Sztem valóban többlet szolgáltatás a választott orvossal szülés. Ha többet dolgozom, én is több pénzt kérek… Még akkor is, ha a Rendező (pl.) nagyon szeretné, hogy én ott maradjak a pótforgatásra....
Inkább a TB rendszer átalakításával többet lehetne levonni a számlánkból, és mondjuk valahol a biztosításunkban jelenhetne meg ez a többlet. (mintha egy bankszámla lenne, és ha túl sokat fordított már rám a biztosító, akkor pakoljon feljebb egy sávval, mint az autóbiztosítás. Több országban sikerült már…)
Reform kell, az tuti!
Hullámok? Hmm, ismerős. Tegnap feltörték a kocsinkat, lakásmizéria, hitelpara, Apasokaktdolgozik hiszti, Ádámegypénznyelő, és egyébkéntishogyanfogoménellátniőt, közben barátnők nagyon betegek, anyám hisztis stb. Valami ilyesmire gondoltál?
Mondjuk én vsz ettől a héttől kezdve nem dolgozom többet, talán még időm is lesz, hogy utolérjem magam júniusig.
Annee? Méghogy korai? Én voltam már 14-ére is kiírva! Sztem az első hetek kivételével már most eltűntek a különbségek. Szülés után meg még inkább. 10 év múlva, pedig…
Telki magánkórház én úgy tudom, "csak" kb. 250-300e. De ott nagyon előre be kell jelentjezni.
Jovi! Bocsánat az indiszkrécióért. Akkor nem is kiegyensúlyozott a Párod!