A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Kedves Eszter!
Szívből sajnálom, ami történt! Részvétem a baba miatt. Várunk vissza mielőbb ide, és addig is gondolunk Rád!

Kép
Kép
irina

Lányok, ez a barnás pecsételés most már rám is a szívbajt hozza. Tudom, minden gyanús jelre menjünk az orvoshoz, de úgy tudom, a hüvelyfolyás természetes a terhesség alatt is. Nekem pl. ilyen sárgás minden nap van (éjjel nincs).

Kép
Kép
irina

sziasztok!
Eszter!
Szívből sajnálom, ami történt. Sok erőt kívánok a továbbiakhoz.

Mindenki azt mondja, hogy nem kell aggódni a terhesség alatt. De azt senki nem mondja meg, hogy hogyan ne legyünk idegesek.
Én például eszméletlen hangulatváltozásokon megyek keresztül. Piti dolgok ki tudnak borítani, és legalább úgy reagálok rájuk , mintha meghalt volna volna valaki. Közben mondom magamnak, hogy önuralom, ne legyek ilyen mert nem tesz jót, de nem nagyon tudok tenni a hangulataim ellen. Mindez tényleg a hormonok miatt van?
Nekem a doki azt mondta a barnára, igaz ez az 4. héten volt szerintem, hogy természetes is lehet, de utalhat problámára, attól függően hogy mennyi a mennyisége. 10. hét környékén nem tudom mi a helyzet.
Nekem 2 napja fájogat a hasam. Nem vészes, csak érzem, hogy ott van. Van valakinek hasonló érzése? Szerintetek aggódni kellene, vagy elmenni dokihoz?
sense

sense, én ugyanígy vagyok az egésszel. a hormonok miatt csapongó a kedélyállapotom, és kimondottan paprikás vagyok. hiába mondogatja a család, hogy "nyugodj meg a baba miatt", ha egyszer az ember az egészségügy, a munkahelye stb. miatt ideges. az élet nem áll le, mert az ember terhes lett, a stressz naponta keletkezik, akkor is, ha csak feküdnék az ágyban.
nem aggódni a baba miatt meg olyan, mintha azt mondaná valaki, hogy ne vegyek levegőt...
ha fáj a hasad, és nem "sima" méhösszehúzódás (ami a táguló méh növekedését jelzi, nem fájdalmas, de érezni), hanem inkább görcs, szúrás, mindenképpen menj el dokihoz. de amúgy is, tudod, jobb félni, mint...

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Szomorúan olvastam a történteket....kitartást,erőt kívánok én is.

sense:az én hasam is fájdogál,a frászt hozta rám.Csütörtökön kezdődött,el is mentem dokihoz.A baba rendben van,de a méhem picit keményedik,azt mondta.3X1 Duphastont kell szedni,feküdni.
Egyébként megnyugtatott,hogy ez sok mindentől lehet.Pl. attól is,hogy a baba most kezd el nagyon nőni,amit a méh lehet nehezebben követ.Okozhatja idegeskedés,sőt van aki szerint fronthatás is.Nekem akkor fáj főleg,ha sokáig ülök.Mondjuk nálam a helyzet más,mint nálatok.A méhem másképp tágul a fejlődési rendellenesség miatt,a doki szerint kifli alakú.Amitől meg szoktam ijedni az a hüvelyem felé szúró érzés.Dokim szerint addig nincs baj,amíg nem vérzek.

Nekem inkább olyan érzés,mintha lenne ott vmi. ami nyomja.
Ismét sokat járok pisilni is,előtte jobban érzem.

Remélem senkinek nem lesz semmi baja!
Vigyázzatok magatokra!

Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Szeretnék én is csatlakozni az oldalhoz.
Mi szeptember 18-ra vagyunk kiírva.Első baba lesz és a Sote I-esen szeretnék szülni.

Barna folyásom nekem is volt.Az Sztk-ban azt mondták akkor menjek vissza ha véres lesz a váladék és görcsölni fogok.
Azért is ijedtünk meg annyira mert egyébként folyamatosan nagyon rosszul voltam (fejfájás, hányinger). A folyás idején viszont az idegeskedést leszámítva remekül éreztem magam.

