A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Sajnos nem tudok sokat a változásokról, egyelőre nem folytam bele. Nálunk nincs másik kórház, 100 km-re meg nem szívesen utazok el másik orvos miatt. Pláne majd a szüléskor! :lol:
De kíváncsi vagyok, mik lesznek a fejlemények!

Köszi Silka, megnéztem az oldalakat. Majd mesélj, mi volt pénteken a védőnőnél!

Kaqk!
Nekem is a 12. hetes UH utánra mondták, hogy menjek a védőnőhöz, de egy kicsit aggódtam emiatt, mert addig is kellene valakinek vért vennie, meg vizeletvizsgálat, meg vérnyomás, meg miegyéb.... Szóval holnap megpróbálok bejutni, ha csak el nem küldenek, hogy menjek vissza a 12. hetes UH után. De többen már voltak és kaptak kiskönyvet is, és a háziorvosom is azt mondta, hogy oda kell majd mennem. (persze ő nem mondta, mikor)
Szóval holnap kiderül! :lol:

Irina, ez jó! Szóval akkor ha már az orvosom épp nem lesz ügyeletben, akkor akár máshol is szülhetnék, mert ugyanannyiba kerül! :|

Honnan lehet ezeket a tarifákat megtudni? Vagy van erre hivatalos ár, mint a boltban? Vagy amikor fizetni kell, akkor megkérdezed mennyivel tartozol???? :?:

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!
Kedves hajni20, nagyon köszi az infót, én is ebben reménykedtem (a dátumot és a 30%-ot is tudtam, csak az érvényességi kört nem)!
:D Akkor csak azt nem értem, hogy a másik doki (a szent imrés, ahol és akinél szülni akarok) miért nem tud terhesgondozást vállalni az esetemben (nem azért, mert betelt, ezt tudom). azt mondta, nem tudja a laborvizsgálatokat már a kórházban elvégeztetni. nem értem egészen. most már csak az a fura helyzet áll fenn, hogy másutt akarok szülni, mint ahol az dolgozik, akihez most terhesgondozásra járok. no mindegy, nekem a szülés kardinális. köszi még egyszer!
A rosszul levőknek jobbulást, pár hét és vége! ;-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!
Nagyon örülök, hogy ennyien várunk babát szeptemberre! 25 éves biológus vagyok, és ez lesz az első babánk. Kicsit későbbre terveztük, de hát jönni szeretne, úgyhogy tárt karokkal várjuk. :D Ha a dokik szerint számolok, akkor a 9. héten vagyok, és szerencsére azt hiszem, minden oké, legalábbis nagyon jól érzem magam/magunkat. Holnap reggel a dokim is remélem, hogy megerősíti :) Egy miatt aggódok: 3 napja kapar a torkom, úgyhogy most döntöm magamba a préselt grapefruit levet, hátha segít. A méz sajnos szóba sem jöhet, mert mióta ketten vagyunk, nem bírok ránézni. (Pedig korábban imádtam!) :( Szép estét Nektek, és örülök, hogy Rátok találtam!

Még valami: hol tudok vonalzót szerkeszteni?
kiskolbi

Szia kiskolbi !

Üdv a csapatban !

Vonalzót a www.babatalva.hu vagy a www.ticketfactory.com -on tudsz csinálni.
Miután megcsináltad kapsz egy kódot és azt kell bemásolni az aláírásodhoz és bejelölni, hogy mindig tegye hozzá ha írsz.

Hajni köszi az infót a tarifák ügyben.
Én 19-én megyek a dokimhoz majd rákérdezek.
Érdekes lesz mert én zuglóban lakom és ahol ő dolgozik az meg a Jahn Ferenc tehát ha jól értelmeztem az írásokat akkor én mindenféle képpen fizetni fogok.

Igazából már annyira szeretném ezt a kicsit, hogy bármilyen pénzt megadnék érte. Gondolom ezzel nem csak én vagyok így.
Egy a lényeg , hogy egészséges legyen.

Nem tudom ti , hogy vagytok vele de olyan lassan telnek a napok.

Mindenkinek szép napot és a betegeknek jobbulást.
20200310173350

Szia !

