A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Megjöttünk Pécsről, a babám 1 cm-es petezsákban van, és benne maga az embrió is látszott az UH-os képernyőn egy pötty formájában. Van képem is, azon is látszik a petezsákban a fehér pötty, de ami ide felkerül már lehet nem lesz elég jó minőségű (a képet fotóztam).
Szóval had mutassam be a csodababámat:
Kép
Vendég

afiiiii grattuuuuula.megnyugodtal egy picit?

Kép
monyo83

Áfi, gratulálok ő tényleg egy csodababa! Vigyázz nagyon rá!!! :lol: :lol: :lol:
Klarissza, oké, csak egy feltevés volt. :wink:

Kép
szilcsi

Áfi!
Édes ez a pötty :)
sonjus

Monyoka! Én már egy hete úgy érzem, hogy terhes vagyok! Csak nem volt semmi tünet, meg hát én azt mondtam magamnak hogy hülye vagyok ilyenek jutnak az eszembe! Hisz eddig minden ciklus végén tüneteket produkáltam most meg semmi! :?

Na mindegy, most az van, hogy amíg meg nem jön bízunk! :P

Kép
bettike
Eger

Áfi! De jó! Gratula ismét, megint, meg még ezerszer! :wink:

Kép
bettike
Eger

Szezso!

Sztem jók a férjed eredményei, ezen ne aggódj.
Azért nálunk más volt a helyzet:
- volt viszér
- rettenetesen stresszes a munkahelyén (az első vizsgálat óta váltott)
- már az első alkalommal sem volt annyi mint a Te férjednek. A 80 milla nagyon jó.
Ne aggódj, vészmadárkodni sem akartam. Csak akkor érdemes az újrázáson elgondolkodni ha pl van viszere. Vagy ha meddőségibe akartok menni, mert ott azért egy évnél nem régebbi eredmények kellenek.
Szóval pöccintsd ki azt a bogarat a füledből. :) Persze ha biztosra akarsz menni, meg lehet csináltatni.
Vendég

Sziasztok,

Áfi, gratuláció a pici kis manóhoz :D Aztán rájöttem, hogy hülyeséget kérdeztem a szivecskével kapcsolatban, eszembe jutott, hogy először 12 hetes láttam én is......Tiszta hülye vagyok. A lényeg, hogy minden rendben veletek.

Bettike don't worry, nyugalom. Reggeli pisiből ment? Milyen teszttel csináltad? Én is anno a 13 dpo-n csináltam estiből, de olyan nagyon halovány volt, hogy szinte csak én láttam. Szerintem holnap után csinálj mégegyet.

Sonjus, ez jó :D , csak keményen. Én két helyen dolgozom, az egyik helyen van ablak de nem lehet kinyitni én a lehető legtávolabb ülök tőle, na ide már nem járok be csak inkább a másik irodába.

Puszi

Kép
melcsi6

Melcsi! Köszike!

Én sokatoktól tanulva reggeli pisiből csináltam! One step DM-es teszttel! Az a rápisilős!
Most vettem egy Gabriel cseppentős fajtás, kazettásat!

Mi ez a lanyha forgalom?

Kép
bettike
Eger

Bettike
még zebrásodhatsz :wink: drukk+++++++++++++++++

Áfi
fantasztikus a fotó a csodababáról :D Példát veszünk rólad :wink:

Nálam betegség még nem jelentkezett. Most biztos hülyének fogtok nézni, de eszembe jutott az is, mi van ha terhes vagyok, csak megjött. Hallottam már ilyenről :wink: Na jó, azért nem hiszem, csak nem értem ezt a magas hőt a 7. napon :roll:

Kép
gaby25

Sziasztok!

Nagyon jól éreztem magam tegnap vacsin, még egy kis pohár sört is megittam... :oops:

Monyó, mi volt UH-on?

Hajrá Baba!

Bettike, még lehet + szerintem simán! Mennek a szurkok!!!

Áfi, gratu!

Coca, jó szurkálást!!!

Panni? Kata? Szilva?

Betegeknek jobbulást!

Én hülök...:

Kép

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Áfi én három pöttyöt látok :oops: !

Kép
klarissza32

Holnap is teszteljek vagy csak vasárnap! Vagy ha a holnapi negatív, akkor teszteljek után 2 naponta?

Bocsi, hogy így el vagyok foglalva saját magammal! :oops:
De olyan kis határozatlan lettem, vagy mégsem?

