Sziasztok!
Márti!
Ne bujdokolj, előfordul! Nem tudjuk kivédeni ezeket, sajnos. És mindig meglepnek a tökmagok, hogy miket képesek megcsinálni. Az a lényeg, hogy látszólag semmi komoly nem történt, szerintem elég, ha figyeled Zsombit, nem lesz semmi baj! Nyugi!
Múltkor Marci is elhasalt a kövön, sírt, felvettem, akkor láttam, hogy ömlik a szájából a vér. Elharapta a száját. Múlt héten meg megbotlott egy kispárnában, és nekiesett az asztal élének. Felrepedt a szeme! Szörnyű érzés, de nem tudunk mit tenni, sajnos. Flórával szerencsére ritkábban történnek ilyesmik, ő jóval megfontoltabb.
Évi!
Nagyon jó ez a recept, szuperul néz ki, én is ki fogom próbálni.
Cuki Samu nagyon, ahogy tornázik.
Gratula az átaldut éjszakához, legyen ilyen jó sok!
Edit!
Nagyon örülök, hogy végére értetek a sok betegségnek. Remélem, most már így marad. Kívánom, hogy a porszívót csak akkor lássd megint, ha port kell szívni vele!
Edith!
Hogy a kukac témából én se maradjak ki

, nálam is tök fekete a háttér, így írást abszolút nem látok. Na de azért kapizsgálom, hogy mi lehet odaírva.

Ezek szerint böngészőtől függ, hogy hogy jeleníti meg. Én Avant Browser-t használok, ez feketít.

De legalább végig mutatja, a katicával együtt.
Ani!
Jók a vidik, meg a képek is, nagyon szépséges és ügyes Bendusod van!
Rosszul hangzik ez a betegség (irritális bélszindróma), na meg a sok vérvétel, de hátha kiderül valami. Jobb lenne gondolom, mert akkor lehetne lépni az ügyben. Milyen tüneteket produkál egyébként?
Barbi!
Vígasztaljon nyugodtan, hogy nem Ádámod lesz az első 20 éves turmixevő, mert csak a 3. lehet. Az én gyerekeim után.

Mi arra hajtunk.
Tegnap végre meghallgatásra talált a tanításom, és Marci megtanult pá-pá-t inteni. Igaz, csak 50 %-os a teljesítményem, mert Flórának még nem tetszik a dolog, de hát ez is valami.
Kérdeztétek Flórát: ő kapaszkodva lépeget, meg most már tolja a járássegítőt (amíg Marci el nem veszi tőle), és végre hajlandó lépegetni, ha fogom a kezét. De elég ráérős még, igaza is van.