A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szezso, igyekeztünk! :oops: :lol:

Babaimádó, mitől van rosszkedved mostanában? :( A fáradtság nem ettől a fika időtől van? :roll:
Valentin-napra kaptam apától egy tök jó napszemüveget, naná, hogy azóta nem sütött a nap... :roll:

Bettike, hőjelentés?
Zöldinek mért is kell most szorítani? Most veszik le a tüszőket? Bocsi, de hétvégén nem voltam, és nincs időm visszolvasni innen a melóból. :oops:

Kép
szilcsi

Babaimi,
te miért vagy depis? Közelg a tavasz, rügyeznek a fák... (január óta).
No de tényleg, mi a baj?
Vendég

Áfi, képet teszel majd fel??? Lécci!!!!!!! :lol:

Kép
szilcsi

Babaimi: gyere, mesélj, időmilliomos vagyok, fél 11-ig simán ráérek, meg egész délután! :lol:

Szilcsi: Coca péntek óta beújított még 4 tüszőt, és ez már elég jó eredmény, a pénteki 1-hez képest!

Áfi: már tuti lesz szívhang! Majd képekkel együtt számolj be, milyen volt az első találkozás az új dokiddal! :lol:

És Szirom, én is hiányoltalak! Csak én nem mindig írom le, de esküszöm gondoltam Rád, hogy miért nem írsz? :D

Most megyek teregetni, de még benézek! Esküszöm, lelkiismeretfordalásom van, hogy nem mentem dolgozni! :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Sziasztok!

En is csak szemlelodo vagyok,csendes drukker!!! :wink:
Igaz hogy nem irom le de nagyon-nagyon drukkolok mindenkinek!!!!

Szirom!
Mar megijedtem hogy valami baj van!Neztem hogy a masik topikban sem irtal,mar gondolkodtam hogy kuldok egy e-mailt!Mar akkor is irtad hogy nincs jol Miksa,megijedtem! :( Mi van vele?Lazas meg mindig? :(

Bettike!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

Help!!!
Léccilécci valaki fordítsa le ezt nekem! Mit jelent?

SPECIAL DISCOUNT: [Click Here] to order your VIP Membership at a discounted price. Offer valid for the next 3 days only!

(A click here-t azt értem. :lol: )

Ancsa, jól vagy? Marci ugye nem beteg? Tetszik a visszaszámlálós tickered!!! :wink: Most már nem is mérsz addig?

Kép
szilcsi

Ja, kiszámoltam: március 2-án tesztelek, ha addig minden okés lesz. :wink:

Kép
szilcsi

szilcsi: a fordítás: speciális árengedmény! klikk ide, hogy megrendeld a te VIP tagságodat árengedménnyel. az ajánlat a következő 3 napban érvényes!

katica
katica30

Szilcsi!
Jol vagyunk,koszi! :D Azt hogy nem beteg nem kiabalom ikabb el mert 8-an vannak ma az oviban a 28-bol!Ugy hogy szerintem napok kerdese! :roll: A tickerem :D ,kicsit hosszu :? :roll:
Nem merek mert nincs ertelme!Meg ezt a honapot akartam a vervetelek miatt de mult honapban is atvagott!Ugy hogy ment a szekreny melyere a lazmerom!
Gratulalok a PE-hez meg a rendszeres ciklushoz!!! :D
Sok munkad van meg mindig?

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok, jó reggelt mindenkinek!

Betegeknek gyógyulást, nagyon vigyázzatok magatokra, és ha esetleg kimentek, nagyon-nagoyn öltözzetek fel!!!!!!!!!!!!!

