A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

sziasztok
Gizmixxx
GRATULÁLOK!!!!!!

Túl vagyok a genetika, kromoszóma vizsgálaton. 2 hét múlva lesz eredmény. Légyszí szorítsatok nekem!!!! Annyira félek tőle!!! :cry:

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Na kicsit megint itt vagyok. Apa most megy ázni! :-)

Manóka akkor tudom ki vagy!! :lol:

Andi ő nem az a lány, akivel együtt voltunk fenn az emeleti szobába!! Szegényke nem is tudja miért vagy te csokis néni.

Cseka gratulálok látod látod nem kell izgulni.
Ági28

Ági ! Remélem tarnszferen találkozunk!
Andi! Én a lenti szobatárs voltam, mi nem találkoztunk.
Na lépek. Jó éjszakát nektek!

manoka
manoka71

Manóka ha még itt vagy írd meg mennyi termékenyült meg neked??
Ági28

Ági!

Ez nagyon jó eredmény csak így tovább!!!
gizmixxx

Kép
Sziasztok Csajok!

Manóka
Ahogy Ági írta nem is ismerhetjük egymást. :( Egy kicsit összekevertem Ági szobatársait. Nem baj, én akkor is örülök neked! :lol:

Ági
Tegnap este azt írtad, hogy a párod elment "ázni". Miért túl száraz volt? :lol:

Gizmixxx
Látom, hogy Te éjfélkor még randalírozol! Tessék pihenni, mert kikapsz tőlem!

Kagyló
Bevetem most nálad is a bűvös gömbömet, majd az segít. :)
Kép
l.andi

Látom mindenki pihizik, én is azt csimálom, csak gondoltam megnézem ki bukkant fel a topcon! :) délután még benézek.

Ági!2 termékenyült meg, 2 még beindulni látszott, 1 nem szabályosan osztódott, a 6-rólnem szóltak egys szót sem, valószínű az nagyon éretlenke volt. Pocid hogy van, nem fáj? Nekem kutya bajom,tök jól vagyok, csak már nagyon be vagyok sózva, várom a holnapi napot.

manoka
manoka71

Sziasztok csajok
Bocsi, hogy eltűntem, de kezdek megpróbálni visszarázódni a normál hétköznapokba.

Manóka
Kellenének az adataid. Manóka 71 Lakhely? Kor? 3. lombik

Cseka
Szuper hír! Akkor hétfőn punkció?

Rólam: Kezdek jobban lenni, ez valószínűleg a második levél elfogyasztott antibiotikumnak köszönhető. Béres cseppet, c vitamint én is nyomatom.
grillázs

Grillázs!
BUDAPEST, 35 ÉV 3. LOMBIK
kell még valami?
Köszi!
megyek merta pörköltöm odaég.
[/b]

manoka
manoka71

Kép
grillázs

Sziasztok Lányok!
Kép

Grillázs

Nagyon szépen növekszik ez a táblikóka! :D
Örülök, hogy már jobban érzed magad. :D

Manóka + Mindenki akit érdekel:

az ikon lelőhely címe a következő:
www.msnsmiley.hu

Tényleg mindenki pihizik?!
Kép
l.andi

Andi!

Olyannyira, hogy már alig olvasható. Lehet hogy különveszem a sárgamezősöket és külön töltöm fel.

Jók az animációid :)
grillázs

Grillázs

Azt hittem, hogy tényleg már csak én vagyok itt a hétvégi ráérős. :D
Kép
Szerintem a tábla még jó. (Szerintem) Legalább látom a sikeres sárga részt is. :D

Nem jelentkezik régóta sem a Kata, sem Capuccino. Remélem, hogy azért előkerülnek.
Nem tudsz róluk valamit?
Kép
l.andi

Capuccino volt itt valamelyik nap. Katáról viszont tényleg nem tudunk semmit.
:(

Jajj LÁnyok!
Ne felejtsétek! Ma 20 órától a Hírtv-n Kontraszt, vendég Dévisz
grillázs

Grillázs

Mindenképpen megnézzük a párommal este. Köszike, hogy szóltál. :)
Azt tudom, hogy volt itt Capuccino, de nem tudom viszont, hogy tesztelt-e. ....és ugyebár, hogy mi az eredmény? Ezért izgulok én itt annyira.
Szpandi pedig tudom, hogy pénteken tesztel majd.

