A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Már megint sehol senki :?: :?: :?: :?: :?:
gizmixxx

De, de, én itt vagyok, csak gondoltam, minek beszélgessek magammal? :)
február

Na, erre gizmixxx is eltűnt. Szép, mondhatom. :) Ahelyett, hogy mesélne, mi van vele...
február

Február!

Itt vagyok :D :D :D :D
Velem semmi extra. Várom a hétfői dokilátogatást nagyon!!!!
Pici hányinger, cici feszkó sok pisi járás és sok alvás.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Grillázs!

Ennyire dolgozol!

A főnököm vár vissza.
Lehet, hogy én is ha az orvos úgy látja jövőhét kedtől dolgozok.
Ha nem úgy látja nem dolgozok

:lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Azt elhiszem, hogy várod a hétfőt. Én meg a keddet, nagyon. Egyelőre inkább jóleső izgalom van bennem, nem félelem.
február

Most el kell mennem, délután visszanézek.
Sziasztok!
f.
február

Kedves Gizmixxx!

Köszi a választ. Sajnálom, hogy nem holnap, csak hétfőn mégy Vass dokihoz, de annál magsabb lesz a HCG-d, és lehet talán már a petezsákot is fogja látni:)

Kedves Február!

Neked is köszi. A táppénzzel kapcsolatban úgy tudom, hogy a punkció után teljesen legális a táppénz. Én előtte is azon voltam, ma már az ötödik hetemet töltöm, nem akartam influenzás lenni.
albi2000

Ha nem baj én is leírok egy két husis receptet, amelyek olyan magamfajta antikonyhatündéreknek valók, meg kímélős kismamáknak :wink: .

Egyben karajba (csontnélkül) beletömünk egy szál kolbászt. Meg is sózhatjuk. Megkenjük a karajt pirosarannyal, kis olaj alá, kis víz, fólia rá, 3/4 óra sütőben, majd fólia nélkül még egy negyed. Ez a Csabai szelet azt hiszem. Ez egy kicsit száraz kaja.

Pipi mellet csíkokra vágunk (1 kg), grill fűszerkeverékkel megszórjuk. 320 ml főzőtejszínt alá és fölé locsolunk. Betesszük sütőbe, hogy beigya egy kicsit a tejszínt, fólia nélkül. Majd két pohár tejföllel, melybe sajtot reszelünk megöntözzük, és készre sütjük. Ez nagyon fini:)

Gondolom lassan mindenki ebédel. Jó étvágyat:)
albi2000

Helló!!!!

Úgy rohantam hozzátok!!!! Kép

Látom mindneki jól van, persze mindig akkor jövök mikor mindenki lelép. Na sebaj, akkor majd írogatok magamnak.

Szia albi!!! Nagyon jó, hogy nem csak olvasgatsz már minket, hanem írtál is. A hangulat tényleg jó itt, jól pörögtünk mostanában.
Egyébként elámultam a hozzászólásodon, hogy mindenkit külön megszólítottál. Ez nem semmi, így elsőre!!! Én anno csak kapkodtam a fejem, hogy ki kicsoda!

Velem nincs semmi különös, jól vagyok szerencsére.
Van itt valaki? HAHÓÓÓÓÓÓ!!!
cyprus

Látom tegnap a variációk húsra téma volt napirenden. Milyen ügyik vagytok!!! Én most nem hoztam receptet, csak egy viccet, így a magam szórakoztatására:)

Rosszindulatú malacka aranyhalat süt a tóparton. Meglátja a nyuszi:
- Te Malacka, hát nem tudod, hogy az aranyhalat nem szabad megsütni!?!
Teljesítette volna három kívánságodat.
- Ja, az már megvolt.
cyprus

HÁT ÉN TOVÁBBRA IS

Kép
cyprus

Helló Lányok!
Kép

Cyprus
Én itt vagyok!

Albi
Én is örülök, hogy írtál és csatlakozol hozzánk. :D
Én a kérdésedre azt válaszolnám, hogy szerintem ahogy Gizmixxx is írta van remény. Én is többször hallottam, hogy később mutatta ki a szép kis pozitív eredményt az a fránya teszt.
Szurkolok neked +++++++
l.andi

Cyprus

Ez jó kis vicc! :lol:

De azért elég kis szemét volt ez a disznó! :lol:
l.andi

Kedves Cyprus!

Köszönöm kedves szavaid. Remélem sikerül az inszemed.

Kedves Szikra!

Ezeket a linkeket találtam, sajnos egyáltalán nem tudom kiváltják -e az amniót, de ha igen talán ezeknél nics az az egy százalék sem.
http://www.downszures.hu/index.html
http://www.gendiagnosztika.hu/index.php
albi2000

Kedves l.andi!

Köszönöm szépen a bíztatást:)
albi2000

Helló Andi!!!

Hogyi vagyi???

Albi! Én is remélem, de még pár nap mire kiderül. Bár az igazat megvallva, már a naptáramat nézegetem, hogy hogy fog beleférni a következő inszem. Hú, most ki fogok kapni a csajoktól a negatívkodásom miatt!!:)
cyprus

Ja és albi! Nagyon drukkolok, hogy a - teszt ellenére babás legyél. Persze, hogy van remény! Hisz még nem jött meg!!
cyprus

Cyprus!

Köszönöm érdeklődésed, jól vagyok. Bár tegnap jobb kedvem volt, szépen sütött a napocska, most meg ilyen sz@r esős. Utálom.
Szóval: Csak pozitívan tessék gondolkodni tényleg! :D

Albi
Mit mondott a doki bácsi, hogy eddig miért nem jártatok sikerrel?
Most sikerülni fog meglátod!
:D Kép
l.andi

Jó-jó, pozitív vagyok, de realista is:) Tegnap tényleg nagyon szupi idő volt,, most meg majdnem elalszok ebben a szürkületben.
cyprus

Cyprus!

