A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Lányok Kép
ha valaki errefele jár, kellene nekem egy kis segítség:
Kb. 1 hete alhasi tompa fájdalmaim vannak... tudja valaki, hogy mi okozhatja???
Igazából nem szoktam a hasfájással foglalkozni, de ez egy hete masszívan tartja magát, és egy kicsit emiatt érdekel, hogy mi miatt is lehet.
Elõre is köszi a segítséget

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Lujza! Nem, én a szegedibe járok és már a második nem sikerült. Az elsõnél sajna csak 1 embriót tudtam visszakapni és az is csak 6 sejtes volt. A másodiknál 2 db 8 sejtes lett, azok tökéletesek voltak, nem tudni miért nem tapadt meg rendesen.

Nálunk a Gonal-t adják a hasba, én nagyon utálom mert nekem ott a legrosszabb. Bátor vagy hogy magadnak oda be mered adni, én a karomba merném csak.

Nekem 4 napig csak a Suprafact volt, majd napi 1 Gonal és 1 v. 2 Merional. Ezzel stimuláltak, de az endo miatt nekem nem szokott sok tüszön lenni (elsõre 3 db volt, másodikra 4 db). Mindkettõnél csak az egyikben nem volt petesejt, de mindig úgy jártam hogy 1 nem osztódott. Megértem hogy izgulsz, én is nagyon izgatott voltam.
Ha még van kérdésed itt v. levélben megkérdezheted, sajna januártól nem tudok sürün jönni, igy a levél mégis jobbnak tünik.

Nelli, köszi, muszáj hogy most megmaradjon a melom. AMugy is 10 év után már nagyon fájna megválni töle, szeretem amit csinálok.

Orsi! Én nem tudom, de ha nem csak pár napos volt, akkor szerintem el kellene menned dokihoz.

Puszi: Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kamilla ma délután 5-kor szült. Minden rendben és gyorsan zajlott, 11-kor mentünk be a kórházba. A baba 49 cm, 2850 gramm és 9/10 az apgarja. Mindketten jól vannak.
kamilláné

KamillánéKép
Kamillának szívbõl gratulálok! Jó egészséget mindkettõjüknek és sok tejcsit!
Lujza
lujza

LányokKép

KamillánéKép
Gartulálok Nektek, és sok boldogságot kívánokKép

LujzaKép
Hogy mered pocakba beadni a szurit ? Adtál már be magadnak ? Ki tanított meg ? Én nagyon izgulok, hogy sikerüljön Neked, és jó példával járj elõttünk.

OrsiKép
Hányadik ciklusnapon vagy ? Nem a vége felé ?

KarmenKép
Nagyon szurkolok, hogy ne küldjenek el. Bírják már ki azt a kis idõt amíg babás leszel !!!!! A fõnököd tudja, hogy ez a cél ? Hátha Õ megvéd pont ezért.

LányokKép
Ma leesett 36,8-ra a hõm, és nagyon görcsöl a hasam, meg fog jönni. Ez azt jelenti, hogy kimarad az inszem, mert a doki szabin van, és nem tud stimulálni. Nem is bánom egyáltalán, mert nagyon jó volt egy kicsit pihenni, és nem mindig dokihoz szaladgálni. Erõt gyûjtök a következõ hónapban.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Még soha nem adtam be magamnak. Kérdezte is a nõvérke, hogy be merem-e adni magamnak, erre én nagy hõscincér módjára rávágtam, hogy valahogy csak be. Majd holnap reggel eldõlKép
Valamikor még középiskolában (egészségügyi)tanultam, akkor adtam is be sokat még Anyukámnak is, magamnak viszont egyszer sem. Inzulinos fecskendõt adtak, ami tûvel együtt van és a tû kicsi és nagyon vékony. Megmutatott az asszistensnõ mindent.
Jól teszed, hogy most pihensz egy kicsit. Nekem olyan jó volt, hogy nem kellett most egy hónapig semmi gyógyit szedni és messzire eldobtam a hõmérõt is. Próbálj ebben a hónapban lazítani egy kicsit.
Pusz,
Lujza
lujza

Sziasztok!

Kamillának GRATULA!!!!

Hogy teltek az ünnepek? Nálam leginkább a WC közelébenKép

Hermi
Hermi

Cat Kép
nem tudom, valahol a 23.nap környékén, de nem igazán foglalkozom vele, mert nem akarom idegesyteni magam... Belegondoltam, hogy baba is lehet akár, de annál régebb óta fáj, úgy a 13-15. nap környéke óta.... nem tudom mi lehet

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szaisztok lányok!

