A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

UH: 32. hét BDP 85mm, suly 2400g. Csak érdekességképpen Orsi a 38. héten született 88 BDP-vel, 2940g-al.
Vele 36 hetesen volt a pocim 104cm, most már 110-nél tartok.
MOndtam neki hogy nagyon fáj ha rugdos, hát igen, ahogy én is sejtettem és amire számitottunk is, már ez a baba is harántfekszik. A nyugtatot lecserélte Seduxenre, méhszáj okés, 3100.

Kép

Kép

Karmen
karmen

Dancsi,a tesóm is mondta hogy kb.2 hónapja a bölcsi igazgatóságon kell jelentkezni ami a nagykörúton van,a mars tér előtt .
Ott zártak be 1 postát,az van mellette!!!

Gira,megnyugtatt a válaszod!!
Nagytakarítást kellene csinálnom,de nem akarom úgy otthagyni a Barnit anyunál hogy óóórdíít:
Ha meg itthon van ,akkor nem haladok!!! :?

Kép
bibi226

Zita,
Boldi nagy nagy cumis volt, aztán Jozsó 4 hónaposan elszedte tőle és elkezdett cumizni, persze azt sem tudta hogy kell szívni, hiszen sosem kellett neki babaként
ezzel azt értük el,hogy Bogyi leszokott a cumiról, amit azóta is baromira sajnálok
Vendég

Sziasztok!

Niki!
Gratulálok Rékához! :lol:
Kép

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Szeretném a segítségeteket kérni! Szegeden jártam egy bizonyos orvoshoz, nem mondom a nevét. 7 hetesen elvetéltem és azt mondta, hogy lehet próbálkozni rögtön az első menses után. De nekem november óta nem jött meg rendesen. Visszamentem hozzá, de nem igen foglalkozott velem. Nem szeretnék hozzá járni. Egy internetes orvos írta, hogy nem termelődik sárgatest hormonom, ezért nehezen esek teherbe és elvetélek. arra a babára is 2 évet vártunk mire sikerült, és ez lett a vége.
Szeretném kérni a véleményeteket, hogy itt Szegeden melyik orvos rendes és lelkiismeretes?Egyenlőre olyan kellene, aki tényleg jó, de van Sztk-s rendelése is, mert fizetni nem akarok addig neki, amíg nem válik be.
Előre is köszönöm, várom hozzászólásaitokat!
skoperdane

Skoperdane!
Annyit mondj, hogy klinikás vagy Kórházas volt a doki, akihez jártál??? :cry:
Én klinikásat tudok ajánlani, ott is van ambulancia délelőtt, azért nem kell fizetni. :wink:

Zita

Kép
zitaa

Sziasztok!

Ezer éve nem jártam itt, pontosabban nem írtam, csak olvastam. Jó volt egy kicsit csendben lenni. Bár lehet, már nem sokan emlékeztek rám. :oops:

Sikerült eladnunk a lakást, így már gőzerővel folytathatjuk az építkezést. Két hete elköltöztünk, most a bécsi krt-n lakunk.

A legnagyobb hír viszont az, hogy ha minden jól megy , októberben gyarapszik a család. Igen, jön a 4. babó! :D :D Ma voltam uh-n, még teljesen korai a dolog, de bizakodok benne, hogy minden rendben lesz, ahogy eddig is volt.

Enikő, neked is gratulálok, múltkor a Tescoban még nem tudtam, hogy babát vársz, csak később olvastam! Gyógyulj meg végre mihamarabb!

Zozo, neked is gratula! Mikorra vagy kiírva?

Niki, Réka babához én is gratulálok, végigolvastam csendben a türelmetlenségedet, most már akkor megnyugodhatsz! :)

Most ennyit. Minden beteg gyereknek és anyukának gyors gyógyulást kívánok.

Puszi

Erika
gerika

Helló!

