Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Szeretném, ha leírnátok a véleményeteket a Heim Pál fül-orr-gégészetéről ill. onnan Dr. Csákányi Zsuzsannáról!
Kérlek, segítsetek, előre is köszi!
 


Szia lilibaba1! Csákányi doktornöröl sok jot hallottam,én a Tüzoltó utcai fül-orr-gégészetre járok immár 6.éve. mi a probléma? Kati
 


A lányomnak folyamatos fülfájása van, folyik az orra. fáj a torka, a füle be van dugulva, alig hall rá. :? Hol lehet a doktornőről többet megtudni? Köszi a választ! :D
Lilibaba1
 

 
 

Szia! Én orvosi rendelökben szülöktöl hallottam hogy nagyon jo doktornö,én személy szerint nem ismerem,de tényleg nagyon sok jot hallottam rola. Orrmandula meg van még? ilyenkor fülkürthurut szokott kialakulni amelyet orrcseppek adása és ambroxol adása mellett álltalában megszünik. allergia? jártatok már fülészeten ezzekel a problémákkal? mig eltudsz menni addig bioparox fujás a szájba vagy orrba, ambroxol szirupot és nasivin orrcseppet használj. ezek oldják a váladékot és letudod szivni az orrát , ja és fülmelegités. probáld ki hidd el használni fog. meg sok-sok mézes tea c-vitaminnal. légyszi jelentkezz hogy mi van veletek. 7éve fülproblémásak a gyerekeim csak nálam immunhiányosak lettek és nehezzebben gyogyulnak meg, mint álltalában ilyenkor kéne. irjál Kati. holnapra megprobálok infot kérni a dokinönktöl.Kati
 


Szia!
Köszönöm, nagyon aranyos vagy, hogy segítesz. Igen, az orrmandulája megvan még. Szinte minden héten fáj a füle, nagyon erősen szegénykének. Igen, voltunk már régebben, pont akkkor volt egy fülgyulladása, amire gyógyszereket szedett, egy ideig tünetmentes volt, de újból nagyon erős fülfájása és náthája van.
Nem hiszem, hogy allergia, csak nyaranta allergiás a pollenre, télen nem fordult eddig elő semmilyen allergia. Köszi, hogy szerzel róla infot, sokat segítesz!
puszi: lilibaba1
 


És légysz írj, ha megtudsz valamit!! Köszike előre is! :D
 


Sziasztok!

A Doktornőről szóló vélemények engem is érdekelnének, mert március 8-án megyünk hozzá hallásvizsgálatra a két és fél éves kislányommal. Neki egyébként épp most van heveny középfülgyulladása, eddig nem volt semmi problémánk a fülével. Előre is köszönöm az információt!

ktc
ktc
 
 


Sziasztok!
A férjem az amerikai követségen dolgozik, és az amerikaiak a Rózsakert Medical Centerbe hordják a gyerekeiket. A Rózsakertes gyermekorvos mindig Csákányi doktornőt ajánlja fülproblémákra.

Az én 10 hónapos kisfiam is "füles" sajnos. Mi már végigjártuk vele majdnem az összes gyermekkórházat Bp-en, és végül Csákányi doktornőnél kötöttünk ki. A budai gyermekkórházban mindenáron meg akarták műteni (masteoditis?) a kisfiamat, az a műtét, amikor a füle mögött kivésnek egy darab csontot. Fülröntgen, vénás antibió, szerencsétlen gyerek nagyon sok rosszat átélt, de kiderült, hogy nincs ezekre szükség. Nekünk a tubus behelyezését ajánlotta.
Mindenképpen ajánlani tudom a doktornőt, nagyon kedves és alapos. Viszont nagyon elfoglalt, délelőtt általában a műtőben van, úgyhogy ajánlott a kórházat felhívni mielőtt mentek, hogy mikor nincs műtőben - különben egész délelőttös programra számítsatok.
Remélem rendbe jöttök!
 


Szia Titánia!

Köszönöm az infót, be vagyunk hozzá jelentkezve arra a napra, reggel 8-ra kell mennünk. Azt mondták, először felveszi az anamnézist, s ha nincs gátló tényező (mármint az altatásnak), meg is csinálják ezt a kb. 10-15 perces vizsgálatot. Ettől függetlenül fel vagyunk készülve, hogy sok időt leszünk ott - sajnos van tapasztalatunk az "időpontra orvoshoz menéssel" kapcsolatban. A fülgyulladása egyébként hamar és teljesen rendbejött, azóta kislányomat látta a saját fülésze is.