Remélem, még emlékeztek rámKép
Gratula a friss babásoknakKép

Cat: ezt az orvoshoz szaladgálós dolgot nagyon is értem...ezért esik nehezemre elmenni orvoshoz. Baromira nincs kedvem hetente mászkálni, hol vérvételre, hol akármire. Pedig nagyon el kellene mennem...legutóbb dec. 21.-én, 19 napra jött meg. Bár már a sírás-zokogás elmaradt, de nagyon ideges lettem attól, hogy miért ilyen rövid a ciklusom? Most szerencsére a dokim szabin van, de januárban mindenképpen elmegyek hozzá.
Látjátok, hiába van két gyerekem, most úgy tûnik nem lesz olyan sima a dolog, mint anno.
A jövõ évben már új munkahelyen kezdek, így napközben nem nagyon fogok tudni olvasni-írni, de esténként jelen leszek.

Boldog új évet kívánok mindenkinek:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Kamillának én is gratulálok!!

Cat! Sajna nem merem neki megmondani, bár szerintem sejti, mert esküvö után mindenki a babát kérdezte és akkor mondtam hogy még nem akarunk, ma meg már nem kérdik. Szerintem ugyse hiszik el, hogy ennyi idö után se akarunk. Szoval biztosan sejti, nem tudom megmondjam-e neki az igazat és hogy lombik miatt hiányzok sokat. Nagyon rendes velem, de nem tudom hogyan reagálna. AZ is jogos, ha mást küld el aki még évekig ott dolgozna én meg csak pár hónapot akkor nem helyesen teszi. Nagyon a dilemmám nekem is.
Sajnálom hogy nem sikerült, amugy ez érdekes mert van orvos aki csak 2 havonta csinálja az inszemet, mert szerintem jobb ugy.

Jovi! Megértelek, de szerintem neked mindenképpen nagy vigasz hogy már vannak egészséges gyermekeid! De remélem már nem sokat kell várniok kistestvérre! Az uj helyhez sok sikert kivánok!!

Lujza! Nem mindenkinek fáj a hasába, nekem nagyon, barátnöm meg jobban szereti mint a fenekébe. Nekem meg az nem fáj, nem is nagyon érzem. De a babáért ezt is elviseljük. Hány napig kapod a Suprafactot?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Kedves Jovi,
már régebben olvaslak benneteket, de eddig nem
nagyon akaródzott megnyilvánulni.
A gondom ugyanaz, régóta szeretnék kisbabát, de nem jön össze.
Most volt a második inszemem, szerintem hiába.

Most csak azért írok mert nekem is rövidek a menzieim, és kevés is nagyon a vérzés. Eddig olyanokról olvastam itt akiknek inkább hosszú és méghosszabb a ciklusuk.
Most az jutott eszembe, vajon nem lehet e itt is valami bibi, mert nemcsak rövid a ciklus, de rövid ideig is tart és kevés is a mennyisége. Neked is kevés és rövid a menzid?

Amúgy mindenkit üdvözlök.

Bubi
Azért írok névtelenbe mert másképp nem akar átmenni.
Névtelen

Orsolynak megszuletett a kisfia ma 17 30kor, Laszlo,
3950 gr, 55 cm!

Orsi
KépKépKép
icsilya

OrsiKép
Akár baba is lehet...KépKépKép

Orsolynak nagy-nagy gratula a hatalmas vasgyúróhoz, és sok boldogságot NekikKépKépKép

JoviKép
Én még ilyet nem is hallottam, hogy 19 napos ciklus. A két csajszi elõtt is ilyen volt a ciklusod ? Bár mennyire is nem szeretnél dokihoz menni, ezt meg kéne beszélni vele. Bár elhiszem, hogy kisebb gondod is nagyobb annál, hogy az új mhely mellet dokihoz jársz.

KarmenKép
Hát ez valóban nagy dilemma, hogy beavatod-e a fõnöködet, vagy sem. Bár azt mondom, hogy 10 év becsületes munkáját biztos értékeli, és kiáll melletted, ha nem mondod meg akkor is. Bár DorisKép biztos azt mondaná, hogy jobb az õszinteség.

Lányok! Csak én dolgozom ma ?????