Gratulálunk Réka baba születéséhez, sok boldogságot kívánunk az egész családnak!
:lol: :lol:

Dancsi, nagyon sajnálom Boldit, mielőbbi gyógyulást kívánok! :)

Enikő! Gyors javulást neked kívánok neked is! :):)

Melinda! Köszi az ételes infót! :)

Zituska! Dénes is a legtöbb ételt szilárdan eszi, kenyér, sajt, hús, alma stb., már darabolni se kell neki, de ha olyat kap ami kicsit pempős, pl. bármilyen főzelék, azt csak úgy eszi meg, ha teljesen sima! Én úgy láttam, hogy arra számít, hogy ezt csak nyeli kell, meglepődik a daraboktól és néha öklendezik tőlük. :roll:
A rizs főleg ilyen, nekünk azt mondták, hogy főzzem jó szottyosra :), mert ha pereg akkor könnyen félrenyeli a gyerek, nem is baj, ha Boti csak pépesítve eszi! :):)

Gira! Szépek a lányok és tényleg nagyon egyformák! :):):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Kihagytam az előbb Dénes új produkcióját, Dini egyedül lépcsőzik! :lol: Nem négykézláb, hanem 1 vagy 2 kézzel a korlátba kapaszkodva szépen felballag az emeletre, közben nagyon büszke magára, időnként hátranéz és vigyorog! :lol: :lol: :lol:
13 hónaposan ez elég szép teljesítmény, nem ? :):):)
Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Niki! Sok szeretettel gratulálunk Réka születéséhez! Sok boldogságot nektek! :D

Gira! Szerintem is nagyon hasonlítanak a lányaid! :)

A magánbölcsi biztos jó dolog, kevesebben vannak, de sajnos a magánbölcsi, ovi kiadást kevesen emgedhetik meg maguknak, mi tuti nem. :(
A gyes irtózatos kevés, Lindike is megy majd bölcsibe 2 évesen, oda ahova Lottu is járt, remélhetőleg azonos gondozónénihez is.
Sajnos ez az élet rendje, babázás, majd vissza a munkába -tisztelet a kivételnek-.

Zitaa! Megértem amin átmégy, anyukának is kéne "beszoktatás". Bőgtem én is eleget, és fogok is. :(
Nagyon édes Márk! :)

Karmen, Zituska, Bea! Úgy néz ki Lotti kilábalt a "cuccból", remélem a jövő hetet makkegészségesen, megerősödve kezdi. Farsang lesz az oviban 22-én, nagyon várja már, katicabogár lesz (hála anyósom ügyes kezeinek).

Timika! Egyik barinőm kislánya, a Micimackóba (Oroszlán utcai magán) jár, 2 évesen kezde, minicsoportban, 34 rugó /hó.

Dancsi! Ez már horror ami veletek történik! :( Nagyon nagyon sajnálom! :( Ez a fulladás micsoda? Asztma talán? A magyar eüre pedig sajnos nincsenek szavak, vagyis vannak, csak nem tűrnek nyomdafestéket. :(
Jozsó jól van? Te???

Kórház-klinika összevonás: én azon filóztam, hogy amikor a lányaim születtek, 20-22 baba volt, és úgy is 2 baba "jutott" egy kékfény alá. Na most ha bármennyivel is több lesz, akkor majd 4 babát zsúfolnak be??? :roll:

Enikő! Jobban vagy?????

Bibi! Csak a max gyedet emelték meg, most 91.700,-Ft.

Kinga! Nagyon édes Kitti az "olcsó" cipijében! :lol:

Zitacicu! Örülök, hogy már otthon vagy! De most takarodjanak a betegségek tőletek is!

Zsuzsu! Milyen nagyfiú már Ábel!! :)

Gerika! Hogyne emlékeznék! Grat a pocakbabához!!! :D :D Hogy viseled??
Hol is építkeztek?? Mikorra lesz kész? Albiban laktok?

Zsuzsi! Egyedül lépcsőzés?? Nem semmi!! :)
Lindikém "még" ott tart, hogy egyedül le és felmászik a nagyágyról / ra.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok csajok!!

Barni úgy néz ki kezd fogadzani:) Viszket az ínye és ezért a szájában van mindig a keze. Ti mit csinálnátok a helyemben? A cumit egyszerűen nem fogadja el, nem tudja szopni. Sajnos még nem is tud kézbevenni semmit, így mindig odatéved a keze.
Szerintetek van megoldás?

Eddig nem voltam túlzottan cumipárti, de ha az ujját szopja, arról még nemhezebb lesz leszoktatnom, nem így van?

KépKép
esztermoro

Erika,
szívből gratulálok! :D :D

merre építkeztek?
Vendég

Erika! Gratulálok! A fiuk szept. kint kezdik az ovit, sulit v. Szegeden? Hogy haladtok a házzal, mikor tudnátok kb. költözni?

