A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Indi :) Tényleg érdekes volt ez az esküvő :o Fogmanók megint garázdálkodnak?

Vica :) 43?! :shock: Lehet, hogy érdemes lenne részletekben megpróbálni, vagy nem tudom :roll: Szuper, hogy kicsit már jobb a füled, remélem holnapra még jobb lesz!!! ++++

És még nem is meséltem, ma milyen jó dolgom volt: apa elvitt a Mayába palacsintázni :D még a chilis forrócsokit is megkóstoltuk... nyami :lol: (a kalóriák meg le vannak ejtve :mrgreen: )
denizsa

Fibi :) Kicsit aggódtam Arnold miatt, így utólag bevallom - örülök, hogy Samu mellett döntöttetek. Nekem a Sámuel nagy kedvencem Márton és Simon mellett :) (ez ne befolyásoljon a névválasztásban, csak úgy elmesélem, mert fájó pontom:Samu hercegnőm, a világ legszebb színezüst szőrű cicája most ősszel hagyott itt engem és távozott a macskamenyországba, nem bírta tovább a sufnilétet, korábban mindig lakásban lakott együtt velem és soha nem tudta megszokni a koszos és hideg sufnit, ahova anyám száműzte. )

Curse :) ha minden igaz, szerdán itt a kendő, csüt-pént KUSZA?

Zuz :) és ha együtt megyünk, akkor eljönnél te is?

Zsanci :) és bálnaérzésen kívül hogy vagy?

indianyo

Kisherczeg!

Sajnálom, amiken keresztülmentetek!:( Nagyon drukkolok, hogy mostmár minden rendben legyen!!! És azt mondták, hogy ez mitől alakult ki Védánál?

Vica!

Jók a képek, amiket feltettél! Den Bálintja tényleg nagyon édi rajta!:)

Fibi!

Hát nem könnyű ez a ház/lakás keresés! Mi is ilyen okokból rekedtünk meg! :( Remélem találtok megfelelőt!

Vica!

A wiw-en fent vagyok! Te vagy? Mert ott van kép rólam, de megpróbálok, majd mélben küldeni!:)

Altatáshoz köszönöm a drukkokat!
Den!
Én is nagyon kíváncsi leszek, hogy a bölcsiben alvás változtat-e majd a helyzeten!
Egyébként még plusz ront a dolgon, hogy ma Timi megpróbált kimászni a kiságyból, így azt végleg száműzzük! Így viszont matracon alszik (franciaágyat szétszedtük, így nem esik le róla, matracról max. legurul), ott meg nem találja a helyét, túl nagy neki! Gyerekágyat mostanság nem veszünk, egyelőre nincs rá keret!:(

Az előtejről jut eszembe...! Szerintetek az normális, hogy az egyik mellemből még mindig jön, inkább csak préselhető valami fehéres savóféle??? Több mint egy éve abbahagytam a szoptatást! :shock: :roll:

Jó éjt!
ILdi
ildi76

Indi,
jaj szegény cicusod :cry: , hogy számüzte anyukád a sufniba :(
És Arnoldot férjem is csak immel-ámmal támogatta, mert nem érti a germán eredetü nevek iránti rajongásomat :lol: nekem bejön a Fülöp, Ferdinánd, Artur és hasonlo nevek is :lol: Szerintem a JösszArni-t végsö elkeseredésében ötlötte ki :lol:
És MÜPA ma is jo volt? :) és esküvöd, hááááát, a jelek tényleg mondanak valami.

Ildi,
és akkor nem is áruljátok a lakásotokat, végleg feladtátok?
fibi

MÜPA: ma a világ országai volt a téma, nagyon jó ügyességi játkok voltak az ovis-kisiskolás korosztálynak, kézművesek kishajót és repülőt készítettek kukoricaszárból/csuhéból és faágakból, meg sok egyebet is. A játszóházban délben már kellemes volt a létszám, jól el is fáradtunk. Volt bábszínház - ha minden igaz, Háry János - de Dociske aludt épp, úgyhgoy nem mentünk közel, valamint klasszikus koncert a Four Fathers-sel - szeritnem nem jó választás, gyerekeknek ez "uncsi", el is szállingóztak hamar. A múltkori tánchéz az bezzeg bejött. Dominónak továbbra is a lift, az üvegerkély és a vastag piros szőnyeg a kedvence :)

Arnold: nekem erről a névről mindig valami Küklopsz-szerű szőke izomkolosszus ugrik be - nem kapcsolódik Svarcihoz, de erőszakosnak érzem. Igaz, nekem a nevekhez fura a kötődésem, az ősmagyar nevek némelyéről például a csótányra asszociálok :lol:

indianyo

Fibi:
Tusculanum szép, a többi zsigulis... :?
Tényleg mostmár elsétálok megnézni azt a lakást itt a szomszéd utcában, hátha nem olyan horror az ára...

