kölök beszunyt, úgyhogy mesélek még
a sminkben találkoztam a Topmodell műsor nyertesével, és ő a legszebb lány, akit valaha láttam! ezerszer szebb, mint a tévében, és egyáltalán, annyira tüneményes és kedves! egy Roberto Cavalli ruha volt rajta, persze csak kölcsönbe, de ettől még igazi jelenség volt, még Daryl Hannah is elbújhatott mellette
(Indike, DH-nak esélytelen volt a közelébe jutni, ki se jött a díszpáholyból, senki se látta, csak aki ott bent volt vele

)
szintén még a sminkben találkoztam a Kóka csajával, aki szépszép, de hogyismondjam, amolyan "természetes csaj", KT-s szemöldökkel, az orra alatt kis pelyhekkel
és szintén itt volt a Parlament háziorvosa is
a bálon sok szép csajszi volt, pl a Kapócs Zsóka nagyon csinos volt egy óarany, szűk estélyiben, az alakja tökéletes, szép magas is és jó volt a sminkje is, de a haja sehogy se nézett ki, ráadásul csúnyán le volt nőve. A Kamarással volt, de nekem ő nem az esetem a nagy lobonc hajával.
A legtopisabb a Mónika volt, a ruhája gyűrött, az alakja meg a tartása gááááz, tök púpos, a haja lógott, az arca jellegtelen volt. A pasija jobban nézett ki nála...
aztán ott volt a Xavér, idén is a kék frakkban

meg a Szenes Andrea, ő meg valami blézerben
a Mága, a cigányprímás - az ő neje volt a legfehérebb bőrű és leghidrogénszőkébb nő a bálon
Tisza Kata is ott volt egy kopasz öregúrral, aki biztos nem a papája volt
aztán Schell Judit, ő gyönyörű volt irtó merész, mélyen dekoltált világoskék, tollas ruhában

de a pasija tök jelentéktelen mellette...
aztán divattervezők, Hegyi Lúcia szigorú fekete-fehérben, a Makány Márta szokás szerint édes vidám színes göncben
sztem az én ruhámról is simán meg lehetett mondani, hogy ő tervezte! egyetlen hozzá hasonló nem volt
a legcsinosabb ffi sztem (a párom után) a Kentaur volt, nagyon igényesen és extravagánsan nézett ki, mellesleg a neje is az egyik legszebb, legfeltűnőbb nő volt, egy fekete csipkés fűzős ruhában, és nagyon drámaian volt kifestve, füstös szemek, óriási vörös száj, nekem nagyon bejött
Lakatos Márk is nagyon extravagáns akart lenni,de nála valahogy ez mindig gázosra sikerül. feketével volt kifestve a szeme körül, zsírosan lógott a haja, és volt rajta egy óriási sál, bő gatya, flitteres mellény
és persze volt sok politikus is, Stumpf, Kóka, Molnár Gyula, miniszterek, üzletemberek, na meg a Schmuck Andor