A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Hello Lányok!

Egész nap sunyin olvastalak benneteket, aztán most meg nem emlékszem szinte semmire, csak hogy egy csomó mindenki dögrováson van...Szóval nekik gyors javulást!

Szilcsi: különben nekem is eszembe jutott a napokban, hogy valami enyhe lefolyású nyavaja elkaphatna, csak amíg kipihenem magam :lol:

Monyó: majd írd meg mi volt a dokinál!

Szirmi: megnéztem a listádat, és megállapítottam, hogy pl. az Ildikó és az Erika teljesen hiányzik a 100-as listából :shock: Fiúnevünk az 58.helyen végzett, lányon még gondolkodunk...

Na, beugrok a konyhába frankfurti levest főzőcskézni :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Már kész is vagyok...Inkább frankfurti főzelék lett, de guszti... :lol:

Mindenki lelépett? Egyedül huhogok itt? :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

sziasztok.
:cry: :lol:

a tuszom nem repedt meg sajnos.
most kaptam tuszorepiszurit es holnap ejfelkor meg szerda reggel kell egyutt lenunk.
a tuszom 22mm a nyalkahartyam 12mm.a doki szerint jo.

szezso a 22mm nem tul nagy mar;?en ugy olvastam hogy20mm ig jo.

Kép
monyo83

Monyó,
20 mm-től jó. Csodás a 22 mm-es! És igazán szép vastag a méhnyálkahártyád! Szorítok!!!
Szezso,
én hittem hogy a mi neveink nem lesznek fenn a divatlistán! És jól meglepődtem. A lánynevünk a 38. (Emese) a fiúnevünk meg a 48. (Zalán). :shock:
Vendég

Hú Monyó, nem tudom, de szerintem nem túl nagy, főleg, hogy kaptál tüszőrepesztőt, attól tuti megreped, és így biztosabb is az időzítés :-D A nyálkahártyád is tuti jó, nekem tüszőrepedés után közvetlenül 9,5 mm volt. 7-8 felett már be tud ágyazódni. Drukkolok!!!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Áfi! De szép neveitek vannak! Az Emese nálam is versenyben volt, de Apa leszavazta. Ő most a Pankáért van oda.

Ha 20 mm alatt van a tüsző, nem is repesztenek?

SzezsoKép
KépKép
szezso

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

koszonom lanyok.imadlak benneteket.

Kép
monyo83

Szezso,
nekem 18 mm felett adták be a repiszurit, mert mire hat az se kevés idő, és addig még pont megnő 20 mm-esre. De nincs semmi gond abból se ha most 22 mm és 23-24 lesz mire reped a szuritól.
A Panka szép egy kislánynak. Csak szerintem sok névnél nem gondolnak arra hogy lesz a kölök 43 éves is. Egy ráncos Panka... hááát... 8) (Ilyen pl a Gergő is. Az is olyan kisfiús :) Egy bankigazgató aki Gergő :) )
Vendég

afi igazad van,az idoskorra is tekintettel kell lenni.
az en neven Gabriella,meg belegondolni is rosz...Gabineni :?
a ferjem meg Szasa na az meg plane hulyen hangzik,En Szale-nak hivom.
a gyerkoceink pedig fiu:Mark
lany Noemi.
a fiut en valasztottam a lanyt a parom,a lany nev mar nem olyan szimpi mint 5 eve volt :?

Kép
monyo83

Na, kíváncsi leszek, mit látnak majd nálam pénteken az UH-n. Kicsit peches vagyok, mert a dokim szabin lesz, és az UH-s dokival kell egyezkednem. De szerintem ő nem írja fel a tüszőrepesztőt, remélem legalább UH-ra beír hétfőre, ha szükség lesz rá...

SzezsoKép
KépKép
szezso

szezso,neked mekkora tuszoid voltak eddig?

kepzeljetek a dokim volt olyan rendi es kiirta a pentrexylt,mondtam irjon ma ki valami gyogyszert.kiirt meg valamit de egyik gyogyszertarba se tudtak kiolvasni.