Den:
Milyen rendesn Apátok van... Az enyém folyton alszik... :cry: Még jó, hogy a bébi már a pocakban... :wink: :lol:

Indi:
Szegény cicvarek :cry: :cry: Az enyémeket anyuéknál hagytam (mert ugye macskát nem lehet költöztetni...), de mindig úgy örülök, ha megyünk és megdögönyözhetem az egyiket. (hozzáteszem az egyik pszichiátriai eset, ha 1m-re megközelíted, fúj, morog és megtámad. Pedig kicsi korában én fogadtam be az utcáról...)

nukada

http://operabalfoto.hu/
de csak explorerben jön be
A 33. "tekercs" legvégén van a MMárta a Kentaurékal
a 40. elején türkízben a Korcsmáros Nóra, a bál háziasszonya
mi pedig 58/31-33. és 24/63-66.
úgy nézem, az itthoni képeink azért picit jobbak lettek :wink: :lol:

votiv 8)
votiv

Votiv!!!!!!!!!!!!
Jaj, de csodásan szép voltál (vagy :wink: )! A ruha nagyon gyönyörű, a hajad is, meg úgy minden!Cipő-táska jó választás volt! Azért majd az otthoni képek is jönnek, ugye???

nukada

énisénisakarok mayában palacsintázni
vagy bárhol máshol :lol:

Indi, csóóótány?? Koppány? :D

Fibsz, nekem a német+skandináv nevek a mindeneim, de csak távolról imádhatom őket :D nem csak apa(fa)fej miatt...
de vhogy az Ács-hoz ezek nem nagyon mennek :?
képzeld el Ács Freiát vagy Olafot :lol:
votiv

Votiv:
Megint vicces képzelgésem van! A ti Ács Olaf-otok elveszi feleségül a mi Csörögi Dzsennifer-ünket :lol: És lesz Ácsné Csörögi Dzennifer, Ács Olafné, vagy Ács Dzennifer.... :lol: :lol: :lol:
A játszón múltkor egy Sólyom keresztnevű kisfiú volt... Mondjuk akkor vicces, ha a vezetékneve Kerecsen...

Mennem kéne takarítani, megígértem apjuknak, hogy ma megcsinálom... Igazándiból már nem nagyon van kedvem bármit is csinálni... Na, akkor jövök legközelebb, ha kész leszek!!!!!!!!! :evil:

nukada

Votivia :) ha apafej nem büszke arra, hgoy iylen gyönyörű, kedves, okos és szeretettel teli asszonykája van, akkor nem érdemel meg! Nagyon-nagyon szép vagy a képeken, kár, hogy csak szemből mutatnak, oldalról és hátulról is megnéztelek volna!

Nekem a héten vagy KUSZA vagy Szagoja/Gazdagrét (melyikben van a Maja?) jó, csak Curse-nek is legyen jó az időpont. (gondolom a Szagoja se lenne messzi kocsival

Tényleg Curse :) most már fedd fel álneved titkát! mit takar? gondolom, nem az angol megátkoz szóból :lol:

indianyo

Sziasztok,
Sajna még nem tudtam visszaolvasni, próbálkozok. Most éppen azt játszuk napok óta Adéllal, h ő bizony nem alszik napközben este pedig sikerül neki negyed éjféltől mindösszesen fél 5-ig aludni. Legalább már rendszerre álltunk, de ez milyen rendszer már!!! :roll: :(
Nem tudom, h ez egy ekkora babának elegendő-e, de gondolom, h ha álmos lenne, úgyis nyügi lenne és sírna :?

Kép Kép
curse

Lindi!
Grétit Isten éltesse sokáig!

Neet!
dehogyis baj, szerintem is néha elég ennyi adat is!

Ruzy!
Bendi összefirkálta a fa ajtótokat? :) nekem úgy tűnik, mintha fogyott (nyúlt) volna a "babád"! és te jó ég, mennyi palacsinta!!!!! :)

Fibi!
veled álmodtam, de nem tudom mit. ami érdekes a dologban, hogy noha minden nap álmodom, mégis csak kivételezett egyénekkel :).
Samuról nekem a Gyűrűk ura jut eszembe. :)

Vica!
köszi, kellemes volt a hétvégém, leszámítva, hogy 1 havi fogyókúrám dőlt romba! :)

Tinu!
képek szuperek!

Vera!
Marci nagyon-nagyon hasonlít Dócira a szuper képeiden!

Zuzi!
gratula a bilizéshez!:D

Votiv!
Schell Judit stílusát és játékait szeretem, de volt bennem vmi megfogalmazhatatlan a fejével kapcsolatban. aztán minap rájöttem, hogy kissé majmos az arca, a szája körül. persze ettől szépnek tartom, de nem átlagon felülinek. Xavérról remélem lesz fotó, nagyon szeretem azt a hapsit :D
és a ruha örökre a tiéd? szóval fel tudod majd venni máskor is?

