Már majdnem rosszul lettem reggel, amikor bekapcsoltam szg-et, és az meg nem indult. Még párszor próbálkoztam, aztán már a kidobása felett is döntöttem, amikor a nagy eszemmel felhívtam a szomszéd informatikust, hogy most aztán legyen valami, mert felrobbanok. Javaslat: vegyem ki az akksit, tegyem vissza, hátha... És megy! Másik javaslat: ne kapcsoljam többet ki a gépet, ha most elindul, attól baja nem lesz, és legalább nincs olyan gond, hogy nem indul el.
Betegséggel kapcsolatban mélyen egyetértek az előttem szólókkal.
Nálunk a jelenlegi helyzet, hogy még nem lettem depressziós
Csőrös pohár: nekünk Nuby van, a DM-ben vettem, szerintem nagyon jó. Csúszásmentek talp (na jó, nem ez a legfontosabb), fülek, csöpögésmentes, de nem horpad a homlok, ha szívni kell. Szép, vidám, formatervezett. Más nem jut eszembe, amivel fényezhetném. Egyetlen, apró bibi van vele: az én gyerekeim rágják szívás helyett, így nem tudjuk használni - még
Tali: én is tartanék ám szívesen, ha lenne rá igény. Tudom, hogy nem lakom éppen a közeletekben, de ha felbátorodnátok, és tartanátok egy napos kiruccanást, akkor szívesen látok mindenkit. Végülis, nem lakom messze az autópályától.
Márti!
Mégegyszer köszi, hogy megnézted nekem a kutyit, így legalább eldőlt, hogy vegyek-e, vagy nem.