Kép
bettike
Eger

Helló!

Bettike, szerintem várj még, és vasárnap tesztelj egyet reggel. Mondd csak, nem lehetséges, hogy később volt a peteérésed? Bocs, ha hülyét kérdezek! :oops:

Gaby, én nem nézlek hülyének, már én is hallottam ilyenről. Meglátod, holnap milyen lesz a hőd, és ha nem leszel beteg, amit remélek, akkor azért vehetsz egy tesztet te is! :wink: Hátha.

Nagyon sok cuppantás mindenkinek!
Vendég

Athiz
van otthon teszt :wink: de azért nem akarom ezt elkapkodni :?

Kép
gaby25

Athiz! Hát szerintem nem, na jó azért 1-2 napot max elcsúszhattam! :roll:
És ha még az is negatív? Akkor mire számítsak?

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!!!!!!
Képzeljétek ma nem dolgozom, jöttünk Szolnokra Anyósékhoz... megérkeztünk és az első az volt, hogy a babanetre kattintsak! Na jó köszönés után!!!!
Szóval még elolvasni nem tudtalak Benneteket, de gondoltam adok életjelet magamról.
Tegnap voltam dokinál, azt mondta látszólag minden rendben, levette a kenetet tenyésztésre, és jövő héten csütörtökön kiderül, hogy eltünt-e minden kis baci és gomba... remélem!!!! Már nagyon szeretnénk 'gyereket csinálni'!!!! Bocsi a közönségességemért....
Mondtam Neki a múltkori maratoni ciklusomat és késői pé-em, azt mondta, ha 1-2 hónap muúva is hülyéskedik menjek vissza, ír fel valami gyógyszert....
Na, akkor mos mindjárt nekiugrok elolvasni Titeket!
Ne haragudjatok, hogy be sem köszöntem, de rettenetes hetem volt.....!!!!
mfpan

bettike szerintem tesztelj holnap.ha baba van a dologban akkor akar egy leheletnyi csiknak mar kell lenni.
felesleges idegelned magad vasarnapig(EZ AZ EN VELEMENYEM)tehat nem muszaly ugy csinalni csak en igy csinalnam.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Áfi, gratula a picihez!

Klarissza, napközben mindenki felmelegszik a reggeli hőhőz képest! :wink:

Szirom, remélem nem leszel beteg!

Bettike ++++++++!!!

Viszont én lebetegedtem! :cry: De legalább nem a skarlátot kaptam el, hanem egy másfajta vírust! Persze lázam nincs, így dolgozni kellett ma is!

Kép
kata05

Monyók! Köszi! AMúgy nem ideges vagyok, hanem marhára kíváncsi! :lol: De nagyon!

Kata! Akkor a hétvégére pihenést és gyors gyógyulást kívánok!

Kép
bettike
Eger

Hahó!

Áfi! Gratulálok szeretettel! :D Gyönyörű a pöttöm! :lol: Dokid mit szólt?

Snufi! Egy sör teljesen ok :wink: Egy ismerősöm végigsörözte a terhesség elejét. Minden kaját kihányt, semmi nem maradt meg benne, csak a sör. (Mondjuk engem meg még a szagától is kerülgetett a hányás, pedig szeretem). A dokija először csóválta a fejét, de aztán mondta, hogy jó, akkor igyon sört, abban is van tápanyag :wink:

Bettike! Ebből még akármi (akárki :lol: ) is lehet!

Kata! Köszi, de már beteg vagyok.. most már csak a tüneti kezelésben bízom. De ez egyelőre vagy jobb vírus, mint amit tavaly év végén nyaltunk be, vagy tényleg segít a homeós cucc.
Skarlátot ne is mondd, oviban megjelent. Figyelni kell a kölket.

Mutizom a képeket, jó? Kicsit nagy lett az álarc orra meg a szeme, de utóbbit nem lehetett másként a szemnél lévő lyuk miatt. Mondjuk úgyis álarc nélkül mászkált :wink:

Kép Kép
Kép Kép

Lányok, ennyit tudtam produkálni, akinek nem írtam, annak is pussz- és drukkhegyek!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Bettike, én is bíztatnálak, hogy holnap reggel is tesztelj, de ha most is reggeli pisiből csináltad, akkor holnapra lehet, hogy megint semmi nem lesz. Én ezért várnék vasárnapig, de te érzed, te tudod. Azért láttam már sok olyan görbét a fertyn anno, hogy bizony csak a 16-18. DPO-n lett neki + a teszt.
Olyan jó lenne, ha sikerülne! :wink:

Kata, akkor kúráld magadat, mielőbbi gyógyulást! Csúnya vírusok! :evil:

Mfpan, de jó, remélem, minden okés lesz, és nekiláthattok gyereket csinálni! :lol:

Gaby, akkor csak nyugi, és meglátod, mi lesz! :)
Vendég

Szirom, ahol én dolgozom oviban ott 1 hónapja tart már és folyamatosan terjed! Szóval ha teherbeesnék, akkor egy jó ideig nem mennék dolgozni!