Én is nagyon nyomi vagyok. Ma 11 után keltem de azon gondolkodom, hogy le kellene feküdni egy kicsit.
Főzök is éppen egy kis zöldborsólevest és rántott husit párolt zöldséggel, rizzsel. Nyam-nyam :lol: :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

Bocsi, hogy megint meg kérdezem, de melyik is a figurás honlap, nincs kedvem visszalapozni :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
gizmixxx

Szia Gizmixx!!!

Na jó, de neked még okod is van rá:))))) Egyébként látom jól vagy!!! Nagyon örülök. Hú, de finit főzöl!!
cyprus

cyprus

Kedves l.andi!

Nagyon aranyos vagy köszi.
Nem tudni miért nem sikerült. Azt mondta a dokibácsi, hogy 250 feltételnek kell teljesülni egy sikeres terhességhez.
Én azt hiszem, mivel technikailag mindig jól sikerült a dolog a beültetésig, (az első és második próbálkozásnál 3 db 3 napos embrió, a 3. nál 2 db 5 napos blasztociszta, ebből aztán lett egy biokémia talán méhenkívűli terhesség, a 4. és 5. beültetésnél pedig 4-4 3 napos embrió), talán nagyon görcsös voltam. Most elmentünk egy pszichiáterhez a férjemmel, és most először töltöttem boldogan ezt az időszakot. Azelőtt mindig éjszaka fölébredtem, mert begörcsölt a lábam, most semmi. Csak fantáziálgattunk a kicsikről. Este a férjem mesélt nekik, mintha már értenék. És az is segített most, hogy elfogadtuk lelkileg valamelyest az örökbefogadást is, így már nincs soha az a "mély szakadék" érzésem, hogy soseml ehet gyerekünk, mert tudom, hogy lesz így vagy úgy.
albi2000

Albi

Most erre nehéz mit mondani tényleg. Ahogy leírtad abból valóban lelki dologra lehet következtetni, bár én elég lüke vagyok ezekhez, mivel még kezdő vagyok.
Kívánom, hogy most sikerrel járjatok és váljon valóra az álmotok. :D
l.andi

Albi!

Ez szuper, hogy idáig eljutottál!!! Az igaz, hogy rengeteg feltételnek kell teljesülnia ahhoz, hogy babás legyél. Ráadásul az idegeskedés abszolút nem jó. Akkor most sikerülnie kell!!!!!
És igazad van, mindenkinek lesz babája!!! A múltkor beszéltem eg ylánynal dévainál, neki a 7. lombik sikerült!!! Ennél azt mondta, hogy nem érdekli ezt még megpróbálja aztán lazít egy nagyot!!

Drukkolok ezerrel!!!
cyprus

Csajok!

Én letöltöttem az összes képet szerintem.
De nem tudom, hogy lehet ide felrakni, hogy működjön is. Másolással nem ment. Lehet, hogy mellékletként kellene.
De én miért nem tudom megnézni????
gizmixxx

Gizmixxx !

Megnyitod az oldalt. Ott megnézed, hogy melyik "akármi" tetszik. Majd jobb egér gomb, kép mentése másnéven.
Amikor pedig a hozzászolásnál szeretnéd feltenni akkor a melléklet feltöltése, ott tallozás, és ok.

Várjuk a képeket!
l.andi

Igen, mellékletként töltsd fel és az oldalon már jól fog megjelenni!!
És simán azért nem tudod megnézni, mert gif-képek. Próbáld meg megnyitni pl. képnézegető programmal.
cyprus

Gizmixxx
Sikerült Kép
l.andi

Köszi l.andi és Cyprus!

Most megyek az utrokért. Majd még benézek:) Addig is gyarapodjanak a kis embrók!
albi2000

Albi

Várunk!
l.andi

Próba

Kép
gizmixxx

Gizmixx sikerül?
cyprus

ÉLjen, megy ez!!!
cyprus

Kép
gizmixxx

Na én mentem motorozni majd jövök 8) 8) 8) 8) Kép
gizmixxx

Gizmixxx

Na látod, hogy megy ez!
Kép
l.andi

Gizmixxx

Már tegnap is érdeklődtem, hogy nem tudsz valamit Szpandiról?
Úgy sajnálom, hogy nem jár erre! Mi van vele?
l.andi

Sziasztooook!!

Albi üdv köztünk, a csabai karajt én is szeretem, és engem nem zavar, hogy száraz!! :-)

Február, igen ezt a szurit mélyen izomba kell beadni. A bártabbak megtehetik, de én az izomszurit inkább szakemberre bízom.
Ági28

I.andi!

De szoktam beszélni vele, így tudom mi van vele. De úgy gondolom, hogy nem illene nekem megírni hogyan telnek a napjai. Majd ő megírja. Az a baj, hogy nincs mindig számítógép közelbe.
gizmixxx

Kép

na én is próbálkozom a hangulatjelekkel!!
Ági28

SZIA áGI!! Kép

Hogy vagy?
cyprus

Kép

Na ilyet kell sokat enni
Ági28

Ja és február, nem mindegy,hogy a 10-et mennyiből fogytam le. Páran láthatták, hogy van még rajtam elég sok párna, de meg is mutatom neked!!

Kép
Ági28

Kép

szia ciprus! Köszi jól. Nemsopkára jön anyukám hoz nekem fincsike hamit.
Ági28

Hú, akkor most igazi anyafőztjét fogsz enni! És még ilyenkor is kell ennetek a húst? Nem csak stimukor?
cyprus

Kép

Hahóóóó emberek!!
Ági28

Én itt vagyok ám!!! Kép
cyprus

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?