A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Aha ha minden jól megy azonnal kiiratom magam két hétre.
Ági28

:)
Így is kell csinálni :)
Ági!
Az a fontos, hogy fertőtlenítsd még a monitort is, nehogy rád köhögjek :) (eskü elfordulok) :)))))))))))))))))))))))))))))))
grillázs

Ó grillázs édes vagy! De elég ha maszkot veszel fel!! :-)
Ági28

Ági-altatást kértél?Dévai tőlem úgy kérdezte,ugye nem kérek altatást.Mondtam,hogy 2x volt,akkor most is kérek.De hallottam,másokat is "lebeszélt"volna.:-)
capuccino

Megyek érte........ Kép
grillázs

Miért akart lebeszélni róla?

Kép
cseka

Tiszta Darth Vader...

Dévai a lányok elmondása alapján mindenkit megpróbál lebeszélni az altatásról. Jó lenne ha valaki elmondani milyen volt a leszívás altatás nélkül, mert szerintem mindenki nagyon fél tőle és ezért kéri inkább az altatást.
grillázs

Még jó,hogy nem ilyen drasztikus módszerrel csinálják :lol:

cseka-azt nem mondta,gondolom nem kellene altatóorvost hívni
capuccino

elmondaná....
grillázs

az egyik lány azt mesélte,hogy nem volt kellemes,annyi szúrás,ahányat leszívtak.és megnyomták a hasát is.
capuccino

ezt általában azoknak mondja,akiknek kevés petikéjük van.de hol a határ,mennyinél vajon?
capuccino

Capuccino
Nem tudom, de ha altatnak nincs időd idegeskedni...
Én pl nagyon tudok parázni, szerintem rosszabbul járnának velem, mintha inkább fognak egy dorongot és fejbevágnak vele...
Arról nem is beszélve, hogy tuti pofáznék közbe... Belőlem a feszültség elég hülye reakciókat vált ki... szerintem tuti viccekkel szórakoztatnám a körülöttem állókat :)
grillázs

a vicceknek biztos örülnek.Biztos vannak élményeik,ki mit csinál álmában :D
Én az 1.után nem tudtam,hogy kerükhettem vissza az ágyra.2.alkalommal kicsit ébren voltam,épp akkor mikor másztam át.
Az lehet bajban aki álmában beszél :lol:
capuccino

Én meg nem szeretem ilyen dolgok közben hallani ,hogy mit mondanak,csörögnek a műszerek brrrr.
capuccino

Sziasztok!

Grillázs, nem magyar az egyik szakom :) A magyar szak túl rentábilis az enyéimhez képest...
Amúgy a férjem végzett magyar szakot, időnként beleolvas a topikba, és jól megtárgyalunk mindent. Fogadjunk, ezt is olvassa... (Szia, Kicsim! Kép )

Az a gázálarcos kép... :lol:
február

február
a netről szedtem le :) Szia február-apu!
grillázs

Na akkor az én helyesírásomat szidhatja!! :-) De hát ez van nem lehetek tökéletes!! :-)

Engem nem próbált meg lebeszélni az alatatásról! Nálam nyilatkozni kellett, hogy a 3 petikénél is vállalom a műtétet.
Ági28

Ági, hidd el, hogy nem ez a fő témánk :)
február

Hú akkor most megnyugodtam ám!! :-)
Ági28

bocsi,megyek.további jó beszélgetést.

Ági-holnap drukkolunk,utána pihenj sokat

Többieknek jó szurizást,aki náthás,további jobbulást.sziasztok
capuccino

Capuccino szia és köszi.
Ági28

Ági!

Hidd el nem a mennyiség számít hanem a minőség!!!!!!
És az altatás volt a legjobb. Nagyon rendes a nővérke.

Capuccino!

Akkor szombat mindhármunknak.
Szpandival szoktam beszélni de nem mindig van gépközelbe azért nem jelentkezik.
gizmixxx

Sziasztok Lányok!

Ági
meglátom, hogy hogy alakul a holnapi napunk. Azért rápróbálok majd a látogatásra. :D
l.andi

[quote="grillázs"]f írta:grillázsebruár
a netről szedtem le :) Szia február-apu!

