Jót nevettem a tollasbálon
! Mi is lementünk elsején sétálni, de megbántuk, mert nagyon lehangoló volt amit az utcákon láttunk, ráadásul nagyon hideg is volt. Gratula Daninak
, ha jól figyeltem ma 6 hónapos, ugye? Áfonya,
Gratulálok Rékának a fogacskához
! Zsani,
Nem tudod mikor kezdik idén a babatornát? Mert esetleg a következõre mehetnénk együtt. Nagyon ügyes Juli, hogy már forog, talán lassan én is eldicsekedhetek vele. Tegnap mondta apa, hogy már csak egy centi kellett volna Lilinek hozzá, de végül mindig visszalendült.
Tali ügyben szerintem nevezzük ki a minden hónap elsõ csütörtökjét. Mit szóltok hozzá?
Forti,
De jó! Sütnél sütikéket? Ebbe én is szívesen beszállnék
. Most, hogy mindenki beszerezte az etetõszéket
, felvetnék egy következõ dolgot: kocsiülés. Nem tudom ti hogy álltok vele, de Lili lassan kinövi a babakocsihoz tartozó babahordozót (már kb.70 cm), így egyre égetõbbé válik egy nagyobb ülés beszerzése is. Ahogy múltkor elnéztem a kínálatot, ebben nem lesz egyszerû dolgunk. Szerintetek milyet érdemes venni?
Puszi,
Ilke és Lili

. Tudom, hogy van olcsóbban is, de úgy vagyok vele, hogy lehet, hogy a városi sebességnél az is elég, de mi sokszor megyünk autópályán, és oda a legtutibbat akartam. Egyébként most akciós a Mega Toysban, még bosszankodtam is, hogy miért pont a múlt hónapban lopták el a kocsit ülésestül, most legalább olcsóbban megvehettem volna legalább az ülést