Kép
monyo83

ja es szezso,te kapsz utanna progipotlast?
en utrozom szerdatol.biztos ami biztos alapon.
a doki nem ellenkezett :lol:

Kép
monyo83

Nálunk az oviban ezek a nevek találhatók: Lány: Eszter, Luca, Panna, Nikolett, Krisztina, Petra, Véda...
Fiú: Kevin, Dominik, Tamás, Attila, Krisztofer, Csongor, Zsombor, Péter....

Tesóméknak Csenge Zea lesz a baba neve.

Kép
kata05

sziasztok!

Hát én is úgy jártam, hogy olvasom, olvasom, de nem emlékszem semmire....csak arra, hogy majdnem mindenki beteg.

babaimádó
Kép
babaimado

bocsánat, de ma sincs erőm semmihezm, de azért megmutatom, hogy most hogyan is állok (épp ülök :D )

Kép

babaimádó
Kép
babaimado

Baba, te mikor is tesztelsz? Még mindig csak barnázol vagy az is elmúlt már?????

Kép
kata05

Lili! Igen! Holnap veszek, kettőt is! :wink:

Vhencsi! Nem én iskolatitkár vagyok! :lol:

Babaimado! Te még nem teszteltél? :shock:

Kép

Kép
bettike
Eger

Kép

Kép

Kép
bettike
Eger

Vhencsi! Megírod az adataid és már a táblában is találod magad! :lol:

Kata! És lányt szerettek volna inkább, vagy fiút? Ja és gratula hozzá!

Monyó! Nagyon jó az a méret! :wink: Akkor még drukk megy! :lol: A drukkjaim miatt vagy kivételes színű is! :lol:

Szezso! Hm nekem is lecsúszna így ugri-bugri után egy kis franfurti főzelék! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kata és bettike! Nem tesztelek, mert szerintem nem vagyok babás. Barnázgatok már vagy 4-5 napja, bár alig.

babaimádó
Kép
babaimado

Szép estét!

Azt hiszem, ma maga alá temetett a munka. :shock: :? De már majdnem készen vagyunk... :roll:

Katica, sajnálom, hogy lebetegedtél. :cry: (énisénisakarooooooook) :shock:

Bocsánat, a neves témához nem tudok hozzászólni, esküszöm visszaolvastam, de szita az agyam... :oops:

Melcsi, a linket Katicának köszönd! Ő találta! 8)

Babaimádó, tesztet! :wink: Bízz egy kicsit magadban!

Bettike, ezer hála a táblákért! Ügyes vagy! Olyan jó, hogy mindig látjuk, hogy ki hol tart, amúgy képtelen lennék észben tartani mindenkit!

Ja, póktéma: már az odaköltözéskor akadékoskodtam miattuk, de ő meg ragaszkodik hozzájuk, fene azokat a ronda dögöket. :evil: De megbeszéltük, hogy ha baba lesz, repülnek a lakásból.

Enikő, hogy mit szólt? Jót röhögött rajtam! Aztán mikor nem szóltam hozzá, akkor látta, hogy nem viccelek és megijedt. Na akor jött a bocsikérés meg a bújás, de nem adtam magam könnyen. Aztán kompromisszumot kötöttünk: mostantól csak annyi tücsit vehet, amennyit rögtön be is tesz a dögöknek, és ha baba lesz, takarodnak a dögök. :roll:

Kép
szilcsi

szilcsi: jó munkát! szeretnél betegséget, jól értem a szavaidból? ha meglátogatsz "szívesen" adok a virusaimból, aztán te is fogsz csúnyán köhögni fél éjszaka, meg folyni fog az orrod, prüszkölsz, és úgy érzed majd magad, mint akit fejbe vágtak... biztos, hogy ezt szeretnéd???? :D :D :D

nálunk is vannak potenciális jelöltek a nevekre, de mi nem azt néztük, hogy mennyire népszerűek, hanem hogy mennyire tetszik nekünk.

baba: még mindig fellegekben jár a hőd, miért nem tesztelsz?

bettike: ismét csak hatalmas köszönet a szép táblákért.

monyo: :D mennek a drukkok, persze a többieknek is.

na visszakúszok az ágyamba...

katica
katica30

Sziasztok Lányok,

jajj, bocsi Szilcsi, Katica, nagyon köszi a linket :D :D :!: :!: :wink: Szuper jó, rengeteget lehet tanulni belőle.

