A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » "Friss" kismamák topicja

TimiciKép
Ez aztán a jó hírKép Örülök, hogy hazaengedtek és hogy minden rendben van. A mesét várjuk.Kép

Puszi, Panka
29+1

panka

Timiciiii! Kép
Szia! De jo,hogy haza engedtek! Kép Kép Tenyleg varjuk a meset!
Egyebkent ,hogy vagy? Kozerzet, hatfajas? Kép

Pussz
Norka
norkini

Sziasztok,

Eljen Timici! Kép Varjuk a beszamolot, hogy vegul miert kellett bent maradnod, meg mi is volt az a szornyu dolgok miatti keles... Kép Azert vigyazz magadra, ne hajtsd tul magad!!! Kép

Kispici,
Gombocka napok ota szinten folyamatosan csuklik. Azt olvastam, hogy ilyenkor alakulnak ki a legzoreflexek, de ugye ott csak magzatvizet tud beszivni, ettol van a csuklas. En eddig teljes nyugalomban eltem, hogy ezek szerint mar probalgatja a tudejet, de most elbizonytalanodtam en is...ugye nem gond ha sokat csuklik a baba???? Kép
Engem a vedono kuldott el a haziorvosomhoz, ahol azonnal csinaltak EKG-t. Kulonben benne is van a kiskonyveben, hogy haziorvosi meg fogaszati vizsgalat. (Az utobbit eddig en is kihagytam. Kép ) Elvileg a haziorvosodnak tudnia kene arrol, hogy babat varsz, ugyhogy meg most sem keso felkeresned, ha eddig nem voltal nala. KépKép

Saci,
Budapest, III. ker. 5000 FT/alkalom vizitdij, es ugy hallottam, szulesnel a vizitdij kb. 10-szereset illik adni. En a szulesznokkel vagyok bajban, mi felkertunk egy tunemenyes holgyet, de meg nem tudom, mennyit illik ilyenkor adni neki. Szoval ha van valakinek infoja, akkor legyszi irja meg...Kép
Az elozo orvosomat tobbek kozott azert hagytam ott, mert (belvarosi rendelo) mar egy evvel ezelott is 6000 FT-ot kert. Es ezert cserebe 10 perc alatt kidobott a rendelobol, meg egy UH-ja sem volt, a korhazi UH-ra meg el se kuldott, pedig akkor mar 5 cm-es petefeszekcisztam volt...Kép

Mi van Gombolyuvel, Kisvakonddal, Tunivel es KAkukkfuvel???? KépKépKépKép

Nektek is nagyon aktiv ma a pocaklakotok? Ugy erzem, Gombocka mindenevel mocorog. A hugyholyagomat nyomogatja, a hasam folyamatosan hullamzik...nagyon elenk ma...KépKépKép

Pusszantas,
Gombóc
36+2
gombóc

SZIASZTOK!

Reggel 7 óta ismét bent vagyok...

Myssina: a János korházban nem sokszor voltam, 2 hüvelyi uhn, még februárban, és egyszer vérvételen az afp miatt, de nem tudták levenni a vétr a terhes rendelésen, így azóta csak a laborig "jutok" el.
Ahogy elnézegettem elég jól nézett ki a korház belseje, ahogy be tudtam lesni a kortermekbe az is elég jól nézett ki.Tanfolyamon még nem voltam, egyszerûen idõhiányba szenvedek...császáros szülés lesz, így azt mondta a doki nem fontos.

Norkini: nálunk a szülés ára kicsit drágább 60-80 e.

Gombóc: a babakocsi a novemberi kismamaujság végén megtalálod.

Jók legyetek
Manó
31+1
manó2

Sziasztok Kismamák!

Gratulálok az új babáknak és BUÉK mindenkinek!

Off:
Gombóc, tele a postaládát, nem ment át a levelem!
On

Sziasztok:
Taháni és a 3 hónapos Csenge
Taháni

Myssnia: köszi a dicséretet Kép. Neked is biztosan szép babád lesz, de majd tegyél fel ám Te is képeket Kép.

Kamilla: Mázel tov Kép. Gratula Sárához, aranyos kislány Kép.

Saci: nekünk a szülés 40E HUF volt, de pl. van olyan doki (nem akarom a konkurens dokikat felbõszíteni, úgyhogy nevet nem mondok), aki azt mondja, hogy a szülés a világ legszebb dolga, ezért Õ nem kér érte pénzt... Persze a hálás anyukák nyilván adnak Neki, de azért a szándék sem semmi... Mindenesetre itt Pesten én 30-50e HUF-ról hallottam leginkább...

Finisesek: drukkolunk! Mindenki ÁB-bébi akar lenni KépKépKép?

Hayimpapa

Hayim Apuka
hayimpapa

Sziasztok! Kép

Nagyon jo hirem van!

Orsolynak megszuletett a kisfia ma 17 30kor, Laszlo,
3950 gr, 55 cm!