Egyébként pedig pont olyan érzésem volt, hogy menstruálni fogok.
Mikor egy hét múlva újra elkezdtem váladékozni elmentem a sogornőm szülészéhez a Sotéra. A doki ott azt mondta, hogy valószinűleg hormon ingadozásom van és amikor csökken a hormonszint akkor bevérzések alakulnak ki a méhfalon és ez okozza a barna folyást. Felírt egy hormont tartalmazó hüvelykúpot amit a 12. hét végéig kell szednem minden este.

Egyébként nagyon megnyugtatott és türelmes volt velem.
Ezekután eldöntöttük, hogy az SZTK környékére se megyünk többet. Ha egy héttel korábban megkaptam volna a tablettát mennyi idegeskedéstől megkímélt volna. A gyógyszer egyébként remekül bevált már másnapra kutya bajom se volt. Visszatért a fejfájásom és a hányingerem is. :D

Nagyából próbálom behozni a lemaradásomat és szorgalmasan olvasok.

Sziasztok

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Nyerkit:
Üdv itt. :)

Csajok:
fél 4-re megyek dokihoz, kérek drukkokat. :)
Vendég

Hello Lányok,

jelentem tegnap megvolt a dokivizit. Babával minden rendben, nagyot nőtt a múltkori látogatás óta, tarkóredő ellenőrzés is megvolt, annak is jó az eredménye. Annyira édes volt, össze-vissza fickándozott és lóbálta a kis lábikáit. Elkészült a 3. sztárfotó is, megosztom Veletek:

Kép

Hajni, drukkolunk!

silka
silka

Sziasztok!

Hajni drukkolok! :D :D

Silka nagyon édes a fotó! Profi munka volt!

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok!

Olyan jó végre jó híreket hallani!!!
Hajni szorítunk!

Én jövőhéten megyek a 12.hét végén dokihoz,remélem nálam is minden rendben lesz.

Szép napot mindenkinek! :D

Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok !

Silka gratula a sztárfotóért.
Nagyon édes.
Én hétfőn megyek uh-ra jönn a párom is és majd ő is megnézzi.

Mindenkinek sok pihit ebben a szép napos időben. :D :D
20200310173350

Bocsi !

Nincs valakinek 8. hét körüli uh fotója ?
Kiváncsi lennék milyen ennyi idősen a baba ???

köszike :D :D
20200310173350

Szia Timi,

én 8+1 naposan voltam (pont a tegnapi előtt 3 héttel) és korábban felraktam a fórumra. Próbálj meg visszakeresni január 24-re :D

silka
silka

Halihó!

Megjöttem a dokitól. ))

Kisnyuszim:
Kép

Dobogott a szivecskéje.

Uh szerint kissebb, 7+6 v. 8+0.
De ugye hőmérőztem és aszerint is 5. nappal később fogant, szval így reális.
A szülési időt hagytuk szept. 22-n.

Csajok, olyan boldog vagyok. )))))
Vendég

Sziasztok!

Hajni-Silka!
Hurrá, de jóóóóóóóó! :D :D Szívből GRATULÁLOK, nagyon édesek a Manócskák!!! :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Gratulálok Hajni és Silka, nagyon aranyosak a kismanók! Én jövőhéten szerdán megyek a 12. heti uh-ra. Ma is voltam dokinál azt mondta minden ok. Megpróbált megnyugtatni, hogy ne aggodjak annyit, írt fel gyógyszert, de már csak 1-2 hétig kell szednem.Nagyon sokat szoktam idegeskedni a baba miatt, nagyon nehezen jött össze, és minden kis apróságon bestresszelem magam.

Más:
Szül még valaki a Bajcsi Klinikán szeptember elején, esetleg szült már ott valaki?
Ismeritek Széchenyi dr-t? Ha igen, mi róla a véleményetek?
Köszi : :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

silka, hajni, gratulálok a csodaszép babákhoz! :D

Kép
Kép
irina

Hello Lányok,

köszi a kedvességet :-)

Mintha mostanában belassult volna a topic... Nem történik senkivel semmi? Senkinél semmi aktualitás?

Móni,

szerintem próbálj meg a kórházak között rákeresni a Bajcsi Klinikára, hátha ott tud vki tanácsot adni.

Üdv Mindenkinek:
silka
silka

Silka, szerintem jövő héten (többen beérünk a 12. hétbe) sokat fogunk itt tolongani :D

Kép
Kép
irina

Sziasztok!!

Hú,itt tényleg nagy a csend!!

Lányok!!