Katica, jól tetted, hogy nem mentél dolgozni, ki is kell feküdni (ez mindenkire vonatkozik lányok), ezt a rohadt nyavaját! :(

Áfi, nyugi, rémképek nekem is vannak...hát ne tudd meg miket álmondok néha...pl. ma éjszaka is....ez természetes..dolgoznak a hormonjaid a kis babád miatt :)

Bettike, szerintem is nyugodtan csinálhatsz holnap tesztet, holnapra erőssebbnek kell lennie, a halvány teszt után, amit annó én szombaton csináltam, utána hétfőn teszteltem újra, és már marha jó erőss volt! :) Úgyhogy hajrá!!!!

Sziromka, én sem voltam majdnem egy hétig, engem sem hiányolt a kutya sem :), de azért jövök és irogatok, hogy lám, itt vagyok...és gondolok mindenkire, és nyomon követem az eseményeket! Úgyhogy ne vedd a szívedre ezeket a dolgokat, felesleges! :lol:

Kép
elizabeth25

Athiz!

Köszi hogy hiányoltál :) Nagyon jól esett ám!

Sziasztok!

Rég nem írtam, igazából nincs mostanában semmi különös velem a rosszulléteken kívül, azzal meg nem akarlak fárasztani titeket. Jövő hét szerdán hívom a dokit hogy mikor legyen 12 hetes uh. már nagyon várom. Petezsák kora óta nem láttam :( Még nem láttam a szivecskéjét sem. De bízom benne nagyon!

Olvasgatok azért, csendben a háttérből szorítok mindenkinek!

Lili, Bettike! gratulálok nektek!!!

Nehéz lenne mindenkinek írni, lemaradtam úgy 10 oldalról...

Tonticával mi van??? azt láttam hogy ikrek, de azóta nagyon lemaradtam, mert nem voltunk itthon és nem találtam hozzászólást tőle.

Ki is volt 4d-n. lehet hogy pont Athiz?? nagyon jó képek lettek. a kukija annyira szépen látszik :)

judis

Áfinak akartam még írni!!

Drukk hogy ne legyen semmi baj, és holnap szép erős szívdobogást láss az uh-n, és a doki is szimpi kedves és alapos legyen!! Pihenj sokat! Barnázás meg múljon el teljesen!!

judis

Ez van most beírva a nevem mellé
http://www.fertilityfriend.com/ticker/188ec3/ttc.png
Mi nem jó benne, ami miatt nem jelenik meg a kép? Valaki javítsa ki! Kérem szépen!

vhencsi
Kép
vhencsi

Hencsi!

A lap aljan az emotikonok alatt van egy olyan resz hogy beallitasok!Ott kapcsold BE a BBCode-ot!

Kép
Kép
ancsa81

Halihó, sziasztok!!!
Még nem tudtam visszaolvasni, de du. megpróbálom!!!
Gondoltam gyorsan megírom, mi volt az orvosnál.
Sajna még találtak egy kis bacit, de azt mondta a doki, semmi nagy gond... Írt fel antibogyót, meg kúpot :evil: .
Remélem most már eltűnnek!!!!!
Pusssszzzz!

Minden Kedves Zsuzsannának Nagyon Sok Boldog Névnapot kívánok![/b]
mfpan

Sziasztok lányok!

Lehetne egy kérdésem hozzátok! Ti biztosan tudtok válaszolni.
Múlt hét hétfőn voltunk a 6. inszemen, és most már 3. napja lement a hőm 36,5 és 36,6-ra. De én úgy tudom, hogy ha sikerült, és megtapad a baba, akkor 37, vagy e fölött kell maradni a hőnek nem? Amúgy nem igen szoktam máskor mérni hőmet, ezért nem vagyok ebben jártas.

Köszönöm hogyha válaszoltok!

Nóci
nóci

sziasztok.

pusszancs mindenkinek,drukhegyek meg stb.

olvasgatlak benneteket de olyan vilagvege hangulatom van hogy csak na :cry:
nincs igazan semmi,csak hihetetlenul szomi vagyok.
nem lombozlak benneteket.