Majd megírom, mi lett a vizsgálat eredménye.

Üdv.

Ktc
ktc
 
 


Szia ktc!
Furcsálom, hogy anaszeziológiai vizsgálat nélkül megcsinálják azonnal a vizsgálatot - mármint az altatásra gondolok. Mi már kétszer halasztottuk el a tubus betételét - csodára várunk :D , de mind a kétszer elküldtek előtte aneszteziológiai vizsgálatra, mert bár ez is csak 10-15 perces beavatkozás, és igaziból nem is mélyaltatásban történik, de előtte állítólag altató szakinak meg kell vizsgálni a gyereket.
Ha 8-ra mentek, akkor nem valószínű, hogy ott töltitek az egész napot, általában 9 körül vonul műtőbe.
Hány éves a kislányod?
 


Szia Titánia!

Lehet, hogy ott helyben sor kerül az aneszteziológiai vizsgálatra is? Nekem azt mondták, minden orvosi papírját vigyük, hogy ebből megmondják, meg lehet-e csinálni a vizsgálatot. Ez sem mélyaltatás, de azért félek tőle. Ha egyszer nincs más objektív hallásvizsgálati mód, akkor muszáj lesz túlesnünk rajta, nehogy később kiderüljön, hogy mégiscsak van valami gond, s akkor már majdnem késő legyen. A kórházi audiológián egy olyan kütyüvel szokták nézni a fülét, amit a fülébe dugnak (olyan, mint egy elemes orrszívó), csak ahhoz az kell, hogy arra a néhány pillanatra nyugton maradjon és csendben - na, ez nem szokott összejönni. De ott is volt már jó mérés is mindkét fülben, amikor rendben találták. Sokszor viszont bénáznak a vizsgáló nővérkék (vagy orvosok?)...
Kislányom egyébként két és fél éves.

Üdv. Ktc

Ui.: Mi ez a tubus, és mire jó?
ktc
 
 


Szia Ktc!
Miért kell hallásvizsgálatot csinálni a kislányodnak? Azt nem írtad le, hogy tkp. mi a gond a fülével - kiváncsi vagyok :)
Ami az anaszteziológiai vizsgálatot illeti: mi mind a kétszer kaptunk Csákányi doktornőtől beutalót, ha jól emlékszem hétfőn-szerdán-pénteken lehet menni. De nem tudom pontosan, hogy miből áll a vizsgálat, mert nem vittük el egyszer sem a babát - abban maradtunk a doktornővel, hogy a tubus betételét akkor is meg lehet csinálni, ha éppen baj van a fülével, viszont ha ezt a szezont kihúzzuk, lehet, jövőre már kinőheti a fülességet. Legalábbis mi optimistán állunk a dologhoz.
A tubus betétele azt jelenti, hogy egy kis csövet tesznek be a fülébe - a dobhártyába, amin keresztül szellőzik a füle, és így nem gyűlik össze a genny a dobhártya mögött.
Szia!
T
 


Szia Titánia!

Az a gondunk, hogy kislányom két és fél éves, és még nem beszél. Valószínűleg csak az idegi érés késése okozza (mint minden mást nálunk), de ki kell zárni az esetleges halláskárosodást, hogy megnyugodva várjunk. Ha meg kiderül, hogy van valami, legalább kezelni tudják. Amúgy a fülével nincs baj. Meg a beszédértéssel ("hallásával") sem, mindent meghall, megért, megcsinál. Reménykedem, hogy nagy baj nincs. Nem hiányzik még ez is! Egyébként tudomásom szerint 3 éves korig nem kóros, ha egy gyerek nem beszél. Viszont már akkor is megkésett a beszédfejlődése. Hát ezért vizsgálódunk...

A kisfiad mitől lett "füles"? Ezt lehet örökölni - mármint a hajlamot? Nálunk ugyanis a férjem esett át pár hónapos korában egy ilyen fülvéséses műtéten. A részleteket nem tudjuk, de azóta nem volt semmi baja vele.

Üdv.

Ktc
ktc
 
 


Szia Ktc!

Szerintem nincs miért aggódnotok, nagyon sok gyereket ismerek, akik még ovis korban is csak immel-ámmal beszlélnek. Nyilván sokan nyugtatgattak már és megértem, hogy ki akarjátok zárni az esetleges fülproblémát.

