Deni,
ha Marci ébren van, és én nem bíííírok magammal, és mosogatni akarok, akkor igen
Indi,
mosogatunk
Moni, Vica,
szerintem a durva testvérféltékenység (mert valamennyi óhatatlanul előfordul) elkerülésének az alapja mindenképp az, hogy a gyerek milyen! És én mázlista vagyok, mert Dóci kezdettől fogva imádta Marcit, aki pedig egy halálnyugis kiegyensúlyozott baba

Szóval a gének, vagy a csillagok, vagy mittudoménmi szerencsés találkozása miatt van

Aztán innen persze még jól el lehet baltázni, de azért igyekszünk ellene tenni
Moni,
én a 9. hónapban úgy éreztem magam, mint egy mozgáskorlátozott partravetett bálna

És állandóan, folyton és mindig szülni akartam már végre. És marhára irigyeltem Soosoot, akivel 5 nap különbséggel voltunk kiírva, de ő gazul megszült 2 héttel az ideje előtt. És Marci kegyetlenül kivárta az időt

Egyébként neked is második, neked is Márton, ugyanaz az orvos-szülésznő páros... ebből csak valami tökjó lehet
Hátihordozó: tatonka, nagyon szeretjük, magassága, háttámlájának dőlésszöge állítható (no meg minden szíj, kallantyú és fittyfene), biztonsági övvel, és van rajta egy aranyos plüss-rénszarvas is
Vica,
ajjaj, vigyázz magadra, jobbulást a fülednek!
Zuz,
nagyon frankó kisfiad van

Dócin is átment a héten valami nagyon enyhe, kis hőemelkedés, semmi más, remélem, nálatok is max. ez lesz!
Rylie,
Zsannak káromkodtam, azért mertem, mert ő latinos volt gimiben
Dóci sem aludt délután, és még éjszaka is rosszul aludt, teljesen átérzem a helyzetet!
Zsan,
úgy látszik, mi csak ilyen gyerekeket tudunk

Bár pont te mondod, ahol mindkét fijú a te kis klónod

Majd nálatok is a harmadik

Egyébként Marci marhára hasonlít Karcsira, csak még nem látszik
Votiv,
jó bálozást!!
v