Köszönöm mindenkinek a biztatást!!
Ránk fér!!
Közben sajnos meghalt Keresztapám...tegnap volt a temetés! :cry: :cry:
Anyósom állapota változatlan,de ha minden igaz sikerül elvinni Debrecenbe valami nagyon spéci dokihoz!!!
Nem adjuk fel!!!! :)

Meli ma nem nagyon akar enni... és a hasa is ment egy kicsit...vagyis inkább ilyen nyálkás volt a széklete!!
Nagyon remélem nem lesz megint beteg....kopp-kopp-kopp!!

ancsi26

Szia Ancsi!
Fogadd őszinte részvétemet . :(
Remélem Meli nem lessz beteg,még időben lekopogtad :)
Hogy viseled a terhességet, te tudsz rendesen enni? Nem válógatós nagyon a kis pocaklakó? Az enyém nagyon :(
Móni

KépKép
Kép Kép
l.móni

nyerkit: melyik dokinal voltal a SOTE I.-en? en is oda jarok terhesgondozasra a szillerhez. nagyon meg vagyok vele elegedve!!!!! nagyon szertjuk!

hhhhhhuuuuuuuuuuuuu csajok ez a hetvege kemeny lesz ... hetfon (19.) megyek egy genetikai vervetelre (http://www.medical-center.hu/) masnap eredmeny. nagyon izgulok!!!!!!! Ut szerdan uh. ugy varom, h lassam az edes kisbabankat es annyira szeretnem ha minden rendben legyen!

nekem meg mindig a nap bmely szakaban lehet hanyingerem. nektek elmult mar az emelyges?

Eszter!
Szívből sajnálom, ami történt, legy most nagyon eros es csakis a jovobe nezz! arra gondolj, h a kovetekezo babanal nem lesz semmi gond! keszulj ra tudatosan, vitaminokkal (folsav, magzatvedo), es NE RAGODJ A MULTON!

Kép

Kép
mmarica

Sziasztok!

Ancsi:
Részvétem. :(
Remélem nem lesz beteg a kislányod. :?

Judis:
merre jársz? Rég nem írtál. :(
Voltál dokinál azóta??Jelentkezz.
Vendég

Sziasztok!

Köszönöm a részvéteket!!

Melit tegnap csak elvittem az orvoshoz,hát csúnya a torka.
Kapott sumetrolimot...meg valamit köhögésre.
Most reggel olyan kis elesett volt de ahogy megkapta a gyógyszert hálistennek jól lett...evett egy nagy kiflit....ja egyébként diétán van a hasmenés miatt!!
De ma még nem ment....kopp-kopp-kopp!! :wink:
Remélem nem lesz már rosszabbul....este mennénk Valentin-napi koncertre és betegen nemigen hagynám itt!!

Móni.
Háááát én még mindig émelygek....bár jobb mint az elején.
A kajával úgy vagyok,hogy ha látom akkor tudom eldönteni,jól esik vagy nem!! :?

Szép hétvégét!!

ancsi26

Sziasztok Lányok!

Kicsit én is lemaradtam, de olyan lusta voltam az elmúlt napokban, hogy szinte csak aludtam volna. De visszaolvasva az elmaradásokat, látom hogy ezzel nem vagyok egyedül.

Én pénteken voltam dokinál, ma vagyok 8 hetes 1 napos, a babóval minden rendben, 16 mm-es, és már láttam, ahogy dobog a pici szíve. Nekem végülis kiderült, hogy mitől volt vérzésem, polipom nőtt (ami a doki szerint a terhesség alatt normális), és abból jött a vérzés. Tehát minden rendben van, a magnéziumot is elhagyhatom. Marad az Elevit.

Nekem is vannak hányingereim, főleg reggel és este. Este pl. nagyon nehezen tudok elaludni a rosszullét miatt. Az én babóm is válogatós, sokszor alig tudom eldönteni, hogy mit egyek, mert semmit sem kívánok. De ha meg nem eszek, akkor jelzi, hogy ő bizony éhes. Nekem nem könnyű az első időszak, de bízom benne, hogy a 2. trimeszter már sokkal jobb lesz.

Irina és Miléna!
Ha nem titok, megmondanátok, hogy mi az állandó lakhelyetek?

Eszter!
Nagyon sajnálom ami történt, kitartást az elkövetkezendő napokra és sok-sok bizakodást a következő babóhoz. Azzal minden rendben lesz, hidd el, csak nagyon kell benne bízni.

