A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Szia Szücsi!

Örülünk, hogy itt vagy! Mesélj egy kicsit magadról!

Kép
zsuzsi**

Gurgula, megkaptad a privit?
Nem vagyok benne biztos, hogy elküldte. :shock:

Lynia, nálunk a Nyírőben 0,55-ig jónak mondták az afp-t.
Nem tudod a másik eredményét, ami nem a MOM, hanem a számszerű adat?

Mert lehet, nem is olyan alacsony, csak az aznap levett afp-khez képest lett ekkora. Mindig az aznapi átalghoz számolnak momot.

Egyébként pont ezért nem akartam afp-t csináltaltni. :?

KépKépKépKépKép
uxi

Emi, ne izgulj. Szerintem úgyis az uh-val lesz egy egység az egész.

Kép
zsuzsi**

Bányamérnök vagyok és műszaki vezetőként dolgoztam kavicsbányákban, amíg terhes nem lettem. Amikor kiderült az örömhír azonnal táppénzre vettek, mert már volt egy vetélésem. Nagyon várjuk a párommal ezt a babát, csak az a baj ,hogy mindig parázok az előzmények miatt.

Kép
szücsi

Szia Szücsi! Üdv a csapatban! Bár még kell pár adat a csatlakozáshoz: hol élsz, hogy vagy, hogy állsz a vizsgálatokkal, mitől félsz, minek örülsz, mekkora a hasad (esetleges pocakfotókat is szívesen látunk, csak úgy, mint UH-képet), fiú-lány nevek, esetleg már tudjátok-e a nemét, Te is oda vagy-e az N-ért? :lol:

Rólunk az adatokat az alábbi helyen találod meg: http://babdorka.fw.hu/

N=Nutella, csak a diétázók kedvéért nem mondjuk ki.

Kép
nenoke

ja, az N=Nutella!!!
A csapat kedvence! :D

Kép
zsuzsi**

Szia Nenoke!

Megpróbálok minden feltett kérdésedre válaszolni.
Miskolctól 25 km-re egy csendes kis faluban élünk a párommal és a fejlődő babánkkal. Hogy vagyok? Néha magam sem tudum. Igazáboll jól érzem magam, de mindig vannak kisebb- nyagyobb problémáim, holitt fáj, hol ott fáj.
A hasam szerintem nem nagy bár nincs viszonyítási alapom.
A nemét még nem tudjuk, jövő hétem kell mennünk UH-ra.

Szücsi

Kép
szücsi

Zsuzsi odaírtam, csak direkt apró betűkkel, hogy ne borzoljam a kedélyeket. De látom, te borzolod helyettem is. :lol: Vagy túl apró lett? :oops:

Szücsi, küldtem privit.

Kép
nenoke

Szia Szücsi!
Üdv itt nálunk! Általános tudnivalók a csapatról: MINDENRE találunk közösen megoldást, nekünk bármit elmondhatsz, délután kezdődik a milyen édességet faljunk be most rögtön című ajánló műsor, eddig 1 lyány, 7 fijjú a nemek arány, úgyhogy bele kell húznunk!

KépKép

KépKép
szivvi

Szia Szücsi!

Üdv. a csapatban! Juhéjj! Gratulálok a babátokhoz, szép várandósságot kívánok! :lol:

Emi!
Nyugodj meg, szerintem nincsen gond. .05 MOM-ig oké..és tudod ez nem mérvadó, majd az UH, de tuti, hogy minden a legnagyobb rendben van!!!!!!!

Uxi!
Megkaptam a privit és válaszoltam is.

Éljen a nutella és a nutellás palacsinta, nyami...
Én ette ma egy túrós sütit..jajj de fini volt..
:P
torolve_20131003125716

Zsuzsi**: köszönöm a felvilágosítást az N-ről, bár az előbb le is maradt. Egyébként igen szeretem az N-t, de a terhességem ideje alatt igyekszem kordában tartani az édesség függőségem.

Kép
szücsi

Nenőőőőke! vaksi vagyok... nem vettem észre az N leírását :D

Kép
zsuzsi**

Emi, ne izgulj. Az is lehet, hogy a testsúlyod lett rosszul megadva, mert rossz volt a mérleg. Szóval bármitől lehet rossz az AFP eredmény, de ez egy tök felesleges mérés, amivel riogatják a kismamikat! Az uh-n úgyis rendben lesz minden!

Üdv szücsi! Este beraklak a táblázatunkba. Csinálsz vonalzót is?

