Sziasztok!
Hát, asszem most megpróbálok írni egy jó hosszút, már ha alszik eleget a csajszim. És előre leszögezném, hogy nem akarok senkit megbántani, meg ilyenek, csak gondoltam leírom, hogy milyen gondolatok kavarognak tegnap este óta a fejemben. Mert hát kavarognak rendesen...
Először is, én már baromi rég óta olvasom a topikot, nagyjából mióta terhes lettem, és tudtam, hogy a Kútvölgyiben fogok szülni, aktív tagja viszont csak 2-3 hónapja vagyok. De tényleg nagyon szeretek ide járni, vannak napok, amikor nem találkozom mással, csak veletek, szóval szükségem van erre a topikra, úgy, mint szerintem mindenki másnak is. Leginkább azért sajnálom a topikszakadást, mert most már majd két helyet szeretnék olvasni, arra meg nem mindig lesz időm...
Egyetértek Cinicinivel, hogy néhány, talán 2 ember miatt ez nem biztos, hogy megérte. Viszont természetesen mindenkinek szíve-joga oda írni, ahova akar, semmi bajom nincs az új topikkal, végigolvastam, onnan is sok okosat tudtam meg.
De azért vannak dolgok, amik rosszul esnek. Például, hogy én nem lettem "meghívva" oda. Tudom, hogy a kezdő kemény magba nem tartozom bele, de aztán azért lássuk be, majdnem mindenki átkerült oda is. Aztán azt is sajnálom, hogy sokmindenről lemaradtam, amíg nem tudtam arról a topikról, és közben mások is küzdenek hasonló problémákkal, mint én, cserélhettünk volna tapasztalatot, néha talán még segíteni is tudtam volna. Steffivel megbeszélhettük volna a fogas kérdést, mert szerintem nálunk is aktuális, igaz, hogy ide is írtál, de azért a lényeget oda. Meg szívesen beszáltam volna az ilyen volt-ilyen lett képek mutogatásába. Meg örültem volna Jubééknak, hogy forog Panni, meg hogy szereti az úszást, hiszen én is győzködtelek titeket, hogy menjetek. Meg már majdnem megbeszéltük, hogy megyünk sétálni a Millenárisba, aztán valahogy el lettem felejtve.
Én olvasok egy másik topikot is, egy másik oldalon (csupa nyári babás, Léna a legfiatalabb ott), de oda is később estem be, és itt pont azért éreztem (érzem?) jól magamat, mert nem csak egy korosztályból vannak a babák. Hanem mindig jönnek újak, akikért lehet szurkolni, a kisebb babásoknak már én is tudok tanácsot adni, ami lássuk be, tök jó érzés, a nagyobb babásoktól meg nagyon hasznos tanácsokat kapunk mi. Léna nemsokára 6 hónapos lesz (hogy rohan az idő!), elkezdem a hozzátáplálást, amikor is biztos, hogy nem kevés kérdésem lesz hozzátok.
Ja, és iszonyatosan boldog voltam, hogy megcsináltuk a tablót, hogy sikerült bejuttatni, és hogy kedvenc kórházunknak, dokiainknak, szülésznőinknek meg csecsemőseinknek örömet tudtunk okozni. Úgy érzem, hogy ugyan végül nem én csináltattam meg, de elég sokat kivettem belőle a részem, nem rajtam múlt, hogy nem tudtam segíteni végül.
Na hát ennyi, nincs harag, csak ezt ki akartam írni magamból...
És akkor rólunk: megvan a babakocsi, úgyhogy Gabbó, nem lesz szükség a dobozos megoldásodra!

De nagyon tetszett. Úgyhogy, Tünde és Gyöngyi, meg persze akit még érdekel, mehet a séta jövő héten, szép időt írnak!
Léna még mindig hőemelkedéses, már ritkán mérjük, általában 7,6 popsiban, nem kap semmit, csak cebion cseppeket, és sajnos reggelent szívni kell az orrát. De már nagyon ügyesen forog hasra, lassan megtanulhatná vissza is, mert így nekem kell odarohangálnom, ha elfárad...
Szép napot ebben a ronda időben!
Zsófi