Bettike, köszi, hogy betetted az utolsó munkanapomat :wink: , Robcsi, jó, hogy leírtad a storyt a munkaátadásról, remélem nem fogok én is ugyanígy járni, bár a mostani jelek szerint igen úgy néz ki.

Lili, köszi, aranyos vagy :D .

Babaimádó, 15.dpo-n vagy mensi nélkül, szerintem ha nem betegettél meg rendesen mindenképp menj orvoshoz, mert lehet, hogy babás vagy és akkor viszont kelleni fog orvosi segitség. Nagyon szorítok, hogy baba legyen a dologban. Szokott ilyen barnázgatásod lenni máskor is? Egy tesztet megér mindenképpen.

Monyóka, gratulálok a jó nyálkahártyához és eredményekhez, szurkolok a beágyazódáshoz.

Szezsó, görbusz? Nálad korai szokott lenni a pé ha jól emlékszem. Hogy állsz most? Péntekre szurok :wink:

Puszi és jó éjt mindenkinek.

Melcsi

Kép
melcsi6

Hahó!

Áfi! Te írtál nekem privit? Kaptam mélt, hogy 5 körül jött privim, jöttem is elolvasni, de semmi. Postafiókom nincs tele.

Monyó! Szerintem is jó lesz az! :wink:
Mi az a pentrexyl?

Bimi! Tesztelj, tényleg! :wink: Ha baba lenne és barnázol, az nem jó!

Betegeknek további jobbulást!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziromka,
az én legutolsó privimre válaszoltál is, úgyhogy biztos megkaptad. Azóta én nem küldtem neked privit. Más volt.
Vendég

Akkor jelentkezzen, aki volt :lol: Ha olvassa ezt természetesen :lol:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tesztet Bimi! Tesztet Bimi!

Ja, jó reggelt!

Első! Első! Helyek Katica, pihenjél!

Kép
zölddisznó

szóval helyes

Kép
zölddisznó

Jó (esős) reggelt! :cry:

Monyó, jók azok az eredmények, már itt lenne az ideje egy jó beágyazódáshoz! :wink: És látom együtt fogunk tesztelni?! Mind a kettőnknek ugyan azt az eredményt kívánom!

Katica gyógyulgass, ezek szerint téged már az influenza ért utol! Azt hallottam Pestet még nem érte utol!

Szirom, nem én küldtem privit!

Bettike, hugi azt hiszem kislányt szeretett volna, párja meg fiút ( igaz legalább egy focicsapatnyit :lol: )! De most ő is nagyon büszke, hogy kislánya lesz!!

Baba, hát ha viszont nem baba van a dologban- DE AZ LESZ- akkor az gáz hogy már az 5. napja barnázol! Szval szeretnénk egy tesztet látni tőled!!!!!

Kép
kata05

Jaj, szia Coca!! Mizu???

Kép
kata05

Gaby, ti hova jártok apa cuccaival? És mennyibe kerül? És vinni kell az anyagot?

Kép
kata05

Jó reggelt mindenkinek!

Köszönöm a kedvességeteket, de én érzem, hogy nincs baba..a hülye hormonjaim...
Ma reggelre leesett a hőm 36,7-re, tuti, hogy 2 napon belül az igazi Piroska is nálam fog vendégeskedni. Jobb is lenne, ha végre megjönne, ha úgysincs bébike, legalább mehetnék vérvételre aztán UH. majd ismét vérvétel. Apa is megy a jövő héten vizsgálatra. Haladjunk már, mert felemészt a türelmetlenség.
Sokszor eszembe jut, milyen türelmetlenek vagyunk, mennyire várjuk, de majd lesz, amikor visszasírjuk ezt a nyugalmat!!! :D :D :D (Persze ezt nem mondom komolyan!! :) )

babaimádó
Kép
babaimado

Jó reggelt
a hőm unalmas, 3 napja 36,6, azóta sem értem miért volt múltkor 37,2 :roll:

Szezso
Tényleg nincs benne az Ildikó, nővéremet így hívják :wink: Régebben gyakoribb volt mint most.