Gratulalunk neki! Kép Kép Kép

Az a legjobb, hogy 1kor talalkoztam vele, es epp csak mondta, hogy a dokija megvizsgalta, es azota egy kicsit fajogat. Jo nem?

Velunk semmi ujsag,
puszi
Kakukkfu
40+4
kakukkfu

Sziasztok!

Timici Kép
Nagyon szívesen. Örülök, hogy végre kijutottál. Kép

Kamilla Kép
Gratulálok Sárához! Sok boldogságot!

Lányok!
Úgy néz ki, hogy vennem kell egy pelenkázót, ami jó lenne, ha komód is lenne, és kb. 50 cm mély, mert nagyon kevés hely van neki. A kiságy natur fa színû. Már nézegettem azokat is amik mûanyagból vannak, de azok valahogy idegenek számomra, viszont pont olyan az elrendezése, ami nekem is megfelelne. Pl ilyen:
[url=http://www.pegperego.com/img_pueri/pbolle_pkd31.jpg" TARGET="_top]http://www.pegperego.com/img_pueri/pbolle_pkd31.jpg[/url]
De azért fából jobb lenne. JA! És nem 40ezer forintért, mert ez kb. annyiba kerül. És mi a véleményetek, az ágyra rakható pelenkázólapról, mert nekem annak használata körülményesnek látszik.
Ha valakinek van tapasztalata, akkor nagyo érdekelne.

Tapasztaltak! Kép A joslófályások hol érezhetõek? A méh egész terültén? Vagy csak lent, a petefészek környékén?
Bocsi, ha hülyeséget kérdezek.

myssnia
33+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Szia Mindenki,

Remélem még valakinek ismerõs leszek.

Elõször is mindenkinek gratulálok a babákhoz, más Sasha Gáborának születését sem olvashattam Kép, illetve üdvözlöm az újabbakat.

Szóval ma betöltöm a 35. hetet és a 3 hónapos fekvésnek véget vetek óvatos keretek között. Vagyis a doktornénim szerint ennek csak jövõ héten kellene megtörténnie, de már annyira szülõhiányom van, hogy holnap megyünk Kecskemétre, és 4-ig ott maradunk. Ezt megengedte a doktor néni, mert már 3 hónap alatt annyit nyúztam.

Pocok,
Ezt a nagyon dizájnos táblát még nem láttam. Utolsó menstruáciom április 26-án volt, így a dokik január 31-re számolnak. A tényleges születése lenne február 3.
A Péterffy-ben fogok szülni - hacsak meg nem indul Kecskeméten kopp-kopp-kopp - Boros doktornõnél.
Kérlek, javítsd ki az adataimat, bár az utolsó számok nem biztosak.

Babáról nem lehet tudni semmit, még nevet sem döntöttünk el igazándiból. Vagyis mi kíváncsiak lennénk, de nem hajlandó magáról semmit elárulni. Ha még a 38. héten egyben leszek, akkor talán az UH ad valami infot. Csak azt sajnálom, hogy nem mehettem el fizetõs UH-ra, mert akkor legalább azt tudnám, hogy mekkora a baba vagy valami mást.

A babám 2-3 csuklássorozatot produkál naponta, anyósom szerint akkor az ujját szopja Kép

Amugy méhszáj problémák miatt voltam nettelen, most 1111 az állapotom, ami nem rózsaszín, de a hátam a derékmagasító miatt majd kitörik, de nem panaszkodok, mert már 3 hónappal ezelõtt azt mondták, hogg 22 hetesen elvetélek. Ehhez képest Kép

Off:
Franyo,
Most képtelen vagyok az elmúlt 3 hónapot áttekinteni, megírnád, hogy mi van Veletek?

Nagy üdv mindenkinek, és nagyon örülök, hogy visszatérhetek közétek, remélem, még sokáig.

Nyulandi
35

Valamiért nem fogadja el az azonosítómat, még gondolkodom mi lehet az igazi, ugyhogy bocs a névtelenségért.
Névtelen

Orsoly!

Gratulálok Lászlóhoz! A fentiekbõl nézve nem volt vészes a szülés. Kép

Nem tudom, ki hogy van vele, de én nagyon élvezem a babaesõt! Kép Kép

myssnia
33+4
myssnia
Budapest XI. kerület

Sziasztok!

Igaz én vidéki vagyok, de maszekban járok a dokimhoz.
A terhesgondozás ára 11 ezer forint a 40 hétre, de a 12. hét elõtt nem fogad el semmit. Lehet egyébként részletben is fizetni.
A szülés árát az emberre bízza, tehát mindenki annyit ad, amennyit akar. Mi 20-25-re gondoltunk rendes szülés esetén, meg egy üveg ital.
Két évvel ezelõtt 10 ezer volt a tarifa az itteni dokiknál, de a fõorvosnál 20 ezer. De a nõvérek szerint õ sem tud többet.
Viszont Pesten a Schöpf-Méreiben a doki a chorionbiopsia után minden tiltakozás nélkül eltette a 10 ezrest.
Ez nekem fura volt, mert itt legalább egy kicsit tiltakoznak a dokik. Igaz az enyémre úgy kellett rátukmálni.
De ez lehet hogy azért van, mert kórházi dolgozó vagyok.