Ja, amúgy meg úgy befenyítettem a mikumnak, hogy meg ne jöjjön itt nekem a Dévisz találkozóig, hogy most meg eltünt. :shock:
Mindíg van valami kívánságom. Most jöjjön, most ne. :?
l.andi

L. Andi
Capuccino is valami olyasmit mondott, hogy csak később tesztel.

Nagyanyám a mikura mindig azt mondta, hogy szekrényt kell tologatni, akkor megjön. E kőkori módszer nekem sose jött be, de hirtelen ez jutott eszembe :)

Kép
grillázs

Akkor most rendezzem át a lakást? :shock:
Igaz elég, ha emelgetem a szekrényeket.
Nem. Inkább imádkozom, azt jól van. Lusta vagyok mint állat. :D
Kép

Miku! Ide gyere mert szétcsaplak!
Kép
l.andi

Szokott rendetlenkedni?
Kép
grillázs

Kép

Nézd de cukit találtam!
grillázs

Nagyon édik tényleg. Megnézted azt az oldalt amit írtam? Ez onnan van?
Én is rakok fel pingvineket, hogy bulizzanak itt sokan. :lol:

Kép
l.andi

Ja! a kérdésedre nem válaszoltam. Szóval régen mindíg nagyon pontosan 28 napra jött. Mostanában inkább 24-26.
Na de ma van a 26. nap. Hát hol ez a kis görény miku? Na, majd jön.
l.andi

Hahó!!!
Sziasztok csajszik! Jól eltűntem(betörtek hozzánk, kiraboltak és most sikerült új gépet venni :cry: :? )
Most már legalább fél órája olvasok vissza, hát jól felpörögtek az események! :D Gizmixxnek gratulálok!!! :P Ági, szurkolok nagyon!
Grillázs, a táblázatod még mindig nagyon tetszik, klasszul megcsináltad, nagyon ügyi vagy!
Velem annyi van, hogy ma majdnem elkezdtem partizán akció keretében bevenni a maradék Clostymat, de a férjem lecsapott rám, pont abban a pillanatban, amikor már a kezemben tartottam a kis fehér pirulát! :roll:
Azt mondta, várjuk már meg a 20-át, hogy mit mond Dévisz...de én olyan türelmetlen vagyok!

kata790313

Sziasztok!!

Manóka a kettő nagyon szép szám ám!! Remnélem holnap találkozunk!! :-)
Köszike kutya bajom sincs, pedíg pénteken nagyon fájt a hasam, jobban mint az első punkciónál.

Andi mikuval mi van, amióta nem írtál ide? Kb két perce? :-)
Ági28

Kata hát ez elég szomorúhír ( a betörés) , nagyon sajnálom! :-(
Ne akciózzál te csak magadtól a clostyval, várd meg tényleg Dévai papát!!
Ági28

És még valami:
Azt a nőt, ki államtitkárnak neveztetik vala, meg tudnám az nagy vízben folytani egy minutum alatt!Mit gondola ő vala?!!! :evil: Hogy így középkoi nyelven beszéljek vala, lőn a felháborodástul!Isa!

kata790313

Kata!

Nagyon sajnálom, hogy betörtek hozzátok. :cry: Ez egy nagyon rohadt dolog lehet.

A párodnak igaza van!
Nem hiszem el, hogy nem bírod ki most már ezt az egy hetet!!! Azzal lehet, hogy mindent elrontasz.
Érezd most úgy, hogy kivertem a feneked!
Tessék arra gondolni, hogy lassan a célegyenesben vagytok! Nem kellenek a magán akciózások.

Na, most nagyon szigorú voltam.
l.andi

Kata
Ez a kirablás most komoly? Te jó ég...

Ági
Szia, és most már jobban vagy? Holnap lesz a transzfer?