Kisherczeg!
Sok erőt és kitartást kívánok az első időkre, aztán majd tényleg elfelejthetitek az egészet hamarosan!

Deni!
Bálint nagyon megnagyfiúsodott!

ancsipancsi

Sziasztok,

Nem sokat engedett Fanni visszaolvasni, igy majd ha alszik megteszem, addig is gyorsan.

Grétinek boldog szülinapot kívánunk.

Kisherczeg Andi: Kis Védának pedig jobbulást, remélem hamar rendbe fog jönni és elfelejtitek tényleg ezeket a borzalmakat. Sok sok kitartást nektek.

Johi
johanna1975

Votiv!
nem semmi ez az Operabál. rengeteg furcsa ember volt rajta :)
pl. itt van ez a nő http://www.freeweb.hu/operabalfo/ven/1/ ... s/1827.jpg
ismered? szvsz túl merész.
na és Molnár Gyulának is (fene a képit) elég jó bébije van.
Te+pasid nagyon klasszak vagytok, és ügyes vagy, hogy pocakkal is ilyen jól bírtad!
ancsipancsi

Ancsi, nem ismerem, de tényleg kissé barokkos ez a dekoltázs :lol:
az indexen (velveten) vannak még Operabáli fotók, de csak a celebekről. asszem Xavérről is!

vazeee Isti legújabb szokása, hogy odatol egy széket a mosogatóhoz, és kiveszi belőle a mocskos poharat és beleiszik :x már rég zárjuk a spájzajtót is (itt a kuka), de vmelyik nap beszökött, és a kukából falatozott!!! fene az ízlését. pedig komolyan mondom nem éhezik...
votiv

Votiv,
bocs, de ezen nagyot röhögtem. (falatozás)

Lencsivel megyünk du. a gyereknőgyogyóhoz. az imént fogott egy babát, aminek van pisilőlukja és nyomogatta bele a játék cumisüveget (pont bele illik a lukba), és közben mondta, hogy FÁJ FÁJ :). gondolom hasonlít a szemcseppentőre. :)
ancsipancsi

Szia Mindenkinek!

Gyors bekukk....

Kisherczeg,
mit lehet ilyenkor mondani.... nagyon gondlunk rátok és gyors gyógyulást a kicsi Védának! Tök jó, hogy össze tudtok kicsit bújni, meg szopizni is tud! Akkor ez a baba nagyon meg akar gyógyulni! Rengeteg erőt meg kitartást
nektek és egy szekérderéknyi +++++!!!!
Hajrá Véda!!

Drága Hercegkisasszony Grétinek Boldogságos Szülinapot utólag is! Kép

Votivia,
most ismételjem a többieket? Gyönyörű vagy! Reméljük LiliRóza tiszta anyja lesz :D

Fibi,
ezek szerint névváltás? Samu nekem régi kedvencem, de Apának nem tetszik..:( Ez most kb. a végleges?

Csak ezt az oldalt tudtam visszaolvasni, igyekszem az előbbieket is és ha időm is lesz reagálok.....

Szolnokon szuper volt, először Füles születése óta, a Nagyi altatta és mi meg szülinapi partin voltunk Apával. É nem is hittem volna, de annyira kipihentem magam, a kevés alvás ellenére! Zubognak az energiahegyek bennem ! :D És még Füli is élvezte!Egy szava sem volt, hogy nem vagyok ott, sőt! Nagymaminak előbb el is aludt...

Megyek, mert a Lyányom reklamálja, hogy " TA! Memmemme!!!! Ta! Ta! ( = Anya figyejjémá' !!! HinTÁzni akarok! ) :mrgreen)

csók

Macsek
macskanyu

Előre is bocsi a hosszúságért és ha vmiben le vagyok maradva, de egyenlőre Votiv beszámolójáig jutottam :D

Lindi,
Igen, nálunk sokszor volt zöld kaksi a nagy zabák után. Örülök, hogy most már az éjszakáitok is javultak. És le a kalappal, h már ilyen hamar játszóházba mentek :D Én paraanyu vagyok :D

Zuzi,
Sajnálom, h ennyire messze laknak a szülők és nincs segítséged, pedig nagyon rád férne, h tudj egy kicsit pihenni :( Vonatos vicc :D Gratula a bilis pisihez :D

Vica,
Privit megkaptam, ha sikerül, akkor ma válaszolok :D Végigaludt éjszaka :D Füled hogy van?

Votiv,
Nagyon köszi a segítséget homeos könyv ügyében :D Az az igazság, hogy a libri és az alexandra online-on ezek vannak. De jó, h írtad is, h inkább a nyelvezetével lehet a probléma, amit internetes vásárláskor nem igazán lehet megitélni.
Névválasztásban szerintem is azt válaszd, amit tényleg tetszik. Való igaz, h a Lili mostanság elég gyakori név, de a Róza abszolút nem és szerintem az sokkal szebb is :D

Fibi,
Örülök, h bejött Molnár Gabi. Annyian dicséritek, h most már én is kíváncsi vagyok rá :D Samu név tényleg jó, bár a bioszos csontvázt nálunk így hívták. De persze minden névre lehet vmit találni. Nekem fel sem tűnt, h az Adélt lehet úgy, hogy A dél :roll: És csak nem fejlemények vannak ház ügyben??? :D

Ancsi,
Apám sztori nagyon jó :D Mi volt a dokinál?