Sense!
Nekem is fájogat a hasam, de a doki azt mondta, hogy ez normális, mert a terhesség alatt fog is, a méh növekedése miatt.

I.móni!

Én is a Bajcsy kórházban fogok szülni, habár nem oda tartozok. De én csak szept. végén. Én a Sulyok dr. úrnál.

Vadvirág!
Neked írtam privit. Miután láttam, hogy a IV. kerületbe laksz, a segítségedet szeretném kérni védőnő ügyben. Előre is köszi.

Én is kérdeztem az orvost, hogyha nem oda tartozok, akkor szülhetek-e nála. Azt mondta, hogy igen, de plussz költség. Ami azt jelenti, hogy az OEP által a kórháznak nyújtott támogatás 30%-át. A dokim szerint jelen esetben rendes szülésnél 70.000 Ft 30%-a, na és persze erre rájön a doki költsége, amit neki kell fizetni a szülésért. Hát ez nem egy jó hír, de a babóért mindent!

Vigyázzatok magatokra Kismamák, és tényleg figyeljetek oda minden gyanús jelre!

Üdv. mindenkinek! Riti6
riti6

Sziasztok!

Csajok:
ma megcsinálom a táblát. Holnap felrakom.
De mivel senki nem jelentkezett és pl. láttam, h tuzaedit is ír, csak nem ide, így én akik nem írnak kiveszem. Ha meggondolják magukat akkor majd írnak adatokat és visszakerülnek.
Vendég

Tábla:
már a holnapi adatokkal

Kép
Vendég

Sorba raktam, a napokat én számoltam ki sok helyen,ha valami nem jó, szóljatok.
Vendég

Sziasztok!

Csatlakozhatunk mi is?

10+4 a baba kora, 3. baba, a szülés várható idejét a köv. ultrahangon pontosítják. Nevek még nincsenek, a kórház a Kútvölgyi lesz, a tesók pedig: Ákos 5 éves, Alexandra 2 éves.

Eszter, nagyon sajnálom a babád elvesztését, sok erőt kívánok a továbbiakra!

Én abszolút émelygés- és hányingermentes vagyok, bár néha egy-egy erősebb illat kicsit felfordítja a gyomrom. Álomkór már elmúlt, bár igazán nem is volt, legalábbis nem annyira, mint az első kettővel.
Nekem is volt barnás folyásom egy-két napig, de már elmúlt. A dokim azt mondta, no para, a babuci abszolút jól van. Hihetetlen, 3 cm volt az egész kis mazsola a legutóbbi uh-n, de tisztán ki lehet venni a képen, hol a feje, törzse, lába, popsija! Abszolút jól sikerült sztárfotó. :)

Mindenkinek szép napot kívánok!

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Sziasztok!

Megint rossz hírrel jövök,tegnap Little álma is szertefoszlott.Sajnos ő is vérezgetni kezdett és a kórházban kiderült,hogy üres a petezsák. :cry:

Hajni,szerintem őt is vedd ki a táblából,légyszi.

Én megvagyok,de egyre inkább rágódok az okokon,és nem merek úgy nekimenni egy újabb terhességnek,hogy ne vizsgáltassam ki,amit lehet.

Mégegyszer elnézést,hogy rossz hírrel jöttem,csak akartam,hogy tudjátok. :cry:

Eszter

Kép

Kép
anubias

Anubias:
:cry: :cry: :cry: :cry:
Miért????? Miért??? Miért?????
Köszönjük, h szóltál, természetesen rögtön javítom és rakom az új táblát. :(
Nagyon sajnálom, sok erőt Ildinek.
És persze Neked is a továbbiakhoz.
Kivizsgálás jó ötlet, bár iylenkor talán jobb azt hinni, hogy a baba beteg volt, és ez jobb mindenkinek.
Köszönjük, h szóltál.

Zsu:
Üdv itt is. :)
Táblára rögtön raklak.
Vendég

Javított tábla: :(

Kép
Vendég

Sziasztok !

Mindenkit nagyon sajnálok aki elvesztette a kicsikéjét.
Nem hiszem el , hogy nem befolyásolja ez a hülye idő és ez a sok baci ezt a szőrnyűséget.
Nagyon sajnálom.

Kezdek aggódni nehogy több ilyen rossz hírt kelljen olvasnom.

Én minden nap iszom egy nagy pohár facsart narancslevet amit anyukám készít nekem mondván kell a sok vitamin.

Valaki esetleg tud valamit mondani , hogy árt -e a babánat ha sok májat eszem ?