Kép
monyo83

Monyo, mi a baj? :(

Nóci, igen, ha sikerül a beágyazódás, akkor a hő feljebb megy, és úgy is marad...én 36,9el lettem babás...de van aki kevesebbel és van olyan is aki többel, attól függ, hogy kinek mennyi az alaphője!

Kép
elizabeth25

SOS!

CSajok, szerintetek is ennyi volt? Szép álom?
Hőm a béka segge alatt 36,7 és egy kicsit rózsaszínezek, van még remény?
Lehet tenni valamit?

Kép
bettike
Eger

Bettike, nem akarlak elkeseríteni, de nekem is ez volt. A nőgyógyi pénteken azt mondta, hogy a terhességek 60-70 ( :idea: ) százaléka ún. biokémiai terhesség, ha nem tesztelnénk korán, nem is vennénk észre, esetleh az átlagnál erősebb, fájdalmasabb mensi utalhat rá. :cry: Nagyon sajnálom, ha így jártál, de azért szorítok, hogy ne így legyen. Lehet, csak helyezkedik a pöttöm! Én pont ennek elkerülése miatt nem tesztelek soha többet a 14. dpo előtt.
De azért szorítok!!!! +++++++++++++++++++++

Kép
szilcsi

Bettike,
nyugi!!! MagneB6, fekvés, esetleg ha jó dokid van hívd fel hogy pozitívat teszteltél de most vérezgetsz, mit csinálj!
Monyóka,
ne légy szomorú! Nemsokára tavasz!
Nóci,
az én terhesgörbémen sincs (a szájban mérten) 37 fok! Nem ezen múlik.
Panni,
örülök hogy gyógyulgatsz! Csak így tovább!
Judis,
azt elhiszem hogy várod! :) Főleg ha a szívecskéjét sem láttad még. Én meg fogok nyugodni (szent elhatározás szerint) ha látom holnap hogy ver a szíve.
Liza,
remélem jól vagytok! :)
Szilcsi,
ezer drukk előre is március másodikára!
Vendég

Sztem tenni nem tudsz semmit, max vegyél be egy magneb6-ot, az görcsoldó hatású, hátha kicsit csökkenti a méhösszehúzódásokat.

Katica, köszi a fordítást! :lol: Gyógyulgass!!! (hogy aztán mehessünk egyet sütizni...) :lol:

Kép
szilcsi

Bettike!
A legtöbb, amit tehetsz, a NYUGI. Ha hazaérsz, feküdj le. Valószínüleg semmi baj, csak a méhed még egy utsót menstruálni alat, de rájött, hogy nem kéne, mert lesz még dolga 8 hónapon át rengeteg. No para, sokaknál előfordul!!!
Giganyugipuszi!

Kép
zölddisznó

alat=akart

Adós vagyok egy részletes beszámolóval:

...szóval az úgy volt, hogy 7 napon át toltam 2 féle cuccot, és abban a hitben, hogy nőnek, növekednek a tüszők, beflash-elve tértem nyugovóra péntekig. Akkor volt az első alkalom, amikoris Drága Dokim belémhelyezvén "bizalmát" (nem azt, pfujj), meglepetve tapasztalta, hogy sehol semmi. Pontosabban egy kicsike árválkodik, meg egy valami, ami valszeg egy cysta. Emelte a heroinadagomat, és megdumáltunk egy randit immáron vasárnap reggelre. (Biztos ki akart bújni a panírozás - mint megterhelő vasárnapi férfimunka - alól :lol: ) ...és láss csodát, beindultam. Na nem én, hanem a tüszüim. A korántsem végeredményt ismeritek, holnap persze megdöntöm majd azt is. Az is kiderül, hogy mikor megyek a műtőasztalra kábulatba esni, és lehetőséget biztosítani arra, hogy petéim és apa hadserege egy petricsésze romantikus ölén egymásra találjanak.
Gömbölyödő történetemhez persze az is hozzátartozik, hogy ha az az echó-szegény izé mégsem cysta, hanem hydrosalpinx...na, ez jó nagyképűen hangzik, de sajnos hunul nem tudom, akkor lapar, és mennek fagyoskodni a bababimbók.
...és ha valakit érdekel, mi az a hydrosalpinx, akkor reklám után elmesélem!

