Sziasztok Lányok
Cateye
köszönöm a spermabank elérhetõségét. Hétfõn megyünk vizsgálatra. Nagyon rendesek voltak.
Remélem minden ok. lesz. Sõt, úgy gondolom minden ok. lesz.
Ma elkezdtem a Closti szedését, 2*1-t kell bevennem 5 napon át.
Tudna valaki infoval szolgálni, hogy milyen hatásai, mellékhatásai lehetnek a Clostinak? Már csak azért is érdekelne a dolog, mert a peteérésem teljesen rendben van és félek, hogy esetleg cisztát okoz, ha még rá is erõsítünk.A dokim szerint nincs okom félni.
A Closti szedése mellett lehet tudni, hogy mikor van peteérés( úgy értem a félidõ körül megérik az összes vagy teljesen változó az érésük idõpontja)? Hõmérõzzek egyáltalán?
Csak azért kérdezem, mert a dokim azt mondta, hogy két cikluson át Clostit szedjek, majd utána menjek vissza hozzá. Viszont UH-ra nem rendelt be egyik ciklus alatt sem.
Nem kéne ezt UH-n nyomon követni?
Ha Clostival sem sikerül akkor jön az injekció, amit nem szívesen adna a dokim.
Kérlek, írjatok a Clostiról.
Azon gondolkodtam a minap, hogy szerintem azért nem sikerül a baba, mert nem találkozik a petécském a párom kiskatonáival. Az összes eddigi vizsgálatom jó eredményt hozott, teljesen rendben vagyok, a dokim szerint csak az a bajom, hogy türelmetlen vagyok, hisz csak fél év telt el a mûszeres befejezés óta, és eddig csak négyszer próbálkoztunk.
A statisztikák szerint is a legtöbb párnak 1-1,5 év kell hozzá, pusztán azért, mert egy ciklus alatt igen kicsi a teherbeesés esélye.
Csak az az elkeserítõ, hogy egy vetélés után az ember lánya mindennél jobban vágyik egy új kisbabára. Miért kell végigszenvednünk ezt az egészet, értem itt a kivizsgálást (ami fontos és jó), a gyógyszerezést akár fél évig is, mikor lehet, hogy az ember egészséges, de tényleg csak az a baj, hogy nem tud létrejönni a nagy találkozás? Tudom persze türelmetlen vagyok, de az vesse rám az elsõ követ, aki a helyemben nem lenne az.
Nikie,
csak ahhoz szeretnék hozzászólni, hogy egy vetélés után esetlegesen nehezebben lehet újra teherbe esni.
Amikor a mûszeres befejezést csinálták nekem, a mûtõ várójában beszélgettem egy nõvel, aki elmondta, hogy nála is volt missed ab. de utána hip-hop teherbe esett két és fél hónapra rá. Az egyik ismerõsöm is hamar teherbe esett utána. Én úgy gondolom, szerencséjük volt és nem kellett kivárniuk azt a bizonyos statisztikai 1-1,5 évet.
Talán most már nekünk is szerencsénk lesz. Bizzunk benne.
Puszi
Nati