Orsolynak nagy-nagy gratula!! Kép Kép Kép Kép)
Jó neki, én is 01.07.-re vagyok kiírva, de sehol semmi Kép

Heni
39+1
heni1979

Orsoly, nagyon-nagyon gratulálok Neked a babucihoz! kívánok Nektek sok tejcsit, minél hosszabb éjszakákat, szépen növögetö kishapsit!
Talán már nem emlékszel rám, nyáron, amikor elvetéltem, öntöttél belém egy nagy adag optimizmust, és ezért máig is hálás vagyok! Kép)))
csokimacs

Hayimcsalád, nektek is mazal tov besaa tova. Nagyon szép ám Márk is, brit mila lesz?
kamilláné

Kamilláéknak nagy gratula, sok boldogságot, örömet kívánok!Kép

Timici!
Végre szabadlábon!Kép Most már aztán tényleg csak a szülõszobához legyen szerencséd!

Leszter,
Anna volt beteg, de már meggyógyult, pont ma voltunk a zárójelentésértKép.

pusz
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Orsoly,
most látom csak!KépKépKép Gratulálok, soksok tejcsit, legyetek nagyon boldogok a kicsi fiúval!!!!
Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Nahát, mennyi jó hír!!!!!!!! KépKépKép

Timici, hurrá, hogy itt vagy megint!!!!!!!!! Vigyázz magadra, és mesélj, hogy mi van veletek!!!

Orsoly, gratula a kis Lászlóhoz!!!!!!!!

Nyúlandi, szuper, hogy te is visszajöttél, annyit gondoltam rád, hogy mi lehet veled... írok én persze, de mi is az e-mail címed??? Írd már meg, az enyém benn van a profilomban. Most otthon is van neted? Vagy máshonnan netezel? De jó, hogy minden rendben veled!!! KépKépKépKépKép

A két Márk és Sára gyönyörû, igazán nagy-nagy gratula még egyszer!!!!!!!

Bocs, hogy most nem tudok mindenkinek írni...

Puszi
Franyo
32
franyo

Sziasztok!

Sára és László!
Sziasztok! Örülünk, hogy megszülettetek! Nõjetek nagyra! Sára, nagyon csinos vagy, bár az elején még elég maszatos Kép

Myssnia!
Nekünk a pelenkázólap a mosógép tetején van. Elõször azt gondoltuk, hogy a szobába is kell majd egy, de nem kellett.
Ha egyébként a baba cuccait van hová tenni és a mosógép elég nagy, akkor szerintem nyerõ megoldás. Helytakarékos, közel van a zuhany (a törlõkendõvel nem uralható széklet esetén) és a babát fürdés után már felöltöztetve tudjátok kivinni, nem kell aggódni, hogy megfázik.

Manó!
Elõször nem is értettem a kérdésedet.
A baba a nappalt az éjjeltõl a sötét-világos kontraszttal és a Te viselkedéskülönbséged alapján tudja elkülöníteni. Semmi más nem szükséges neki hozzá. Az újszülött majdnem mindig alszik. Miért ne kösse az alvást az ágyához?
Ha meg ébren van, akkor veled van, nem? Még ha csinálsz is valamit, akkor is melletted, miért zárnád rácsok közé?
Konyhában bébiülés, szobában melletted a kanapén, ha nem melletted és nincs kutya, macska, vagy más veszélyeztetõ tényezõ, akkor nálunk a talajon hepizett egy takarón.
Még járókánk sem volt. Nem is tûrte sose a rácsokat Kép
Az ágyába azonban beugrik minden este.

Boldogságos új évet mindenkinek!

Snoopy
21+1

KépKép
snoopy

Sziasztok,Kép
bevallom még nem tudtam mindent visszaolvasni, de igyekszem.KépKépKép

Köszönöm a kedves fogadtatást, úúúúúúúúgy hiányoztatok.

Orsoly, hatalmas gratula a babához, szép nagy súllyal született.Kép Sok tejcsit és jó egészséget.KépKépKép

A storym a következõ:
dec.1-én délben alvadt vér és vér jött belõlem, nem túl sok, de tele lett a papír WC után, felhívtam a dokimat, utasítás: irány a klinika. Bennt ctg+fájásérzékelõ kb.1órán át, vérnyomás, vizeletvizsgálat. Hugyuti fertõzést találtak, amire kaptam antibiotikumos injekciót+infúziót ill. magnézium-kálcium oldatos infúziót, hogy ne induljon be a szülés. Aztán azt mondták, hogy talán a hugyuti fertõzés miatt véreztem, mert õk már csak egy kevés barnás váladékot találtak a hüvelyben...hááát nem tudom. Bennt tartottak a klinikán, majd másnap vérvétel, ctg, UH.