Bocsi kicsit elírtam www.babafalva.hu vagy www.lilypie.com

Vannak még de szerintem ezek a legjobbak.
20200310173350

Hello Lányok,

megjöttem a védőnőtől. Nagyon rendes volt, bár állítólag majd nem hozzá fogok tartozni, de bízom benne, hogy a kolleganő is hasonlóan kedves lesz :wink:
Végigkérdezett mindent töviről-hegyire, nagyon alapos volt. Táplálkozási tanácsot adott, lemázsált, vérnyomást vért. Meg vizeletet is nézett. Komolyan mondom lassan már otthon is kis pohárkákat fogok a klotyi mellé helyezni, mert csak így fog menni a dolog :lol: Szóval ami tök jó, hogy most negatív volt a vizelet, úgyhogy lehet, hogy túlvagyok rajta, vagy csak nagyon enyhe a fertőzés. Mindegy, jövő héten kiderül a tegnapi laborvizsgálat eredménye. Majd 1 hónap múlva kell jelentkezni, akkor majd kijön családlátogatásra. Addig meg körzeti orvos, EKG, fogorvos. Hát egyenlőre ennyi.
Megkaptam a kiskönyvemet is :D

Legközelebb febr 13-án megyek nődokihoz.

A ramaty idő ellenére mindenkinek napsütéses vidám pénteket!

silka
silka

Ja, és a védőnőnél is rákérdeztem a kórházasdira. Hát, ő is azt mondta elég káosz most minden, várjunk, míg lerendeződnek a dolgok. Amit viszont megtudtam, hogy a körzetileg 3 kijelölt kórházban ban nincs benne a MÁV :cry: Szóval veszek hétvégén egy malacperselyt :lol:

silka
silka

Sziasztok!

voltam Little dokijánál,és nagyon kedves,szimpatikus volt.Képzeljétek szept 18-ra vagyok kiírva,ő meg 8-tól 16-ig külföldön lesz.Nem túl megnyugtató. :oops: Egyébként minden rendben volt,a babám pont a koránk megfelelő. :D A kórházkérdés engem is ggaszt. :cry: Én sem ott szülök,ahová tartozom. :roll: Majd jövök,csak most meló van ezerrel

Szép napot.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Tényleg, olyankor mi van, ha elmegy szabira a doki szülés tájékán? Felajánlja, hogy szülj előbb, ha ragaszkodsz hozzá? Vagy jársz vkihez hónapokon keresztül, akivel kialakult egy bizalmi viszonyod és a végén egy vadidegennél szülsz?
silka

Silka:
nekem így volt, h a doki 4 napra elment konferenciára.
Átadott arra a kollegájának. Előtte 1 héttel bemutatott neki.Szval nem hagyott magamra.
De ő nem is indította volna be a szülést, ha hisztiztem volna sem.
De megvártuk. :)
Vendég

Én is pont így állapodtam meg a dokival,de tudom,hogy meg fogom várni. :wink:

Kép

Kép
anubias

Manofalvi: én már voltam a védőnőnél. Először nem kértem időpontot, ezért visszahívott már egy konkrét időpontra. Erre azért van szükség, mert az első beszélgetés kicsit hosszabb (min.fél óra), mint amik majd később lesznek.
Szerintem nyugodtan menj el a 12.hét előtt hozzá, mert nekem is tőle (ill.vmi asszisztensnőtől) kell kérnem az UH-ra beutalót, aztán meg a vérvételre. Ezekre a 12.héten kell majd mennem.
A kiskönyvet már odaadta és kaptam tőle hasznos tanácsokat is.

Egyébként a kórház (Izsáki út) főbejáratán ha bemész, jobbra a folyosó végén vannak a védőnők.

Kép

Kép
falevel2

Sziasztok!

Remélem mindenki jól van!
Mi ma kezdjük a 11. hetet.Tegnap voltam dokinál,mert fájdogált a hasam.Szerencsére minden rendben,picur 3,5 cm.Annyi van,hogy ismét szednem kell terhességi hormont.
Kiderült,hogy igen vérszegény vagyok.Ezt a háziorvosom nem vette észre.A vérnyomáscsökkentőt sem jól szedette velem,ki vagyok ettől akadva.Aztán csodálkoztunk,hogy miért kell szaladni az ügyeletre 2 naponta.
Remélem már minden rendben lesz.Két hét múlva kell mennem ismét uh-ra.

Üdv mindenkinek!Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!
Remélem, mindenki ragyogóan van! ;-)
Nekem előjött az térdizületi problémám (gyakorlatilag nem bírok térdből felállni, mert fáj), ami menszesznél is erősödni szokott, most, úgy fest, tartósodik, biztos a terhességi hormonok miatt. Van valakinek hasonló gondja?

Miléna, elképesztő a háziorvosod (mondjuk az enyém is: kizárólag recept- és beutalóírásban "jó"). De örülök, hogy kiderült a probléma!