Kép
zölddisznó

Coca, akkor nektek most a leszívás jön? :oops: Vagy hogyan tovább?

Nóci, nézd meg a másik hőmérőzés topikban Ceniko babás görbéjét és bizakodj! Neki is csak a beágyazódáskor ment fel 37-re, amúgy elég alacsony a hője neki is. :lol:

Judis, tuti jó lesz az uh!!! Képet majd kérünk ám! :wink:

Kép
szilcsi

Köszi Csajok!
Most akkor szussszáááázok éppen!

Dokimat is hívtam közben! Azt mondta, hogy délután ugorjak be hozzá megnéz! De egyből gratulált! :oops:

Meg beszereztem a Magneb6-ot!

És reménykedem! :roll:

Giga köszi!

Kép
bettike
Eger

Áfi, köszi jól, örülök, hogy ti is! :) A babócád meg stramm kis emberke, ne izgulj, nem lesz baj! :)

Bettike, van még remény, Magne B6-t , legalább 3x2....

Kép
elizabeth25

Bettike, szurkok mennek a dokihoz!!! Jó fej a dokid! :lol: És helyzetjelentést kérünk ám!!! +++++++++++++++++++

Ancsa, meglátod, gyorsan elrepül az az 5 hónap! És nézd csak meg áfonyát és a csodabébijét, hátha nektek is összejön!!! :wink:
Mi lett végül a farsanggal? Elkészült a katicajelmez? :lol:

Liza, milyen nagyok vagytok már!!! :lol: Babaszoba készen van már? Majd mutizol róla képet? :oops: :lol:

Na én ma ilyen képkéregetős hangulatban vagyok... :oops:

Kép
szilcsi

na.

eli.ilyen hulye mellekhatasa van az utronak :cry: idegbeteg leszek tole,plusz kivanos(teganp este 7 kor alltam neki huslevest fozni)na meg alomkoros.

szilcsi en is igy gondoltam egy ideig hogy nem tesztelek koran.
viszont a korantesztelesnek is megvannak az elonyei,szerintem.
ha sikerul teherbeesnem de mindig elveszitem a babat akkor tovabb kell kutakodni mert baj van.

betti.szerintem amit most tehetsz hogy nyugiba kivarod a holnapot.tesztelj ha baba megmarad akkor a tesztnek erosodnie kell
ha nem akkor.... :cry:
a doki semmit sem fog latni,max a vastagabb mehnyalkahartyat.

coca.ez aztan a sikerstory,a veget majd a pozitiv teszt utan leirod:)

Kép
monyo83

Sziasztok!

Bettike, nagyon szorítok értetek és kérlek ha hazaértél a dokitól értesíts bennünket, mert nagyon aggódok/dunk itt és babaragacsok mennek!

Coca remélem nem kerül sor a laparra, hanem gyorsan visszateszik a kis cocabébiket a pocakodba.

Áfi, holnap megnyugszol, (saját tapasztalat) tartani fog pár napig, jó esetben 1 hétig, aztán jön, hogy a 12 hetesen is minden ok. legyen. Ez a terhességdolog már csak ilyen :wink:

Minden betegeskedőnek jobbulást!

Kép
Kép
robcsi03

afi.te olyan orvosagszakerto vagy :lol: nem tudnad megnezni nekem hogy a metformin meg utro mellet lehet e alkoholt fogyasztani?
21 en leszunk 5 evesek ,gondoltam egy kicsit innank.
nem latom a jelzest a dobozon,es nem irja a tajekoztaton se hogy nem szabad.
felek az iylentol mert egyszer ittam gyogyszer mellet es hat a hatas nem volt semmiAzon fel volt tuntetve hogy szigoruan tilos.
.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Ancsa, Szirom jó hogy jelentkeztetek már mindkettőtöket kerestelek!