Babaimado
előbb utóbb úgyis tesztelsz, ha nem jön meg :wink:

Kata
Ezek szerint a tesódéknak is a Csenge név a befutó :)

Szilcsi
Akkor nálatok a pókkal van az, hogy baba van, akkor repül, nálunk meg a cigin témánál van, hogy akkor ki KELL majd mennie a lakásból füstölni. No kiváncsi vagyok, mennyire tudják majd ezeket betartani a fiúk :? Hát én tuti nem engedtem volna pókot a lakásomba :shock:

Kép
gaby25

Gaby!4 pppóóóókkkk????!!! jAJJJJ NEEEEEEEEEEEEEE!Hogy bírod?

babaimádó
Kép
babaimado

Baba
miközben írtam közben jött a te híred, hogy leesett a hőd :( sajnálom :(

Kata
most a Szabolcs utcába megyünk, ez tb alapon van. Múlkor voltunk magánnál, az 15 ezer volt. Ennél van olcsóbb is, de ő szerződésben van az egészségpénztárammal, azért mentünk oda. 20 perc alatt vol eredmény.

Kép
gaby25

Babaimádó
Szilcsinél van pók, én nem bírnám :shock:

Kép
gaby25

Gaby!bocsánat :oops: jobb, ha hallgatok :D úgy látszik, még nem ébredtem fel

babaimádó
Kép
babaimado

Áfi! Mi újság? Hogy vagy?

babaimádó
Kép
babaimado

Nekem már csak 8 nap, hogy kiderüljön van baba vagy nincs baba! Félek az utóbbitól, habár ebben a hónapban vagyok a legpozítívabb! És úgy érzem sikerült.

Kép
kata05

Babaimi,
köszi, vagyok, vagyogatok. Nincs semmi újság. Ma akartam védőnőhöz menni, de beteg. Így jövő hét kedden megyek.
A barnázásod nem túl jó :( de ahogy olvasom mész vérvételekre, UHra, kivizsgálnak, és ez a legjobb amit tehetsz.
Vendég

Szép jó reggelt!

A holnapi tesztelésből inkább kivenném magam! :lol:

Kép

Kép
bettike
Eger

Bettike, ne mááááááááááááááááá! Én úgy biztam! :cry: :cry: :cry:

Kép
kata05

Bettike
most az a kérdés, valójában mikor is volt neked pé, mert ha tényleg a 27. napon, akkor akár beágyazódás miatt is leeshetett a hőd :wink: viszont ha 17. cn, akkor menzi előjel :?

Kép
gaby25

Gaby! Reggel néztem és méhszáj zárt, tök kemény! Tehát szerintem ma még bizti nem jön meg! Meg eddig szépen fokozatosan esett le a hőm! De most már vasárnapig várok! Ha lesz mire! :lol:

Kép
bettike
Eger

Kata! Babás vagy!!!!!Érthető??!!

Áfi! Csak jönne már meg, hogy mehessek vércsapolásra!

Bettike! Ugyanakkorát esett a hőnk. Eggyüt vendégeljük meg piroskát? :(

babaimádó
Kép
babaimado

Kata! Folytasd a bizakodást légyszi! :P

Kép
bettike
Eger

Sziasztok!
bettike
kor: 29
ciklus hossza 27-28 nap
2. hónapja próbálkozunk
gyerek még nincs
Egyébként én is úgy jártam, mint most te. Bizakodtam, jó volt a görbém, aztán megjött. De ma már vége, úgyhogy lehet folytatni a baba-projectet. :D
vhencsi

sziasztok.

korhazi keszenletben allok.nagyon faj a petefeszkem es nem tudom hogy ez normalis-e.nekem enyire sose faj,igaz most harom tuszo van benne,egy nagy a masik ketto tizenvalahany mm.
lehet hogy ezt kell ilyenkor erzni,de be vagyok tojva.
ha ettol jobban fog fajni akkor bemegyek az ugyeletre.
felek.

Kép
monyo83

Csajok! Azt hittem azért jobban bíztok és szurkoltok nekem! Gaby-n kívül nem tűnt fel csajok, hogy ez lehet beágyazódási is?
Na de majd jól bebizonyítom nektek akkor is!

Kép
bettike
Eger

Monyó ez nálam mindig pé-t jelent, hol jobban fáj hol kevésbé, de mindig érzem!!!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?