A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok így délután!

Andi!
Köszi, hogy ilyen kedvesen érdeklődsz. Most még minden okés.
albi2000

Albi
Albi, Drágám Kép ez így nagyon biztatóan hangzik! :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök, hogy ez van! Nagyon bízom, hogy sikerült most neked. :lol:
l.andi

Édes vagy Andi :D :D :D Köszi
albi2000

Lányok!

Hol csavarogtok? Sehol senki? :?
l.andi

sziasztok
Albi2000
Én jövőhétre várom a kromoszoma eredményt. Gondolhatod, hogy már minden félét beképzeltem. :oops: Ennek az eredményétől függöen dől el, hogy mikor indulhatunk ismételten lombikozni.
Neked mennyi idő után küldték ki?! Dévais vagy, vagy Vass dokihoz jársz?

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Ági28
Hogy vagy? Szoritok!!!!! :wink:

kagyló

Sziasztok!
kagyló
2005-ben mi is voltunk genetikai vizsgálaton a Szabolcs utcában. Az eredményt írásban kaptuk meg kb. bő 2 hét múlva. Nekünk azt mondták, ha írásban kapjuk meg az eredményt az jót jelent ha telefonon szólnak akkor további vizsgálat szükséges. Ha jól emlékszem, de lehet nem ugyanazon a helyen voltunk. Mindenesetre negatív lett.
Szorítok, szerintem minden Kép lesz.

manoka
manoka71

Na látom senki sincs itt.
:cry:

manoka
manoka71

Manoka

Megnéztél már minden mesét? :D
l.andi

manoka71
Mi is ott voltunk. Nekünk is ezeket mondták. Jövőhét pénteken lesz két hete, hogy ott voltunk. Ja és még annyit mondtak ha 3 hétig nem jön meg akkor telefonáljunk, mert elő fordulhat, hogy késni fog. Ja, én is bizakodom! Csak remélem nem fogok a padlora kerülni ismételten!!!!

kagyló

Kedves Kagyló!

Biztos nem lesz semmi baj, mi baj is lehetne :) . Mi is a Szabolcs utcában voltunk, és nem emlékszem sajnos mikor érkezett meg a lelet. De annak idején Vass doki azt mondta, ezzel nagyon nagyon ritkán van gond. Ne izgulj! Semmi bajotok!
albi2000

Ja igen rémlik valami, hogy nem igazán csipkedték magukat, és talán egy korábbi vizsgálati leletet el is hagytak.
albi2000

Sziasztok!!

Andi nekem a kicsi csoki is csoki!!:-)
Kagyló nem lesz semmi gond, nyugi! Egyébként én jól vagyok köszi!
Ági28

Köszönöm a nyugtatást!!! :lol:
Ági28
Na érzel már valamit?! Tudom ilyenkor még nem sokat lehet, de azért már kezd furakodni a pocakodban. Neked is mondta a Dévai, hogyha nagyon rosszul leszel, akkor biztosan megtapadt?! Mert Kispintynek igen. A lényeg, hogy tök sokat gondolok rád, és nagyon szorítok!!!! :wink:

Azért én mindenre szeretnék felkészülni. :( :oops:

Albi2000
Mennyi időd van a tesztig?!

kagyló

Hát én semmit, de komolyan semit nem érzek!! Nekem ilyet nem mondott apák! Kép
Ági28

Sziasztok csajok!

Szia Ági!

Hogy vagy?

Kép
cseka

Szia Cseka! Te nem alszol? Köszike jól. És te?
Ági28

Na ahogy jöttél el is tűntél? Kép
Ági28

Nemnem, itt vagyok, csak neteztem egy kicsit...

Jól vagyok, köszi, pihengetek, nézem a Szivek szállodája első három évadát, imádom azokat a csajokat és jó hatással van rám a sok hülyeség, amit összehordanak... :P

Ja és eszem a sok husit :lol:

Te micsi otthon?

Pozitiv gondolataid a csúcson???? Ugyeugye???

:P

Kép
cseka

Én is netezgetek. Apa elutazott, anyukám jár át kutyátsétáltatni.

