Képzeljétek, Hanga betegecske lett
, úgyhogy ma egész nap orvoshoz rohangásztunk. Reggel amúgy is kellett anyóshoz menni receptért, úgyhogy rögtön meg is nézettem Hanga torkát, kicsit piros, vegyek köptetõt neki. Elmentünk Corába, ott vettem Rinatiolt, meg fürdetõkrémet, meg Neogranormon testápolót. Hazajöttünk, megebédelt a jány, megmértem a lázát: (levonva) 38,1 volt. Úgyhogy doki felhív (persze a mienk mától van szabin...), kérdeztem, hogy mikor menjek, mikor nincsenek annyira sokan. Válasz: olyan 4 óra körül. Na, mi ott voltunk, de a váró tele volt 14 év körül kamaszokkal. Na, hát egyik sem mondta, hogy "csókolom, tessék bemenni a babával" v. ilyesmi. Úgyhogy egy órát ültünk ott az álmos gyerekkel, mire végre bejutottunk. Piros a torka
, a mandulái picit bedagadva, meg ilyen pici gennyizék kezdõdnek rajta. ---> Kptunk Ospamox-ot, Cvitamin ampullát (2 doboz 2x5ml: 1 115 Ft), Ambroxol Q szirupot. Amúgy semmi különös külsõ jele nincs, hogy beteg lenne. Lehet, hogy jön fogacska is valahol. Este hatra értünk haza, szegénykém hullafáradt volt, úgyhogy fél hétkor vacsi, utána fürdés, és leraktam aludni. BMárti,
én IE-t használok (nálunk is tiltólistán van, de Apa viszont egyáltalán nem használ "vindózt", õ a FreeBSD-t,OpenBSD-t, esetleg Linuxot használ). Ott Operát használ. Én nem szeretem azt se. Igazán az IE-t se, de azt már nagyon megszoktam. A netscape meg nem bírja a babanetet
. Miért nem használtok más tûzfalat? Beszti,
én még vártam ám, hogy jelentkezz, csak közben próbálkoztam, mert nem hagyott nyugodni a gondolat, hogy mit bénázok, nem igaz, hogy nem tudom megcsinálni. És rájöttem, hogy az volt a baj, hogy nem word-táblázatot csináltam meg képnek, hanem excel-est.
Beja,
gratula az elinduláshoz!
Edit,
õszinte részvétem (részvétünk) a nagymamád miatt
. Gondolj arra, hogy õ most már mindig fog titeket látni, figyelni odaföntrõl. Laura,
beszél is meg mászkál is
, nahát, legközelebb már házat is épít
. Tök jó, hogy így nekiindult
. (Laura párja: én tényleg nem kötözködni akarok
, de a férjem azt mondta, hogy nem a JAVA-t kezeli rosszul, hanem a Javascripteket, mert valszeg azok rosszul vannak megírva.) Üdv
Szila

Az IE-t én nagyon is szerettem volna, sokáig cirkuszoltam érte, mikor a terhesség végén itthon maradtam, mert a munkahelyemen is azt használtam, ismertem, megszoktam, ráadásul a legtöbb honlap arra van optimalizálva. Életem Párja az, aki meggyõzhetetlen, pedig szerintem is nevetséges, hogy pont utánunk kémkedne a Microsoft. Pláne, hogy elvbõl nincs a gépünkön semmi, ami jogtisztátalan lenne. Tiny a tûzfalunk, az szerintem okés. A Netcaptor-ról viszont még nem is hallottam, köszönöm az 5letet, feltétlenül utánanézek. Iszonyú, ahogy butulok, mióta itthon babázok!
Esetleg Andrásnak nincs valami 5lete, miért fagy a Babanet társalgó? Vagy neked nem fagy?
Alig bírtunk Zsanival eljutni az utcánk végéig! A dokinéni azt mondta minden OK, meggyógyult!