Mindenkinek nagyon boldog, babában gazdag új évet kívánok !!!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok! Kép

Én is Boldog Új Évet kívánok mindenkinek! Kívánom, hogy valamennyiõnk álma mihamarabb teljesüljön!

Tinka
tinka

Cat! Sajna nekem is be kellett ma mennem, igaz legalább elengedtek hamarabb.

Orsolynak nagy gratula!!

Nektek meg BUÉK!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok!

Igazabol egy kerdesem lenne, amire ha tudtok legyszi valaszoljatok.
Mi is szeretnenk a ferjemmel egy pindurkat.
Most kezdtuk 2 honapja a probalkozast, es most mar 10 napja kesik a menseszem.( Eddig mindig napra pontosan jott meg 28-29 naponkent).
Csinaltam gyorstesztet nem is egyet, de sajnos negativ lett.
Viszont a menseszem tovabbra sem jott meg, es mar nagyon nyugtalanit a dolog.
Kulfoldon vagyok, ugyhogy orvoshoz csak a legvegso esetben szeretnek elmenni.
Ha esetleg valakivel hasonlo tortent, akkor legyszi irjatok meg!

Elore is koszi,
Edit
Névtelen

BUÉK mégegyszer mindenkinekKép

Cat, Bubi: A csajok elõtt nem volt ilyen rövid a ciklusom, de azóta eltelt 11 év, aminek nagy részében (kb. 2 évig nem) fogamzásgátlót szedtem. Mellette nem elhanyagolható az sem, hogy mûtõben dolgoztam, kb. 4 éven át átlag napi 2-3 órát RTG sugárban állva (jó, ólomkötényben, de akkor is). A rövid menstruációs ciklus meg állítólag (szülésznõ barátnõm szerint) a progi alacsony szintje miatt van. Remélem tényleg "csak" ennyi a bajom, mert ez (ugye jól tudom?) 1-2 vérvételt és gyógyszeres kezelést jelent.

Bubi: A menzim nekem is rövid ideig tart (3-4 nap, de ebbõl 1-2 nap erõsebb csak).
Neked nem néztek inszem elõtt hormonszintet? Hová jársz orvoshoz? Mióta próbálkoztatok, mielõtt inszemre küldött a doki? Huhh, egyenlõre ennyiKép

Karmen: én azt mondom, hogy ne mondd el. Tudom, hogy sokan azt mondják, hogy legyen becsületes az ember, meg hasonlók, de én nem hiszek abban, hogy egy fõnök (legyen akármilyen emberséges is) azt fogja elõnyben részesíteni,aki x éve milyen jó kolléga, de bármikor elmehet GYES-re, ellenben a másik, bombabiztos kollégával.

Orsolynak és Lackóbabának óriási gratulaKép

Gondoljatok rám holnap, megyek kilépni a régi helyrõl.

Puszi:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Edit Kép
nyugodj meg!!! Voltak itt a csatin olyan lányok, akiknek a tesztje akkor is negatív lett, mikor már az uh-n is jól látszott a babóci Kép
Szerintem jó esélyed van rá, hogy babás legyél Kép

Nyugodj meg, várj még egy kicsit, és vigyázz magadra. Mikor jössz haza külföldrõl?? Ha nem olyan sokára, akkor elég szerintem, ha itthon megnézeted magad.

remélem segíthettem:

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kedves Jovi, Cat és mindenki,
No akkor elmesélem én is.
Régen nálam minden rendben volt, csak nem akartam kisbabát, -bár már fontolgattuk. csakhát ....
Egy biz. együttlétünk után, -éreztem, hogy nagy eséllyel összejött egy babóca -bevettem egy esemény utáni tablettát. Sokáig gondolkodtunk, de aztán, mégis bevettem, gondolván, késõbb jöjjön a trónörökös.

Mégis terhes lettem, de nem tudtam róla, néhány napig éreztem tüneteket, de utána megnyugodtam, nem vagyok terhes.
Eltelt pár hét és spontán vetélés következett.( Próbálom rövidre fogni, ezért a béna mondatszerkesztés)
Amit pedig mûszeresen fejezett be az orvosom.
Ezek pocsék dolgol, mert bár nem akartam olyan nagyon, amikor megtudtam, hogy volt, az nagyon fájt, és azóta is.