Holnap megyek a dokihoz uh-ra ha végeztem akkor írok majd, hogy mi volt.
Jön a párom is nagyon izgatott, nagyon várja már mert ő is bejöhet majd és láthatja majd a babát és hallhatjuk majd a kicsike szívét is.

Mindenkinek sok pihit és elkerülni a bacikat.
20200310173350

Sziasztok!

Riti!
Válaszoltam ugyanoda, remélem így már sikerült kideríteni... :D :D

Vadvirág
Vendég

Sziasztok!
Először is mindenki nagyon vigyázzon magára!!!
Jaj, nagyon rossz volt olvasni, hogy Little-lel mi történt. Őszinte részvétem a baba miatt!

Zsu, üdvözlünk itt! Mesélj minél többet!

Riti, 23. kerületi vagyok, budapesti. Megkérdeztem a védőnőt, és az ittenieknek pl. egyetlenegy (!) kórház lesz csak megadva mint körzeti kórház: a Dél-Pesti. Úgyhogy nem tudom, mi ez a ködösítés a 3 körzeti kórházról. A választás teljes hiányáról nem is szólva.

Timi, úgy tudom, a májat nem ajánlják terheseknek (ahogy a penészes sajtokat, nyersebb húsokat stb.-t sem). Én is nagyon szeretem amúgy :-)

Drukkoljatok, jövő pénteken megyek uh-ra, megnézzük a baba tarkóredőjét, felvesszük videóra a kis aranyost. ;-)

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Eszter, Little, sajnálom, ami történt. :cry:

Silka, Hajni gartula a sztárfotókhoz! :D

Ancsi, remélem, Melitta jobban lett. És Te is jól vagy... :) A kajával én is így vagyok. Érzem, hogy éhes vagyok, de nem tudnám megmondani, mit tudok megenni, vagy mit nem. Ami viszont tuti jöhet mindig: vajas kifli! :lol: :lol: Nyam-nyam!!!!

Mmarica, drukkolok, hogy minden rendben legyen a jövő heti vizsgálaton. Majd gyere és számolj be!

Üdv, Zsu! Jó pocakosodást!

Ez az idő egyébként engem is kikészít. És talán tényleg ez a sok baci most nem a legjobb nekünk... A doki nekem ajánlotta, hogy ne menjek olyan helyre, ahol tömeg van és semmiképp ne tartózkodjak ott sokáig, ha mégis muszáj! (Pl. bolt) Nem lenne szerencsés elkapni valamit, amikor most indul az influenza...

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!

Manófalvi

Manófalvi & Bende
KépKépKép
manofalvi

Sziasztok,
elöször is, nagyon nagyon sajnálom, ami történt, Little, Eszter, fel a fejjel! Lesz másik babuci, talán valamiért így kellett lennie. Talán tényleg nem voltak életképesek, vagy valami fatális nagy hibával jöttek volna világra, ezért a természet így döntött. Tudom, könnyü ezt mondani, de nem könnyü.´Nagyon sajnálom. :cry:

Eszter, talán tényleg nem veled volt a gond, hanem egyszerüen a baba nem volt életképes, szerintem nem biztos, hogy ki kel magad vizsgáltatni. Pihenj sokat és vágjatok bele az újabb terhességbe bátran! :wink:

Egyébként én is már csak azt várom, hogy minél elöbb leteljen az elsö 12 hét, tudom, utánna is bármi elöfordulhat, de akkor talán az ember egy icipicit megnyugszik.
Én is barnázgattam szerdán, mentem is dokihoz, de szerencsére csak egy vérömleny volt, ami lassan ürült, egészen tegnapig. Remélem ma már nem lesz semmi. Persze vigyáok én is.
Babó jól van, vert a pici szívecskéje, meg mocorgott, kalimpált az apró kezecskéjével meg lábacskájával, olyan jó volt látni!
Hányinger megvan még, de nem olyan erös, mint kb egy hete volt.
Va valaki, akinek szintén múlóban van, vagy nem olyan erös, mint eddig? Normális ez? Nahát, mindig van min aggódni!

Hajni, beírnád a táblába, baba neve: Áron/Emma, kórház: Stuttgart, aktuális: 3.6. uh
köszi!

Mindenkinek napsütéses szép vasárnapot kívánok, minden gond és baj nélkül!

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!!