Igen, azt hiszem a fülességet lehet örökölni, a férjemnek is sokszor szúrták fel a fülét kiskorában. A nagyobbik gyereknek sosem volt baja a fülével, szegény picit áldotta meg a sors - sajnos többminden más betegséggel együtt - a fülproblémával.
Tüdésznél is jártunk vele, ahol felmerült hogy refluxa van, és sajnos a reflux nagyon sok baj és betegség forrása lehet, mert a gyomorból visszajövő sav állandó gyulladásban tartja a gyomorszájat, amitől sokkal fogékonyabb a kis szervezete a betegségekre. Egy hete voltunk Csákányi doktornőnél kontrolon - visszatérő vendégek vagyunk - és most is van valami folyadék a jobb fülében, de nem genny. Gondolom, várja a következő megfázást, hogy azonnal trutyivá alakulhasson...

Szia!
 


Szia Titánia!

Köszönöm nyugtató szavaid, valóban, és is sok olyan embert ismerek, akik későn kezdtek el beszélni, de amikor ez a probléma csak egy a többi között, sokat számít. Már a besorolása miatt is, nem mindegy, melyik kategóriába tartozik a kislányom. :?

Milyen más betegségei vannak még kisfiadnak? Ha gondolod, írj privit!

Ktc
ktc
 
 


Szia Ktc! Írtam privit, nem vagyok benne biztos, hogy sikerült is elküldeni :)
 


Szia Titánia!

Nem érkezett meg az üzeneted! :cry:

Ktc
ktc
 
 


A macska rúgja meg!!! :x Megpróbálom majd mégegyszer!
 


Szia Titánia!

Én is írtam neked privit! Úgy néz ki, elküldte, csak még nem olvastad.

Ktc
ktc
 
 


Szia Ktc, én is írtam privit! Titi
 


Szia Titánia!

Nem megyünk a BERÁ-ra, két dolog miatt: 1. hurutos a kislányom, s ez kizáró ok. 2. Úgy döntöttünk, várunk még, végül is időnként mintha értelmes dolgokat mondana (a legújabb az ezüst szó az autó színére). Azt hiszem, elég nagy beavatkozás ez az altatás a kis szervezete működésébe, ha nem muszáj, nem tesszük ki ennek a tortúrának.

További minden jókat nektek! Még jelentkezem majd!

Ktc
ktc
 
 


Szia Ktc!
Örülök, hogy javul nálatok a helyzet. Balinak megint begyulladt a füle, mi lehet, hogy nem ússzuk meg mégsem a tubus betételét. Holnap viszem kontrollra, mert már négy napja nem nagyon alszunk, hiába az antibió és a fájdalomcsillapítók. Érdekes, hogy nappal egész jól eldolgozgat a kiskrapek, éjszaka fáj nagyon a füle.

Minden jót nektek!
Titi
 


Szia Titi!

Megyünk vizsgálatra ápr. 4-én, de ez most csak szubjektív lesz. Ha azt mondja a doktornő, hogy meg KELL csináltatni a BERA-t, akkor nem állnuk ellen. Nagyon szeretnénk már, ha végre beszélne a kislányunk, s nem visítana, nyüszítene ennyit. Nagyon kimerítő!

Feltétlenül beszámolok majd az eredményről. Veletek mi újság? Meglett a tubus?

Nagyon várom válaszod:

Ktc
ktc
 
 


Légyszi, valahogy nekem is írjatok véleményeket, mert elindítottam a topicot, de senki nem írta le a doktornőről tképpne, hogy milyennek találka. Légyszi!!
 


Vagyis találta, csak már írni sem tudok :D
 


Szia Lilibaba!

Ápr. 4-én megyünk a doktornőhöz, utána feltétlenül beszámolok a doktornőről. Elárulod, hogy milyen vizsgálatra vártok hozzá?

