A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Ági - olvasgattam :)
grillázs

Grillázs és mit olvasgatsz?

Andi köszike!! :-)
Ági28

mindenfélét :)
Barangoltam a neten.
Most épp próbálom pontosabban behatárolni a hírTv vasárnapi műsorrendjét, hogy vajon apánk melyik műsorban lesz
grillázs

Grillázs majd értesíts mindenképp, hogy mikor lesz!
Ági28

de nem nagyon megy. SZPANDIIII!!! Segíts!!!
grillázs

Hír TV: nem mondta, hogy melyik műsor, de úgy hat körül. Úgy láttam jól felkészült statisztikából.

Altatás

Kb. 2 hete arra panaszkodott, hogy a használt altató eltünt a piacról és az ára is megugrott. Katonai felhasználása is van a szernek (gyors altatás), konfliktusok előtt felvásárolják. Erre gyanakodott most is, és a megszokott készletet sem merik tartani a bizonytalan keretszámok miatt.

Most nem nyilatkozott olyan határozottan a babócák neméről, ezért nem írtam semmit. A magzatvíz vizsgálat után úgyis kiderül, most azon izgulunk, hogy ne legyen semmi baj.
szikra

Szikra - köszi, bocs hogy összekevertelek szpandival...

katonai felhasználás? konfliktusok előtt? Mi van itt?
nem is értem...
készletet nem merik tartani?
Ugye mire én sorra kerülök, azért még jut altató...
grillázs

Normál esetben 1/2 éves készlettel dolgoznak, a bizonytalan piac miatt, de most januárban ki mondja meg mennyi lombikot csinálhatnak. Így tessék klinikát vezetni, gazdálkodni. EÜ reform. :!:
szikra

Grillázs tudod a cipőm még megvan!! :-)
Ági28

Ági - köszi

Szikra - ez egyre rosszabbul hangzik... olyannyira, hogy viccet félretéve, ha Ági cipőjére nem is, de a végén még gyógyszertárból visszük magunkkal az altatót... :(
grillázs

Hát sajnos az sem lehetelen, ahogy amostni helyzetet elnézem.
Ági28

Már meglátom a tévében a "barátnőnket" és úgy káromkodok mint egy kocsis... pedig nem szoktam...
grillázs

Szia Szikra!

Ez a jelenlegi helyzet ami most van az eü-ben, tényleg nem hangzik valami biztatóan. :oops:
Mikorra van meg a magzatvíz vizsgálatának az eredménye?
Biztos minden rendben van, ne aggódj.
Bár tudom, hogy ezt mondani könnyű.
l.andi

Grillázs te már felfokoztad a nőt Barátnőnk!! Ejjj!
Ági28

Ági! Azért volt idézőjelben, mert valamennyien "imádjuk"
grillázs

Na csajok, nyugi! Ne hergeljétek be magatokat, mert annak nincs semmi értelme. Itt most mindenkinek nyugodtságra van szüksége, nem arra, hogy idegesítsük egymást és magunkat.

Cyprus: ez tök jó, a Schwarzi úgy látom már örök darab marad. :D Köszönöm a szurkolást, én is jó kis megtapadós-beágyazódós napokat kívánok Neked!

A tesztelős lányoknak nagyon sok türelmet kívánok és mindenképpen jelentkezzetek, ha megvannak a csíkok...

Kép
cseka

Grillázs értettem ám!! :-)
Ági28

Itt vagyok megint:)

Grillázs, hát nem kéne pihenni. Bár már a fene sem tudja. Apánk azt mondja, hogy normál életvitel. Másfél napot azért otthon pihentem. Bár mint azt már írtam, az előző 3 inszem alatt minden variációt kipróbáltam. Egyik sem jött be. Most meg azt mondtam, hogy ennyit pihizek, de nem ezen múlik. Ez azért nem olyan, mint a lombik.

Lesz apánk a tv-ben? Hú azt megnézem.
cyprus

Szia cseka!
:lol:
cyprus

Á, nyomok inkább egy viccet mókacukornak:

A szülészeti klinikán a professzor rajtakapja az egyik orvost egy nővérrel. A helyzet sajnos félreérthetetlen.
- Tudják maguk, hol vannak? -rivall rájuk a professzor.- Ez itt egy szülészeti klinika, és nem egy előkészítő üzem.
grillázs

Hy Cseka visszatértél! És Cyprus te is! Azért ne dolgozz sokat.
Ági28

Grillázs nem jönnél el velem holnap reggel, hogy szórakoztass nap közben?
Ági28

Szerencsére ülőmunkám van és nem hajtom agyon magam.:)

Grillázs :lol:
cyprus

Ági!

