Vica, Ildi, Vera, Szrek
köszönöm az üdvözlést
Vera
nagyon aranyos a lányod, no és hogy máris teniszrajongó
Ancsi,
Nagyon klassz,hogy Lencse ennyire tudja, mi "gyógyítja" a lelkét. Megértem, hogy mást akarsz csinálni,drukkolok,hogy sikerüljön a továbbtanulási terved.
Ildi,
Nem csodálom, hogy nehezen bírod Timi nemalvását. Én már attól is tombolok, ha a szokásos 1,5-2órás napközbeni alvás lecsökken, és épp csak a főzés végére jutok, az én pihenésem meg kimarad.
Magunkról. Kisfiam majdnem másfél éves, (Kismackó) Péternek hívják. (Monisa bocs a sok névhasonlóságért.

Képeket hamarosan teszek fel.
Szrek,
Gyermekemnek mutattam a profilban lévő képeket. Fiad nagyon szimpi neki (is) a nagy szemeivel, most tanítom a nevét, még nem felismerhető az Ábel.
Nukada,
nem véletlen a sok ikeás bútor,nézd csak meg a topik címét
Barbi,
nagyon jó volt ez a lista, különösen az 1 éves kor utániak
Nekem az jutott még eszembe, hogy az első hónapokban nem tudtam egy helyben állni, állandóan ringatóztam akkor is, ha a fiam nem volt a kezemben. Mára ebből az maradt, hogy a babakocsit mindig mozgásban akarom tartani,akkor is,ha Peti történetesen mellettem motorozik.
Mi olyan 10-12 hónapos kor körül kezdtük használni a bugyispelust. Nekem az a taktikám,hogy mindkettő kéznél van, ha a gyerekem hagyja akkor normál pelus, ha elszalad, akkor én is rohanok utána a bugyissal.
Zuzmó, Lindi
Csodálom, hogy milyen sok erőtök van. Nekem rengeteg kétségem van, hogy hogy lehet "megbirkózni" két gyerekkel. Különösen betegségek idején.
Macs,
nagyon jót nevettem, amikor elképzeltem Fülit az adócsoport irányítása közben

Talpraesett lányod van. "Lakberendező és Átalakító Füles"
Deni,
Jobbulást neked.Nagyon jók a képek. Töprengő Adél, nevető Dominó Indivel nagyon szuperek. Bálint fiad mennyi idős?Bocs,hogy nem tudom, olyan nagyfiús a képeken.
Votiv,
Nem semmi, hogy mennyi mindent csináltál, tanultál.

Nagyon klassz a hozzátápis leírásod. Nálunk a gabonapelyhek valahogy kimaradtak. Derekadnak jobbulást.
Nehezen alvó, fognövesztő, betegeskedő gyerekeknek jobbulást, szüleiknek kitartást.
Pihentető éjszakát mindenkinek.
Móni