Csak hogy mindenkinek egyértelmű legyen, és biztosan ne legyen túl kicsi, az N =
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Köszönön mindenkinek a kedves fogadtatást, és máris segítségre szorulok. Nem, vagyok egy nagy internet csevegő, légyszi mondjátok meg hogy tudom megnézni a privi üzenetemet.

Köszi

Kép
szücsi

Csajok! jövő csütörtökig megbolondulok... csak akkor megyek láthatásra... :shock: :?

Kép
zsuzsi**

Fent jelzi, hogy van-e privid. Arra kell rákattintani a neved mellett. Na, ezt jól elmagyaráztam.

Szücsi: milyen érdekes szakmád van. Nem lehet egyszerű.

Kép
zsuzsi**

köszi a bíztatást mindenkitől!

uxi, sajna nem tudom a többi értéket, mert csak úgy rákérdeztem telefonban és...
doki nem veszi fel a telót, na mindegy, azért még messze vagyok a totál kiborulástól, az nyugtat, hogy eddig minden ok volt!

annak mi értelme amúgy, hogy a napi átlagot nézik? hiszen teljesen különböző emberektől veszik?!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Szia babdorka.

Igen csinálok vonalzót is csak áruld el, hogy kell.

Kép
szücsi

Akkor a délutáni ajánlóműsorhoz: most mondta a férjem, hogy ott járt Apósom, mert Anyósom sütött nekem lekváros-diós kiflit, Anyu meg bundásalmát küldött. Irigykedjetek! :twisted: :twisted: :twisted:
Már alig várom, hoyg hazaérjek!!! :wink:

Kép
nenoke

a súlyom valszeg jó, mert minden reggel mérem és kérdezte, nem a könyvből írta! max csak több lehet az meg nem jó, mert akkor nagyobb az eloszlás és még kevesebb...
na mindegy!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Dorka!

Ne izgassss! Nyamiiiiiiiiii :P
torolve_20131003125716

Emi
Minden rendben lesz meglátod! Enyém doki mondta, hogy volt olyan hét, hogy egymás után 5 csajnak lett rossz az eredmény. Ő arra gondol,hogy hibás a kontrasztanyag.

KépKép

KépKép
szivvi

Szücsi: pl. a www.babafalva.hu-n találsz vonalzókat valahol balra egy menüben. Ha megcsináltad, akkor a BBcode-ot (ne a html-t, hanem a másikat, amiket ott adnak majd) másold be az aláírásodba (ez utóbbit fönt a segédeletknél a profilban tudod beállítani, bár úgy látom, van már aláírásod). De kérdezd egyébként Zsuzsit, hol van még, ő a vonalzóprofi. :wink:

Emi, ezt már én is hallottam, márminthogy a napi átlagot nézik, mami szerintem is baromság, ezért ne is izgulj!

Kép
nenoke

Nenoke!!
Hu de ennék olyan kiflit..hm..

Emi!
Igen, átlagolják..szal nem hiszem, hogy bármi gond lenne...Nyakiredő jó volt, biztos minden rendben van!
torolve_20131003125716

www.lilypie.com
www.justmommies.com

Ez a kettő a legjobb vonalzólelőhely szerintem.
de jó a babafalva is.

Kép
zsuzsi**

www.diafilm.hu

Ezt nézzétek meg.

Kép
zsuzsi**

nenoke: küldetm privit légyszi írj, ha megkaptad. ( nem tudom jól csináltam)

Kép
szücsi

Zsuzsi!
De nagyon jó! Én amúgy is nagy "retro" mániás vagyok..

KépKép

KépKép
szivvi

Üdv közöttünk Szücsi!!!

Most értem haza. Annyi finomságot vettem: N-t, túrótortát, tejszinhabos csoki pudingot, kávéjoghurtot,chipszet....azt siszem ennyit és egy kenyeret. Na, most tessék irigykedni :lol:

Nenoke: az a diós-lekváros jól hangzik!

Èn nem is tudtam, h átlagot számolnak. Akkor még nagyobb hülyeség ez az afp, mint gondoltam. Lynia! Nyugi!!!! A doki ma ügyel a kórházban, ha gond van nem tudja felvenni.

Zsuzsi! Nekem még kb 6 hét. Csak az nyugtat, hogy sokat mocorog. Most is! :D
molkata

Sziasztok!