Eszti! Szerintem is nehezebb lesz az ujszopásrol leszoktatni. Szerencsére én amikor elvettem 3 hósan a cumiját nem találta meg a kezét:)

Melinda! A farsang biztos nagy élmény lesz, nagyon drukkolok arra még tényleg egészségesen tudjatok menni!

Kép

Kép

Karmen
karmen

esztermo,
nem olyan nagy tragédia az ujjszopás
sztem

én hagynám
Vendég

Eszti! Lotti nagy ujjszopó volt, a leszokás sem volt gond, egyszerűen egyszer abbahagyta, nem erőltettem sosem.
Lindi nem szopja az ujját, cumija sincs.
Én is hagynám az ujjszopit.

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok! :)

Niki :)
Nagy gratula Rékához!!! :D :D :D
Végre babázhatsz!! :D
Várunk majd a résazletes beszámolóval! :wink:

Zozo :)
Köszi, h továbbadtad a telószámot! :D

Zitaa :)
Én nem emlékszem szatymazi kisfiúra... :(
A keresztnevét leírnád?

Milyen nagyfiú lett Márk!! :) :) Nagyon jóképű! :D :D

Enikő :)
Sajnálom, hogy még mindig ennyire szarul vagy... :cry:
Nem győzöm küldeni a gyógyenergiákat+++++++++++

Gondoltam, hogy Te rögtön kiszúrod a Sporthorgászt! :lol: :lol:
Majd csinálok képeket abölcsiről, és teszek fel!

Kármen :)
Örülök, hogy minden ok volt az uh-n! :)
Én 3100-as méhszájjal már szülni mentem! :o

Zsuzsu :)
Ábel nagyon cuki! :D

Erika :)
Gratuálok a babához!! :D

Zsuzsi :) na ugyanez van nálunk is... :)
Hiába főzöm "szottyogósra" a rizst, akkor is öklendezik tőle.. :?

Nem semmi, hogy már lépcsőzik Dénes! :shock:
Boti még nem jár egyedül. Nem kapkodja el a dolgot! :?

Na és végül egy kérdés:
Szerintetek mikor kéne, hogy megjöjjön szopi után??
Boti már két hete egyáltalán nem szopik, de még sehol semmi... :roll:

Z.

Kép
Kép
zituska28

Melinda,
Lindikének boldog névnapot kívánok (ha ma tartja, ha nem akkor is :D )
Vendég

Sziasztok!

Eszti!
Nekem a Máté és a Niki egy időben nagyon szopták az ujjukat.Aztán egyszercsak leszoktak róla.Szerintem hagyd rá egyenlőre.

Klzsuzsi!
Nem semmi a srác LÉPCSŐZIK????? :shock: Gratula.

Enikő!
Hogy vagytok?Hogy birod vivvi a lányokat betegen?Szólj ha kell tudod... :wink: JOBBULÁST!!

Ma voltunk dokinál kontrollon és mindkét manó torka kicsit pirosabb de szerencsére jól vannak.Nikinek még megy az antibigyó és utánna remélem nem lesznek betegek.
Niki most 72 cm és 8180 gr, Norbika pedig 7640 gr és 70 cm.Nem hiztam valami sokat de betegek voltak sajna.
A mai gyógytorna tök jó volt Norbi végig szórakoztatta a társaságot.Nevetgélt és persze egy percig nem maradt meg a fenekén. :lol:
Nikire azért rá kell dolgozni ,de ma már egész ügyesen mászott.Norbi megy mint a csik,elvileg neki nem lenne fontos a torna.
NA NOrbim reklamál.

Ja képzeljétek vettem a brendonba tej és tojásmentes kekszet a kicsiknek.NAgyon nagyon izlik nekik,bár Norbi amit leharap ki is köpi. :lol: Nem tudja még mit kell vele csinálni.

Kép
Kép
zitacicu2

Dancsi! Köszike!!!!! :) Lévén, ez az 1 van az évben, most tartja. :lol:

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda! Lindikének boldog névnapot kívánunk! :lol: :lol: :lol:

Erika! Gratula a pocaklakóhoz! :lol: :lol: :lol: 4. gyerek, nem semmi! :lol:

Eszti! Sztem sem baj, ha szopja az ujját Barni! :lol:

Zitacicu! Örülök, hogy gyógyul a család! :):)

Zsuzsi

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Dobok fel pár képet Dénesről!