Utána megváltozott a ciklusom, vissza is mentem az ovosomhoz, mert nyugtalan voltam, de mindent rendben talált.
Már amennyire egy 2 perces UH. megnyugtató lehet.
Õ egyébként az egyik meddõségi központ vezetõje, akkor nem tudtam, hogy ez még ilyen fontos szerepet játszhat az életemben.

Szóval, négy éve történt a sp. abort-om, több mint két éva hiába próbálkozunk.
A ciklusaim 23-24-25 naposak, 2 nap, esetleg még egy, de az már nagyon gyenge. Azelõtt pontosan 28 nap volt, és kb. 3+1 nap vérzés, bár kevés volt a menyisége mindig is.

Még annyi, idén tavasszal, éppen elkezdõdtek a vizsgálatok, amikor nem jött meg a menstr., és a tesztek is pozitivak lettek- 4 db., plussz mellfeszülés, stb.
Nagyon boldog voltam, de valahogy nyugtalan is, csak több mint két hét késés után mentem orvoshoz, õ pedig kijelentette, hogy nem lát semmit UH-n. Nincs megvastagodva a nyh. Bár, ennyit mondott valamire az asszisztensnek, "lehet, hogy ez volt az." Ill. hogy méhen kívüli is lehet, és hogy bízzuk az idõre, várjunk egy hetet.
Nem fáj-e a hasam, és akkor már fájt.
Vizsgálat után hazamenet rosszul lettem, véreztem, nem menziszerüen, és lassan elmúltak a tünetek.
Ez volt áprilisban, azóta semmi érdemleges.
Hormonvizsg. szerint prolaktinom magas, 48, majd 64 a 3. napon,. Ez szerintetek nagyon magas? Rövid bromó szdés után 24, ami áll. nem rossz.
Nincs elzáródás, a férje eredménye igen jó.
Bár majdnem ránkfogták, hogy ellenanyagokat termelek ellene, de nem hittem el és megismételtettem a vizsgálatot, mely szerint tényleg nem!!!

Amúgy a Szabolcs utcába járok, de most másik dokihoz.
Aki nagyon kedves, és hogyúgymondjam gyengéd kezû...

Az inszemekben nem tudok hinni sajnos, és az a baj, hogy lelkiismeretfurdalásom van, amiért annak idején nem akartam babát, és bevettem azt a béna gyógyszert. Bár az orvos szerint attól nem szakadt volna meg, hanem ki se alakul.

No , bocs a fárasztásért. Sok mondanivalóm van, remélem nem voltam unalmas a problémámmal.
Ti olyan optimisták vagytok ezekben a beszélgetésekben. És az jó.
Boldog Új Évet kívánok nektek.

No ennyi, Bubika
Névtelen

Orsi!
Koszi szepen a gyors valaszt, egy kicsit megnyugtattal, mert ez a bizonytalansag a legrosszabb.
Soha semmi gond nem volt a mensesemmel, ezert nem ertem, hogy mi tortent.
Azert most az unnepek vegevel elmegyek vervetelre, mert mar nem birom tovabb.
Megegyszer koszi,
Edit
Névtelen

Most láttom, hogy bizonyos betuk helyett, igazán édekes:
uicirc jelek keveredtek az írásomba. Ettõl elég nevetséges a szöveg.
Becsszóra nem értem.
B.
Névtelen

Lányok Kép

ma (2003-01-02) 20.40-kor lesz a Duna TV-n a Sejtjeink címû film elsõ része, emlékszem, hogy valaki kérdezte, hogy mikor lesz... most láttam a teletextben.

kellemes napot mindenkinek és jó újév-kezdést

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

KarmenKép
11 napig kapom, pontosabban adom a szurit. Az elsõ próbálkozásom nem volt valami kellemes, de azóta már kettõt beadtam úgy, hogy szinte nem is éreztem. Apósom cukorbeteg, napi 4X inzulinozza magát és olyan jó tanácsokkal látott el, hogy valóban alig érezni a szurit. Akit érdekel majd leírom.
EditKép
Szerintem babás vagy. Rengeteg példa mutatta már, hogy a tesztek nem mindig megbízhatóak. Az is lehet, hogy nehezebben mozdul meg a ßHCG-d, utána meglódul. Mindenesetre én nagyon reménykednék a helyedbenKép. Nagyon drukkolok, hogy babó legyen a pocidban.
Lujza
lujza

BubiKép
Sajnálom, hogy ilyen megpróbáltatáson mentél keresztül. Viszont pozitív, hogy voltál már babás, és van esélyed ráKép Az általad leírt prolaktin adatok, ha ng/ml-ben vannak akkor nagyon magasak. A Bromo után a 24 ng/ml a felsõ határa a normálisnak. Nekem is ennyi volt, de erre már nem kellett gyogyit szednem. Nekem az a tapsztalatom, hogy spontán abortusz után nagyon nehezen jön össze a baba, mert teljesen felborítja a hormonrendszert, ráadásul mûszeres befejezésnél mindenféle bacit felhordanak a hüvelyedbe.