Az AFP eredményt itt Győrben sem mondják meg telefonon, ha nem jó az eredmény, akkor postán névre szólóan kiküldik, s akkor különböző vizsgálatokra kell menni, attól függően, hogy melyik érték a nem jó, mert nálunk három dolgot néznek. Ja és nálunk nincs genetika uh, csak akkor ha nem jó az AFP eredmény. A viszont rendben van minden, akkor a védőnőnek küldik legkésőbb két hét...

Ja és az ikreim kétpetéjüek! Így van lehetőségem a vegyes párosra is, egy fiú és egy lány, annyira jó lenne, ha így lenne, de más vari is megfelel, csak egészségesek legyenek! Egy kicsit parázok is, de remélem minden tökéletes lesz!!!

Kép
Kép
times

Szia molkata!

Jó étvágyat a sok finomsághoz.

Kép
szücsi

Kata
Te most kint vagy Németországban? Mert az ottani N sokkal-sokkal finomabb, mint amit itthon lehet venni..És akkor az nagggyon nem ér :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Köszi Szücsi!

Szilvi! Igen, most kint vagyok No-ban, de én nem nagyon érzek különbséget. Viszont, ilyen túrótorta Mo-on nincs, igazából sajt-torta (Käsekuchen) a neve....nagyon fincsi...habos benne a túró...nyammmmi
molkata

Most el kell búcsúznom, mert megjött a párom és túrógombócot fogunk ebédelni, azután pedig megyünk vásárolni.
Puszi mindenkinek

Kép
szücsi

najóvaaaan...befejezni a kínzáást!!!! :twisted:

Kép
zsuzsi**

És még a bailey's-es fagyiról nem is beszéltünk!!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziasztok, ha már így elkezdtetek enni, elárulom, hogy ma délben nálunk is N-ás palacsinta volt....

Kép
Kép
times

Zsuzsi, te mit eszel? :D
molkata

jelenleg semmit...

Kép
zsuzsi**

És mit ennél :?:

KépKép

KépKép
szivvi

Szia Szücsi!

Üdv közöttünk! Jó pocakosodást és jó vásárlást neked mára! :lol:

Emi!

Ne haragudj, hogy eddi válasz nélkül hagytalak! :wink:

Semmi baj! Én is kibuktam. A védőnőtől kezdve mindenki azt mondta, hogy ha a nyaki redős UH-d jó volt akkor SEMMI baj. Ahhoz kell nézni, hiszen az volt ami a "láthatatlan" bajokat szűrte.
Az jó volt neked? Nekem betöltött 11 héten volt 1mm. Az szupi.
nem is kaptam meg az afp eredményt, csak bediktálta a védőnő. ahogy mentem a genetikaira, csak megkérdezte a doki, mennyi lett? én mondtam, hogy mennyi, letolta a szemüvegét, majd közöltem vele a 11. heti uh-mat és legyintve mosolygott..
baba24

Ja, és lányok!
köszi szépen a kínzást! MIvel a túrós, joghurtos, gyümis dolgok szintén a gyengéim közé tartoznak!
Mégy egyszer: Köszi... :wink:

:lol: :lol: :lol:
baba24

Times!

Annyira édes, hogy két kis borsó kandikál ki Neked! :lol:
baba24

Jó egyedül dumcsizni :?
baba24

Én má itt is vagyok!

KépKép

KépKép
szivvi

Times! Nemsokára te is megtudsz vm-it a nemükrööl. De jó!!!!

Szöllööt is vettem, de ne kövezetek meg. :D

Szücsi! Jó étvágyat és jó vásárlást!

Baba! Egyél vmit!!! Vm finomat!
molkata

Èn is itt vagyok!!!
Szilvi! bailey's-es fagyit szabad enni? Nagyon jól hangzik, de abban van alkohol, nem?
molkata

Hát ezt most nem tudom, valamennyi biztos. A Hagen Dazs gyártja.

KépKép

KépKép
szivvi

Mi a véleményetek a masszázsról? Nekem teljesen el van gémberedve a nyakam, mondjuk a korábbiakhoz képest nagyon hülyén alszok..Fájdogál a derekam is, de azt hallottam, hogy nem nagyon szabad ilyenkor menni..

KépKép

KépKép
szivvi

Emi: nyugi! Az afp egy nagy hülyeség! Minden rendben van!!!

Szücsi: üdv itt!

Ez nem ér, mire végigolvastam mindent megéheztem és nincs itthon semmi :cry: Én most túrós táskát ennék kakaóval :oops: Lehet mindjárt leküldöm Danit :lol:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?