Üdv. Ktc
ktc
 
 


Szia!
Mi még egyelőre csak azt nézzük, hogy kihez menjünk, kiről írnak jó véleményeket. A kislányomnak elég régóta van gond a fülével, és a régi orvosunk nem igazán ért el eredményeket, még arra sem jött rá, hogy mi okozza a fülfájást, ill. fülduguást, így mi amelett döntöttünk, hogy orvost váltunk, és most végre egy jó orvost szeretnénk, aki végre megoldást talál a problémára.
Nagyon köszi a segítséget.
lilibaba
 


Sziasztok

Csak annyit szeretnék kérdezni tőletek, hogy kipróbáltátok már fülgondokra az aloe first sprayt? Kiváló vírus, baktériumölő és hámregeneráló hatású. Ezen kívül torokfájásra, égésre, csípésre, bárányhimlőre kiváló. Hazsnáéja a Heim Pál gyermekkórház is, égési centrumok is. Én mindenképpen ajánlám. Ezen kívül a kids tablettát ami fülgyulladás megelőző hatású szinezékmentes vitamin. És immunerősítőnek mindenképpen javaslom valamelyik aloe gélt inni. Ez méregtelenít és 240 hatóanyaga révén beszabályozza az immunrendszer működését, megszünteti az allergiás tüneteket. Gyerekeknek mindenképpen a gyümölcsöset a bery nectárt vagy a barackosat javasolnám.

Ha fontos kérdés az ár akkor sép sorban leírom:

first kb 4200 ft ( ez 1 évig is elég
kids tabletta 3200 ft ( 120 szemes )
berry 5500 ft

Ez a nagyker ára.

moni0511@freemail.hu
 


Sziasztok!

Nekem a 18 hónapos kisfiam karácsony óta folyamatosan beteg. Náthás, hurutos, fülkürthurut. Pár napig panaszmentes és kezdődik előlről. Most 3 doboz antibotikum után javasolta az orvosunk az orrmandulaműtétet. Ekkor egy bölcsis anyuka javasolta Somi Ildikót és elmentünk hozzá. Kiderült hogy az arcürege tele van váladékkal és azért nem javul a gyerek. Mi már kb 2 hónapja nem alszunk mert éjszaka sír a gyerek és az első kezelés után már átaludta az éjszakát. Mégcsak kétszer voltunk de reménykedem hogy segít, szerinte az okot kell megszűntetni és nem a mandulát kivenni. Láthatóan jobba közérzete a kisfiamnak.
Valakinél ovastam hogy még nem beszél a kislánya, nekem a fiam 3 évesen kezdett el beszélni, előtte csak mutagott, viszont egyik napról a másikra beindult, most már be sem áll a szája. Én adtam neki a 90 napos homeopátiás kúrát, nem tudom hogy attól e, de beindult a beszélőkéje.

Judit
hju
 
 


Szia Judit!

Örülök, hogy jobban van a kisfiad! Somi Ildikóról én is hallottam, a kislányomnak vettem is egyet a fülmelegítő gyógysapkájából. Bár kislányomnak bizonyítottan eddig csak egyszer volt gennyes fülgyulladása kb. 1 hónapja, de minden gyanús esetben használjuk a sapkát. Ja, az én gyönyörűm nem beszél! Nagyon akar, sokat gagyog, elég színesen, időnként elejt egy-egy értelmes szót is (félre nem érthető szituációkban), csak aztán nem ismétli meg. Sajnos benne van a pakliban egy esetleges halláskárosodás, most ezt szeretnénk kizárni. Köszi a bíztatást, nagyon várom már azt a pillanatot, amikortól nem tudom majd lekapcsolni a beszélőkéjét!

Majd megírom, mi lett a vizsgálat eredménye (ápr. 4-én megyünk).

Addig is üdv.:

Ktc
ktc
 
 


Sziasztok!
Lilibaba! Az én véleményemet fentebb olvashatod Csákányi doktornőről, szerintem nagyon jó.

Ktc! Hányra mentek 4-én? Ha Bali így folytatja, lehet, h találkozni fogunk. Mostmár lassan egy hónapja szenvedünk a fülgyulladástól, szerdán voltunk újabb kontrollon, de még mindig csak feloszlóban van a trutyi.

Hju, Ktc, tudtok nekem elérhetőséget adni Somi Ildikóhoz magánban.

Köszönöm, és mindenkinek jobbulást!
Titi
 


Szia Titánia!

Ajánlom ezt a weboldalt:

http://www.gyogysapka.hu/
gyogysapka.hu

Ha itt a játszótér-re kattintasz, a lap alján megtalálod a rendelője címét és tel.számát.

Egyébként mi 10 és 11 között megyünk először a fülészetre Csákányi Zsuzsannához, onnan az audiológiára. Magánban megküldöm az én elérhetőségeimet, hátha tényleg találkozunk ott (bár jobb lenne, ha Bali addigra helyrejönne!!!!!).