Rylie,
Heim Pálos dolog nem hangzik vmi túl jól :( Jobbulást nektek!!!

Andi 27,
Remélem azért a beígért sétákat nem felejted el. :D

Zsanci,
Gratula az eredményekhez :D

TALI KÉPEK NAGYON JÓK, SZÉPEK AZ ALANYOK!!! :lol:

Ruz,
Tényleg látszik a képeken, h szeretsz fotózni. Nagyon profik :D

Tinu,
Annyira szépségesek vagytok a képeken lányoddal :D És érthető az elfogultság, szerintem mindenki így van vele :D

Kisün,
Annyira szépek vagytok ti is a képeken :D

Móni,
Kitartást, a vége nekem is ennyire rossz volt.

Deni,
A Zsombor név nagyon tuti, nekem is tetszik :D de nálunk apa soha sem menne bele :(

Yboya,
Üdv itt :D Babócákhoz gratula :D Doki ügyben sajna nem tudok segíteni, az említett dokival egyszer találkoztam vizit alkalmával. Az alapján szimpatikusnak tűnt.

Szrek,
Ezek az éjféli hullahoppozások :shock: Tudsz utána aludni, már csak az andrenalin szint miatt is :D

Nukada,
Tök igazad van névadásban :D Hagyj döntsük már el, h a saját gyerekünknek milyen nevet szeretnénk. Nálunk anyós volt az, aki a fiú névtől a falra mászott, persze, amikor még nem tudtunk a nemet.

Indi,
Fogak :(

GRÉTINEK NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!!! :D

Ahogy a filmek végén szokták: to be continued :lol:

Kép Kép
curse

Le van sz@rva a takarítás, amikor ilyen szép idő van!!! Kép
Ezt a kertben csináltam, elhiszitek, hogy febr 12-én virágzik a krókusz? Akkor ez most azt jelenti, hogy nem lesz idén tél (mármint nem nov, dec...)?!?!?!?!?!
Kiviszem a teraszra az IKEA-s hintás székemet és bömböltetni fogom a bébi-Mozartot, én pedig napozom!!! Apa meg csak megérti, hogy miért Dzsuvás a lakás... :oops: 8) :oops:

nukada

Nukada,
igy van, sz@rd le nagyivben a dzsuvát, én is ugy szoktam :lol: a pihenés sokkal fontosabb, meg a bébi-Mozart :lol:

Macs,
áááá, nálam még nem lehet mondani, hogy ez a végleges név :lol: olyan vagyok, mint az idöjárás 8)

Curse,
sajna fejlemények nincsenek, csak kutatunk-keresünk ezerrel :) meg agyalunk...

Ancsi,
ejha, ez aztán a megtiszteltetés :D ez az álom akkor biztos jelent valamit, ha mást nem, hogy jo lenne már hamarosan talizni Veletek is :P és tényleg, Talent már kiproszáltad, bejött? :)

Votiv,
szohoz sem jutok a látottaktol.... :P :D :lol: 8)

KépKép
fibi

Nukada,
ja, és köszi, ha megnézed a szomszéd utcai lakást :)

Votiv,
Ács Olaf, marha jo lenne :lol:
állitolag én azért vonzodom a német nevekhez, mert egyik elözö életemben ott éltem :) és az olasz kajákhoz meg azért, mert egy másik életemben meg Itáliában, és a spanyol zenéhez meg azért, mert egy harmadikban Kubában :lol: :lol: :lol:
fibi

Fibi,
most Fótligeten építenek és eladnak sorházi lakásokat is. NA? :wink: :lol:
macskanyu

vica94
Sajnálom, hogy ilyen rossz tapasztalatod volt Tasidokival. Nekem az előző terhességemet végigkisérte és szerencsére soha ilyen gond nem volt, viszont nem sikerült "vele" szülni és igazából az érdekelne akkor milyen. Szeretnék minnél kevesebb beavatkozást és nem tudom ő mennyire partner ebben? Egyébbként Bicskén lakunk.
Figyu, azt nem tudja valaki, ha bejentkezünk a kerületbe idéglenessen akkor a védőnőhöz is oda kell járni????

