A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

nem tudom olvastátok-e cikket de azt irja hogy ez egy többlet szolgáltatás.mivel 1200 milliárdot fizetünk be viszont 1500 milliárd az egészségügy igy nem fizetünk ki mindent a járulékokkal. én annyira de annyira utálom ezt a nőt Horváth Ágnes államtitkár.ő nyilatkozott januárban.

Bridzsi

Kép
esztora

Csak én érzem úgy néha, hogy összecsapnak a fejem felett a hullámok, vagy megnyugtattok és írjátok, hogy nektek is szokott így lenni. Pedig nem vagyok rosszkedvű alapból, a természetem sem olyan, de most... Annyi minden van... :roll:
baba24

Az a baj ezzel sztem, hogy végülis a dokik miatt van az egész. Mert ő ugye bejött szülni a saját betegéhez éjjel, hétvégén, nem munkaidőben, de utána tartotta a markát a kórház felé, hogy ez kéremszépen túlóra, meg éjszakai pótlék, stb. Most meg azt mondja a kórház, neki erre nincs pénze, hogyha "plusz szolgáltatást" akarsz, fizesd meg!

KépKép

KépKép
szivvi

Baba!
Egyél egy kis nutellás palacsintát! Tele van endorfinnal!

KépKép

KépKép
szivvi

Ha a kórházi kaját is ki akarják majd fizettetni, beröhögök és önként lemondok róla. Majd rendelek pizzát. :wink: Tuti olcsóbb lesz.

Tudjátok, mi volt a menü a Nyírőben a gyerekágyas osztályon?Reggeli 1-2 szelet üres kenyér 1 szelet párizsival (császárosoknak 1 db zsömle, sima szüléseseknek csak kenyér járt).
Ebéd valami sós lé, meg főzelék, icipici feltéttel. Vacsora ugyanaz, mint a reggeli.
Még vaj sem volt hozzá.

Szoptatós koszt... :roll: Bakker, mindenki hozatta be a kaját, mert kopogott a szemünk az éhségtől.

KépKépKépKépKép
uxi

ebben igazad van viszont higgyétek el igy is elfogják a dokik kérni a szokásos 30-100e közötti összeget tölünk. :!:

Bridzsi

Kép
esztora

Uxi
Lehet addig nekünk is bevezetik a 300 Ft-os napidíjat!

KépKép

KépKép
szivvi

Baba: Te inkább örülj. Végre tudod, amit én még nagyon sokára fogok megtudni. :)

Kép
zsuzsi**

Jaj, mit látok!
Nutellás palacsinta... Nekem is kell!!!
MOST! :shock:

KépKépKépKépKép
uxi

Én szeretem a párizsit, de nem vaj nélkül és nem minden nap. Szerintem gyilok lesz! :x

Kép
zsuzsi**

Én többet nem írom le, hogy np... mindenki csak éhes lesz...

Kép
zsuzsi**

A margitos kosztról tudtok valamit? :shock:

Kép
zsuzsi**

Uxi ez is igaz.bevált menű az biztos.
én mandula műtéten voltan 1 éve.reggeli vacsora 1 db zsemle.ebéd zöld leves,sárgarépa főzelék darált főtt hús.
mindig hozatni szoktam Anyékkal a kaját.

Bridzsi

Kép
esztora

Ki tudja mennyit kell perkálni a Telki magánkórházban? Támadjuk le őket és kérjünk csoportos kedvezményt :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Én megértem, hogy ez plusz, valahol érthető is, hogy fizetni kell érte, csakhát eddig is fizettünk, nem keveset, és ezután is fogunk,mert ezt nem a dokik kapják, nekik ugyanúgy kell majd hálapénz. Azt nem tudtam, hogy a dokiknak külön fizetett emiatt túlórát a kórház...

KépKépKépKépKép
uxi

Szivvi! Jó ötlet! Júliusban szülő nőknek amúgy is extra kedvezményt kell biztosítani... :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

jó ötlet ugyis egymás utánra vagyunk kiirva lefoglalunk 1 szárnyat kb 1 hónapra :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Ott duruzsol a légkondi, fincsi ágyikó van, étlapról lehet kaját kérni, hmm álmodik a nyomor :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

A terhespatológián meg mindennap olyan kaja volt, ami puffaszt: bab, kelkáposzta stb.

Zsuzsi, azt hallottam a margitos kosztról :wink: , hoyg reggelire nutellás kalácsot szoktak adni, délben nutellás palacsintát, este meg nutellás zsömlét.

Kép
nenoke

Nenoke
ne feszítsd túl a húrt!!!

KépKép

KépKép
szivvi

Lányok! Mit jelent a június 30? Addig csak a dokinak kell fiezetni és utána már a kórháznak is? :?

Baba! Nutella!!! Az elööbb ettem. :D
molkata

Kata, nem keresek orvost, mert benne bízom. Majd csak akkro, ha tényleg igaz lesz a hír, és tényleg szélnek ereszt minket.

Kép
nenoke

Kép

KépKép

KépKép
szivvi

Vegyetek muffint!

KépKép

KépKép
szivvi

És még én feszítem túl a húrt... :twisted:

Kép
nenoke

Szadista!

