lényeg,h félévente hányszor kaphat antibiotikumot egy gyerek,hanem az,h a felsőlégúti betegségek kb 80%-t vírus okozza,amire egyálatlán nem hat az antibiotikum(mivel a bakteriális fert.-re van), de sajna a gyerekorvosok nagy része AB-t ír mindenre,vagy túl sok mindenre.Ez azért baj,mert egyrészt a sok AB tönkreteszi a bélflórát, másrészt AB-nek ellenálló bacik fejlődnek ki,és előbb-utóbb hatástalanná válnak az AB-k, ill. elszaporodnak a gombák a szervezetben. Nem tudom, h ezt szeretted volna megtudni,vagy mást...én így értettem a kérdésed.
Gondoltam Rád kedden,h vajon milyen az első nap a munkában, pont én is akkor voltam bent a munkaügyön megérdeklődni a szabit, stb-t.
Geli, a
www.metamorf.hu oldalon megtalálod az órarendet, sztem bírnád, meg nem is az a hely, ahonnan kinéznek ha leállsz-sztem. Nem tudom,h Zsóka néni mikor van ott....A héten én 3x megyek(mivel elfelejtettem, h jövő héten nem leszek itt,és le fog járni a bérletem

) hétfőn negyed 3-kor, kedden és ma azt hiszem negyed 5kor,mert a negyed 3-sok elmaradnak....Ja,és van d.e is, ma pl 10kor.
Cukker, már épp gondolkoztam, h jövő hónaptól mégis inkább Sportika, de akkor mégis puccos hely????
Lina, relax Lili nagyon édes, már csak 1 sör hiányzik a kezéből

!
Roz, a mail még mindig nincs itt

,elakadt az éterben...
Nana, a Te privid sem jött meg,ha írtál

.
Balim, kell még fájdalomcsillapító is?