Én is eszegetem a husit, meg anyukám főztjét, és pihenek ezerrel. Ma pl a VUK-ot néztem meg.

Persze, hogy pozitív vagyok. Bár én mindíg az vagyok.

De most elköszönök, megyek lezuhizom, meg a 10 órás gésagolyókat felhelyezem! :-)
Ági28

Ági, ez jó :D

Nekem is most jön a 10-es dugás, legalább ez maradjon meg nekünk, ugye?

PUSZIKA

Jó éjszakát!

Kép
cseka

Sziasztok!

Tegnap nem jöttem, úgy döntöttem, nem negatívkodok itt nektek, mert megint kikapok. :) De a hozzám hasonló kezdő lombikosok miatt muszáj leírnom, hogy a kiváltott injekciókat mindig a gyógyszertárban bontsátok ki, és ellenőrizzétek!!! A punkció napja előtti esti injekcióm ugyanis gyári hibás volt, por helyett csak egy vékony hártya volt benne. Emiatt mire beértem tegnap reggel, az egyik petefészkemben már nem volt mit leszívni, a másikból is csak azért, mert rekord gyorsasággal sikerült elkezdeniük a beavatkozást. Négyet sikerült megmenteni, és hála a jó égnek mára mindegyik megtermékenyült. Szóval nagyon nagy mázlim volt...
Remélem mindenki jó van!!!
noczi

Szia NOcz! Na az a négy azért szép szám nagyon!! Basszus, nem elég, hogy drága a gyógyszer, de még így is járni! Te szegényke. De az a négy lesz a tökéletes meglásd!

És egyébként hogy vagy?
Ági28

Nagyon jól vagyok, köszi! Végre nem feszeget semmi odalent, úúúgy élvezem! Tegnap kellett kezdenem a bogyók dugdosását, imádom a franciadrazsét, és akárhányszot meglátom ezeket a bogyókat, mindig megkívánom őket! :lol:

Ugye pihengetsz rendesen? Nagyon irigyellek ám, hogy van ki főzzön rád! :D Nem adod nekem kölcsön anyukádat a jövő hétre?
noczi

Na azért én is főzök magamnak! Hát nekem az , hogy francia drazsé még nem jutott eszembe!! :-)

Akkor most ki vagy ürülve! Hétfőn kell telcsizni megint?

Tényleg és az alatatás hogy jött be?

Igen pihengetek. Tegnap a VUkot néztem meg pl.
Ági28

Sziasztok!

Noczi, ez nagyon szuper. A négyből négy az nagyon jó arány :lol:

Gratula! Szurkolok nekik a hétvégén is, hogy jól viselkedjenek.

Azért eszed még most is a húst, ugye? Ne hanyagold el!!!

Kép
cseka

Szia Cseka! Na jó volt a 22 órás szex?
Ági28

Szervusztok Lányok!
Kedves Noczi!

Nem semmi ez az injekciós dolog. Nem mész vissza a patikába? Gondolom nem lehetett olcsó.
Viszont a négyből négy nagyszerű. Ha engem kérdezel, ezek a babócák ott figyelnek majd hétfőn is, és várják az anyucit:)

Kedves Ági!

Nagyon ügyesen szervezed az életet, jó, hogy anyukád is el tud menni Hozzád, az injekció is házhoz jön. Nagyon ügyi vagy. :D Babóca is ilyen ügyesen szervezze meg a dolgokat odabent a pocidban! :D Ha nem érzel semmit, az éppoly jó lehet, mint ha hánynál. A másik fórumon (az indexesen) azt írta az egyik lányzó, hogy az egyik beültetés után szinte az összes tünetet produkálta, mégse lett semmi, a másiknál pedig a világon semmit sem érzett, és azt hiszem már szült is.

Kedves Kagyló!

Már teszteltem és negatív lett, de most elhatároztuk a férjemmel, hogy csak 21-én tesztelünk megint, amikor vissza kell menni a 3 hetes UH-ra. (Érdekes ez a többesszám, csak én tesztelek, a férjem nem fog :wink: )

Kedves Cseka!