Az UHs lelet szerint 17mm-re nyitott belsõ méhszájat és rálógó méhlepényt láttak. Ezért fekvés és vigyázzak, mert bármikor leszakadhat a lepény és akkor azonnal császár vagy ha tartja magát, akkor a betöltött 38.héten(jan.10.)programcsászár. Ezzel feküdtem bennt egészen dec.20-ig, amikor is kontroll UH-ra küldtek.

Ennek eredménye mindenkit meglepett, az UH-s orvosnõt is(Síposné), mivel õ csinálta az elõzõ UH-t is. Szóval a lelet szerint: zárt belsõ méhszáj, méhlepény magasan felette a fundusban.Kép
Magzat súlya: 2960gr, BPD:92, OFD:117, HC:328, AC:320, FL:72
(2 héttel nagyobbak a biometriai adatok a ténylegesnél)

Péntek lévén várnom kellett hétfõig a vizitre, amikor is kiderült, hogy a terhesosztály vezetõje szabira ment és a helyettes nem döntött helyette a hazamenetelemrõl. Az ünnepekre hazaengedett volna saját felelõsségemre, de én nem akartam menni, hiszen ugyan annyira lehet a 2.lelet rossz, mint az elsõ jó és fordítva ill. nem azért feküdtem bennt, akkor már 3 hete, hogy baj legyen. Így megvártam az osztályvezetõt. 27-én végre vizit, megnézi a leleteket, nem érti, elrendeli, hogy a dokim vizsgáljon meg ill. ismét csináljunk cukor profilt(dec. 3-ám is csináltatottKép).

Teljesen letörtem, mert ez azt jelentette, hogy megint csak nem mehetek haza. Dokim jött megvizsgált(már 25-e óta éreztem, hogy a gyerek feje beilleszkedett), megállapította, hogy IGEN a gyerek feje beilleszkedett és a nyakcsatorna megrövidült és igen nyugodjak meg, minden OK, szülhetünk rendesen.Kép Ja és szerinte hazamehetek. Másnap csináltam a cukorprofilt, ami egész nap jó volt, csak a vacsora szállt el nagyon(8,4), de megbeszéltük a dokimmal, hogy átütemezem a CH adagokat és minden OK lesz. Sajnos csak este(21H) tudtunk beszélni, így biztossá vált, hogy vasárnap sem engednek haza. Így is lett, de szerencsére ma VÉGRE eljöhettem, el se tudom mondani, mekkora öröm volt.

Az más kérdés, hogy közben sokszor felmerült bennem, hogy talán hiába ment rá az egész decemberem, házidogolgozatok, karácsony stb. mert lehet, hogy "semmi" bajom sem volt, de legalább is nem akkora, mint amivel ijesztgettek. A lényeg, hogy minden rendben és reméljük, már csak szülni megyünk.Kép

OFF:
A reggeli story rémálom volt, úgyhogy csak az olvassa el, aki bírja idegekkel:
a kórtermünktõl(18) 4 szobányira(22) reggel 6.30kor elkezdett keservesen üvölteni egy kismama, hogy meghallt a babája és menjem már valaki segíeni, ezt kb. 10percen át hallgattuk, mire gondolom mennt valaki és csend lett.
Lidérces volt, szinte az összes kismama kinnt állt a folyosón halál idegek voltunk és persze a babám is mocorgott ezerrel. Nem tudtam magamhoz térni, nem értettem mi történhetett, borzalmas volt. Aztán vizit után találkoztam a folyosón egy lánnyal, aki a 21esben volt, kérdeztem tud-e valamit. Kiderült, hogy a lány aki megszült, 26hetes terhes volt és szólt a szobatársának reggel, hogy szerinte WC-zie kell (azt nem tudom miért fektetették az osztályra), erre a lány elrohant a szülõszobára és szólt a nõvérnek, aki jött is, csak hát addigra a gyerek feje már kinnt volt, majd megszülte. Állítólag nagyon gyorsan történt minden. Mivel ezen a szinten van az újszülött intenzív, azonnal mentek a babáért, aki mint kiderült kb. 1kg-os volt és él.KépA lányt pedig levitték a szülõszobára ellátni. Mindenki megkönnyebült, hogy ilyen szerencsésen alakultak a dolgok, de nem kívánom senkinek, hogy ilyen borzalomra ébredjen.Kép
Valahogy ki tudtam volna hagyni az éltembõl...Miért nem jöhettem etgnap haza??? akkor megúsztam volna.