Kedves Hajni20, még egy kérdés: szerinted ideiglenes lakcímmel is lehet az adott körzeti kórházban szülni. Logikus úgy lenne, ha igen, hiszen pl. a Bp-en dolgozó, de innen 300 km-re állandó lakcímmel bejelentkezők sem hiszem, hogy hazautaznának szülni.

Másfél hét, és megyek nőgyógyászhoz, már alig várom!
Szép hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Hajni!
Köszönöm szépen, nagyon aranyos vagy!!! :D :D

Puszillak, Vadvirág
Vendég

Vadvirág!

Éljen, éljen, hurrrrááááá!
Most láttam, hogy ikreket vársz. Nagyon örülök!
Én sem véletlenül jártam erre, tüneteim alapján az októberi topik tagja leszek :D. Persze ez azért még nem 100%, csak 99.

Boeske
KépKépKépKép

Kép
boeske

Sziasztok, elég régen jelentkeztem. Sajna nagyon sokáig dolgozom, ezért áprilisban el is jövök a munkahelyről. Tudom, hogy sokan 8 hónapos terhesen is a munka hősei, de én 33 évesen várom az első gyermekünket és maximálisan "rá akarok pihenni" a gyerkőcre.
Dokinál voltam, védőnőhöz a jövő héten kedden megyek. Utoljára a 6. héten (orvosilag 8.?) 1 cm volt a kicsikém.

Üdv Mindenkinek!
granda

Még valami: van másnak is irtó erős gyomorégése? Én már úgy iszom az ásványvizet, mintha tüzet oltanék a hasamban...

Sziasztok
granda

Kép
granda

Sziasztok!

Boeske!
Köszönjük szépen, aranyos vagy! :D :D

Nahát! :D Micsoda remek hír! :D Azta! :D Szívből GRATULÁLOK és őszintén nagyon-nagyon DRUKKOLOK nektek! :D De jóóóóóóóóóóóóó! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Márkocska jól van? Nagyon sokszor puszilom Őt! :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Egy kedves barátnőmtől kaptam, (UH-videók, leírások melyik héten éppen mi történik a babákkal, stb.) nézzétek meg ha van kedvetek, nagyon érdekes:

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... anguage=38

Vadvirág
Vendég

Kép
Kép
Vendég

Sziasztok!

Frisítettem a táblát!
Ha valakinek nem stimmel valami szóljon.

Csajok:
szeretném sorba rakni majd a neveket, de sokan vannak, akik nem is írtak, h hány naposak stb...
Velük mi legyen?
Vendég

Kedves Hajni!

Amint fentebb írtam, régen jelentkeztem, azóta van néhány új adatom:
hét: 7+6
szülés várható ideje: 2007. szeptember 24.
kórház: Kútvölgyi
testvér: nincs
aktuális: doki 02. 26.
Üdv
Granda

Kép
granda

Sziasztok!
Hajni!
Testvérek 4. úgy látom, ugye van egy pont utána?
Kórház: Péterfy
Terhességi hét: Kép
Nevek: Pálma Tűzvirág és Lara Napsugár
Szülés ideje: szeptember 10.

Előre is nagyon szépen köszönöm, szuper a táblázat!!! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

irina:bogarat ültettél a fülembe,mert nekem is tartózkodási hely csak ahol élünk.Az állandó címem 200 km-rel odébb van.Erre azért én is rá fogok kérdezni majd.

Látom több mindenki nem érti,hogy a doki hogyan számolja a terhességi időt.Igaz,hogy igaziból kevesebb hét,de megvan a logikája.Én tanultam szülészetet,ha érdekel titeket ez,akkor leírom valamikor.
(Én a napot is tudom mikor estem teherbe,mert gyógyszert kaptam peteérés serkentésre,a doki "adta meg a jelet" uh alapján.)

granda:amióta nem vagyok olyan hányingeres,nálam is előfordul néha este.Nem vészes,el szokott múlni.Amióta nem iszom szénsavasat (ásványvízben sem)azóta ritkább.A doki a Rennie tablettát javasolta rá.

Üdv:Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Granda:
javítottalak.

Vadvirág:
igen. 4. testvér. Vagy nem jól tudom? az ikrek lesznek a 5. -6. babátok ugye?
Téged is javítottalak. :)
Csak a neveket még ki kell találnom, h h fog beférni. :lol:

Csajok:
én úgy tudom, h elég az ideiglenes lakcím is. Viszont ha nem az ügyeletesnél szülsz hanem a saját dokidnál akkor így is úgy is 30 %. :evil:
Vendég

Szia Hajni !