Az ominózus lépcsőzés: :lol:
Kép

Dénes munka közben:
Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

És még kettő, remélem nem unalmas... :roll:

Dénes szerint ideje fürdeni :lol: :
Kép

A jól megérdemelt pancsi:
Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok!

Szeretném eladni a kislányom sport babakocsiját!
Nagyon keveset volt használva kitűnő állapotban van, telejesen dönthető egy kézzel, illetve egy kézzel összecsukható (tudjátok nyomógombos), a tolókarnál cumisüvegtartó illetve fedeles tároló, a gyermeknél a tálcán szintén cumisüveg tartó.
Bevásárláshoz tároló. Polygókerekes, de fixálható is. A kerekei viszonylag nagyok, vagyis nem olyan kicsik mint az esernyőrecsukhatónak.
Esővédő van hozzá, illetve lábzsák is.
Fiúnak lánynak egyaránt jó.

Ára: 14eft-ra gondoltam!
Kérésre fényképet tudok küldeni!
Várom a jelentkezést a köv email címen: vivike29@freemail.hu

Üdv: Anikó
ancsuka

Zituska!
Láttam tegnap este apátokat a tv-ben. :cry:

A szatymazi kisfiút Benedeknek hivják. Most 2 éves kb. :lol:

Melinda!
A kishölgynek nagyon boldog névnapot kivánunk!!! :wink: :lol:

Zita

Kép
zitaa

Csajok, este jövök...csak szólok, hogy még élek. Csak most enyhén ilyen vagyok :cry:

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Melinda: Lindikének boldog névnapot!

Gerika: Hogyne emlékeznék :) Gratulálok a 4. babához! Kíváncsi vagyok, hogy még egy kis hercegetek lesz vagy egy hercegő jön a 3 fiúhoz :) Vigyázz magatokra!

Zsuzsu: Érdekes amit arról a magánbölcsiről írtál...
Ábel a vigyorgyár :) Nagyon ügyes!

Zita: Kérdezzük meg Enikőt, szerinte hasonlít e rád Márk :)

Zsuzsi: Nagyon ügyes Déneske! És milyen büszke magára :)

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Sziasztok!

Boldog névnapot Lindibabának!

Zsuzsi!
Nagyon aranyos Dénes, gratulálok!

Erika!
Én nem ismerlek, de jó egészséget kívánok Neked és házad népének!

Köszönjük a gratulációt, most elkapósdit játszunk, mert Ábel mindenhol feláll, de leülni még nehezen, így néha koppan a buksi. Mostmár nem akadály a rács, mindenben megkapaszkodik, feltérdel és feláll. Áll a kiságyban és kiabál: héééééé, héééééé csúcs kölök, imádom :-)

Betegeknek jobbulást!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép 7 hónapos büszkeségem :-D

Zsuzsu,Ábel,Konstantin
KépKép
zsuzsu72

Melinda! Boldog névnapot Lindinek!!

Zsuzsi! Déneske tényleg nagyon ügyes! És helyes kissrác!

Zitacicu! Én Orsinak régen a Cora bio részén vettem ilyen kekszet, imádta ö is, tej, tojás és gluténmentes volt kb. 500 ft volt egy doboz, és finom is. Remélem nem lesztek betegebbek!

Én csak azt látom unokahugom 3 éves és még mindig szopja az ujját, nem tudják leszoktatni. Én Orsinak amikor véletlenül mégis bekapta az ujját azonnal kiszedtem, sose hagytam. Persze lehet nem ezért nem szokott rá

Kép

Kép

Karmen
karmen

Köszi lányok a gratulákat! :)

Melinda, köszi jól, néha van egy kis émelygés, ez-az, még kibírható. Bár lehet, egy kicsit korábban kezdődik, mint a többivel volt.
Zsombón építkezünk, nyáron szeretnénk beköltözni, már nagyon várom! Nem albiban, szerencsére meg tudtuk oldani családon belül.
Lindikédnek boldog névnapot!

Karmen, febr. végén jön a villanyszerelő, márc-ban kezdik a belső vakolást, aztán így tovább, bízok benne, legkésőbb aug-ban költözni tudunk.
Hogy vagy?

Bea, igen, arra mi is kíváncsiak vagyunk. :D Köszi.

Zsuzsu, köszi a jókívánságokat! Nagyon édes a kisfiad.
Meg az összes baba itt mind nagyon szépek!

Karmen, az a keksz tényleg nagyon finom, mi is vettünk párszor, csak túl hamar elfogy, az a baj. :D

Zituska, tesztet csináltál már? :wink:

Erika
gerika

Carmen!

