Sziasztok,
megérkeztünk Sopronból, Máté már édesen szunyál az ágyában.
Odavagyok a fiamért, olyan jól bírta a kirándulást és az idegen helyen alvást! Igaz, éjjel felébredt egyszer enni és megébredt, de félóra múlva szépen vissza is aludt és reggel 7kor mosolyogva ébredt! Azt hittem, hogy nagyobb próbatétel lesz nekem is ez a 2 nap házon kívül, apát jobbanmegviselte, hiszen egy szobában aludtunk Mátéval így aztén éjjel ő kelt hozzá és reggel 7kor is kénytelen volt ébredni a kisfiával
Nagyon lelkesek vagyunk, néhány hét múlva szeretnénk megismételni a kiruccanást, ha lehet ismét a leendő keresztszülőkkel.
Apropó, ki-hogyan-mikor tervez keresztelőt? Mi áprilisra tervezzük, mire Máté féléves lesz, a héten felhívtam a templomot, nagyon készségesek voltak, annak ellenére, hogy nekünk nem volt esküvőnk (még). Van valami olyan szokás amit figyelembe kell venni??? Pl. keresztszülők kötelezettségei, meghívottak köre, ilyesmi...
Barbi,
nekünk is Maxi-Cosi a hordozónk, nagyn bevált! A lábzsák is nagyon praktikus hozzá, ma pl. így sétáltunk Fertődön a parkban, mert mikor odaértünk aludt Máté és nem akartam felébreszteni a mózesbe pakolással.
Jó ég, mekkora nagy már Dani!!! Jóformán néhány napja született...
Megvettem az Euphorbiumot, azóta egyszer nem szörcsögött Máté

Köszönöm, hogy írtatok róla, jó tudni!
Zsuzsóci,
ez igen, 33. baba? Üdv itt nálunk, nem tudok senkiről aki szeptemberre várna babát... Neked már biztos nehéz újat mondani
Cancan,
de jó hogy írsz!
Micsoda, megszüntetni a szülészetet?! Azonnal írj ha van valami új infód!
Milyen volt a mozi????
Ildi,
ne magyarázkodj, inkább írj valami aranyosat, vicceset, ahogy szoktál
Veronikusz,
a legjobb helyre fordultál Sopron ügyileg! Nekem most a barátunk panziója a kedvencem, közel van a központhoz gyalog is, új az egész, kultúrált és nem drága. Hotelekből a Fagus biztos nagyon jó, néhány hét múlva reményeim szerint írok róla véleményt. Mi még szeretjük a Rosengarten panziót is, ott van családi appartman is.
És egyetértek Barbival, érdemes a Sziesztát kipróbálni, ott nagyon jó akciók szoktak lenni családosoknak.
PELUS KÉRDÉS
nekünk csak a Libero vált be, sokan mondják hogy fiúknak az a legjobb. (pedig próbáltam többfélét)
A Huggies newborn nekünk is túl alacsony derekú volt, de lehet hogy a nagyobb méret nem ilyen?
Vbea,
valószínüleg hirtelen volt Benőnek a nagy jövésmenés. Mi ilyenkor néhány napig nem hívtunk senkit aztán megint próbálkoztunk. Megszokja az idegeneket, csak adagolni kell. Meg van olyan ember vagy hely amit nem kedvelnek a babák, ki tudja miért. Pl. voltunk egy kedves párnál vendégségben, a gyerek 1,5 órán át üvöltött. Ahogy eljöttünk megnyugodott. Van olyan étterem amit imád, van olyan ahol azzal a lendülettel fordulunk ki ahogy bementünk.
Mondjuk mi nagyon tudatosan szoktattuk és szoktatjuk Mátét a jövés-menéshez. Nemsokára itt a nyár, kezdődik a vitorlás szezon és szeretnénk családostul lejárni hétvégente.