Köszi, hogy javítottad az adataimat.
Legközelebb február 19-én megyek dokihoz.

Granda : gyomorégés nálam is van de álltalában csak este fele én hideg vízzel enyhítem az érzést de az is csak pár percig segít.

Nem tudom ki , hogy van vele de nekem éjszaka fáj a legjobban a mellem. Nem tudom mi tudna segíteni de jó lenne valamit kitalálni.

Mi a héten bejelentettük a baba érkezését a szülőknek azóta már mindenki a baba életét szervezi és tervezi.
Nagyon jó, hogy ennyire örülnek neki.

Mindenkinek jó pihit a betegeknek jobbulást.
20200310173350

Sziasztok Lányok!

Annyi minden történt, mióta nem voltam, hogy csak győzzem visszaolvasni a hozzászólásokat! De amint lesz időm, megteszem, csak azt hiszem, most már túl álmos vagyok, Kicsi Manócska nagyon szorgalmazza, hogy aludjunk! :D

Hajni 20: nagyon tetszik a táblázat, néhány infó, hogy kiegészíthesd: Nevek: Zsófia, Máté, és még persze nem tudjuk, ki jön, de bárki jön, mi örülni fogunk nagyon!!! Szülés ideje várhatóan 2007. szeptember 14.

Aktuális annyi, hogy pénteken voltam orvosnál, és ma vagyok 9 hetes és 1 napos. Minden rendben, sose éreztem magam ilyen jól a bőrömben, mint most babával (igazi nőnek érzem magam!!! :D :D :D ). Az állandó vizelési ingeren kívül semmi tünetet nem érzek zavarónak.

Ha nem haragszotok, megyek szundizni, abból úgy érzem sose elég!

Szép álmokat mindenkinek, és köszönöm a vonalzóval kapcsolatos infókat!
kiskolbi

Sziasztok!

Hajni!
Igen-igen 4 testvér, Ők lesznek az 5-6. :D :D

Szuper, ügyes vagy! :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!

Falevél köszi az infót. Beszéltem egy kismamával, ő már a 12.hétben jár. Ő mondta, hogy ő hiába ment, őt visszaküldték, és megkérték, hogy a 12. heti UH után menjen az UH eredménnyel. Szóval teljesen elbizonytalanodtam... Úgy látszik az sem mindegy, éppen ki van ott...
De még alszom rá egyet! :D

Hajni,
tábla infó: febr. 22. UH
Köszi

Granda, a gyomorégéssel én is küzdök, de lehet, hogy ez nem is égés, inkább sok a folyadék. Viszont nekem is a hideg dolgok jönnek be, :lol: és sajnos a víz nálam nem vált be... :(
A Rennie az jó rá? Mert akkor lehet bekapok 1-t.

Szép napot mindenkinek! :D
Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok!

Manófalvi:a Rennie biztos,hogy jó.A nőgyógyászom azt mondta,csak ezt szabad használni.

Timi:ajaj,az én mellem is éjszaka durran be,aztán reggel felülésnél úgy érzem rögtön leszakad.Szerintem nem lehet tenni ellene semmit.Terhességi hormon okozza,ráadásul nekem azt + szednem is kell...

Szép napot mindenkinek!

Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok !

Én már azon is gondolkodtam, hogy sport melltartóban fogok aludni hátha segít.
Igaz még nincs olyanom de szerintem a héten beszerzek egyet.
Én álltalában amikor haza megyek mindig leveszem a melltartómat de most kicsit még jól is esik hordani.
Épp ezért döntöttem úgy, hogy veszek ilyen sport melltartót hátha segít valamit.

Nem tudom ti, hogy vagytok vele de nekem marha lassan mennek a napok.

Étvágyam az tegnap olyan volt, hogy mindent megtudtam volna enni.
Fékeztem is magam mert nekem aztán főleg vigyáznom kell a plusz kilókkal amúgy sem vagyok egy balerina nem szeretnék tehénke lenni a terhességem végére. :D
Én már ráálltam az éjszaka egyszeri felkelésre mert annyira pisilnem.
Nem tudom másnál is van ilyen ? Napközben is annyit iszom meg pisilek .

Mindenkinek szép napot :!:
20200310173350

Sziasztok!

Már jó régen nem írtam, nem volt erőm a géphez ülni, de most már pár napja sokkal jobb.