Hogyhogy 10-kor van az Utrogestan? Én 3*2-t szedek, és 8 óránként kell, 6, 14, 22 órát választottam. Nálatok ez hogy van?
albi2000

Szia Albi!! Nálunk is 3x kell az utro. Ezt az estit csak poénból kérdeztem,mert pont akkor futottunk itt össze CSekával!! :-)
Úgyhogy nyugi másnál is így van.
Ági28

Ja és még Cseka néni! A Te két kis babócád is ügyeskedjen odabent! :)

Kagyló! Nem szabad izgulni!!!!! Tessék hinni, hogy minden rendben van, és rendben is lesz. Belinkeltem cikkeket, meddőségi és ezzel összekapcsolható lelki dolgokról, légyszíves olvasd el. A rossz gondolatokat hesegesd el, és nézz a tükörbe naponta többször is, mosolyogj bele és mondd el hangosan: Miért ne lennék terhes :wink: A lombikosok 10 %-a spontán lesz terhes, lehet Te is így leszel :wink:
albi2000

Na de most megyek pihenni. Elelget ültem a gép előtt!! Majd még jövök ám! :-)
Ági28

Persze, persze, Cseka, ugyanúgy eszem a húst, bár az adagot egy kicsit csökkentettem, a doki szerint nem kell a napi fél kiló (eddig szigorúan megettem annyit), elég három szelet is. Iszom a vizet is rendesen, szóval nem lehet rám panasz. :D
Gratula neked is a minibébikhez a pociban, vigyázz rájuk, beszélgess velük, meg minden, én is ezt fogom tenni! :D

Ági, az altatással nem volt semmi, nem kellett cipő sem hozzá :lol: , sőt, annyira el voltam foglalva azzal, hogy megmaradjanak a petikék, (szigorúan megtiltotta a doki, hogy idegeskedjek), hogy halál nyugalom telepedett rám előtte! Nem is érdekelt, akár fejre is állíthattak volna a műtőben. Aztán röhej volt, mihelyt felébredtem, kipattantak a szemeim, hiába parancsolták meg, hogy aludjak, totál éber voltam. :D Nagyon örülök, hogy ilyen simán ment minden!
noczi

Köszi Ági!
Megnyugodtam. Az nem is jutott eszembe, hogy megnézzem a hsz-ek idejét és hogy 10 az = 22.

Nagyon jó, hogy meséket néztek:) Igazán ráhangolódtok a babázásra. Én leálltam a horror, thriller, krimi kategórival a tv-ben. Viszont este nagyon várom már mit fog mesélni a férjecském a babócáknak:)
albi2000

Szia Albi!

Igen, a 10 az egyenlő 22 :lol: Köszi a biztatást!

Ági!

A 10-es szex isteni volt, azt csak a 6-os múlta felül, hmmmm fincsi volt nagyon.....

Nekem is az anyukám főz ma valami nagyon fincsi uborkás-szalonnás sertéshusit és fánkot is csinál utána, hogy ne csak a hülyehülye húst egyem...

Küldjek Nektek csajok??? :lol:

Noczi!

Nagyon büszke vagyok Rád, ügyes kislány vagy, hogy nyugodt tudtál maradni pénteken...le a kalappal...

Kép
cseka

Albi, nem vittem vissza a gyógyszertárba, pedig tényleg azt kellett volna (9000 forint volt). Először úgy nézett ki az üvegcse, mintha le lenne rakódva az aljára az anyag (mintha nedvességet kapott volna), aztán a párom ráengedte az oldószert, és kiderült, hogy csak egy hártya volt ott az üveg kb egyötödének magasságában (alatta is fehér volt az üveg, szóval nagyon becsapós volt), a hártya beomlott, és alatta nem volt semmi. Úgyhogy hiába is vittük volna vissza, mert az oldószertől aztán végképp minden eltűnt az üvegcséből. Bosszantó nagyon, legközelebb mindent megnézek a gyógyszertárban!
noczi

Cseka, jöhet a fánk! Próbáld meg átgyömöszölni a monitoron, légysziiiii! :D
noczi

Oké, Noczi, beletuszmorákolom ebbe a levélbe, nagyon fini, ribizlilekvárral küldöm...