üdv
flower10

Fibi,
nekem a lovamat hívták Olafnak, de egy végtelenül jó fej, értelemes, szabadulóbajnok ló volt.. :D :D :D :D (nemám megsértődni! :wink: )
macskanyu

Macs,
háát, azt már eldöntöttük, hogy mindenképp szeretnénk közelebb költözni a nagyszülökhöz, mert 2 gyerekkel szerintem szükségem lesz a segitségükre :? Amugy jo lenne Fotliget persze :D
fibi

Macs,
ja, és természetesen egyik kedvenc nevem a Fülöp, de arra nem birnám rábeszélni apjukat :mrgreen: biztos gyorsan ki is találná, hogy szegény gyereket zöldfülünek csufolnák :lol:
fibi

Hejj Votiv,
te is nagyon szép vagy, meg a ruhád is!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 8) 8)

többieknek is puszi ezen a szépséges április eleji napon!!! :lol:
(na jó, március vége :wink: )

Deni,
tegnap mi is voltunk mayában... :lol: ti mikor???

Fibi,
remélem megtaláljátok álmaitok házát itt a környéken...sajnos, nekem börs és tbálint ügyben nagyon 'rossz' tapasztalataim voltak, megfizethetetlen...bár mi mindig új épitésüt néztünk... :?

Indi,
én jó vagyok, köszönöm, igy,h tehermentesitve vagyok Levi által, minden kicsit rózsásabb...
viszont a hasam tényleg nagy, mert két napja azt érzem,h a köldöknél ki akar szakadni a hasfalam. Olyan furi. Biztos gyorsabban nő, mint ahogy azt a bőröm/izmom/stb szeretné... :shock:
egyébként cukrom is briliáns lett, 4,8, sok sok cukor után is...

most már csak a BP-t kéne megtalálnom, és megtudnom,h vállal e, mert a bizonytalanság sokkal rosszabb, mintha azt mondaná, h nem... Mert most megint okésnak érzem magam, és úgy érzem, meglennék én az ügyeletessel is, mert ugye jól gondolom,h nem szólhat bele,h én hogy akarok szülni???? Tehát, ha nem értek egyet azzal, h az ikeás szobából vonuljak át egy másikba, akkor nem kell???? :roll:
mert akkor megint marad a kert egyik bokra...remélem május végén szép, meleg idő lesz....

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Flower,
ne ideiglenesen,hanem ÁLLANDÓRA jelentkezz be, mert az állandó számit. És igen, akkor ide kell járni védőnőhöz.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Flower és Zsána,
sztem meg nem. Én ugyan is állandóra az 5.kerületbe vagyok bejelentve, de a 7.-ben lakom, ahová sehogyan sem vagyok bejelentve és a gyerekdoki is, meg a védőnő is a 7. kerületi körzeté.
A védőnőéke egyáltalán nem érdekelte, hogy máshova vagyunk bejelentve, csak az, hogy itt vagyunk és járunk rendesen(ill. a védőnéni jár idelelkesen...)
macskanyu

Zsan,
sztem ha ott lesz Veled Gabi (márpedig biztosan!), akkor a kivánságaid teljesülni fognnak :) egy példa: barátnöm Gabival szült, és BS nem tudott beérni a szülésére, (mert konferencián volt vidéken). Az ügyeletes már csattogtatta az ollóját, de Gabi nem hagyta, mert a kismami sem akarta, és szépen kiharcolta hogy gátvédelemmel megszülhessen a csaj. Szoval no para, ha netán nem vállal BP! :) :)
És kened már a hasad? én már jo pár hete, mert feszül nekem is rendesen 8)

Börs tényleg drága, eddig egy sorházi lakást viszont találtunk a neten, ami teljesen fel van ujitva (nekünk az is, nemcsak az ujépitésü), 70nm, elég négyünknek egyelöre, és a tetötér beépithetö. garázs is van, meg icuri-picuri kertecske. Nekem az is megfelelne böven :P
fibi

Sziasztok!

Kisherczeg

Engem is sokkolt teljesen amit írtál. Tényleg többen is hiányoltak titeket, mert nem írtál, de ezt biztosan nem hittük volna. Szegény kicsi Véda, de jó, hogy már javulgat!! Nagyon drukkolok én is, hogy minden teljesen rendben legyen mihamarabb!!!

Flower

Nekem nem Tasi volt a dokim, de mégis sikerült vele szülnöm. A tapasztalatom nem sok vele kapcsolatban, de végül is ő segítette világra a kisfiamat. Kicsit katonáskodó volt, nem vitte túlzásba a kedveskedést, inkább tette a dolgát, de persze lehet, hogy ebbe beletartozik az is, hogy ott és akkor találkoztunk először nem a választott dokim volt és az utolsó 3 órát voltunk vele, szóval nem sok ideig. De volt gátmetszés, szó nélkül mégcsak nem is mondtak annyit sem, hogy hát muszáj vágni vagy valami. :? De amikor a varrásnál tartottunk akkor már poénkodott, meg látszott, hogy fel van szabadulva, talán amíg ki nem bújt a baba ő is idegesebb volt, ki tudja. Meg amikor később bejött, hogy megnézzen meg ellásson jó tanácsokkal, akkor mondta, hogy ő nem pártolja a homeobogyókat, meg a szoptatós tea is hülyeség, de ha akarok ihatok, mert végül is folyadék az is, ártani nem árthat, de a lényeg úgyis, hogy sok folyadékot igyak. Szóval összességében nekem nem úgy tűnt, mint aki a természetes dolgok híve lenne. Hát ennyit tudok neked róla mondani.