A babával minden rendben, úgyhogy adatokat is tudok adni Hajni.

Első baba
Szülés várható időpontja: szeptember 15.
Győrben
Én már túl vagyok jó pár UH-n, de a következő már csak március 5.-én lesz.

Köszönöm a jókívánságokat, bízom benne, hogy minden rendben lesz.
hoila

Hello Lányok,

én is Rennieztem a hétvégén, nagyon égett a gyomrom és ez pár perc alatt segített :wink:

Timi,

nem tudom, hogy a korábbi hozzászólásokat olvastad-e, de pár hete pont a pipi mizériámról számoltam be. Nálam terhesség előtt éjjel 1 volt az alapadag, ez most fölment 3/éj-re, de hétvégén rákaptam a koraesti teára, aminek köszönhetően gyakorlatilag többet voltam a fürdőben, mint az ágyamban :cry:
Dokinak is jeleztem, de ez teljesen normális. Már alig várom a 2. felvonást, hogy végre múljon ez a tünetem...

silka
silka

Csajok:
mindenkit javítottam. :)

tuzaedit,handera, fleur, tiza4, odorata??
merre jártok????
Vendég

Sziasztok, Kismamik! :lol:
Hajni, nagyon köszi, hogy frissíted a táblázatot, és minden infót is!!!
Gyomorégés: a Renniet nem próbáltam, de a Stomi is tök jó, azt hiszem, sima szódabikarbóna az egész cucc. :wink:
Lekopogom, kezd múlni az émelygés.
Másfél hét, és rohanok uh-ra. És azt hiszem, megcsináltatom az Istenhegyiben azt a kombinált tesztet (http://www.gendiagnosztika.hu/index.php ... &Itemid=41). Ilyen parás kismamáknak, mint én, talán jót tesz (egy hónappal korábban leszek nyugodt...?).
Mindenkinek a legjobbakat!

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Búcsúzni jöttem,ma átestem egy műszeres befejezésen,mert meghalt a babám.Kívánok nektek egészséges terhességet,könnyű szülést és szép egészséges babákat.

Eszter

Kép

Kép
anubias

Manofalvi: van egy fórum, ahol a kméti kismamák vannak, nézz át oda is, hátha tudunk infókkal szolgálni.
A fórum:
Lakóhely szerint => Kecskemét - Babát várok 2007

Kép

Kép
falevel2

Eszter:
nagyon sajnálom. :( :cry: :cry: :cry:
Nagyon sok erőt, kitartást kívánok Neked.
És bízom benne, h nemsokára egy egészséges kisbabád lesz és újra Veled örülhetünk.

puszi
Vendég

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok. Én is várandós vagyok. Szeptember elején fogok szülni.Már nagyon várjuk a kismanót.

KépKép
Kép Kép
l.móni

L.Móni:
üdv itt. :)
Gratulálok. Problémamentes, szép 9 hónapot.
Vendég

Úristen Eszter, összeszorult a szívem.
Testi-lelki jobbulást kívánok.

Granda

Kép
granda

Sziasztok!

Eszter!
Én is szívből sajnálom, borzalmas ilyet hallani, pláne átélni és végigcsinálni a gyász egész folyamatát... :cry:

De én is biztos vagyok abban, hogy hamarosan érkezik az új pocaklakó, akivel az égvilágon minden a lehető legnagyobb rendben lesz majd! :D KITARTÁS!!!
Vendég

Móni!
GRATULÁLOK én is! :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!!

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Ilyen napjaink vannak.....sőt még ennél is ilyenebb!! :cry: :cry: :cry:
Először is Keresztapám bármelyik pillanatban itthagyhat minket!!
Bár tudtuk,hogy beteg,de azért mégiscsak szörnyű..... :cry: :cry:

És a döbbenet:anyósom szombaton kórházba került és este beszéltünk az orvossal......azt mondta készüljünk a legrosszabbra!! Legfeljebb fél éve van hátra!!! :shock: :cry: :cry: :cry:
És semmi előjel nélkül.....ez felfoghatatlan,borzasztó,szörnyű!!!!
Nem bir felkelni,nem beszél....csak bólogat ha mondunk valamit.Fekszik és néz.......ő aki éjjel-nappal dolgozott,hogy segitsen mindenkinek.....aki még múlthéten vasárnap kocsival jött Melihez a kórházba.....
Istenem, ezt nem hiszem el!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Meli már jól van,hálistennek....kis rosszcsont!! :D :D

Én meg náthás vagyok és nagyon félek nehogy baja legyen a babának ebben a nagy idegeskedésben!!! :cry: :cry:

Ha tudok jövök!