...................................................................ezek a fánkok

-------------------------------------------------------és ime a lekvár.

Na hogy izlik?

(Ja és bocsi, de a laptopomon sajna nincsen hosszú i, ezért furcsa néha a helyesirásom :( )

Kép
cseka

Óh ...Fánk... Nekem is:)

Lehet, hogy az én receptjeim, az az 5 amit tudok, mindenki által ismert, de azért leírom.

"Gyorsan töltött csirke kismamáknak :wink:"
Gombakonzerv (kicsinek a 3/4-e), vízbe áztatott kenyér 1 szelet (kinyomkodva), 1 tojás, hagymakrém (1 kanálnyi), és ételízesítő kever-kavar. 4 pipicombot gyorsan megtölteni, kis olaj alá fölé, kis víz. 1 óra sütés, megfordítani nem kell.

Gyors Brassói
Szeletelt husit (leginkább sertés comb, vagy lapocka, de csináltam borjúhússal is, és pulykamellből is) olajon, víz aláöntögetéssel, majorannával, delikáttal fúszerezve kb 20-30 percig készre sütünk. Közben krumplit külön megsütünk. A krumpli később lesz kész, mint a husi:) Amikor kész összeöntjük.
albi2000

vízben nem vízbe
albi2000

Hmmmm........!!! Hát ez mennyei! :D Köszi, Csekaanyu!
Lányok, ki éhes még? Szerintem ti is kérjetek!
Kép
noczi

mami azt üzeni, hogy egészségére mindenkinek és hogy babahozó fánk volt.... :lol:

Kép
cseka

Köszi Cseka a mamádnak!
albi2000

Ági és Kagyló!

Most eszembe ötlött valami, miért mondhtta Dévai Kispintynek a rosszullétet. Talán mert túlstimus volt, és a terhesség azt jobban beindítja.
Aki nem túlstimus, ott nem törvényszerű a rosszullét, gondolom. Úgyhogy nem kell jeleket keresni. Csak ahogy Noczi írta, beszélgetni, terelgetni a babócákat, hogy jó kis kuckóra leljenek az anyaméhben.
albi2000

Oké Albi, én igyekszem. Beszélgetek velük, ha érdeklődnek a barátaim vagy a kollegáim. Egy-egy ilyen kedves telefonhivás után szoktam nekik mondani, hogy látjátok kicsi prücsik, még meg sem születtetek és máris mennyi ember szeret önzetlenül Titeket...ennek örülni szoktak a kis drágák :lol:

Én 10 órakor - reggel szuriztam meg magam egy fél ampulla Ovitrelle-el, ami a dokibácsi szerint segiti majd a beágyazódást. Most olyasmi érzés van a hasamban tőle, mintha meg akarna jönni. Az szerintetek jót jelent? :oops:

Kép
cseka

Én is kérek fánkot!! :-)

Én holnap reggel kapom majd a következő szurikámat!!

Ja és nem is keresek jeleket, csak furcsa, hogy semmit, de komolyan semmit nem érzek. De hát még kb két hét, és kiderűl minden.
Ági28

Cseka a kétórás most jön!! :-) Kép
Ági28

Hú Ági, én már túlestem rajta és sokkot kaptam megint, olyan jó volt :oops:

Te milyen szurit kapsz megint? Nekem csak egyet mondott (illetve 1/2 ampullát) a reggeli progikon kivül... :shock:

Kép
cseka

Nekem a Chronagont kell a transzfer után 3x kapnom. Én is fél ampullával kapok. Kellett egyet csütörtökön kapni, kell egy holnap, és még egy majd vasárnap.

Igen én is alíg bírok magammal az aktusok után! :-)

Pont most kaptam emilt a kolleganőmtől, most születet meg a kisfia. Küldte a friss képeket. Vagyis a férje.
Ági28

:D :D :D

Értelek...

Nálunk a barátnőmnek született csütörtökön 18.22-kor Ábel nevű babája...remélem akkor átvettük tőlük a staféta botot... :lol:

Kép
cseka

Hát jó lenne. amúlt héten meg a mésik kolleganőm szült!! Úgyhogy most már mi jövünk.
Ági28

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?