Korábban nekem is 2-3 napos mensiim voltak, és nagyon kevés mennyiségû. Ez hormonproblémákra utal. Szerintem túl vékony a nyálkahártya (amit hormon vastagít), és ezért kevés a vérzés is. Barnázás nem szokott lenni ?

Puszi
CatEye

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

CatKép Neked nem is volt vetélésed, honnan gondolod, sõt tapasztalod, hogy nagyon nehezen jön össze a baba utána? Mi az, hogy teljesen felborítja a hormonrendszert? És micsoda? Nekem elõtte is szar volt, meg utána is..

Mindegy
Nikie
nikie

Sziasztok! Elõször is BUÉK mindenkinek.

Bocsi, hogy belekotyogok, nem is szoktam olvasgatni a fórumot csak most unalomból idetévedtem.

Nikie szerintem CatEynek teljesen igaza van. Én már saját tapasztalatból beszélek, sajnos. A vetélésem elõtt tökéletes ciklusaim voltak, gyorsan teherbe is estem, azóta viszont kész rémálom és már egy éve nem jött össze a baba.

Üdv: Nina
Nina

Sziasztok! Kellemes évkezdést Mindenkinek!
KAMILLÁNAK ÉS ORSOLYNAK szívbõl gratulálok!
ORSI:elmúlt már a hasfájásod?
CAT:hogy telt a Szilveszter?
NIKIE:mél ment!
BUBI:én is több mint egy éve "estem át" egy méhenkívülin és azóta semmi. Idõ kell a szervezetnek!
Virág
Virág

NikieKép
Valóban nem volt vetélésem, és ennek nagyon örülök is. De a baráti körömben 3 embert is ismerek, akiknek akkor kezdõdtek a gondjai, amikor a vetélése volt. Pedig 2-nek már elõtte volt babája akik simán összejöttek, a vetélés óta viszont évek óta nem esnek teherbe. NinaKép esete is sajnos engem igazol, de a topikban többen is vannak akik ilyen gonddal küzdenek, és korábban volt vetélésük. Ez nem azt jelenti, hogy csak olyan embereknek nem jön össze a babó akiknek már volt vetélésük, de statisztikailag nagy számban vannak.

Cat

Cat
Kép
cateye

na sok "jóra" számíthatok én is, Orsolynak rögtön sikerült néhány ciklus alatt, õ volt biztos a kivétel, remek.
a hülye orvosok, nem is kell doki, minek? minden miattuk van, ha rendesen végezték volna a dolgukat, minden másképp lenne. És Leone? Már 3-szor történt meg vele ugyanaz, az elsõnél nem figyeltek fel? vagy mi?
És nemcsak a hüvelybe, hanem egyenesen a méhbe viszik fel a bacikat..

Nikie
nikie

Na NikieKép azért nincs itt a világ vége.... Biztos, hogy mindenkinek sikerül, csak idõ kérdése. Sajnos szükségünk van orvosokra (magamnak nem tudom felírni a gyógyszertKép), de nincsenek a helyzet magaslatán.

VirágKép
Azt hittem csak a hétvégén jöttök haza. Rövid volt így a pihi... Hétfõn találkozunk a dokinál. A szilveszterünk szupi volt, társasoztunk, és áttársasoztuk magunkat az új évbe.A házigazdának volt egy másfél éves kislánya, aki éjszaka többször felsírt hisztérikusan, és a mamának állandóan ugrálnia kellett visszaaltatni. Ráadásul 1/2 5- kor feküdtünk le, és a kislány reggel 6-kor felkelt, és a mamájának fel kellett kelni, ellátni, és foglalkozni vele. Na ott egy kicsit örültünk a párommal, hogy nincs baba.
Minden rosszban van valami jó.

Cat

CatEye

Pusz
Cat

Cat
Kép
cateye

Bocsi, kicsit sok lett az aláírás.