Üdv.

Ktc
ktc
 
 


Szia Ktc!
Beleolvastam a gyogysapka.hu-ba és nagyon jónak találtam. Az, hogy komplexen próbálják kezelni a problémát, nagyon tetszett. Majd mégegyszer átrágom magam rajta, meg megbeszélem a férjemmel, de azt hiszem, hogy elvisszük oda Balit. Még mindig nem tökéletes a füle, a fülgyulladás mellett állandóan folyik az orra (gondolom a kettő szorosan összefügg), most még pluszba kaptott egy tüszős mandulagyulladást is. Emellett volt pulmonológiai problémánk is, és hát valószínüleg immunhiányos - április végén megyünk az immunológiai vizsgálatot megismételni. Ha ezt mind egy helyen tudnák kezelni - bár a fülésszel teljesen meg vagyunk elégedve - az tök jó lenne.

Hát, azt kell mondjam, remélem nem találkozunk a fülészeten :D
De mindenképpen írd meg, hogy mi lett az eredmény.

Szia!
Titánia
 


Szia ktc!
Voltatok Csákányi doktornőnél?
Ha van időd, léyszi, írd meg, hogy mi róla a véleményed.
Előre is köszi
Üdv: lilibaba
 


Szia Lilibaba!

Nagyon kedves volt, jól bánt a kislányommal, amikor kérdeztem valamit, meghallgatott, s készségesen válaszolt (még meg is értettem!!!!). Május 15-én megyünk megint hozzá, mert bár a szubjektív vizsgálat sikeres volt (nem találtak problémát), mégiscsak megcsináltatjuk a BERA-t.
Az viszont rossz volt, hogy NAGYON sokat kellett várnunk! 1,5 óra volt, amire bejutottunk hozzá, s még 3/4 óra, amire az audiológián is szólítottak. Akkor már 3 órája ott voltunk (a kórház épülete elég lehangoló), ennek ellenére volt sikeres a vizsgálat. Pedig időpontra (10 és 11 közöttre hívtak) mentünk! A doktornő egyébként csak szerda délelőtt rendel ott, más napokon műt.
Összegezve: a doktornőt maximálisan ajánlom, a helyet kevésbé.

Remélem, hasznos infókat tudtam adni.

Üdv.:

Ktc
ktc
 
 


Szia ktc!
Nagyon köszönöm a választ, sokat segítettél, nektek pedig gyors gyógyulást kívánok!

Szia!
lilibaba
 


Sziasztok!

Most vettem észre, hogy van Heim pálos fülészetes topic is. Van itt valakinek tapasztalata orrmandula kivét ügyben?

Az én 4 éves lányomnak ugyenis kinéz egy orrmandula műtét, egyelőre még nem tudom, hol, mert eddig a Budai Gyerekkórházba tartoztunk, de ott nem csinálhatnak több műtétet -hála Molnár Lajos úrnak. :evil:

Úgyhogy valószínűleg a Heim Pálba fogunk menni.
Az volna a kérdésem, hogy ott mennyi ideig tartják benn az embert, és lehet-e bent aludni a gyerekkel?
Eddig csak a bőrgyógyászaton voltunk ott, de az horror volt, mert két és fél órát kellett várni. Mármint a rendelésen. A fülészet is ilyen?

Kispici
 
 


Szia ktc!
Mi van veletek?
Üdv: lilibaba
 


Szia Lilibaba!

Bocsi, most találtam vissza erre a topicra... A BERA tökéletes lett, semmi baj sincs a hallásával. Azóta viszont nagy utat jártunk be! Kislányom lassacskán 3 és fél éves lesz, s sajnos már rég elhagyta azt a pár szótöredéket is, amit eddig használt. Jelenleg semmit sem mond, csak mutogat, nyüszít, kezünket húzza, stb. Azóta kiderült, hogy autisztikus, s ezzel együtt jár a késői beszéd - ha egyáltalán beszélni fog valaha. Januártól kezd el járni egy speciális oviba, most még csak fél napra. Már ismerkedünk a hellyel, nagyon szeret menni. Nagyon jó híre van az ovinak, remélem, nálunk is lesznek változások. Néha azért még jelentkezem, megígérem!