Bettike! Ezt küldöm neked++++++++++++++++++++++++++++

Coca, hajrá-hajrá!

Képzeljétek ma reggelre azt álmodtam, hogy 2 csíkos lett a tesztem! 2-szer is és euforikus érzésem volt csak az a kár hogy felébredtem!

Kép
kata05

Monyóka!
iItt azt írják, hogy a nagymértékő alkoholfogyasztás ezt meg amazt okozhat, ezért kerülendő a szedés ideje alatt az alkoholfogyasztás.
http://www.dr.info.hu/drinfo/pid/0/medi ... 0000076024

Kép
zölddisznó

coca.koszi.

Kép
monyo83

amugy mara varom a palinkat :lol:
tegnap a kovetkezo smst kaptuk a komantol.

"ma reggelre lett megegy fiam,viszem a paleszt" :lol:

Kép
monyo83

Sziasztok!!!

Katica: Tegnap kérdezted, hol van Steak ház Szegeden! A Gogol utcában (20. szám) Brothers Steak House a neve. Isteniek a hamikák, nem tudtuk eldönteni mit együnk :lol: És fullos érintőképernyős számítógép van minden asztalnál, az étlappal, és látod a kijelzőn, hogy áll a rendelésed, mikor lesz kész, mennyinél tartatok (árban) szal nagyon klassz! A klotyón megnyomsz egy gombot használat előtt és steril zacsit húz az ülőkére :lol: Kicsit EU??? :) (utoljára Svédországban láttam ilyet) Magyar árakkal, mivel kevesebb mint 5000 ftért vacsiztunk meg, úgy hogy felét kb becsomagoltattuk, mert akkora adag volt. Pedig az nem semmi ha a Zuram nem bírja megenni :lol: És van etetőszék is a kisgyerekeknek, ami nálam főfő szempont, úgyhogy asszem legközelebb is odamegyünk :wink:

Szilcsi: Köszi már jobban vagyok, egészségileg. Egyedül ami aggaszt, hogy kb 2 napja nem érzem olyan intenzíven hogy mozog Gézuka, nemtom mi lehet vele....kezdek aggódni.... :cry: :shock: Holnap haza kell menjünk mamáékhoz, nem vagyok így nyugodt! Fájdogál is a hasam, áááááááááááááááá

Délelőtt suliba voltam, meg egy órácskát álltam sorba a bankba :evil: , úgyhogy le vagyok maradva az ebédkészítéssel...megyek is.... a többiek (mindenki) alszanak!!!! :)

Cocának megadrukk!

Bettike: Feküdj, feküdj, feküdj és hívd fel a dokidat! A magne B6 nem biztos hogy elég ilyenkor Magnesium Citriciumot szoktak felírni (csak vényre adható ki) lórugás adag magnézium van benne.....meg nyugtatót(Seduxen vagy Pipolpfen) Sztem első körben hívd fel a dokidat és mond el neki mi van.... nagyon drukkolok+++++++++++++++++++++++++++

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Helló!

Bocsi, nem tudom írtam-e, hogy visszaestem a torokfájós betegségbe, úgyhogy ismét antibiotikum, vitaminhegyek, stb.
:cry: :cry:

Bettike, pihizz, és dokizz, aztán meglátjuk, addig is óriási drukkhegy, és remény éljen benned a végsőkig! Remélem, semmi komoly!

Panni, az a pici baci gyorsan múljon már el!

Judis, örülök neked! :wink: Igen, én voltam 4D-n. Tonti sajna vérezget, remélem, nem lesz vele más gond! A hőmérősök babásaiban megtalálod időnként, bár most pihizik ezerrel.

Kata, remélem, teljesül az álmod, talán már nem is kell sokat várnod rá! :wink:

Szirom, megértem, amit érzel, én ugyanígy voltam, rossz érzés, ha nem figyelnek rád! Remélem, Miksád hamar meggyógyul, ezek a betegségek már iszonyúak!