Most a forgatókönyv szerint, pénteken(01/03) ctg, hétfõn(01/06) ctg, csütörtökön(01/09) ctg+cukor profil(már megintKép)+UH, aztán hétfõn(01/13) megint ctg, és így tovább, aztán majd meglátjuk meddig marad Bence a pocakban.Kép

Pocok, gratula a táblához, nagyon szupi.Kép Egy kis módosítást szeretnék kérni, ha lehet...? Az utolsó mensi:2002/04/19 és ma vagyok 36+3. Köszönöm elõre is.KépKépKép

Bocsi, hogy ilyen hosszú lettem, sorry ha elkoptak a PageDown billentyûk.Kép
Jó éjszakát mindenkinek, pussza
Timici
36+3

U.i.:
bennt az egyik szobatársamnak a centis módszerrel megsaccoltam a baba súlyát. Szülés elõtt 2nappal 3838gr-ot "mértem", a baba súlya 3725gr lett.Kép Szóval nagyon jól meg lehet ítélni a súlyt ez alapján. Neki még a szülés napján is 4-4,5kg-os babát tippeltek a szülõszobán. De hát õk nem értenek hozzáKépKépKép.Csendben jegyzem meg, hogy 58cm hosszú lett a gyermek, szóval hatalmas volt.
Ma a saját pocakomat is lemértem és 3510gr jött ki...háát nagyon kiváncsi leszek, hogy mekkora Bencénk születik majd.Kép
timici

Myssnia, sok boldog születésnapot!!!KépKépKép

Nyúlandi, de jóóóóóóóóóóó, úgy drukkoltam, hogy minden OKs legyen, sokat gondoltam rátok. Örülök, hogy már a 35hetes vagy, most már semmi gond sem lesz.

Gombóc,
én ma vettem málnalevél teát. Úgy gondoltam, hogy pénteken betöltöm a 37.hetet és szombattól elkezdem inni a teát, majd meglátjuk milyen hatással lesz ránk.Kép

Na most már eldugulok, jók legyetek, pussza
Timici
36+3
timici

SziasztokKép

Sajnos csak most jutottam gépközelbe. Szóval voltunk ma orvosnál. Megvizsgált, és úgy döntött, hogy mégsem indítja meg a szülést, mert a méhszáj egy hangyányit sem tágult egy hét alatt. A CTG-nek háromszor futottunk neki, végülis fekvõ helyzetben sikerült mozgásra bírni a babát. Arra kért a doki, hogy próbáljam megbeszélni a babával, hogy ne holnap 8 és hajnal 2 között bújjon ki, mert Pesten kívül lesz, és nem biztos, hogy be tud jönni. Azt mondta, hogy beszél a holnapi ügyeletes fõorvosnõvel, és elmondja neki a tudnivalókat rólam. Egyébként az a dokinõ lesz az ügyeletes, akire bízni szokta a betegeit, ha szabadságon van. De azért kérte, hogy ha nem muszáj, ne szüljek nélküle. Egyébként csütörtökön megyek legközelebb, ha addig sem tágul tovább a méhszáj, akkor még várunk.

TimiciKép

Örülök, hogy mégiscsak kiengedtek így a finisre. Ne rágódj azon, hogy estleg feleslegesen voltál bent, lényeg, hogy Te és a baba is jól vagytok!

NyulandiKép

Hát persze, hogy emlékszem Rád. Nem lehetett semmi, amin keresztülmentél, de a lényeg, hogy már jól vagy, és már akkor sincs baj, ha most megszülsz (de azért ha lehet, ne siesd el, nem örülnék, ha Te is beelõznélKép )

OrsolyKép

Hatalmas gratula a pici fiúhozKép

Üdv
Tüni
40+6
tüni

Sziasztok,
Orsolynak is hatalmas gratula a hatalmas kisfiuhoz! KépKépKép Egeszseget, sok tejcsit es ataludt ejszakakat kivanok neki is! Kép

Nyulandi,
en is emlkeszem meg Rad! Kép Az jo, hogy vegre felkelhettel. Huuuu, belegondolni is rossz, 3 honap fekves...de vegulis a lenyeg, hogy jol legyetek es a baba is egeszseges legyen...KépKép

Timici,
az a reggeli sztori eleg horror....brrr....KépKépKép Jo, hogy mar otthon lehetsz, bar a napirendedet elnezve nem fogod elfelejteni, hogy merre is van a korhazatok...Kép
MAlnalevel teat en is beszerzek majd, de csak jan. 10-e utan fogom elkezdeni inni. Mert Gombocka kisebb a hiv. koranal, es azt se szeretnem, ha tul koran bujna ki...Kép
Nem tud valaki azokrol a homeopatias bogyokrol? Senki sem valaszolt a kerdesemre! Kép

TAhani,
postaladamat kiuritettem, remelem, most mar atjon az a level. KépKépKép

Mi van Gombolyuvel, Kisvakonddal, Brekivel es KAkukkfuvel???? Drukk nekik! Kép Tuni, neked is! KépKép

Jo ejt,
Gombóc
36+2
gombóc

Sziasztok!

Orsoly gratula...
Ha lesz a keresztelõ írj, ha vasárnap lesz, akkor elmegyek...