Február-apu azt üzeni, hogy: Szia, Grillázs! Meg a többieknek is szia. :)
február

Neki is üdv!! :-)

andi oké, várlak!! :-)

Igen tudom,hogy a minőség számít. Jól megszívták magukat hormonnal,és szép érettek lesznek holnap!! Biztos tudják a drágáim, hogy apa a jövő csütörtökön elutazik!!
Ági28

Gizmix meg az a cucc, amit az altató előtt kapsz az is jóóóóóóó!! :-)

( ezt a drogos bandát! ) :lol: :lol: :lol:
Ági28

Ági, annyira drukkolok! Erre ugyan tényleg igaz, hogy egy babához elég egy is, de azért jobb lenne mind a 4, ugye?
február

Hát igen, legyen tartalékba is!! :-)
Ági28

Persze. Akkor is, ha nyilván úgy állsz hozzá, hogy ez most sikerülni fog. Meg kell egy kistestvér, mindenképpen.
február

Hát az alap egy focicsapatig meg sem állunk!! :-)
Ági28

Ági, hajrá! Kép
február

február jó a banánod!! :-)
Ági28

találtam néhány jópofa emotikont, gondoltam, időnként megosztom veletek.
Kép
február

Február!

Tényleg nagyon jó a banánod.

Csak tudnám honnan szeditek le ezeket a figurákat. :?: :?: :?: :roll: :roll: :roll:

Most van egy kis dolgom csak este leszek.

Addig szép napot mindenkinek.
gizmixxx

Ezek egy másik fórumról vannak.
Neked is szép napot! (Amúgy most ugye nem dolgozol még?)
február

JÚÚÚÚJ Csajok !

Akkor hárman teszteltek szombaton!!!

Tiszta izgatott vagyok.
Kép

Nagyon szorítok nektek!
l.andi

Andi szép sárga a fejed, mikor izgulsz! :-)
Ági28

Ági

Az még semmi. Sárga a hajam is. :D
Holnap, ha az asz.nőtől megkérdezem, hogy hol találom az Ágit a netről, úgy is tudni fogja, hogy téged kereslek? :lol:
l.andi

Hát persze, de nem árt, ha melléteszed, hogy a Deli Ágit keresed!! :-)
Ági28

Ez a lényeg! Így már magabiztosan fogok kérdezni a hölgyeménytől. :D
Mit adnak az altatás előtt? Valami bódítót?
l.andi

Valami nyugtató félét infúzióban, de tényleg jó anyag! :-)
Ági28

Sziasztooooookk!

Na, köszi a drukkokat, kedden megvolt a 4. inszem. Minden rendben ment, fél perc alatt végeztem, kaptam egy hadseregre való katonát (ismét schwarzitól:), de hátha összeszedte magát december óta. Apánk az inszi közben elmondta, hogy na megint látja a biológiai paramétereket, hogy abszolút tökéletes időpontban vagyunk, és nem érti eddig miért nem siekrült, szerinte már rég sikerülni kellett volnna. Gondolom ezzel azt sugallta, hogy készüljek fel rá, hoygy ez sem fog. A biológus néni meg azt mondta, hogy lehet, hoyg erre a napra vártak. Tegnap pihiztem, ma meg már meló-meló. Majd 2hét múlva kiderül.

ÁGikám! Nagyon szurkolok neked holnap!!! Ügyes legyél!!!!! sok puszi
cseka! látom te is jól haladsz, hétfőn drukkolok ezerrel.
Most elmegyek 1 kicsit, de jövök vissza .
cyprus

Andi de elég ha csak a csokit küldöd be nekem!! :-)
Ági28

Szia Cyprus hajrá a fiuknak, az egyik csak befutó lesz!! :-)
Ági28

heló,új vagyok még itt nem nagyon ismerem ki még itt magam.De szeretném ha írnátok a Hetényi Géza kórházról,mert ott fogok szülni 4hónap múlva Georgevics Jánosnál,köszi előre is
katlina

Cyprus!
Szerintem apánk nem ezért mondta. Ráadásul nem is szabad ilyen butaságokat gondolnod. Hogyhogy melózol? Inszem után nem kell(ene) pihenni?
grillázs

katlina
rossz fórumra írtál! Mi ebben nem tudunk neked segíteni, de a szülészetek között találsz egy topikot a szolnoki hetényi gáza kórházról.
grillázs

katlina
esetleg a lakóhely szerint mappában keresd ki a szolnokiakat
.. ja, és Gézát akartam a Gáza helyett írni :)
grillázs

Hy Grillázs csak nem visszatértél!! Már azt hittem én szporítom ma nagyon itt a hozzászólások számát.
Ági28

Ági

Látom nem bízod a véletlenre. Nem engeded, hogy gondolkozzam azon, hogy mit vigyek. :D
Azért jó, hogy írtad. Na majd körül nézek, hogy találok-e valami mini szeletet valamelyik közértben. :lol:
l.andi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?