Én a Brendonba vettem de ez nem gluténmentes csak tej és tojás.:(
Megkérdeztem a háziorvost azért mertem megvenni,de ha találok gluténmentest akkor inkább azt veszem.Majd megnézem a Corában.
A Vidra utcai bioboltban nem láttam ilyeneket.

Zsuzsu!
Nagyon édike Ábel és lesz még esés bőven!!!

Olyan sok pocakos van itt most a fórumon hogy még én is kedvet kapok a 4.gyerkőchöz.Csak legyen több a fizu és ripsz ropsz legyen egy jó pár szobával nagyobb lakásunk.
Na jó csak vicc volt bőven elég nekünk három gyerek.:)

Zsuzsi!
Köszike remélem nem leszünk betegek mostmár.
Viszont prednisolont kell szednem meg káliumot és még egy jó pár vackot, de ezektől meg kicsit ramatyul vagyok.De ha minden igaz akkor egy hét és abba lehet hagyni.Elég dúrva ez a penicillin mert még mindig vannak kiütéseim de már nem olyan vészes.

Na most megyek ágybadugom Mátét.Elmesélem Micimackó ezredik változatát(na persze Mátém segit átkölteni ,de már hetek óta ez a sláger.):)

Zita

Kép
Kép
zitacicu2

Melinda :)
Lindikének nagyon boldog névnapot kívánok!!! :D :D

Zita :)
Hát hja...jól megszívtuk. :cry:
Sztem az a kisfiú nem ide járt hozzánk, mert nem emlékszem Benedekre!
Van egy másik hasonló bölcsi itt újszegeden, lehet hogy odajárt! :wink:

Erika :)
Hát azt nem... de nem is valószínű, hogy baba miatt ne jönne meg.

Z.

Kép
Kép
zituska28

Sziasztok!

Erika!
Gratulálok a 4. babóhoz! :lol:
Nagyon jó lehet! :lol:

Zitacicu!
Gyógyuljatok meg hamar!

Nem írom le egyesével, mindenkinek szól:
bűbájosak a gyerekek!!!!! :lol:

Mi pénteken leszünk 4 hónaposak, a hétvégén csinálunk képeket és akkor teszek fel frisset babókáról!

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Köszi csajok!

Akkor egyenlőre hagyom, bár nagyon tartok tőle, de nem akarok előre parázni.

Ma kétszer is volt 4-órás szünet a szopik közt, úgyhogy ünnepelünk, ez nálunk nagy haladás:))))

Puszi mindenkinek!!!!!!

KépKép
esztermoro

Üdv!

Segítséget szeretnék kérni. Nem tudom még, hogy mikor temetjük édesapámat, de érthető okokból Petit nem szeretném elvinni. Ha valaki esetleg elvállalná kb. 3 órára, nagyon örülnék neki. Mert akiket ismerek, ők is eljönnek, és nem tudom, hogy hova tegyem a gyereket, tök idegenre nem hagynám...

Ági

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Niki :) Én is nagyon sok szeretettel gratulálok a kis Rékához! :lol: A szüléstörit azért várjuk! :lol: :wink:

Melinda :) Lindit Isten éltesse névnapja alkalmából!

Zsuzsu :) Nagyon édes Ábel a képeken, nagyot nőtt! :lol:

Zsuzsi :) Nem semmi, hogy miket csinál már Dénes :shock: Nagyon helyes és ügyes kisfiú! Te mikor kezdtél Dénesnek darabos kaját adni?

Zituska :) Megkaptam a cikket, nagyon sajnálom :(

Exi :) Mi a baj???

Gerika :) Gratulálok a 4. babócához!

Nálunk annyi fejlemény van, hogy hétfőn voltunk homeopatánál, ahol kb. 1,5 órát beszélgettünk egy csomó mindenről, holnap lehet elhozni Kristóf alkalti szerét. Utána 4 hét múlva kontroll, illetve ha vmi van, akkor telefonon beszélünk. Kiváncsi leszek... Ja, és képzeljétek, most pár napja teljesen szabályosan mászik, jön utánam mindenhova, meg állandóan fel akar állni :lol:

KépKép

KépKép
timika

Exi! Részvétem! :cry: :cry: :cry: Mikor lenne a temetés?