Nálatok mi a helyzet? Voltatok a doktornőnél? Vagy találtatok másikat? Megoldódtak-e már a problémáitok! Írj, fogom nézni, válaszolsz-e!

Titánia! Nálatok van változás?

Üdv. Ktc
ktc
 
 


Hahó!
Ha jár erre valaki, Kispicihez hasonlóan orrmandula műtétünk lesz a Heimben, a 4 és fél évesemmel. Még nincs pontos időpont, de hamarosan.
Az érdekelne, hogy a műtét után mi van? Gézcsomó az orrlyukakban, esetleg infúzió, vihetek-e be saját fájdalomcsillapítót, hogy ne kelljen várni, míg valakit odavezérel a sors a személyzetből, mikor ehet, ihat, felkelhet-e ha felébredt, szóval a gyakorlati dolgok.
Előre is köszi, ha valaki ír.

Kép

Kép
gabuska
Budapest
 
 


Sziasztok!


Én még csak most találtam rá erre az oldalra, de látom hogy nagyon sokan vagytok itt akiknek a babájával gond van fül ügyileg,
sajnos én is csatlakozom.
4 hónapos és 2 hetes a kislányom Loretta Bella. 
Dunaújvárosiak vagyunk, 
Történetünk:
Loretta január 4.én született, teljesen egészségesen, Hazajövetelünk előtti napon megcsinálták neki a szokásos vizsgálatokat. Hypotóniával született ami nyaki izomgyengeséget jelent, ezzel kellett visszavinnünk 1 illetve 2 hónaposan nézték hogy nincs-e letapadva az izom a nyakában, mert még nem tartotta úgy a fejét ahogy kellett volna. Nos hála istennek ezt már el is nőtte.
Azonban a hallásvizsgálata nem lett jó eredményű.
Hazajövetel előtti napon csinálták neki a hallásvizsgálatot, amikor a jobb fülére 100%-os lett az eredmény a balra viszont sikertelen. Nos akkor ott azzal vígasztalt a kórházi védőnő, hogy lehet még magzatmáz vagy magzatvíz a fülében ami nem azt jelenti hogy nem hall a baba. vigyem vissza 1 hónaposan, hát a hallókészülék tönkre ment, és így 2 hónapos lett már mire tudtuk vinni. Akkor már viszont azt mondta hogy egyik fülére sem hall a gyerek. Na hát nekem nemis kellett több kiakadtam. sírtam minden bajom lett ott abban a pillanatban. Tanácsolta hogy vigyük el a fül orr gégészetre,elvittük 2 külön dokihoz mind a ketten megvizsgálták.
A főorvos lármadobot tartott a füléhez de úgy hogy ő nem látta, és rögtön fordította a fejét. Rá is írta a leletre hogy nem ért egyet azzal amit itt a hallásvizsgálati gép adott eredményt. Na mi nem nyugodtunk elvittük egy gyerek fül orr gégészhez. Ő is megnézte. Lelet: ép dobhártya, tiszta hallójáratok. Akkor ott azt mondta 1 hónap mulva megnézi újra. Akkor azt írta a leletre: Ép fényű dobhártya, tiszta hallójáratok.


Aztán átküldött egy vizsgálatra a kórházba, ahol azt nézték hogy mozog-e a dobhártya. A dobhártya mozog ,viszont nem reagál a hangokra.
Azt mondta vigyük pestre a gyereket. 
Totál kivagyok már borulva ettől a herce hurcától.
Mi is a Csákányi drnőhöz visszük Lorettát május 28.án, és 29.én pedig fülészetre és hallásvizsgálatra. 


2 napos kis procedúra lesz ez nekünk, de már úgy vagyok vele, hogy mondják meg mi a baja a gyereknek, ha egyáltalán van.
mi nem tapasztaljuk rajta hogy nem hall.
beszélünk neki figyel, tapsolok a háta mögött fordítja a fejét, ha becsapódik az ajtó ő összerezzen. szóval nem tudom mit gondoljak. 
ja és dumál ezerrel, sokszor be nem áll a szája :) sikongat, kiabál, berreg és effektál is a kisszájával. 
nem tudom ti mit gondoltok erről? minden vélemény érdekel. 
ez a BERA működik? aki már volt ilyenen beszámolna nekem legyen szíves?
köszönöm előre is a válaszokat. szép napot

kittina89
Dunaújváros
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Gyermekek - betegségek, gondok

Jegyzetfüzet: