A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok Csajszik !

Csak benéztem, hogy mi újsi van veletek. Látom, azért nem nagy most itt a mozgás.
Nem sokára indulok/lunk D.-hez. Áginak az igért csokit már magamhoz vettem, azzal támadok, majd hozzá.
Azért izgulok, hogy mit mond majd nekünk Dévisz.
Délután, majd még jövök, puszka mindenkinek.
l.andi

Andi!
Várunk a hírekkel. Ágiról-rólad egyaránt :)
Sok sikert!

cyprus
én is épp azon gondolkodom hogy elmészok egy kávéért
grillázs

elmászok - ez a gépelés úgy látszik ma se megy
grillázs

Sziasztok lányok!

Most jöttem a Dévai bácsitól, ma nem volt valami fényes hangulatában, 8 műtét várt rá és rohanni kellett.

De Ágival beszéltem előtte és tök ügyi, hogy végül 5 sikerült neki.

Ti hogy vagytok?

Kép
cseka

Cseka
Sejtetem, hogy nincs jó hangulatban meg azt is hogy le van terhelve. Olvastam valamelyik internetes lapon, hogy minden érintett megrohamozta a meddőségi centrumokat hogy még a támogatás-megvonás előtt belevághasson a következő programba.
grillázs

hát igen, "kicsit" túlterhelt a drága doktorbácsink...

Meggyógyultál már Grillázs?

Kép
cseka

Cyprus Te hogy vagy?

Kép
cseka

cseka
épp az előbb írtam, hogy nem tudom eldönteni. Jól nem vagyok, az tuti, de annyira szarul sem, mint az elmúlt napokban
grillázs

Én meg túlstimus vagyok:(

Kép
cseka

Szia cseka!

Óh, úgy sajnálom! De azért folytathatjátok, vagy ez mit jelent ilyenkor?

Ági tényleg nagyon ügyi volt. Szegény dévai, nagyon sajnálom. Amikor nekem kedden volt az inszi egyfolytában csörgött a telefon és meg is jegyezte, hogy 1 másodperce nincs. Reméljük bírja a strapát!!!
cyprus

Kiderült végül, hogy mikor lesz dévai a hírtv-n vasárnap? Próbáltam megkeresni, de nem találom:(
cyprus

Szia Cyprus!

Hát holnap megyek vérvételre és ha 4 000 feletti értéket kapok, akkor le kell állnom.

Most szugerálom magam, hogy alatta legyek...de nem volt valami bizakodó, bár lehet, hogy csak a sietség volt az oka, hogy ezt hámoztam ki a szavaiból...

Mindenesetre amíg caplattam a buszhoz, zokogtam, mint állat, de hát az esőben úgysem látta senki:(

Kép
cseka

Jajj drága cseka!! Légyszi ne sírj!!!! Meglátod minden rendben lesz, 4000 alatt leszel!!!! Agykontroll!!! Meg egyébként is mindig a rossszat mondja, ráadásul, ha nehéz napja volt meg pláne.
Na gyere, hajolj közelebb a monitorhoz... most kaptál egy simi-simit a fejecskédre.
cyprus

Cseka!

Modrooka mondott anno valamit ezzel kapcsolatban, hogy ő nem vette komolyan a húsevést és nála is túlstimus tünetek voltak. Nem használna, ha leülnél megenni egy nagy adag husit?
grillázs

Na mi van grillázs, felébredtünk?:)

Cseka! Ugye etted a husit? Szerintem még semmi nincs veszve, igaza van grillázsnak, egyél szépen most is husit.
cyprus

cyprus
ébren voltam eddig is, de azért más dolgom is van, mint netezgetni :)
De nem tűnök ám el :)
grillázs

Csak viccoltam!!!! :)
Nekem ma jó napom van, egy főnök sincs!!! ÉLjen-éljen. Így lazulok egy kicsit. Tudjátok, ha nincs otthon a macska, cincognak az egerek...
cyprus

cin-cin-cin
cyprus - kv-t ittál?
grillázs

sziasztok.

cseka-sajnálom a túlstimulálást,de ma tényleg egyél sok husit,ha tudsz vegyél fehérjeport bodys boltban.Korábban írtam ,hogy én is túlstimulálódtam,de tényleg segítettek.Hajrá!!

Áginak nagyon jól sikerült a husizás:-)))
capuccino

Nem ittam kv-t, hanem kisütött a nap és most pörgök ezerrel:)
Na és nem utolsó sorban megyek haza!!!!

Cseka! Drukk holnapra és nyugi!!!!! gondolok majd rád.

Mindenkinek nagyon szép hétvégét kívánok, puszi
cyprus

Cappucino
Sziamia!Inkább arról mesélj, hogy veled mi van?
Teszteltél már?
grillázs

Szia Cseka!

Szerintem is egyél annyi húst amennyit csak bírsz és igyál meg 3 liter vizet.
Szerintem csak annyi lesz a következménye a magas ösztrogénednek, hogy csak egy embriót fogsz visszakapni. Nálam is így volt. Szóval semmi pánik!
kispinty

Szia Kispinty :)
Veled mizu?
Már akartam kérdezni: hogyhogy csak áprilisba kapsz fagyibabákat? Miért kell annyit várni?
grillázs

Jaj lányok! Olyan édesek vagytok!

Tök sok húst ettem, igazából mást nem is ettem, csak húst reggelire, ebédre, vacsira egy kis zöldséggel és íme, mégis ez van...

Most hogy beértem, tízórainak is megettem egy csirkecicit és minnyá nekifogok a combjainak is...szal tényleg mindent megtettem...nemtom, miért van ez. Már 1/8 adad merionalt kaptam és az is sok volt, a puregonból pedig már azt kérdezte a doki, hogy van-e kisebb egység a 25-nél, de nincs sajna.

Szal brutálisan kis adagokra is így reagálok valamiért...

Köszönöm a vígasztalást, tényleg nagyon jólesik...

Már sokkal jobb is a kedvem

Szia Capuccino és Kispinty!

Hazafelé veszek egy badis fehérjét is, kipróbálom. Hogy kell azt meginni? És mi a neve?

Kép
cseka

Kispinty és Capuccino! Veletek mi a helyzet?

Kép
cseka

cseka-amit én vettem az protein delite.van epres-fehércsoki,kakaós,ananászos-vanília ízű.nem valami olcsó,mikor legutóbb vettem kb.4000 ft volt,de sok van benne,fél kg.2 dl vízben 1 adagolóval.én nem voltam elájulva tőle,de bevált.
capuccino

Köszönöm,jól vagyok.Kezdem lassan tudomásul venni,hogy nem sikerült,mert semmilyen jó jel nincs.Hőhullámaim vannak,mint menzesz előtt,és így voltam az 1.lombiknál is.kb.szerdán megyek is Dévaihoz,hogy ne szurkáltassam magam a szurival feleslegesen.Tesztelni majd kb.hétfőn fogok.

Kispinty-mennyi van lefagyasztva?
capuccino

remélem gizmixx és szpandi jobbakat írnak.
capuccino

Capuccino - jaj, ne add fel!
Attól még hogy legutóbb ezt vagy azt érezted, az nem jelenti azt ,hogy most is ugyanaz történik!
Ez nem így működik. Minden stimu más és más.
Lehet, hogy ugyanaz az érzés ami múltkor rosszat jelentett, ma jót jelent.

Cseka
Nem arról volt szó, hogy Dévisz csak a négylábú állatokat tartja húsnak?
grillázs

Köszi,grillázs.Titkon azért bizakodom,azért nem teszteltem még.

Cseka-a halban is sok a fehérje.és gondolj a Dévai tenyerére :lol:
capuccino

Hát nekem azt mondta, hogy az a lényeg, hogy hús legyen...de vacsira röfit eszem... :P

Kép
cseka

capuccino - tenyerére? Ezt nem értem. Dévai fenekel? :roll:
grillázs

jaj, ne is mondd Capuccino...elég nagy tenyere van...de nagyon igyekszem...most lenyomtam két csirkecombot...

Kép
cseka

Capuccino
Amúgy becsüllek, én már biztos teszteltem volna...
grillázs

Szerintem,ilyen esetekben szívesen megtenné :lol:
Azért mondtam a tenyerét,mert mindig mutatta,hogy akkorát (kezdte 3-al,aztán hyperstimukor már 5)kell enni a husiból és olyan vastagot.
capuccino

a legrosszabb az egészben,hogy mire kezdhetném a 4.et,addig kitudja mi lesz,lehet,hogy már nem tudom elkezdeni.de ezen még nem agyalok.
capuccino

Sziasztok!

Grillázs!

Látom olvasgatsz a másik topikon :lol: :lol: :lol:

Capuccino!

Akkor holnap :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
gizmixxx

van egy lány,akivel a legutóbbi lombik alatt beszélgettem,ők utána leálltak anyagiak és lelki okok miatt.nem rég beszéltem vele és babát vár :lol:
capuccino

Capuccino!

Most olvasom, hogy csak hétfőn akarsz tesztelni,,,
Miért???

Mi ez a negatív hozzáálás???

Én sem érzek semmit.

Ilyenkor már kellene valami tünetnek lennie?????
gizmixxx

Igen, most már nekem is 5 szeletet mondott...

Szia Gizmixxx! Hogy vagy?

Kép
cseka

Cseka!

Hát nagyon várom a holnap reggelt :lol: :lol: :lol:
A fertyn nézegettem a pozitív tesztelőket, hát tényleg nagyon változó, valakinek a 12 napon is negatívat mutatott viszont a 15. napont pozitív.

Remélem én is így járok. Most megint reménykedek egy kicsit.
gizmixxx

Gizmixx - de te se válaszoltál, hogy végül kibírtad-e hogy ma ne tesztelj:)

Capuccino - A "barátnénk" szerint fél éven belül döntenek a lombik-támogatásról. Ezt a múlt héten mondta, szerintem még simán beleférnél...
Ha kellene...
Mert ugye nem lesz rá szükséged, elbattyogsz egy gyógyszertárig legkésőbb hétfőn, rápissantasz és olyan pozitív lesz mint a huzat!
grillázs

Lányok!
Szpandiról tudtok valamit?
grillázs

gizmixx-az előzőnél tuti csíkos tesztem volt,és akkor voltak már jó tünetek:ciciérzékenység,kis hányinger,és túlstimulálódtam.akkor terhes voltam,de csak 10.hétig bírta a baba,elhalt.
Szóval ahhoz képest gondolom,hogy most nem sikerült.

De a REMÉNY HAL MEG UTOLJÁRA :lol:
capuccino

holnap hanyadik nap lesz gizmixx?
capuccino

15
grillázs

én nem ígérem a holnapot,a hétfő biztosabb+2 nap :D
szpandiról tudsz valamit?
capuccino

Capuccino!

15. nap. Nekem is van cicifeszkó de én attól tartok, hogy ez a duphastontól van, mert ahogy elkezdtem szedni jelentkezett a tünet.

Nagyon sajnálom biztos nehéz lehetett, én nem tudom, hogy bírtam volna tovább élni, tuti kikészültem volna teljesen.
Te hogyan vészelted át.
Hál istennek nekem eddig nincs túlstimum. De nem értem, hogy az a veszély még a 10. héten is lehet????
gizmixxx

Szerdán beszéltem vele utoljára.
Ma hívtam de nem vette fel.
Biztos jelentkezik még a mai nap folyamán.
Ős is azt mondta, hogy szombaton csinál egyúj tesztet.
Picit influenzás is volt.
gizmixxx

Vagy lehet, hogy van csak nem tudok róla??????????????
gizmixxx

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?