KépKépKépKépKép
uxi

Palacsinta helyett! És ez nem hízlal, mármint benneteket! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Most megkívántam azt a kis piros izét... meggyet, ami a muffin tetjén látszik. :twisted:

KépKépKépKépKép
uxi

Úgy hallottam, a Telkiben 600 körül van egy szülés...

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi
Jó választás, az fekete-erdő muffin, nyammmi.
Szemét vagyok ám, de ezek még karácsonyra készültek! Úgyhogy én se hízok ( ha nem számoljuk a kekszes milkát, amit az előbb faltam be!)

KépKép

KépKép
szivvi

Hú! Szilvi!!!!! Nekem is! :twisted:
molkata

Helló Lányok, túl egy barátnős délelőttön. :wink:

Üdv Times, és nagyon gratula a babákhoz.

Gratulálok Baba a kisfiadhoz.

Anne örülök, hogy mindketten jól vagytok.

Én a kórházzal kapcsolatban úgy tudom, hogy a tavaly teherbe esett nőknél még nem vezeti be az új rendelkezést, csak a 2007 jan.01 után fogantaknál. :shock: Az orvosom is mondta, hogy jó, hogy nem idén fogantam...

Andrea
Kép
kindernay

Szivvi, úgy tudom a Telki Magánkórházban 1 millió egy szülés...

Andrea
Kép
kindernay

Uxi gratulálok, hogy sikerült a doki, most meg én kezdtem el izgulni, mert a Dokim azt mondta, hogy márciusban derül ki, hogy mikor megy szabira..... És utána? És addig? :(

Andrea
Kép
kindernay

Andi
Ma jó napod volt? Aggódtam érted! Veled mindig történik valami! :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Amúgy hol lehet ezt a törvényt megnézni? Mindenki mást mond, de senki semmit nem tud.

KépKépKépKépKép
uxi

Jovika: Úgy néz ki kicsit előbb fogok szülni. :oops: Július 17.

Andrea
Kép
kindernay

Uxi
Az én dokim honlapján fent van, de nekem nincs idegzetem végigolvasni!

KépKép

KépKép
szivvi

Szivvi: igen, és nem. :roll:
A barátnőm (inkább régi osztálytársam) tavaly októberben szült és borzalmas egy állat a gyerekkel, nyugtatózza!!!!!!!!!!!! mert sokat sír. Kiakadtam teljesen és sajnos be kellett neki olvasnom. Javasoltam, inkább Ő vegyen be nyugatót (homeos bogyó). Megtette.
Ezen kívül minden jó. :?: :!: Eddig.... :wink:

Andrea
Kép
kindernay

Nehogy gonoszkodásnak vegyétek, csak beidézem, amit november 24-én írtam ide.
Lám, bejön :wink: .

[quote]A írta: későbbi UH-k alapján általában még előrébb fogja jósolni a gép a szülést, a másik topikomban volt olyan, akinek a végére két héttel előrehozták a kiírást a baba méretei miatt. De ez nem igazán lett mérvadó, végül 39+5-nél szült. Sokan jártak így, de nagyjából az utolsó mensi időpontja tényleg jól belőtte a szülést.
Ami még érdekes, az egyik anyuka (miután mindenki megszült), csinált egy statisztikát, a topikosok több, mint 10%-a 40+0- kor szült.

KépKépKépKépKép
uxi

Nyugtatózzaaaaaa???? Jajj... borzasztó!!! :shock:

Kép
zsuzsi**

És mi a honlapja?

KépKépKépKépKép
uxi

A Margitban N-t adnak minden étkezéskor? Akkor szüljünk ott mind!!! :lol: :lol: :lol:

Kép
zsuzsi**

Andi
Akkor csak óvatosan..Ne engedd majd a közelébe a te csemetédet!!

KépKép

KépKép
szivvi

KépKép

KépKép
szivvi

Igen. Homeos nyugtató, és azt adja a gyereknek mert sír.
Mondom neki: Te nem lehet, hogy fáj a pocija?
Ő: Á, nem hiszem......
Mire én: Biztos? Nem kéne neki adni valami kömény teát, vagy babamasszázs esetleg?
Ő: már 1x (!) masszíroztam és nem lett jobb. Meg inkább citromos vizet adok neki (3 hónapos a gyerek)....
Én: Citromos vizet? Nem zavar b@szod (itt már ideges voltam), hogy a citrom még egy felnőtt gyomrát is marja?
Ő: Mindig mindenki mindent jobban tud!

Én csak magamban: Te h@lye #llat! kdéfkaejfieuf998:öüüö34ö9434!!!

Andrea
Kép
kindernay

a héten már másodjára mostam ki a hüütööt, mert nem bírom a szagát. Megint kezdöödik....
molkata

Fú, ezt valamelyik közlönyben kellene keresni.
Arra most nicns energiám, de a honlap szerint júni 30 után bevezetik... :cry:

KépKépKépKépKép
uxi

Uxi
Ott van lejebb a törvény bemásolva! Asszem az van írva, hogy "az ezzel kapcsolatos dokumentumokat feltettem ide"

KépKép

KépKép
szivvi

A fotója felett 5 sorral!

KépKép

KépKép
szivvi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?