Bettike, egész hétvégén dolgozni fogunk apával hogy legyen egy pöttömünk! :lol: :lol:

Kép
kata05

Kata! És meddig hiányoznak vele a gyerekek? Mert ez már állítólag egyszerűbb lefolyású, mint régen. Anno nekem 40 feletti lázam volt, a család pedig 3 hétig karanténban, se munka, se suli. Még kórház is szóba került. Most a szövődményekről hallani inkább.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, nagyon édes a kisvakondod! :wink: Jobbulást neked is!
Vendég

Athiz, gondolom már nagyon várod a jövőhét pénteket?! Tegyél majd fel képet a piciről!

Hugi 14-én tudja meg hogy milye lesz, persze ha a baba is úgy gondolja!

Szirom, 2 hét általában, de sajnos volt olyan aki vissza esett a betegségbe!
Meg olyan is volt akivel 3 hetet szedették a Maripent hogy ne vigye haza a fertőzést és mikor abbahagyatták vele akkor rögtön elkapta!Sajnáltam szegényt! A h...e szülők tele tömték antibiotikummal!
De ne ijedj meg tőle!

Kép
kata05

Köszi Athiz! :wink:

Kata! Remélem, hogy ezt most kihagyjuk. Mindjárt itt a tavasz, aztán a nyár, és huss betegségek! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Hi.

Csodás csokis muffint sütök, mert este vendégségbe megyünk - hotdog partyra... Szóval, diétát befejeztem. Fel is hívtam anyósomat, hogy holnap csinálna-e töltött paprikát. Imádom!!!! Erről ennyit. Azért oda fogok figyelni az étkezésre, nehogy visszajöjjenek kilók, amiket leadtam...

Hajamra panaszkodtam pár hónapja, hogy iszony zsírosodik és többen beálltatok a soromba. Nos, jó hírem van: megtaláltam a megoldást!!!! Lefotózom ha itthon lesz a gép és mutatom, ok????

:lol: :lol: :lol:

snufi

Sziasztok, megjöttem a 4D-ről. Sajnos most nincs időm a dvd-ről kimentegetni a képeket, de a telcsivel azt a hármat lefotoztam, amit kaptunk, remélem, hogy kivehető lesz azért számotokra a lényeg! :)

Bettike, légyszi javítsd át a táblába a szülés dátumát 2007.05.25.-re, illetve majd a tickerem szerint a hetet és a napot...köszi! :)

Kép
Kép
Kép

Kép
elizabeth25

áfi,
NAGYON GYÖNYÖRŰ KIS PÖTTYÖCSKÉD VAN!!!! Szuper!! Gratulálok!!!

bettike,
Akkor az is lehet, hogy most sikerült!!!! Hisz Nálad eddig voltak tünetek, de baba nem, erre fogta magát a szervezeted és ki akar babrálni Veled!!!!

athiz,
Köszönöm, ari vagy!!! A képeket én is nagyon szeretném látni!!!! Tessék hozni néhányat!!!!

szirom,
Ezt a jelmezt Te készítetted?? Nagyon édes a kisvakond!!!

snufi,
Jól teszed, hogy kicsit engedsz a csábításnak! Ügyes csaj vagy, vigyázol, hogy ne jöjjenek vissza a kilók!! Csak ámultam mindig, hogy milyen kitartóan fogyóztál!!!
mfpan

Köszi Panni!!! :wink:

Eliza, de édes!!!!! :)

snufi

Köszönöm szépen lányok mindenkinek a gratulákat!!!
Sziromka,
nagyon ügyes vagy!!! Én nem tudok varrni. A lányomnak holnap lesz az ovis farsang, menyasszony lesz, majd rakok képeket.
Liza,
igazán jólsikerült képek!!! Főleg az első 2. Aranyos a kis Domi.
Snufi,
ha tényleg van tipped hajzsírosodás ellen ne fogd vissza magad! A csokis muffinon minden diéta elcsúszik! Ne bánkódj! :wink:
Kata,
jobbulást!!!
Bettike,
neked ezer drukk!!! +++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Köszönöm lányok! :) Áfi és te hogy vagy?