Esküszöm elmennék, de már Dévai is megtartotta a két lépés távolságot úgy köhögtem a múltkor, s azóta csak rosszabb lett a helyzet.
De álmodban majd megjelenek és lököm a rizsát :))))
grillázs

Az az igazság lányok, hogy átböngésztem a HírTv honlapját és nem igazán találtam a témába vágó műsort.
A Gyógyhír című műsorban ugyan lesz szó nőgyógyis témáról, de ott a HPV vírusról beszélgetnek vasárnap du.
grillázs

Grillázs akko rmajd felhívlak telefonon!! Vagy megkérem Déviszt, hogy internetezhessek!
Ági28

Álmodban? :)))))))))))

Hé Ági!
Ez már a függőség jele!!!

Üdv köztünk függők között :))))))))))))))
grillázs

Nekem mondod szimultán Myvipezek egész nap. Alíg jut időm a melóra!
Ági28

És még két hétre táppénzre is mész :)))))))))))
Nem lennék a főnököd :P
grillázs

Nagy a szám, de én is itt lógok egész nap.
grillázs

Na attól én még dolgozom mint a kisangyal.
Ági28

Lányok, én meg itt kínlódok a saját képemmel, mert kéne küldenem egy személyiigazolvűny-szerű fotot magamról és most azt keresem,hogy melyik képről vágjam ki. Ezért tűnedezek el.
cyprus

:)
Én tuti nem tudnék odafigyelni, ha már benne lennék a progiban ....

Még jó, hogy nem a reptéri forgalomirányítüknál melózok :))))
grillázs

Milyen fontos dolgokkal foglalkozol te is!! :-)
Ági28

cyprus - igazolványszerű képet?
Ha kell segítség, szólj!

Én képkivágásban - szerkesztésben már jó vagyok :)
grillázs

Szép lenne, akkor benne lennél a híradóba egy idő után! :-)
Ági28

Cyprus: Neked mikor kell tesztelned?

Kép
cseka

a gépem szerint cyprusnak február 20-án kell tesztelnie :))))
grillázs

És ha már a gépemnél tartok....

Nóczi! Neked ma kellett menni Apánkhoz!
Mi volt?
grillázs

Köszi, grilázs! Az a baj, hogy olyan béna képeket találtam, hoyg azt nem akarom elküldeni. Ezért kínlódok.

Cseka! Én kb. 2 hét múlva fogok, bár apánk kedden 3 hetet mondott, de 2 hét múlva már simán kiderül.
cyprus

Grillázs csütörtökön nincs apánk. Nóczi holnap megy!
Ági28

Grillázs! Teljesen igazad van!!! 20án fogok tesztelni, ha addig meg nem jön. Bár az az igazság, hogy már azt számolom, hogy áprilisban elvileg be tudjuk fejezni az inszemeket. Tudom, hoyg nem kéne ilyenre gondolnom, de hát tudjátok mennyi az esélye az inszinek:(
cyprus

Na csajok most elköszönök, mert mindjárt megyek haza. Holnapra szorítsatok!
Ági28

Sok!!!
Ne legyél már ilyen negatív!
grillázs

Ági!
Megy a drukk! Ne felejtsd el! Álmodban ott leszek!
grillázs

ÁGI!!! Ezer drukk, nagyon gondolok majd rád. Ügyes leszel!!!!!

Grillázs! Nem vagyok negatív, csak próbálom nem beleélni magam, mint a múltkor, mert akkor nagy pofáraesésnek éreztem és nagyon megviselt. De ez most sikerült!!!! (így jó?)
cyprus

Basszus elkérhettem volna cseka vagy cyprus telcsiszámát, és üzenhettem volna, hogy mi van. De hát ez van .
Ági28

Ági, nagyon drukkolok! Remélem, minden rendben lesz.

Kép
február

Ági!!!! Ha írok gyorsan privit a telcsiszámommal, az jó?
cyprus

cyprus:)
Sokkal jobb:)))
grillázs

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?