Puszi!!

ancsi26

Sziasztok!

Nagyon régen nem jártam az oldalon, jó sokan lettünk! Üdv minden kismamának!
Sajnos én 11 napig kórházban voltam. Biztosan nem feljtettétek el ti sem amit Nagy Vera írt, neki sajnos elment a babája.
Rengeteget gondoltam rá, és egy nap én is a barna maszatolással szembesültem. Remegtem az idegességtől. Felhívtam az orvosamat, aki azt mondta, hogy azonnal menjek kórházba. Nagyon-nagyon ideges voltam, sírógörcsöt kaptam, egyszerűen sokkot kaptam! A kórházban nem mondak semmit, feküdnöm kell és kész! Ha elmúlik hazamehetek. De csak nem akart múlni... nyugtattak a szobatársaim, hogy nekik is volt ilyen, de amíg nem tudtam, hogy mitől van, nem tudtam megnyugodni. Utólag sok anyuka mondta, hogy neki volt ilyen maszatolása, de nem tulajdonított neki jelentőséget.
Az orvosom elmondása szerint sárgatesthiányom van, és így jelzett a szervezetem. A zárójelentésemen pedig fenyegető vetélés van. Az orvosok azt mondják, hogy ez vérzés, csak szerencsére barna és nem piros színű. Nagyon kevés volt, volt olyan nap, hogy borsónyi, de akkor is szólni kellett. Szerencsére elmúlt! A baba is jól van, szépen nő, gyönyörű szívhangja van! Szedem a duphastont 4*1-et, 24 órából 23-at fekszek, és várom, hogy mehessek a 12 hetes ultrahangra, hogy teljesen megnyugodjak. A védőnő a héten jön lakásra.

Arra kérlek benneteket, hogy minden jelet vegyetek komolyan és élvezzétek a kismamaságot, én is ezt teszem!
Remélem mostmár aktív tag tudok lenni a fórumon!
:lol:

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Hello Lányok!

Jaj, borzasztó dolgok történtek Veletek az elmúlt napokban... :cry:

Eszter,

nagyon sajnálom, kívánom, hogy lelkileg is mielőbb juss túl rajta.

Ancsi,

Neked sem lehet egyszerű mostanság. Az egyetlen, amit ilyenkor lehet tenni - csak egyszerűen képtelenség - hogy az ember próbáljon ne idegeskedni, mert a baba mindent megérez.

Anikó,

Te is kemény időszakon vagy túl. Pihenj nagyon sokat és olvasgasd a fórumot - az jó kis megnyugtató tevékenység :wink:

Apropó,
mi az az időpont, amikor fellélegezhetünk? A 13. hét?

silka
silka

Silka!

Nem hiszem, hogy a terhesség során fellélegezhetünk. A kórházban volt egy csaj, akinek az előző babája a 21. héten ment el. Most bent fekszik megfigyelésen a második terhességével, már 22. hetes és reménykedik, hogy nem lesz baj. Egy másik nőt 6 hónaposan hoztak be, nem volt szívhangja a babának.
Persze a rémtörténeteket reggelig lehetne sorolni, de nem szabad erre gondolni. Minél jobban görcsölünk rajta, annál hamarabb bekövetkezhet.
Szóval csak pozitívan a terhességgel, hisz ez a legszebb időszak az életünkben! Élvezzük ki! Aggódni egész életünkben aggódhatunk a babáért, mindig van miért.
Azt kell hinnünk, hogy velünk nem történhet meg és akkor nem is fog!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Lányok!

Most volt időm egy picit visszaolvasni a fórumban, és többször szóba jött a "barnázás". Nem jó jel! Mindenképp menjetek el az orvoshoz, sőt inkább egyből kórházba. Engem helyre raktak 11 (!) nap alatt, de azt mondták még előfordulhat, és akkor azonnal menjek.
Tényleg nem játék! Ha egy picit is tapasztaltok, ami inkább sárgás mint barnás kórház!
Jó tanácsként mondom, és inkább legyünk túl aggódósak, minthogy baj legyen!

Fogadjátok meg tanácsomat, jót akarok nektek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Szia Anikó,

most kezdtem el csak igazán aggódni! :roll: Nem, tényleg próbálok a jó dolgokra gondolni :lol: , de már alig bírom kivárni a ma délutáni dokit. Akkor majd megint nyugodt leszek egy darabig...

silka
silka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?