A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kép
délben akkorát aludtam!! :-)

Igen igazi anya főztjét, mondtam neki, hogy én nagyonm szeretem ám a brassóit!!
Ági28

Így imádkozom ám mindenkiért!
Kép
Ági28

Képzeld ági még nem is mondtam neked, hogy amikor a piros pulcsis randink volt, én ugye előbb odaértem, de a férjem kint maradt még egy kicsit az autóban. Aztán ugye bejött és be is mutattam nektek. Hazafelé pedig mondta, hogy nézte a lányokat, hogy vajon kik lehetnek a piros pulcsisok. És eltalálta, hogy te is az vagy!! Nagyon büszke volt magára. Megkérdeztem, hogy honnan gondolta és azt mondta, hogy mert olyan szimpi fejed volt. :)
cyprus

Cyprus úgy látom jól elleszünk itt!
Ági28

Mi is imádkozunk érted!!

Most 3 hétig nem is dolgozol? Nem válaszoltál a kérdésemre, hogy még most is enned kell-e a húst? Nekem azt mondta az inszikor, hogy ha akarom egyem, de már nem kell szigorúan.
cyprus

Hát kell enni, bár már lejjebb adtam az adagot kicsit.

Tényleg ezt mondta, tök édes
Ági28

Küldök neki eztért egy puszit

Kép
Ági28

Tényleg-tényleg. Hidd csak el:)

Szerencsés vagy, mert én általában nem szoktam elsőre szimpi lenni szinte senkinek:( De utána mindneki nagyon szeret :oops: :oops:
cyprus

Átadom neki!!! Bár lehet, hogy erre csámborog véletlenül és át sem kell adnom:) Most épp gépközelben van.
cyprus

Téged elsőre is meg lehet szeretni hidd el.
Kép
Ági28

Annyira jók ezek a hangulatjelek!!
Ági28

Köszi!!! Kép

Azok elsőre meg szoktak szeretni akik hajlandóak szóba állni velem. Úgy értem, hogy elsőre nem szoktam szimpi lenni, mint ahogy pl. te az voltál a férjemnek anélkül, hogy beszéltetek volna.
cyprus

Kép
Ági28

Szia Ági!
Látom nagyon virgonc vagy! :lol:

Gizmixxx
Ha kérhetem tőled, akkor add át neki üdvözletem, ha majd beszélsz vele. :D Köszike
l.andi

Igen, szerintem is. Úgy feldobják a bezsélgetést és jó kedvre derítenek.

Tudsz valamit csekáról? Nagyon örültem, hogy jók lettek az eredményei.
cyprus

Igen nagyon belejöttem!!

Kép
Ági28

Szia andi!

Tartottuk a frontot ágival kettesben. És tényleg virgonskodik, de ez nagyon jó:) Biztos várja a fini brassóit.
Mi hétvégén indiai vajas csirkét fogunk csinálni és még indiai kenyeret is sütünk hozzá majd. Imádjuk az indiai kaját, de most először csináljuk meg otthon. Remélem jó lesz.
cyprus

Tegnap küldtem neki SMS-t, kapott vissza babókat, de a többit majd ő elmeséli!! Kép
Ági28

Cyprus

Miben sütitek meg a kenyeret? Sütő vagy gép. Netán kemence?
l.andi

Cyprus hol is laktok? Menék ebédre!! Kép
Ági28

Sütőben!!!! Ez egy magyaros indiai kenyér lesz!!! De azt írja a könyv, hogy tökéletes az is.

Dévaitól nem meszze lakunk, majd megadom priviben a címet és várunk szeretettel:) KOMOLYAN!!!!
cyprus

Csak azt nem tudom megígérni, hogy jól sikerül és esetleg nem egy indiai gyorsbüfében fogjuk-e végezni:)))
cyprus

Vagy a csirke helyett marad majd a lekváros kenyér Kép
cyprus

Á nincs itthon apa. És annyit nem akarnék autókázni most. Majd legközelebb, de szavadon foglak ám!