Hááááát,nem vagyunk valami jól!!
Ma már hányt is Meli....ahogy ivott valamit ki is jött!!
Ez délelőtt volt 3-szor....egyszer ment a hasa...délutántól csend van,de a kedve az nagyon nyügi.
Szegény mindig menne a hűtőhöz,de maga se tudja mit enne!!
Holnap valószinű visszaviszem az orvoshoz,de azért remélem már jobban lesz.
Egyébként ez a hányós-hasmenés átment az egész családon....szüleim,nagyim,2unokatesóm!

Na most ennyire futja....

Puszi

ancsi26

Sziasztok!

Rég jártam már erre. Jó sokan lettünk :)

Hajni Aranyos vagy hogy hiányoltál! Nincs szerencsére semmi gond, nem voltam dokinál, úgy döntöttem bízom benne is és a babában is, és csak a megbeszélt időpontban hívom hogy mikor menjek 12 hetes uh-ra. vagyis majd csak febr 28-án hívom, akkor leszek 11+4.

Szomorúan olvastam hogy mi történt Eszerrel és Little Ildyvel :( Nagyon sajnálom, és remélem hamarosan egészséges pocakbabátok lesz!!

Ancsi! Meli remélem jobban van már. Mi is betegeskedünk, de szerencsére nem ennyire rossz a helyzet, csak torokgyuszi volt múlt héten, de még mindig köhög.
Amióta terhes vagyok, valaki mindig beteg a családban :( Én kezdtem a sort, aztán visszakaptam, most úgy tűnik javul, már csak kis megfázás. Jöhetne már a tavasz, a meleg.

Hajni, Silka! grat az uh-hoz :) Jó képek! Nekem még nincs egy sem :(

Bocs hogy nem írok mindenkinek, lánykám szeret mostanában kisajátítani, ugráltatani, azért is nem nagyon jöttem sokáig. A másik pedig hogy elég ramatyul vagyok. Alig tudok enni, állandó émelygés. Még a monitortól is. brrr. Remélem 2 hét és elmúlik. Eszterrel kihúztam a 17. hétig, bár a végén már azért ritkább volt. Most nem szeretném :)

Igyekszem gyakrabban jönni, nem nagyon lemaradni, mert most úgy érzem sikerült.

judis

Sziasztok Lányok!

Én is ellustultam a múlt héten.

Eszter! Little! :(
Borzasztóan sajnálom, ami történt, kívánok Nektek sok erőt!

Ancsi!
Részvétem Nektek! :(
Nagyon szeretném, ha már véget érne ez a sok "rossz hír"-es időszak!
Remélem, Meli is jobban van már! Jaj, most olvasom, hogy nem. Szegény kicsi! Jobbulást neki!!!

Máj, és kaja ügyben direkt megkérdeztem a védőnőt, és azt mondta, hogy nyugodtan lehet májat enni. Egy internetes dokitól is ezt olvastam, már nem emlékszem hol. Én időnként szoktam enni, tele van fontos vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

Amúgy velem nem sok minden történt. Jövő héten megyek UH-ra (03.01.), én is várom nagyon! Émelygés időnként előjön még!

Puszi Mindenkinek! Vigyázzatok Magatokra!

Kati

Kép
Kép
Kép
katicico

Sziasztok!

Eszter, Little! Nagyon sajnálom a történteket.Kitartás!

Remélem lassan elérjük a várva várt 12. hetet és senkitől nem jön több rossz hír.

Annyira irigyellek benneteket ( :oops: )akik előrébb jártok és mostanában mentek UH-ra. Mi sajnos csak március 6-án.
És úgy hallottam, hogy a Sotén nem engedik be a páromat. Legalábbis 2 éve mikor a sogornőm szült még így volt.

Motiot: Nálam is enyhébbek a rosszullétek. Bár még túlzás lenne azt mondani, hogy jól vagyok, de annyira már nem is rosszul.
A párom egész odavan, hogy újra lehet velem értelmes társalgást folytatni! :D
Nahát! Most látom, hogy egy napon megyünk UH-ra.

A rosszullévőknek mihamarabbi jobbulást kívánok!

Sziasztok!
(Megpróbálom elkészíteni a vonalzómat. Bocsi ha esetleg túl béna lennék és nem sikerül)

[url]=http://babafalva.hu]Kép[/url]
[/url]

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Hát nem éppen tökéletes! :wink:
[/url]

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Szia Katicico !