KépKép

KépKép
timika

Exi! Bocsi, hülye vagyok, most látom, hogy írod, nem tudod, mikor lesz még :oops: :oops: :oops: Szóval időponttól függően szívesen elvállalom Petit ha gondolod...

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok!

Exi! :cry:
Részvétem! :cry: Mi történt??? :cry:

Zituska!
Mai Délmagyar! :shock: :cry:

Egyébként a mai újság tele van sz@r dolgokkal!
A Női klinika után a II-be is látogatási tilalmat akarnak elrendelni. :cry:
Apás szülés egyenlőre nincs. :wink:

Az ügyeleten ha nem maradandó a károsodás, vagy nem életveszélyes a helyzet, akkor 1000 ft a vizitdij. :evil:
Hát szerintem, ha életveszélyes, akkor a mentőt hivja az ember általában. :cry:

Szóval ilyeneket irnak!!!

Zita

Kép
zitaa

Exi,
őszinte részvétem, nem is írtad, hogy beteg apukád

én elvállalnám, de beteg még Bogyi

Zita,
azért a látogatási tilalom nem véletlen van ám, senkinek nem hiányzik, hogy szülés után össszeszedjen valami bacit a látogatóktól

nálunk is tilalom volt most, hogy bent voltunk Boldival és nem bántam, igaz, nem jöhetett a család, de inkább vállalom azt, minthogy még betegebbek legyünk

timika,
ennek a homeos dokinak küldd el plz a számát, meg hogy mennyibe kerül
Vendég

Exi!
Őszinte részvétem!!! Nem is tudtam hogy apukád ennyire beteg volt :cry: :cry:

Zsuzsi!
Gratulálok a lépcsőzéshez :D Ügyes kislegényed van!! :lol:

Nagyon szeretem nézegetni a babás képeket :D MÉG rakjatok fel!! :wink:

Gerika!
Én is emlékszem rád :D Gratula a 4. babához!!!

:)

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Zitaa! Kórházas doki volt akihez jártam, amúgy zöld sándorban rendel sztk-n
ha gondolod privit írj és leírom hogy ki ő
skoperdane

Dancsi! :lol:
Persze ,van értelme a látogatási tilalomnak, egyértelmű!!! :wink:
Csak ha belegondolok, hogy valaki apás szülésre készül, és nem hogy a szülésnél, de az azt követő 4 nap se találkozhat az ember a férjével, az nem láthatja a babát, és az anyuka 4 napig tök magára van hagyva a kórházba, az szerintem rossz. :cry:
Én nagyon igényeltem, hogy a férjem meg a szüleim meglátogassanak. :shock:
Legfőképp a férjem. :lol:
Kicsit depis voltam, és neki meg anyunak sirdogáltam mindig. :cry:
Na mindegy, inkább tavaszra, nyárra tervezünk kistesót. :wink:

Zita

Kép
zitaa

Hali!

Köszike mindenkinek!
A miértre majd a boncolás derít fényt, eddig bírta a 7 évvel ezelőtti műtét. :cry:

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!!
Csak gyorsan, mert most értünk haza és pakolnom kell....

Exi: Hát én nem is tudom mit mondjak, rettenetesen sajnálom, és őszinte részvétem apukád halála miatt :( Ez szörnyű, nekem apu a szivem csücske, nem is tudom mit csinálnék ha ne adj Isten..... :( Erőt neked++++++++++++++++++++++
Ha rendben leszek (és a csajok is) akkor én is szivesen bevállalom Petit!!!!!!

Gerika: Hát ez remek hír, nagyon bátrak vagytok :) 4 baba, hmmmmm :) Tök jóóóóóóó. Hány hetes vagy most????
Jó babavárást kívánok! A 3 fiúcska után netalántán egy kislányt szeretnétek, avagy mindegy???? :) :lol:

Skoperdane: Nekem is megírod ki volt az a "doki"???

A babák nagyon szépek!!!

Bocsika, most csak ennyi nem vagyok toppon, még mindig nagyon fáj. Hétfőn este visszamentem a klinikára, tettek valami izékét az orromba, ami után picit jobb lett. A doki azt mondta hogy legalább 3 hét míg teljesen elmúlik, abból az első 10 nap ami nagyon car! Hát ez utóbbit aláírom...... Elvileg nem mehetek közösségbe (de hát muszáj a csajokat vinnem-hoznom), mert ilyenkor minden még könnyebben összeszed az ember, és azt mondta, hogy szerinte ez egyértelműen a nem megfelelően kikezelt infulenza szövédménye... :( :cry: :shock: Holnap vagy pénteken megyek vissza újra kontrollra.... Szerintetek majd kell fizetni? Mert nekem nem egyértelmű, hogy most akkor hol kell fizetni kinek és mennyit??????