Votiv

nézegettem a képeket, nagyon szépek voltatok, tényleg olyan voltál mint egy tavasztündér :D és nagyon tetszett a türkizkék cipő és kiegészítők, nagyon illett a ruhához, meg hozzád. Fotók valóban nem valami híresek, de tény, hogy egy ilyen fotózásnál, amikor futószalagon rövid idő alatt kell egy fotósnak képeket csinálnia, nincs lehetőség túl jó képekre, ezt már én is tapasztaltam. :wink:

És örülök, ha tetszenek a képek amiket csináltam, de igazából én is csak kattintgattam egy jó géppel és ez lett belőle. :P De nem vagyok egy nagy tehetség, sajnos.

De ha van kedvetek nézzétek meg ezt:

http://www.szellemkep.hu/beloldal-galer ... 96-99.html

Azokat nézzétek amik alá a Czímer Csilla van írva (húú oda az inkognitóm), és ezeket összességében kell nézni, mert ez egy sorozat, bár van olyan kép ami önmagában is megállja a helyét, szerintem de én elfogult vagyok. :)

ruz
ruzicsky

Sziasztok!

Talán megmaradunk :lol:
Ez nagyon durva volt,még nem mondanám 100%-nak,de alakul!

Kisherczeg:
összeszorul a szívem,ha a kicsi Védára gondolok :(
De nagyon erős lehet,ha szopizik!!!
Kívánok nagyon gyors gyógyulást,Neked pedig nagyon sok erőt!!!

Rylie:
nektek is drukkolok++++++++
Láz még van?

Ancsi:
írj minden képpen,ha voltatok a dokinál!

Votiv:
igazi színfolt lehettél a bálba :lol: Szépséges,emberi stb.
Nem úgy,mint jópáran/elnézve a képeket :shock: /,akik jobb esetben be se mehetnének,mivel nem véletlenül NEM a suttyóknak lett kitalálva! :evil:
Egyébként én is inkább Indivel lettem volna az utca túloldalán :lol:

Talis képek nagyon édesek lettek,de Fibi igazán mutathatott volna többet a pocakból :D

Ja Zsan:
ha már pocakot említettem,határozottan nő már a tied is! :D
Hogy vagy?Most akkor még nem elveszett dolog Írország?

Lindi:
ISTEN ÉLTESSE A 2ÉVESEDET!!!
Kép

Indi:
nektek küldöm +++++++++++++++,sajnos tudom milyen a fogmizéria :(

Kisün:
remekül néz ki a családod :D
Sugárzik a boldogság rólatok!

Zuz:
:?:

Den:
csodálom a figyelmességedet :D
Mindenkihez van egy két jó szavad,hogy csinálod? :lol:

Bocsánat attól aki kimaradt,de még visszaolvasásban vagyok :oops:

petergabi

Ja, és Zsan,
ez az ominozus bnöm felhivta Gabit mult héten, és mondta, hogy május ELEJÉN megy szabira, ugyhogy ne izgulj miatta!!!!!! :D
fibi

Zsan!

Én mint jogászpalánta azt mondom, hogy persze semmire sem kényszeríthet senki, de ha akarnak valamit akkor úgyis azt mondják majd, hogy de a baba érdeke, stb. és akkor meg nem olyan egyszerű tiltakozni. :evil:

Ancsi

Ja igen, hát ööö Bendi nem csak az ajtókat firkálta össze. :oops: De ő annyira sokat igényel engem nem játszik el egyedül, hogy sokszor inkább hagytam, hogy firkáljon, mert azzal legalább elvolt egy darabig és nekem is jutott pár perc nyugi. :P És igen nőtt is, de ugyanúgy terebélyesedett is, szóval most is egy kis dundimókus, egyelőre nem lett vékonyabb. :?

ruz
ruzicsky

Gabi,
remélem, most már gyorsan meggyogyultok!!!++

direkt fekete felsöt vettem fel a talira, hogy ne látszodjon annyira a pocakom a képeken :mrgreen: de majd teszek fel Neked igazi kismama felsöben, jo? :wink:
fibi

Sziasztok lányok!

Köszönöm szépen a szülinapi köszöntéseket, nagyon aranyosak vagytok!

Itt a kis szülinaposom:
Kép

Itt meg Bajnabásom:
Kép

Itt meg kettesben:
Kép

Kisherceg! Remélem Védád hamarosan meggyógyul és tényleg elfelejtitek ezt az egészet (és márciusban együtt tologásszuk a babákat Szolnokon)

Ancsi! Lencsinek szétnyílt a kis puncija? Vagy végül doki kellett hozzá?