Már megint minka van...

Igaz a hír amit hallottam, a védõnõhöz min 4 szer el kell menni, hogy kapjál pénzt? gyes, gyed, vagy valami mást?

Sziasztok
Mano2
31+2
manó2

Olyan boldoggá tesztek írásaitokkal. Kép Jó, hogy vagytok - jó, hogy vagyunk egymásnak. Kép

...

Tegnap bementem a Baross utcai SOTE-re, hogy megnézzem a szülõszobát, de sajna nem engedtek be, de azt mondták, hogy csütörötökönként van szülõszobalátogatás, menjek vissza két hét múlva. Ami szíven ütött, az az, hogy rögtön a bejárat melletti folyosón, kb. 15 méterre a fõkaputól van a szülõszoba, mellette meg a gyermekágyas osztály, illetve a szülõszoba elõtt a terhesambulancia. Nem gáz ez? (Bár én a MÁV-ban kívánok szülni, de azért jobb ha más kórházakat is megnézegetek) Úgy értem az utcáról betévedõ emberek rögtön ott teremnek a frissen szült anyukáknál meg a szülõszobánál, tegnap is csupa latyak volt az egész folyósó, sõt még a szülõszoba belépõszõnyege is. Kép Esetleg van a SOTE-n több szülõszoba, más emeleteken is? Ki mit tud róla?

Puszi:

SAci
charlottee

Sziasztok!

Meg itt vagyok, megyunk a szuleimhez Szilveszterezni. Boldog Uj Evet Mindenkinek! Kép Kép Kép

Baba bent, legkozelebb csak penteken megyek, aztan hetfon, es ha semmi, mar bent kell maradnom.

Udv
Kakukkfu
40+5
kakukkfu

Sziasztok!

Minden új babának és anyukájának gratula!
Timici, Nyúlandi!
Örülök, hogy rendben vagytok Ti is és a babátok is!
És szeretnénk nagyon boldog új évet kívánni mindenkinek!

Pussz

Betti és a holnap már 8 hetes Ádám

Kép

Betti
fodbetti

Sziasztok!

Hát ez már tényleg babaesõKép

OrsolyKép
Nagy-nagy gratula nektekKép

Manó2Kép
Terhesgondozáson kell 4× megjelenni ahhoz, hogy szüléskor kapjál egyszeri anyasági támogatást. Ha jól tudom ez olyan 40eFt. Persze ezt is igényelni kell, automatikusan nem adják.

LányokKép
Mindenkinek nagyon boldog, békés új esztendõt kívánok!
Kép

A finiselõknek pedig drukk-drukk.Kép Hátha valaki ÁB bébi lesz. Tényleg, van még ilyen?

Puszi, Panka
29+2

panka

Szép napot mindenkinek az év utolsó napján!!!Kép

Tüni,
drukkolok, hogy az ünnepek után magától meginduljon a szülés és ne kelljen idítani. Vigyázz magatokra és kitartás addig is.Kép

Gombóc,
remélem, hogy azért nem azonnal fog hatni a tea, mert még sok dolgot kell intéznem a szülésig(mosás, vasalás, apasági, suli)Kép. Viszont abban nagyon bízom, hogy beválltja a hozzáfûzött reményeimet.Kép

Saci,
a SOTE I-en csak a földszinten vannak szülõszobák. Az elsõn a terhesosztály+újszülött intenzív van, míg a 2.on a nõgyógyászat+intenzív. Szerintem teljesen logikus, hogy a földszinten van a szülõszoba. Egyrészt ott a terhesambulancia, ahonnan egybõl átsétálthatsz a szülõszobába, ha a vizsgálat után kiderül, hogy nyitva vagy stb., másrészt az udvarra érkezõ mentõ is gyorsan be tud vinni, harmadrészt a sok látogató nem csámborogja végig az egész épületet, mikor a kibabákat jön meglátogatni. Az tény, hogy ilyenkor télen kicsit hideg a folyosó, de a babákat különben sem ajánlják kihozni a folyosóra és takarítani nagyon gyakran szoktak és tényleg szép tisztán tartják a kórtermeket.(Hidd el nekem 4hetet voltam a terhesosztályon.) Ettõl függetlenül mindenki maga dönti el, hol szül, de nekem semmi kifogásom a szülõszoba helyét illetõen.Kép A MÁVban csak a terhesrendelõben voltam, így a szülõszobáról nem tudok nyilatkozni, biztos szuper az is.Kép

Megyek teregetek kicsit, majd még igyekszem olvasni és jönni. De addig is BUÉK mindenkinek!!!KépKépKép
Pusssza,
Timici
36+4
timici

Timici!