Kép
Ági28

Viszont én megyek pihizni!! Majd még jövök, legkésöbb holnap itt leszek!!

Kép
Ági28

Pihenk csak, szia!!!!
cyprus

szerintem én is lelépek mára.

Legyetek jók:
Kép
cyprus

Én is itt vagyok ám, csak nyüzsögnek itt a kollégák, nem hagynak nyugodtan babanetezni :)
Ági, nagyon jó az a kép, a gatyaletolós! :lol: De a kép alapján szerintem nem vagy túlzottan "kipárnázva"! Kevés meg kell, a férjecském szerint is, gondolom, a tiéd is így gondolja. (Kár, hogy nekem sok van!)
február

Na, tessék, 1 órába telt, mire el tudtam küldeni ezt a hsz-t, addigra meg mindenki elment... :cry:
február

Február

Ne bánkódj, én itt vagyok. :D
l.andi

Szia!
Ugye te most még leletbeszerző körúton vagy? hogy állsz vele?
február

Február
Még egy tüdőszüri, a háziorv.-tól papír hiányzik. Na, meg persze a leletekért kell majd még elmenni. Valamelyik 1 valamelyik 2 hét múlva van kész. Már nyilvántartást kell vezetnem, hogy mikor hová kell menni. :oops: Bár ezt Te is tudod.
A 19-21. nap közötti vérvételem az tuti nem lesz meg, nem fér bele az időbe. De Dévisz azt mondta az nem baj.
A vérvételtől úgy nézek ki mint akit agyon vertek. :D Meglátták ma a kezem és ki sem engedtek a vérvételről 10 percig. (Szar a vénám.) :?
l.andi

Jaj, borzasztó. A rubeolára pl. azt mondták, hogy két hét, amiből lett bő három, és akkor is a háziorvoshoz küldték ki az eredményt. Jó, nem tragédia, de akkor is. Mi körbetelefonáltuk a lehetséges laborokat, hogy mit hol vesznek le, így sikerült két szúrással megoldani. A Bőrklinikára mindenképpen el kellett menni, de szerencsére egy másik helyen, az összes többihez levették a vért. Sajnos ők csak leveszik a vért, aztán kiküldik a megfelelő helyekre (kivéve a vérképet, azt ők csinálják), ezért voltak csúszások. Mondjuk ott is 8 ampulla vért vettek le, a nő nagyon aranyos volt, a negyedik után folyton kérdezgette, hogy bírom-e még. Mondtam nagy büszkén, hogy persze, véradó voltam, ami igaz is, és szeretem elmondani, nem dicsekvésből, hanem mert olyan a karom, mint egy drogosnak, tele van hegekkel, nehogy valami rosszat gondoljanak már... :lol:
Amúgy a helyesen megírt, kitöltött, lepecsételt beutaló sokat segít... Na, nekünk nem mind volt ilyen.
február

Sziasztok!

Szeretnék kérdezni valamit. Minden este 6 körül szoktam elmenni az ügyeletre, hogy megkapjam a progi szurimat. Nemrég az egyik doki azt mondta, úgy emlékszik ezért 2000 Ft-ot kell fizetni majd mától.

http://www.origo.hu/itthon/20070214vizitdij.html?pIdx=1 oldalon ezt olvastam:
"A vizitdíj összege alap esetben 300 forint. Emelt összegű, vagyis 600 forintos vizitdíjat akkor kell fizetni, ha a beteg nem a háziorvosához megy, ha beutaló nélkül megy szakrendelésre, illetve, ha az ügyeleti ellátást ok nélkül veszi igénybe...
Azoknak sem kell fizetni, akik a kezelés során nem találkoznak az orvossal, vagyis akik kötözésre, injekciókúrára, gyógytornára vagy fiziológiás terápiára járnak."

Szerintetek mi az igazság?