Cat
Kép
cateye

Nikie

Ne légy ilyen pesszimista, Én sem vagyok az pedig nekem aztán lenne rá okom bõven. Az orvosokra pedig szükség van de mindenkinek meg kell találnia a maga orvosát. Én már 2 dokival jártam pórul de most igazán jó helyen vagyok és cirka 3 hónap alatt többet ért el velem a mostani dokikám mint más orvos egy év alatt.Mindenkinek sikerül a baba csak türelmesnek kell lenni.

Attól Én is félek, hogy nem-e a vetélés utáni mûszeres bef. -kor törént valami ezért bolondult meg a szervezetem, ezt most fogják hamarosan megvizsgálni de az tuti, hogyha kiderül, hogy a doki szart el valamit aki mûtött a kezem közé kapom és Én is meddõvé varázsolom õt!
Nina

Bocsi, nekem meg lemaradt az aláírás.

Üdv Nina
Nina

Cat vette el el a kedvem... Miért kell kihangsúlyozni, hogy nekünk nehezebb, mindenki tudja, mi is mindent rendbe akarunk tudni elõtte, erre koncentrálunk, nekünk legalább már megtermékenyült, és be is ágyazódott anno, ez is valami...

A Tudsz olyan topicba egy orvos felsorolta, hogy mi mindent kell megtenni terhesség elõtt!!! Ajánlom olvassátok el! És nemcsak elolvasni kell, hanem a dokink orra alá dugni, ha nem akar valami vizsgálatot, akkor pedig szóljatok a párotoknak, hogy rakja rendbe a dokitokat!

Nikie
nikie

Nos,
én is ettõl félek, a mûsz. befejezés következményeitõl.
Nina, milyen vizsgálatot végeznek nálad?
Ill. hová jársz dokihoz?

Elszántam magam, hogy holnap elmegyek hozzá és beszélek vele egy esetleges méhüri vizsgálatról.
A kontrasztanyagos röntg. vizsga szerintetek kimutatta volna ha valami súlyos összenövés van?

Csak azt furcsállom most, hogy olyan kevés a menzim, pedig egy inszemes hónapom volt,
ilyenkor elméletileg meg kéne hogy vastagodjon a nyh., nem?
És az inszem elõtt 10 mm volt, akkor hol van most ?

Cat, kérdésedre válaszolva, nincs barnásozásom most az biztos, hogy korábban volt-e, talán nagyon pici foltocska régebben mintha lett volna.

Ti, akik részt vettetek már inszemen, hogy érzitek, nem megterhelõ ez lekileg?
Szerintem a ciklus utolsó két hete egy rémálom.

Bubi
Névtelen

Nikie

Hál istennek nekem nem kell rendbe rakni a dokimat mert annyira preciz és annyit foglalkozik velem, hogy pl. még 24.-én is behívott magához Uh-ra mert akkor kellett.

Nekem is csak nagy a szám mert pont most voltam olyan állapotban, hogy abba akartam hagyni az egész baba dolgot de amikor a férjem szemébe néztem ugy döntöttem folytatom ha bele döglök is. De már csak miatta:-((( Magam miatt már nem.
Most jó a hangulatom, nem görcsölök a rossz eredményeken meg csak nevetek. Hát ez van.

Nina

Bocs NikieKép nem akartam a kedved elvenni, én Bubikának válaszoltam. Azt is hangsúlyoztam Neki, hogy legalább már volt terhes, és ez is nagy eredmény mert tudja, hogy képes rá. Nem kell mindent sértésként felfogni, fõleg azért sem mert Te ráadásul ismersz is személyesen, és nagyon jól tudod, hogy távol áll tõlem a kárörvendõ-kötekedõ magatartás.

Cat

Cat
Kép
cateye

Bubi

Valószínûleg nekem is méhûri vizsgálatom lesz, hogy nincs-e összenövésem. Remélem nincs. Azt sem tudom, hogy milyen ez a mûtét az tuti, hogy altatásban végzik. Tele is van a bugyim de rendesen.

A SOTE II-re járok.

Nina

Még annyit, hogy Nikie, te nagyon energikus és bátor lány vagy, mint egy tigris, nem hagyod magad, biztos hogy minden rendbejön nálad.
Olvastam a másik topicban a vitádat a Csákány dokival, vagyis gondolom te voltál az.