Köszi szépen az infot. Tudod én a MÁV-ban szültem a kisfiamat, s a kisbabukámat is ott kívánom világra hozni, de szeretnék minél több szülészetet, kórházat megismerni.
A MÁV szülészete 5 éves és nagyon modern, nagyon jó, de az a harmadik emeleten van, messze a bejárattól, majdnemhogy a bejárati folyósó is steril Kép, na jó kis túlzással. Én csak ehhez viszonyítva említettem meg azt, ami nekem furcsa volt a SOTE-n. Mindenesetre szeretném megnézni a szülõszobát, azt mondták, hogy ott csütörtökönként van felkészítõ, meg szülõszobalátogatás. Ha ez így van, nem fogom kihagyni és megnézem magamnak.

Ma azt hiszem már többet nem írok, úgyhogy ezúton kívánok mindenkinek boldogságban, szeretetben gazdag új esztendõt.

Puszi:

Saci
charlottee

Sziasztok!!

Mindenkinek boldog új évet kívánok, sok örömet, egészséget, szerencsét, sikeres babanevelgetést. Kép Ma estére meg a körülményekhez képest jó bulizást. Kép

Nem tudtam még visszaolvasni, de azt láttam, hogy Timici újra itt. HURRÁ!! Timici, nagyon örülök, hogy kiengedtek, jobban vagy és már a 37. hétben. Kép

Kamilla és Orsoly,
nagyon sok boldogságot az egész kis családotoknak!!! Jó egészséget, sok tejet, jól alvó és jól evö babát! Kép

Pálma
22+4
pálma

Sziasztok Lanyok,

MA voltam CTG-n, mar az osszes noverke azon vigyorgott, hogy ami elromolhat, az nalam el is romlik. Kép
A tenyeszteses vizelet fiolamat mar nem tudtak elvinni, mert nem szoltak, hogy menjek korabban, a mult heten nem tudtak levenni az ellenanyaghoz a vert, erre most sem tudtak, ugyancsak a tul kesoi idopont miatt...a CTG-n a baba aludt, igy 20 percig ket darab egy meteres drotra kotve kellett setalgatnom, hogy valamit produkaljunk...az ugyeletes doki eppen elment valahova, igy maradt az email-es megoldas, abban kuldtem el a dokimnak otthonra az eredmenyt...aztan eltuntek a mult heti vervetel+vizelet+pajzsmirigyes leleteim...es vegul kiderult, hogy a mult heten elfelejtettek nekem az UH-ra idopontot adni...meg jo, hogy rakerdeztem....Kép Azt hiszem, evvege van naluk is...Kép

MA mar nem tudok jonni, igy soxeretettel kivanok Boldog Uj Evet Mindenkinek! Tovabba kivanok sok sok egeszseges babat es gyors, konnyu szuleseket! KépKépKépKépKépKép

Pusszancs,
Gombóc
36+3
gombóc

Sziasztok Kép
megvagyok, nem vesztem el, csak elutaztunk, tökjó volt!!!

Majd olvasok termést, mindenesetre annyit már láttam, hogy Kamillának és Orsolynak gratulálni kell!!!

Ja, én negyvenért szülök (Bpest), és a vizitekért nem kell adni (azért, ha benyúlkál, akkor 2-3 ezret szoktam adni, ha nem nyúlkál, akkor semmit).

Pusszmindenki!
Kangi
32+4
kangi

hello TÜni 1o:3o kor megszÜlt 334ogr 52cm Gergõ
tüni

Tüninek nagy-nagy gratula!! KépKépKép

Érdekes, hogy még 00:30-kor írt, és semmit sem érzett.
Mégegyszer sok boldogságot nekik!

Ha így megy, péntekre elsõ leszek a táblázatban. Kép
Vagy lehet, hogy addigra már én is a babásba tartozom majd?!

A többi finiselõnek továbra is DRUKK, DRUKK!!

Heni
39+2
heni1979

SáráhozKép, Lászlóhoz Kép, Gergõhöz Kép gratulálok! KépKépKép

Most láttam, hogy amit tegnap írtam, nem ment el Kép

SZóval: mindenkinek nagy bulizást Kép, fergeteges jókedvet! Kép POcakokra vigyázzatok! KépKépKép És nagyon-nagyon boldog új évet mindenkinek! KépKépKép

Márti
17+0 (ez mindjárt a fele!!! KépKépKép )
márti

Halihó Kismamekok!

Orsoly, Tüni nagy gratula a cseppemberkékhezKépKépKépKép!

Timci, Nyulandi, szupi, hogy a végére csak kijöttetek a kórházból, szorítottam NeketekKépKép!

Mindenkinek kívánok ezúton Boldog Babázós Új ÉvetKépKép!

Pusszantás!
Zsófi (26+5)
Csucsuka

Orsoly, Tuni!!!! Kép
Gratula a babacskakhoz! Hat epp,hogy idei datum lett a szuletesiukben....Kép Sok boldogsagot es tejcit kivanok Nektek!!!