Kép
elizabeth25

Képzeljétek, most délután peteéréses tüneteim lettek! Már itt volt az ideje! Úgyhogy este (pap után) szex a javából!(Tudom egy kicsit groteszk!)

Kép
kata05

Kata, egyáltalán nem az! Mindent bele! :shock: :lol:

Kép
elizabeth25

Kata! Akkor sikeres apára fel! :wink:

Eliza! De jó! A 3. képen ásít, vagy nyelvet nyújt? :lol: És javítalak!

Mfpan! Én is pont erre gondoltam délelőtt! :wink:

Athiz! Köszi én is úgy örülnék már neki! :wink:

Ezer köszi az ezer drukkokért! :lol: :lol: :lol: :lol:

Snufi! Csokis muffint én is kérek! :P

Kép
bettike
Eger

Szirom! Ezt te csináltad? Küldhetnél a kézügyességedből! :wink:

Kép
bettike
Eger

Bettike, ásít! :) És köszi a javítást!

De a mellem dagad, mert az uh-os doktornő meg a barátnőm is azon nevettek, hogy az orra, szája, kis álla, szóval az arca, tiszta anyja! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Áfonya: gratulálok a Kisbuborékhoz!!! :lol:

Eliza: nagyon szép, formás babád van! :D

Szirom: irtó ügyes vagy, én már látom magam, amint Anyukámat agitálom, hogy dobjon össze a gyereknek egy jelmezt :lol: Ja, igen, és gyógyulj meg! Most! :-D

Monyóka: majd beszámolót lécci tüszőkről meg mindenről! :D

Bettike: :evil: a teszt miatt! Na de majd ...mikor is?!? Már nem tudom, mi az utolsó verzió, hogy mikor tesztelsz?

Junko: köszi, már lehiggadtam az Apaeredményekkel kapcsolatban, nálunk nem volt semmi probléma, vagy extra stressz azóta, úgyhogy ha szükség lesz rá, akkor csak az 1 év letelte után lesz ismétlés..

Panni: szerencsére már túlvagy az irtózatos héten :lol:

Kata: gyógyulást és ma lépjetek a tettek mezejére! :D Vicces ez a pap után dolog :lol:

Puszi

SzezsoKép
KépKép
szezso

Kép Kép

Kép
bettike
Eger

Szezso, aranyos vagy, köszönöm! :)

Kép
elizabeth25

HIányos a létszám! :lol:

Szezso! Még én sem tudom! :?

Kép
bettike
Eger

A "kire hasonlít a gyerek" témakörhöz ezt a cikket ajánlom! Nagyon jó! (Bár lehet, hogy sokan olvastátok!)
http://www.nlcafe.hu/cikk.php?id=18&cid=24914

SzezsoKép
KépKép
szezso

Bettike! Szerintem legyen vasárnap a teszt!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso, elolvastam, érdekes volt! :)

Kép
elizabeth25

Sziasztok Lányok!

Tud valaki valamit a barátcserje kivonatról? Homályos infóim vannak róla, de ha valaiki fel tudna világosítani, megköszönném!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Stella: annyit tudok, hogy prolaktin csökkentő szer...Miért érdekel?

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok , ismét én! :)

Válogattam egy pár képet Domcsi ruháiról, arról is rakok fel képeket! :) Remélem mindenkinek meghozza a szerencséjét, akinek még eddig nem sikerült a baba! :)

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
elizabeth25

Sziasztok!

Engem megint megtaláltak a rókák, egész délelőtt a wc fölött görnyedtem. Aztán délután csicsikáltam én is egyet Törpillával.

Eliza, nagyon édes Domi baba :D

Bettike, ez a mai teszt szerintem még nem jelent semmit. Mikor lesz a következő?

A DM-ben a One Step 799-re le van árazva.

Kata jobbulást és a pap után jó szórakozást :D

Ancsa, mi újság?

Kép
Kép
robcsi03

Szezso!
Azt hallottam, hogy meddőség kezelésre használják. De akkor gondolom ezt akkor lehet használni, ha már valaki tudja, hogy magas a prolaktin szintje.
Annak van tünete?

Kép

Kép
[/url]
stella40

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?