Köszi, hogy írtad a májat egy kicsit megijedtem tegnap mert marhára bekajoltam.
Apukám libamájas kenyeret csinált és nem tudtam neki ellen állni ezért két nagy szeletet be is nyomta és csak utána olvastam, hogy valaki azt írta, hogy nem tesz jót.
Ma megyek a dokihoz és majd azért rékérdezek nála.
Igazából nem nagyon szeretem de most úgy megkívántam, hogy nem tudtam neki ellen állni.

Nem tudom, hogy más is vagy csak én de én estére leszek szarul hányinger émelygés kicsi szédülés.
Már jó lenne túl lenni ezen az első időszakon.

Mindenkinek sok pihit és sok gyümölcs evést a vitaminok miatt .
20200310173350

Sziasztok,
hát, nem jó olvasni ezt a sok betegséget, remélem hamar meggyógyul mindenki és vége lesz ennek a bacis idönek.
Jöhetne már a tavasz.

Ancsi, jobban van már Meli? Mit mondott a doki?
Nálunk is volt ez a hányós-fostis cucc itt Németországban, Ábelnél 3 hétig tartott. Szegényke úgy nézett ki, mint egy afrikai éhezö. Összes csontja látszott, feje akkora lett a kis testéhez képest, mint a ház. Hát nem volt szép látvány.

Timi, májat nyugodtan egyél, csak azért ne vidd túlzásba, mint ahogy mást sem kell. Sok fontos vitamin és ásványi anyag van benne, a dokim azt mondta, hogy ö nem tud róla, hogy miért ne szabadna enni. :wink:

Másik Timi, igen nekem sem tökéletes még a dolog, de azért tényleg valamivel jobb, hogy már nem vagyok olyan rosszul. Émelygek még egész nap, a gyomrom olyan rossz, nem tudom, hogy mit ennék, de azért lényegesen jobb. Persze vannak napok, mikor totál elöjön megint. Igen, én is 6-án megyek dokihoz :wink:
Már alig várom.
Az ugye már a 12. hét lesz, remélem lát valamit a doki, hogy milyen nemü lesz. De megérzésem szerint kispasi :lol:

Na megyek, mert Ábel végre elaludt és ki kell teregetnem, meg újabb adag mosás, meg a szárazakat összerakni stb..

mindenkinek szép napot!

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Én 9 hetes vagyok, és a hétvégén szex után minimálisan véreztem. A doki nem tartott bent a kórházban, csak annyit mondott, hogy valószínűleg a közösüléstől volt, és akkor menjek vissza, ha megint vérzek. De a papíromra meg ráírta, hogy "fenyegető vetélés". Jól rámijesztett. Azóta szerencsére semmi, de inkább itthon maradok pihenni.
Egyébként nekem is mindig van egy kis folyásom, a dokim azt mondta, hogy ez minden terhességnél van.
Azt hogy tettétek oda, hogy hány hetesek vagytok???
mazsola7

Sziasztok!

Szomorú vagyok a rossz hírek miatt,de remélem minden jóra fordul...

Csütörtökön megyek uh-ra,izgulok nagyon,remélem jó lesz a tarkóredő.
Az én hányingerem kezd átmenni kívánós korszakba.De csak amit meglátok.A szagokat még mindig nem bírom,de sokkal jobban vagyok mint eddig. :lol:
Pár napja megijedtem,mert hirtelen hánynom kellett...de aztán semmi bajom nem volt,ez fogmosás közben kapott el...Az első perctől rizikós folyamat nálam.
Voltam kismamanacit nézni,hamarosan be kell szereznem,elkezdett alakulni a pocim.. :lol:

Nektek kezd már látszódni?Nagyon érdekelne.

Szolnoki vagyok,valaki kérdezte...

Üdv:Miléna

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Szia mazsola7!

Mindegyik vonalzónál ott van egy weboldal, hogy hol csinálták
pl lilypie.com, babafalva.hu, stb.
azokon az oldalakon lehet ilyeneket csinálni, kell hozzá vagy utsó mensi, vagy kiírási idő, és kiválasztani a képeket. utána ad bbcode-ot, azt kell bemásolni az aláírásba. remélem érthető. :)

judis

Émelygésre próbáljátok ki az ananászt! (nem befőttet) Tudom, hogy drága, de napi 1 szelet elég. Nekem elmúlik tőle az émelygésem. Bár amúgy sem volt olyan erős...
mazsola7

Kép
mazsola7

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?