Mindenki, akit kihagytam ne haragudjon, de mostanában már alig van időm, és a nyamvadt betegség meg ilyesmik miatt kedvem írni!

De szorítok a távolból, és pusza, és jövök, ahogy tudok, ja, és drukk, drukk, drukk, drukk, drukk....
Vendég

Kata, remélem pár nap múlva teljesül az álmod és a kezedben is tarthatod azt a 2 csíkos tesztet. :)

Ceni, ahogy elképzeltem az éttermet, már éhes is lettem. Kezd viszatérni az étvágyam :D

Kép
Kép
robcsi03

Lányok köszi! De jobb lett volna nem álmodni! Nagy lesz a pofára esés! Hugi meg van győződve hogy most sikerült nekünk is!

Athiz jobbulást!

Kép
kata05

Enikő, ma voltam védőnőnél és megkérdeztem, hogy most a kismamáknak kell-e fizetni vizitdíjat és ha igen mikor. Ott volt még 1 védőnő + 1 doki és egyhangúlag azt mondták, hogy semmilyen esetben nem lehet vizitdíjat kismamától beszedni. Ha mégis elveszik a pénzt, akkor a helyi önkormányzatnál kell reklamálni. (ami valsze több idő és pénz, minthogy megérje utánajárni) :?

Kép
Kép
robcsi03

Bettike
nagyon drukkolok, hogy minden rendben lesgyen+++++++++

Kata
én egyszer álmodtam olyat, hogy nagy pocikám volt, és rúgdosott a pici, tök jó érzés volt :)

Coca
hajrá :)

Monyó
druszám, ne legyen már világvége hangulatod :( :wink:

Judis
örülök, hogy minden rendben, nemsokára hallod a pici szívdobogását, de jó :)

Liza
de szalad az idő, durván 3 hónap és Domcsi kibújuk :)

Kép
gaby25

Gaby olyat már én is álmodtam többször hogy terhes vagyok, de semilyen érzésem nem volt az álmomban!
Itt az érzés ami eltöltött, azt nem tudom leírni! Hihetetlenül fantasztikus volt!

Kép
kata05

kata,ugye veled fogok tesztelni egy napon?
szep alom lehetett es es mivan ha ez jel a babadtol hogy "he anyu ittt vagyok"olyan szep lenne.

athiz sajnalom a betegseget.gyogysimi++++

Kép
monyo83

Robcsi
ha nem terhesgondozásra vagy nőgyogyihoz mész, akkor sem kell vizitdíjat fizetni?

Szirom
tényleg, miért ilyen ritkán jössz mostanában?

Szezso
nehogy már lelkiismeretfurdalásod legyen :shock: :lol:

Kép
gaby25

Monyóka Kata tickere azt írja 2 nap a tesztig, bár nem tudom mikor akar tesztelni (pedig írta a hétvégén :oops: ), de neked nem lesz túl korai, ha ma még csak a 7. dpo-n vagy?

Kép
Kép
robcsi03

Gaby, igen a védőnők és a doki azt mondta, mert felhoztam Ceni példáját és azt mondták, hogy nem lett volna szabad elkérni tőle a vizitdíjat.

Kép
Kép
robcsi03

hm...ugy emlekeztem kata 23 an akar tesztelni.asszem ezt lattam betti tablajaba,de lehet en vagyok a dilis mar :lol:
en akkor mar 11 ik dpon leszek :oops:

Kép
monyo83

hm...ugy emlekeztem kata 23 an akar tesztelni.asszem ezt lattam betti tablajaba,de lehet en vagyok a dilis mar :lol:
en akkor mar 11 ik dpon leszek :oops:

Kép
monyo83

Monyó, először úgy volt hogy pénteken de addig nem fogom kibírni, főleg az álmom után! :oops:

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?