Rylie! Kamillával mi újság?

Votiv! Nem tudom megnézni a képeket, pedig olyan kíváncsi vagyok :cry:
lindicita

Kisherczeg,
Teljesen döbbenten olvastam a soraidat :shock: Sok+++++++ és kitartást Nektek!!!

Vica,
Denis képek nagyon jók! :D Közbe meg már láttam, h javulgat a füled :D

Votiv,
Élménybeszámoló coool volt, bár pár embert én sem ismertem a felsorolásból :D A ruci gondolom bosszantott, pláne h nem lehetett olcsó. Ruci nagyon jó és te is nagyon szép vagy :D Ugyi jól láttam, h az egyik képen direkt lefogtad a rucidat, h a pocakot jobban lehessen látni? :? :wink:

Fibi,
Ház dolog jól hangzik :D Szerencsére a barnára sült fiatal emberek zsiguliban, mindig csak átutazóban vannak, fémeket keresnek. Az én autómat is egyszer meg akarták venni, mert nem volt rajta rendszám. Nem tudom, hogy most ezen megsértődjek vagy sem? :lol:

Indi,
Nekem bármelyik nap jó :D És annyi pénztet vigyek, ami a honlapon volt? Macsekod :(
És igen, abból a szóból származik a nickname. :D

Ruz,
Teljesen egyetértek veled, úgyis azt fogják mondani, h a bébi érdeke. Nekem először szüléskor azt mondták (pedig ügyeletes volt a doki és a szülésznő is), hogy megpróbálják gátvédelemmel megoldani, aztán egyszer csak átvágtak, már mint a szikével (így kell egyáltalán írni :? ). És utólag, Adél zárójelentéséből tudtam meg, hogy egyszer a nyakára volt tekeredve a köldökzsinór. Szerintem nem mertek kockáztatni, bár tényleg semmi baja nem volt Adélnak, mert az Apgar tesztje is 10/10 volt. Nem volt lila és nem fuldokolt meg ilyesmi.

Zsanci,
Ha még érdekel a gátolaj cuccos, akkor dobsz nekem pü-ben egy címet, hogy hova vigyem és egy telcsó számot is?

Kép Kép
curse

Nem is ezt a képet akartam, bocsánat (főleg, mert már egyzser ezt fel is tettem).
Szóval itt a kis szülinaposom: Kép
lindicita

Lányok, sikerült elérnem BB-t és nagyon szimpatikus hangja volt. Hogy elvállal-e, még nem tudom, de jövő hétfőre behívott a kórházba 'elbeszélgetni'. :) Nagyon jó kedvem van most ettől :D
Ha nem tud vállalni, akkor is fog szerintem segíteni dokit keresni :)

Nagyon jó nézegetni a képeiteket, csodaszépek vagytok ti is, a gyerkőcök is, meg a pocakok is :)

KépKép
KépKép
safrany

Lindi,
Copfos Gréti gyönyörü mint mindig :D és persze Bajni is :lol:

Curse,
hát, ök nem ugy tüntek mint akik átutazoban vannak, hanem bontottak le éppen vmit a kertben :? és ez Parkvárosban volt, meg is lepödtem (Drégely u.).
fibi

Safrany,
drukk BB-hez!!!!! ö az egyik legjobb orvos :D :D
fibi

Lindi,
Olyan édesek a gyerköcök :D És nagyon jól néz ki Gréti tortája :D

Sáfrány,
Ez már talán jót jelent, nagy drukk!!

Fibi,
Elképzelhető, hogy itt is laknak páran, de szerencsére Érden nem erre a részre a jellemző. Mondjuk ált-ban peremrészeken vannak, de sajnos minden lehetséges :(

Kép Kép
curse

Köszi Ruz!
Nagyon örülök, hogy leírtad a tapasztalataidat!! Nekem is az a tapasztalatom a Tasival, hogy nem híve az "alternatív" dolgoknak. Előző várandósságnál nagyon vizesedtem és olvastam a bábás könyvben egy teakeverékről ami segít ilyen esetekben. Megkérdeztem mi a véleménye, azt mondta hogy szerinte nincs jelentősége, de ártani biztos nem árt....

Curse,
én is végül ügyeletes dokinál és szülésznőnél kötöttem ki, megbeszéltük, hogy gátvédelemre törekednek. Aztán persze vágás lett a vége :? Ami a legfájdalmasabb élmény volt :( Nagyon szertném ezt mot lehetőség szerint elkerülni!!!