Még annyit, hogy, az én példám is mutassa azt, hogy nem szabad mindnt elhinni az orvosknak, hisz azt mondták ellenanyagot termelek, és ezt így le is zárta volna, egy mondattal a PCT után, mivel nem talált levett anyagban spermát, ha nem követelem, hogy ezt ismételjük meg, mert
nem tudom elhinni.
Erre kiderült, hogy minden OK.

bubi
Névtelen

Sziasztok!

Nina, nekem is csináltak méhûri vizsgálatot (hiszteroszkópia) laparoszkópiával egyben. Altatásban csinálják és egyáltalán nem vészes!!!! Nem is fájt utána , csak egy kicsit a pocim. Csak a lapar miatt tele voltam gázokkal... És ott derült ki, hogy ott a bibi.

Hermi
Hermi

Virág Kép
köszönöm kérdésed Kép megvan, néha erõsebben, néha gyengébben, de azért jelen van a hasfájás. Tegnap este óta jó kis hányingerem is van... de szerencsére így délre elmúlt. Nem kezdek el azon agyalni, hogy mi is lehet, mert nem akarok csalódni pár nap múlva. Szombaton leszek a 28. napon, ha jól emlékszem (de ez nem 100%)... de mivel nekem 29-31 napra szokott megjönni, így még elég sok idõ van addig. Próbaként mértem ma hõt, 36,9 volt... de igazán nem jelent semmit, mert egész hónapban nem mértem rendesen. Egyenlõre kivárok Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Hermi, köszi, hogy megnyugtattál! A lényeg, hogy altatásban végzik és akkor már kibírom. Végigcsináltam egy 2,5 órás térdmûtétet ébren ezért jó lenne ha kiütnének és végigaludnám most az egész ceremóniát.

Milyen bibi derült ki?
Nekem a mûszeres bef. után nem volt lázam , hasfájásom ezért nagyon remélem, hogy nincs összenövésem.

Nina

Nekem egy hatalmas sövény volt a méhemben, amit júniusban kiszedtek... Elõtte volt egy spontán vetélésem és utána nem tudtam teherbe esni és aztán jöttek ezek a vizsgálatok.

Hermi
Hermi

Ja és a mûszeres befejezés után nekem is minden rendben volt, csak a hormonjaim azóta rendetlenkedtek.

Hermi
Hermi

Jaj nekem is ez a gondom de csak az egyik hormonommal van gond a többi tökéletes.
A ciklusod rendetlenkedett? Fájdogált is a hasad?
Nina

Nekem is "csak" sárgatest elégtelenségem volt, de így is megfogant a baba, pont jókor, ugyanis 6 hónap pihenõt javasoltak mûtét után.

Hermi
Hermi

Nina Kép
Ki a dokid a soteII-n? Gimesi dokit ismered?
Nikie
nikie

Nikie

Nem ismerem Gimesi dokit. Magánban megírom a dokim nevét.

Nina

Sziasztok Kép!

Boldog új évet mindenkinek! Én is túl vagyok egy vetélésen, és nem mondanám, hogy helyreállt volna a szervezetem. Pedig reménykedtem, az utolsó 3 hó nagyon jónak tûnt, aztán vissza a fejetlenség Kép.
Úgy tûnik ez a ciklus is "eredmény" nélkül telik el, semmi jele egy jövevénynek. Ráadásul beteg az emberem, én meg olyan vagyok, mit egy álomkóros, vagy tíz órát aludtam, de a fejem majd leesik az asztalra. Viszont a szilveszter remek volt! Kép

Tinka
tinka

Sziasztok, elõször is nagyon boldog új évet kívánok, és legalább egy babát mindenkinek, és kitartást, és semmi szomizást!
Hát mit ne mondjak azért nem teltek valami jól az ünnepek de ez a múlt sajna nem tudtam elvonatkoztatni attól, hogy nem repedt meg, szugerálhattam én magamba bármit, hogy majd a köv ciklusban meg is reped, meg hogy lehet, hogy mégis megrepedt-hát nem ment, én az optimacska tök levert voltam, De ennek vége, az új évben remélem mindenki (ugye Nikie Te is) csak a szépet és a jót látja meg hallja meg és hamar bebabásodik.
Orsolynak nagy nagy gratula, majd õ is hozza a talira, hogy mi gyakorolhassunk.
Kitartás az inszemhez, kitartás a lombikhoz és gondolok Rátok csak be kell pótolni a lemaradt munkámat sajna Hurki
hurki

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?