Manóka
Gratulálok, de ügyes vagy! És ne haragudj, nekem Gabika fiút mondott, de sztem le volt picit strapálva ezért lehetett! Sok tejcit és gyors felépülést kívánok!
Barimami
Ez a Krio de vicces

. Megkérdezi, hogy lefagyassza-e majd közli mielőtt válaszolnál, hogy már megtették! Ez is olyan jó magyar üzleti etika! „Egyszer bejön megérte” hozzáálás! Drukkolok nektek! Szerintem a TV ügyvédje imádná ezt a sztorit is! Mindenki hülyének néz mindenkit ebben az országban?
Csak nem gondolod, hogy a pucér látványod meg az érintésed frusztálja a kis úszóbajnokotokat? Sőt, ruhában meg fog tőled ijedni szerintem! Adni kell neki időt, többször megpróbálni! A Rubinban is volt bőgés egy párszor mikor zuhanyoztunk úszás előtt, de 3. alkalommal már ment miden!
Ha beleszólhatok, sztem max 15-15 perc mindkét ciciből. Könnyen felázhat, kisebesedhet a cicid, ha ilyen sokáig szopizik. Igazából amire szükségük van azt első 5-10 percben kiszopizzák (abban benne van a híg és a zsíros ej is). Én is két ciciből szoptattam, mert így nem volt egyik sem begyulladva soha, nem is csöpögött a tej, nem kellett sokáig melltartóbetét sem és nem kellett fejnem sem. Olívia két évig szopizott! A Kútvölgyiben persze máshogy gondolják, de ők sosem hallottak a La Leche Ligáról. Olvasd el amit a neten írnak, inkább nekik hiszek, mint a magyar csecsemős nővéreknek. A legvégén (oli kb 1,5 éves volt) tértem át az egy cicire, amikor már tulképpen mindent evett Oli, mert picit untam a túl hosszú nyammogást.
Gerbera
Na azért annyira nem fiatal

a Gozár doki, sztem csak inkább olyan jóllakott óvodás feje van!
Valentina
Én is egyben, ezek szerint kimaradtál a kb 2-3 órás UH leállásból. Tóth doki műtött, ezért később kezdte az UH-t. Mi 11-re mentünk és ½ 2-kor jöttünk el. Kicsit elszontyolodtam, mert látszik már, hogy ő is az „orvosi tankönyvekről” kezd beszélni, hogy mikor indokolt egy terhesség műtéti úton való befejezése, stb. Ez ugye azért merül fel csak nálam, mert pont azon a napon amikorra ki vagyok írva elutazik egy hétre. Ezt tudom kb 1,5 hónapja és vállaltam is, csak hát akkor is rosszul esik. Szóval szorítsatok, hogy jövő héten spontán induljon meg vagy maradjon bent március elejéig! Azt is mondta, hogy ez a baba is 4 kiló körül lesz!
Monacs
Király, hogy nincs cumi, de szép lassan össze tudod hozni szerintem az alvást. Bár Dóri sztem még pici az egy alváshoz, de le kéne csökkenteni az alvását 1 max .1,5 órára délelőtt, az volna játszóterezés Danival és aztán együtt „ebédelni” és együtt elaludni ebéd után. Előrébb kéne hozni Dóri alvását délelőtt és felébreszteni picit előbb. A barátnőmnek szép lassan így sikerült. Persze csak a szám jár, de azért majd számolj be róla, mert lassan engem is érint
Hát lányok, anélkül hogy beszállnék a vitába, ha megengeditek elmondom, hogy sztem is baj hogy személyeskedésbe megy át a vitátok, a helyesírásról, meg hasonlókról és nem értem igazán azt hogy miért védjük anyatigrisként a dokikat. Mindegyikünknek van rossz napja és van közöttük rossz meg jó doki, csak az kérdés, ki mit vár egy dokitól. Végül is Andi annyit írt, hogy bunkó volt vele, ettől sztem nem csorbul a hírneve. Én is leírtam már, hogy nekem pl. Vida doki túlságosan negédes, mert én nem szeretem, ha idegen pasik simogatnak, arconcsipkednek, édesemnek szólítanak stb., vagy pl. ha nem érted Tóth doki szarkasztikus humorát, akkor könnyen azt hiszed, nem ismer meg, pedig csak viccel!
Mert hogy nem arról írunk, hogy halnak meg anyák és babák, meg nőnek össze belek a császár miatt, meg hogy egy életre szerzünk lelki sebeket egy elrontott EDA miatt, vagy hogy miért mondják hogy 30% a császármetszések aránya, miközben egy kezemen tudom megszámolni a környezetemben spontán szült anyákat. Na ha ehhez kapcsolnánk neveket (bizonyíték nélkül) az volna sztem hitelrontás.
Talán ha eleve privibe vonultok a vitátokkal, akkor nem mérgesedik el a helyzet és minket sem kényszerítetek arra, hogy állást foglaljunk.
De én azért megteszem, bocsánat, mert nekem nagy pofám van

. Tudjátok megígértem, hogy a Kútvölgyiben is mindent kiharcolok magamnak, ha lehet! És remélem hogy másoknak is a jövőben. Most azon gondolkodom, hogy csinálok egy felmérést Budapesten, hogy legyen statisztikánk és lássák az illetékesek, hogy a szülészet még mindig orvos/orvostan- és nem anya/gyermek központú. Ha valaki olvasta az „Útmutató a Szüléshez” című könyvet tudja, miről beszélek. 300 éve máglyán égettek meg egy orvost, mert női ruhában belopózott egy szüléshez! Nem túl régóta vehetnek részt a szülésben a férfiak és orvosok! De mióta megteszik azóta sajnos egy darab húsnak tekintik az anyát és a gyereket. Minket csak azzal tudnak kényszeríteni arra, hogy elfogadjuk a véleményüket, hogy máskülönben nem pecsételik le a kiskönyvünket és így kimaradunk a szociális juttatásokból.
Máskülönben a magyar jog szerint, semmit nem kellene eltűrnünk, amit nem akarunk (pl. egyetlen szűrő vagy diagnosztikus vizsgálatot, vagy manuális vizsgálatot, stb.) Az egyetlen, amit el kell tűrnünk, hogy beoltsák a gyermekünket születés után, ha nincs meg a hepatitis leletünk. Na persze mindent alá kell írni, hogy saját felelősségedre teszed, de hát ez nem azt jelenti, hogy a kórház mindentől megvédhetne ellenkező esetben, csak így lesz az orvosi műhibaperek ellen egy kis védelme!