Sziasztok Lánykák,
most nagyon gyors leszek, mert házidogát kell írnom és még ma le is kell adjam.
Gombóc,
tegnap Bence se mozgott egész nap, már komolyan aggódtam, mert õ olyan nyughatatlan mindig, hogy féltem nincs-e valami baja, de aztán 23h fele belendült és 1,5órán át rúgta az apja kezét a pocakomon ezerrel.

Bárhohgy is fáj, boldog voltam tõle. Én is azon voltam, ha ez így megy tovább bemegyek a Klinikára, nehogy már így a vége felé legyen valami...
A keményedéseim kb. a 36héten szüntek meg, azóta sincs egy darab jóslófájásom sem. Nagyon kiváncsi leszek, hogy lesz ebbõl 20nap múlva szülés.
Ma elkezdtem inni a málnalevél teát, egész jó ize van.
Ráadásul én nagy teás vagyok, ebben pedig nincs koffein, úgyhogy ihatom nyugodtan, tök jó.
Alvásilag én jól vagyok, kb. éjfél-fél egytõl reggelig simán alszom egy pisi minden este megvan, de egyébként OK minden, csak a fordulás megy már nehezen.
Kitartás, már nincs sok hátra!!!
Leszter

, Gombóc

jó sütögetést!!!
Almás sütemény:
Hozzávalók:
5 alma
1 bögre cukor
4 tojás
1,5 bögre liszt
3/4 bögre olaj
2 kiskanál fahéj
1 kiskanál szódabikarbóna
Az almákat meghámozzuk, kicsumázuk, vékonyra szeleteljük, egy kevés citromlével meglocsoljuk, hogy ne barnuljon meg. A lisztet összekeverjük a szódabikarbónával, a cukorral, a 4 egész tojással, az olajjal és a fahéjjal, végül belekeverjük az almákat is. Sûtõpapirral kibélelünk egy kisebb tepsit, beleöntjük a masszát és kb 180-200 fokon megsütjük. Melegen a legfinomabb. Alma helyett bármilyen lédúsabb gyümölcsöt használhatunk, gyorsan és egyszerûen elkészíthetõ.
Takaró: én a Kikában vettem egy tiszta pamut kis plédet a kiságyba 1990,-ért és egy vastagot a MegaToysban 2490,-ért, amit majd a hordózóhoz,babakocsihoz használunk.
De most láttam kis plédeket a Brendonban is, hozzájuk képest tök normális áron.
Ezekre nem kell huzat, nem szöszölõdnek, fini puhák és moshatók, szerintem jó lesz, bár én még nem vagyok gyakorló anyuka.
Snoopy,
háááát, nem semmi milyen emberek vannak. Azért én tuti inkább bennt maradtam volna a kórházban.Nem vagyunk egyformák.
Franyo,
a BabyBruinnak van mûanyag lepedõje, afõlé tehetsz egy rendeset és kész.
Ha valakit érdekel:
Ja, az Auchanban most akciós(01/09-ig) a baby frottír gumis lepedõ 489,-ért. Van fehér, vajszínû, kék, sárga.
A Kikában a sima pamutosat láttam 790,-ért.
Szintén az Auchanban vettem 600,-ért vkék rugikat ill. nagyon szép overálok voltak 2990,-ért, de azt Apa már nem engedett venni(tekintve, hogy kaptunk 2-t). Kinéztem egy nagyon kandúros kiskabátot is(1éves méret)2990,-ért, de azt sem vehettem meg. Jövõ ilyenkor meg majd a száját húzza, ha 2* annyiba fog kerülni. Hiába,nincs mit tenni, pasi...
Heni,
kitartás, itt a hidegfront, hátha beindulnak a dolgok.
Norka,
Anyóséktól, ha csak lehet inkább pénzt kérünk, megmondjuk mire és eddig mindig jól alakult, szerencsére nem vesznek semmi nagyobb dolgot, anélkül, hogy ne egyeztetnénk. Ellenben a sógornõmék, állandóan olyan cuccokat vesznek, amire vagy nincs szükségünk, vagy nem fér sehova, vagy nem túl használható. Sajnos a párom nem engedi, hogy elõre megbeszéljem velük, mire is van szükségünk, így maradnak ezek az ajándékok.

Holott én mindig megtudakolom, hogy minek örülnének õk, minek a gyerekek és azt vesszük meg. Ez nekünk is könnyebbség, ráadásul nem kidobott pénz.
Na megyek, mert sehogy sem lesz házim.
Pussza,
Timici
37+3