Lanyok
(Hat ha Szilveszter este olvas meg valalki ilyeneket...Kép ) Szoval ma atjelentkeztem egy kozelebbi hazidokihoz es mivel jo par napja csunyan kohogok, kertem koptetot. (Szerintem) mas bajom nincs. Erre irt fel ugyan koptetot, de Semicilint is kaptam. Ami ugye antibiotikum...Szoval nem kezdtem el meg szedni. Szeritetek szedjem be?

Egyebkent B.U.E.K. Mindenkinek! Szep kismamas estet!

Pussz
Norkini
32+3
norkini

Sziasztok!

Tüni
Nagy gratula Gergõhõz!

ÉS

Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek!!!!! Kép

myssnia
33+5
myssnia
Budapest XI. kerület

SziasztokKép!

Tüninek nagy gratula!KépKépKép

Minden kicsimaminak nagyon Boldog Új Évet Kívánok!!!!Kép

Zulu

Kép

Kép

Kép
zulu

Tüninek hatalmas gratula a pici Gergõhöz!

Mindenkinek nagyon szép, babás új esztendõt kívánok!Kép

Puszi
Franyo
32
Franyo

Sziasztok kismamik!

Hatalmas gratula Orsolynak, és Tüninek!!! Kép Éljen-éljen!

Timici, Nyúlandi örülök, hogy jól vagytok és újra itt vagytok közöttünk. Kép

Gombóc, ez megnyugtat, hogy a szülõszobalátogatás nemcsak rám hatott így. Már kezdtem azt hinni, hogy csak én vagyok túl parázós, de lehet, hogy akkor ez végülis egész természetes. Kép
A te eseted a keddi CTG-vel és a többivel az állatorvosi ló esetére hasonlít. Nem lettél nagyon ideges? Én az ilyen esetben már ott sírtam volna tehetetlenségemben, hogy semmi nem megy... Kép vagy inkább Kép
Homeopátiás bogyó: Zulu írta anno, akkor kigyüjtöttem magamnak, mert én is akarom majd szedni. Idézem:
"az utolsó 3 héten, Caulophyllum thalictrotides C30, 12 óránként 3 golyócskát."

Norkini,
vannak antibiotikumok, amiket terhesség alatt is lehet szedni, nekem pl. a nõgyógyász írt fel Augmentint, ami szintén antibiotikum, mert bacik találtattak nálam az egyik vizsgálatkor. Viszont azt sajna nem tudom, hogy a Semicillin is szedhetõ-e. Esetleg halaszd el a szedését még egy-két napig, és amikor elérhetõ lesz a nõgyógyászod, akkor hívd fel, és kérdezd meg tõle. (Gondolom most õ is bulizik...)

Sizasztok, és Nagyon Boldog Új Évet!!!

Kispici
37+6
kispici

Sziasztok!

Boldog Új Esztendõt, a babáknak és a mamáknak is jó egészséget kívánok!!

Gratulálok az újdonsült Anyukáknak és a kisbabáknak!!!

Timici!
Örülök, hogy "kint" vagy, és ügyes voltál, nehéz lehetett kibírni bent ilyen sokáig!

Franyo!
Egy ötlet: nem tudsz valahonnan mustot szerezni? Nem viccbõl írom, de a szüleim fagyasztottak le, és hát a kiolvadt nedû most nagyon jót tett az emésztésemnek! Kép

Petárdadurrogtatás közepette vigyázzatok a pocakokra!!! Kép Kép

Puszi: Judó
32+2
judó

Szep evet a sok szep Holgykereksegnek!KépKép
Gombolyu babaja,Lili megerkezett..KépKépKépKépKépKépKép
Dec.31. 16.10, 3530 gramm 53 cm....KépKépKépKép

gombolyito,aki mar nem kispapa...KépKépKépKépKép
Névtelen

Lili baba 20 perc utan...KépKépKép
/image{Lilibaba}
Névtelen

Kép
Névtelen

Gombolyu anyacska lett...KépKépKépKép
Kép
Névtelen

Kép
Névtelen

Gratulálok Gömbölyûnek és Gömbölyítõnek, az idei év elsõ jó híre ti vagytok (igaz, még tavalyról Kép)!!! Sok boldogságot nektek! Lili baba pedig nagyon kis gyönyörû!!!!!!!!!

Franyo
32
franyo

Gömbölyû, Gömbölyítõ!

Sok boldogságot! Szépek vagytok! Kép

myssnia
33+6
myssnia
Budapest XI. kerület

De jooooo hiiiiirrrr, igy "kora reggel" ! Kép Kép

Koszonjuk Gombolyitonek (Aki mar nem kispapa Kép ) Es nagyon Gratuuulallunk! Sok tejcit (Gombolyunek+Lilinek) es nagyon sok boldogsagot( a Csaladnak )!!!

Norkini
32+4
norkini

Gömbölyû,Gömbölyítõ,Lili baba!!!KépKépKép
Hatalmas gratula, sok tejcsit és jó egészséget!KépKépKép
Timici
36+5
timici

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?