Andi
Igen, megnéztem jó kis honlap
grillázs

Andi akkor rakhattál volna fel katának egy fenékverős ikont!! :-)
Ági28

Ági baba, tudom, hogy meggondolatlanság lett volna beszedni a Clostvt, de akkor olyan jó ötletnek tűnt... :roll: Így most eldugta előlem a párom valahová...mondjuk, jobban belegondolva nem sok helyre tehette, mert ugye alig maradt valami a házban...na mindegy, a betörők meg vannak, már csak a cuccunk kellene...(jajdevárom a Nagy Találkozást Dévaival!)

kata790313

Ági

Most gyorsan megnéztem.

Még azóta sem jött meg a miku.

2-3 perc múlva, újra megírom, hogy mi van. :lol:
l.andi

(fáj a fenekem, aúúúúúúúúúú)Andiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii...............!!!!!!!!!!!

kata790313

Oké Andi kérem is az infókat!! :-) Én épp egy rekat sütit tömök magamba!! Nyami fincsike!! :-) :oops:
Ági28

Kata !

Küldtem volna (ahogy Ági is írta) egy fenék verős ikont, de most nagyon gyorsan akartam neked reagálni. Azzal tartozom, hogy elmondjam: Nekem felírták régen ezt a gyogyit kontroll nélkül és röviden annyit mondanék, hogy annak ittam a levét egy pár évig. Ezért szeretnélek téged ettől megkímélni. :D
l.andi

Ági

Ne sürgess! Van még abból a sütiből ahogy írtad. :D
l.andi

Én is szedtem, két hónapig, teherbe is estem, csak sajna méhen kívül :cry: Neked mi bajod lett tőle?

kata790313

Kata

A gyogyit már rég nem szedtem, de még akkor is 10-15 petém érett. Amiből lettek szép ciszták. Nos ezzel akartak mindíg műteni, ettől kezdve. :(
l.andi

Grillázs igen remélem hogy holnap!

Andi már nincs süti!! :-)
Ági28

Értem..hát az biztos, hogy túlstimulalizálhatja a petefészket(de hülye szó ez a túlstimulalizálhatja), szóval nekem is folyamatosan nézték UH-n, hogy minden rendben van-e. Kíváncsi vagyok, nekem milyen "csomagot" állít nekem össze Dévisz..gondolom, mindenkinek egyénre van szabva...

kata790313

Sziasztok!!!!
gizmixxx

:!: -1 nekem, bocs a szóismétlésért!

kata790313

szia Gizmixxx :wink:
Ági28

Szijja Gizmixx!!Gratulálok!!(és hurrá!!!)Nagyon örülök!!! :D

kata790313

Kata

Igen, ez volt valószinűleg a baj, hogy felírta minden előzetes vérvétel, egyéb nélkül, aztán szedjem. Hát így jártam. Ezért jó, ha közben nézik, hogy hogyanis alakul a dolog.

Ági
Akkor, ha már megetted és most jön csak meg nekem, akkor hogy lesz?
Itt azért egy kép, ezt úgy sem tudod megenni. :lol:

Kép

Szia Gizmixxx!
l.andi

Szia gizmixxx
hogy vagy?
grillázs

Csajok viszont én érzékeny búcsút veszek most. Holnapra szorítsatok negyon!!

Manócska szorítok, és remélem tényleg találkozunk holnap!

Andi hajrá miku!!
Ági28

A closty nálam is már okozott cisztákat, szerencsére nem kellett műteni. úgyhogy csak óvatosan azzzal a bogyóval. A mostani kezeléskor ia kaptam volt is egy 26-os tüsző szerdán, míg a többi csak kullogott utánaa 14-es, 16-os méretével.
Nekem valahogy nem jön be ez a bogyó, de hát különbözően reagálunk ezekre tablettákra.
Ági!
Én is most nyomtam magamba egy jókora narancs torta szeletet, persze szgorúan a hús előtt :D
Grillázs köszi, hogy betettél a táblicskuba.

manoka
manoka71

Ági

Köszönöm.
l.andi

Jól van na Andi elkényeztettél a csokival. :-)
Ági28

Csak beugrottam, most nem maradok, mert jönnek hozzánk!!
Egész nap hányingerem volt. Most egy kicsit jobban vagyok.
gizmixxx

Na megyek alukálni egy kicsit, nagyon fáradt vagyok...puszi mindenkinek!![/quote][/url]

kata790313

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?