Én elég trottyul vagyok. Az ET óta egyszer hánytam és kétszer volt erős hányingerem, Az egyik ma délután. Úgy éreztem magam mint aki hintázik. Kép
albi2000

Ezt kár volt betennem. Kicsit most is szédülök. De ha már a teszt negatív, legalább egy kis hányinger legyen :oops:
albi2000

Február

Ma én pl. a Jánosban voltam. Valóban sok baj volt a beutalók hiányos kitöltése miatt néhány betegnél. Volt is anyázás nem kicsi. Ha a beutalóról hiányzott a naplószám, akkor nem tudták tb-re megcsinálni a vérvételt.
Na meg ugye ma tapasztalhattuk meg először a vizitdíj, ahogy a rádióban hallom: gördülékeny ügymenetét. Nos az adminisztráció eskü: 10-15 perc volt / ember. Nem tudtak visszaadni, stb. A sor pedig nem volt kicsi. Szerintem a minisztériumban sokan csuklottak ma. Láttam én is a tv-ben, hogy H.Ági bemutatta: 30 mp. mindössze a nyugta kitöltése. (De ott a pasinak volt pont apróban 300 ft-ja.) És a többi adminisztrációt miért nem mérte le?
Na, jó. Nem agonizálok ezen.
l.andi

Albi

Én felhívnám az ügyeletet, vagy ha éppen ma délutános a háziorvosom akkor őt.
Szerintem a háziorvos is beadhatja, nem? Hisz Ő adta az igazolást, ill. a javaslatot a lombikhoz.
l.andi

Köszi l.andi a tippet! A háziorvosom hol délelőtt hol délután rendel. Nekem meg mindg hatkor kell a szuri hétközben és hétvégén is.
A beadást kérő lapot Vass dokitól kaptam. Ma este kiderül mennyit kérnek. Majd megírom.
albi2000

Albi

Kíváncsi vagyok, hogy mennyit kérnek. :? Írd meg légyszi, kíváncsi vagyok. Este még benézek.
...és tudod: csak pozitívan! :D Az a rókuci inger nem lehet ebben az esetben rossz jel. :lol:
Puszka
l.andi

Andi nagyon édes vagy:)
albi2000

Sziasztok
Alig bírtam visszaolvasni, annyira belejöttetek
Sajnos most rohannom kell és a holnapi napom is húzósnak ígérkezik, szóval a hétvégén rendesen visszaolvasok és gatyába rázom a táblicskut

Albi - kérlek írd le a táblázathoz az adataidat és beleszerkesztlek téged is. Amúgy üdv köztünk
grillázs

I.andi!

Remélem nem bántottalak meg és megértesz
gizmixxx

Capuccino!

Úgy érzem eltüntél. Minden rendben van???
gizmixxx

Na már megint sehol senki!
Ez az én formám!!!!!
gizmixxx

Ilyen jegyben születik a babám-babáim!!!!
Kép
gizmixxx

Gizmixxx

Ne viccelj már! Én a helyedben ugyanezt tenném. :D
De azért is reklamálok Szpandi miatt, hogy lássa, ha olvassa soraimat, hogy HIÁNYZIK!
A mérleg jegy szerintem nagyon jó. Legalábbis nekem bejön a természete. :D

Grillázs
Jó, hogy látlak! Remélem a hétvégén azért többet itt leszel! :lol:
l.andi

Nem tudja valaki mi van Capuccinoval?????
Nem a héten kellett volna tesztelnie?????
gizmixxx

Gizmixxx!
Veletek egynapon volt a beültije!
Sajnos Ő sem jelentkezik már egy ideje! Én is kérdeztem már a Lányoktól, hogy nem tudnak-e róla valamit.
l.andi

Sziasztok!
gizmixx
te éreztél valamit a tarnszfer után, volt valamilyen tüneted?
holnap leszek a7. napon és nagyon várakozó vagyok, mint ilyenkor mindenki.
Látom, nagyon beindult a topic.
Albi! Üdv küzöttünk Kép

[/url]

manoka
manoka71

Van itt valaki?

manoka
manoka71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?