Megyek is befőzöma levest!
Pusssssza
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Nikiről és Rékáról vannak hírek???? Macsek, Eszter beszéltetek vele?????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem szegediként idetolakszom, csak úgy olvasgattam a topikot, merthogy a vásárhelyi már rég nem megy...

skoperdane, nekem szegedi a dokim, Dr. Nyirati Ildikónak hívják és a Vasas Szent Péter utcában rendel. Nagyon kedves, lelkiismeretes. Mi is régóta próbálkoztunk már mikor hozzá kerültem, és azonnal rájött, hogy miért nem maradok terhes. Elküldött laborba, UH-t csinált nem is egyet, végül felírta a megfelelő gyógyit. Egy éve jártam hozzá, mire "helyrerakott", és terhes maradtam. Végig a terhességem alatt bármikor hívtam mindig segítőkész volt, bármikor mehettem hozzá, pedig nekem kicsit zűrös volt a terhességem. Pár nappal korábban császárral szültem, végig a műtét alatt figyelt rám, és mindennap bejött hozzám a klinikára. Röviden én csak jót tudok mondani rá, de az ismerőseim, akik nála szültek szintén nagyon dícsérik.

Üdv mindenkinek
Anita

goodfairy

Exi,őszinte részvétem az apukád miatt!!!!!!! :cry: :cry:
Tudom mit érzel,az én apukám már sajos 4 éve meghalt,és az bánnt a legjobban hogy a Barnit soha nem láthatta. :cry: :cry: :cry:
Úgyhogy ha bármibe tudok segíteni,nyugodta hívj fel!!!!!

Gerika,gratula a 4 babóhoz!!!!!!!!! :lol:

Enikő,remélem már jobban vagytok!!!!
UH-ra mikor mész????
Szerintem neked mivel még GYED-en vagy (ugye??) nem kell fizetni semmilyen ellátásért,legalábbis én úgy tudom!
A gyed-en,GYes-en ,lévőknek és a kismamáknak ingyenes sz orvosi ellátás.

Melinda ?Köszi a válaszod,de miért csak a max. emelték????????
Én Pl. min.béren voltam bejelentve anno,nekem miért nem emelik?????????????????
Lindusnak,boldok névnapot kívánunk!!! :

Zsuzsi,nagyon ügyi a kisfiad,hogy ilyen hamar feláált!!!

Timika,ha van kedvetek talizhatunk ,OK??
Én már ilyenkor adtam a Barni kezébe kiflit,kekszet!

Van eladó Dm-s úszópelusunk 7-11 kg 11db. van belőle 600ft-ért odaadom,ma néztem hogy eredeti ára 1099ft!!!

Tényleg mi lehet Nikiékkel?????????

Kép
bibi226

Zituska,most olvaslak,ne izgulj nekem a szopi elhagyása után több mint jött 3 hétre jött meg!!!! :wink:
Január (azt hiszem3-án) szoptattam utóljára és,január 24-én jött meg a menzim!!!
8)

Én is nagyon vártam már,mint tini koromban!!
Már elképzeletem hogy valami bajom van (képzelt beteg szoktam lenni),vagy jönn a Barni tesója!!!! :lol: :lol:

Klzsuzsi,nagyon ügyi Dénes!!!!!!!!!!!! :D

Kép
bibi226

Exi!

Fogadd őszinte részvétem.!

Kép
Kép
zitacicu2

Úgy látszik visszafelé fejlődök mert dec.27 óta nem volt meg. :roll: Elmentem a dokimhoz (bár fix hogy terhes nem lehetek.)Semmi extrát nem talált ,most várok.(Ennek már egy hete)Állitólag azért is lehet mert abbahagytam a szoptatást.
Tehát ha szoptat az ember azért nem jön meg ha nem szoptat akkor azért?Nem értem én hogy van ez. :roll: :)

Bibi!
Engem érdekelne az úszópelus,mert ha ilyen ütemben hiznak a gyerekek még 2 éves korukban is jó lesz rájuk. :shock:
Norbika még csak 7600gr. :cry:

Kép
Kép
zitacicu2

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?