Tudtok esetleg olyan dokit és szülésznőt aki a minnél kevesebb beavatkozás híve?
flower10

Curse,
akkor jo :) igazábol a Petöfi utcai ház tetszett meg nagyon nekünk. ismered azt a részt? Tusculanum, az jo is lenne, mert ott van a Montessori ovi is :D ott ugy láttam, nincsenek zsigulisok.....
fibi

Flower,
jóóóóó néhány szülésznőről tudunk, aki nagy barátja a gátvédelemnek!!! :wink: azok vannak kevesebben, akik nem igazán értenek a gátvédelemhez. Én egyről tudok... :lol:

ha van ötleted,h kit szeretnél, kérdezz, és mi megmondjuk,h okés vagy nem... :lol:
és neked ki volt az ügyeletes dokid? csak,h ne vele szüljek, ha itt az időm... :wink:

Lindi,
Gréti még igy "öregen" is gyönyörű!!!!!!! :lol:

védőnő:
nekem pl. át kellett mennem a 11. kerületbe az új védőnőhöz a 9. hónapban, mikor ide költöztünk. Előtte a 7-ben voltam.
szóval, kérdezz rá, lehet, h maradhatsz a réginél.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Lindi :) Nagyon jók a képek, csodásak a gyerkőcök!!! :D

Nukada :) Párod már előre felkészül az apaságra, ezért alszik annyit :wink: :lol: Háta javul már?

Votiv :) Képek nagyon jók, nagyon szépek vagytok, király a ruci meg a ciő, frizura, minden! :D :D Isti és a mosogató :lol: akkor minek is mosogatni? :lol:

Curse :) Adél baba tényleg nem viszi túlzásba az alvást! :o Hogy bírod?

Ancsi :) Nagy drukk Lencsinek a dokihoz!!! Majd írjál, mi volt!!

Rylie :) Kamilla hogy van?

Zsan :) Kb. 4 körül Mayáztunk tegnap, húú mennék én ma is... És Ti mit ettetek? Enyim pocim is a köldöknél feszül baromira, lehet hogy ott is csíkos leszek? :roll:

Ruz :) Képek tényleg nagyon művésziek! Bendi mit szokott összefirkálni? Nálunk a tapéta a sláger... még jó, hogy radírozható a zsírkréta, amivel nyomul :lol:

Gabi :) De jó, hogy már jobban vagytok!! Mikorra csúszott a költözés?

Fibi :) Na akkor már nem is gondolkodom szülésznőn, úgyis max. Gabi lett volna, ha lett volna... de így úgyis szabin lesz, el van döntve a dilemma! És a kismamás képre én is kíváncsi vagyok! :wink:

Kép
Kép
denizsa

Sziasztok,

Vica: én fülfájásomra ami két hete volt, a következőket alkalmaztam. Sós zokni, fokhagyma kinyomott olaja, becsepegtetve, teafa illóolaj kívülről.

Fibi: olajak nálam. :-)

Lindi: Gréti nagyon helyes a tortájával. És te is jól nézel ki.

Votiv: csatlakozom az előttem szólókhoz... csuda jól néztél ki.

Ruz: képeket megnéztem, mármint a sorozatut, szuper, nem is tudtam, hogy ilyen profi vagy. :-) A talis képek is remekek, remélem legközelebb már mi is eljutunk hozzátok.

Den: csini kismami vagy, és Bálint mekkorát nőtt. Fannival jól elautózgattak... bár F. egy kicsit nyűgi volt. Képzeld 14,05kor sikerült haza könyörögni. :-)

Lányok: lakcímet hogy kell változtatni, mármint hogy átkerüljek ebbe a kerületbe?

Nuk: takarítást tojd le....lényeg a jó idő, ki kell menni a szabadba, amennyit csak lehet.

Beteskedőknek továbbra is ++++++++++

J és F
johanna1975

Sziasztok,

Vica: én fülfájásomra ami két hete volt, a következőket alkalmaztam. Sós zokni, fokhagyma kinyomott olaja, becsepegtetve, teafa illóolaj kívülről.

Fibi: olajak nálam. :-)

Lindi: Gréti nagyon helyes a tortájával. És te is jól nézel ki.

Votiv: csatlakozom az előttem szólókhoz... csuda jól néztél ki az O/A bálon.

Ruz: képeket megnéztem, mármint a sorozatut, szuper, nem is tudtam, hogy ilyen profi vagy. :-) A talis képek is remekek, remélem legközelebb már mi is eljutunk hozzátok.

Den: csini kismami vagy, és Bálint mekkorát nőtt. Fannival jól elautózgattak... bár F. egy kicsit nyűgi volt. Képzeld 14,05kor sikerült haza könyörögni. :-)

Lányok: lakcímet hogy kell változtatni, mármint hogy átkerüljek ebbe a kerületbe?

Nuk: takarítást tojd le....lényeg a jó idő, ki kell menni a szabadba, amennyit csak lehet.

Beteskedőknek továbbra is ++++++++++

J és F
johanna1975

Deni,
viszont (csak hogy ne legyen olyan könnyü :wink: ) Kondor Kata is nagyon jo, meg nagyon profi, vele szült Barbi :) én öt kértem volna fel, ha Gabi egyértelmüen nemet mondott volna.
fibi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?