A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

hm, gesztációs gyűrűre gondoltam, csak írni nem tudok...
február

Még egy infó a többeiknek, ha kell. Azt hiszem pont Gizmixxx írta, hogy a "kedves" háziorvosa nem írt beutalót hcg-re. Pedig az most milyen jó is lenne, ha már most szép emelkedést lehetett volna látni, az előző és a mai eredményből. Nos a János kórházban megcsinálják beutaló nélküli is. Hétköznap 13-ig vesznek vért, eredményt pedig aznap 16-17 között adnak, vagy másnapokon 10.30-tól. Az ára 1788+96 Ft.
albi2000

Sziasztok Csajok!
Én is Dévais vagyok és régóta olvasgatlak benneteket,csak még nem vettem a bátorságot hogy irjak! :oops:
Gizmixxx!
Igaza van Albinak,a 26-os nyálkahártya egyszerűen gyönyörű! Nincs okod aggodalomra! :lol: Én a helyedben visszatelefonálnék tényleg 3-4 óra felé,mert ha nem is adják ki,de megmondják az eredményt,ahogy Albi mondta!Én biztos nem birnám ki péntekig,hogy meg ne tudjam...Nagyon drukkolok hogy minden rendben legyen,sőt két babát is rejtsen az a pocak! :lol:
pandi36

Egy történet a korai UH-król. Barátnőm aki nem lombikos, az első szülése után nagyon hamar úgy érezte, hogy ismét terhes. 31 napos ciklusa van, késett a mesije. Egy hét után, teszt pozítiv. Nem sokkal később elment a dokijához, hogy most ismét gyereket vár. A doki megnézte az UH-n, azt a kedves kijelentést tette, hogy mit akar egy halott petezsáktól, de ha úgy gondolja visszamehet egy hét múlva. Ma ez a "halott petezsák" 6 éves létére az óvodai felmérésen 8 évesnek megfelelő szintet produkált.
albi2000

Albi!
Én pont ma kérdeztem meg hogy ha szeretnék beutaló nélkül HCG vérvételt kérni,azt lehet-e és mennyibe kerül?!
Erre mondták,hogy lehet és 600 ft! Most akkor mégsem ennyi?
Csodálkoztam is hogy milyen olcsó lenne igy,mert már ezreket költöttem terhességi tesztekre,és ez sokkal biztosabb!
pandi36

Ja,én a Nyirőt kérdeztem! (Figyelmesen olvasok.. :oops: )
pandi36

Szia Pandi!:)
A Jánosban 600 FT?

Gizmixxx!
Itt is kérdezhetsz, azt hiszem egy szonográfus, aki nem nőgyógyász válaszol.
http://forum.index.hu/Article/showArticle?na_start=0&na_step=50&t=9135487&na_order=
albi2000

Szia, Pandi!

Lányok, de jó, hogy ti is írtatok, remélem, gizmixxx megnyugodott egy kicsit.
február

Köszi lányok olyan rendesek vagytok. Én is megnyugodtam már picit. Most elmegyek egy kis időre, majd jövök.
gizmixxx

Albi :) ez az oldal volt a másik ötletem. szerintem az egy nagyon jó fórum! onnan volt ismerős ez a gyűrű-dolog
február

Akkor Pandi a Nyírő jobb, mint a János. Legközelebb odamegyek. Pandi mesélj Magadról:)
albi2000

Szis Pandi!! Üdv itt köztünk!! :-)

Gizmix látod itt nagyon jó kezekben vagy!! Úgyhogy NYUGIIIIIIIII
Ági28

Kedves Február!

:)Nekem is a Te linkedről jutott eszembe.
albi2000

Kedves február!
Most néztem a táblát, és látom holnap találkozol Dévaival. Már kezdesz is? Én szerdán megyek 9-re Vass dokihoz. Lesz ott valaki?
albi2000

Kép

Drága gizzmix! Nyugi, egyszerűen mindennel rendben kell lennie. Én is izgulnék, de csak a jóra gondolj. mi szorítunk ezerrel, de úgysem kell:)

Szi mindenki! Szia Pandi!! Jó hogy végre írtál és nem csak olvasgatsz minket.

Hát csajok velem az van, hogy már érzem, hogy holnapra meg fog jönni. Ez tuti-tuti. Viszont most egyáltalán nem viselem rosszul, ebbe nyilván az is belejátszik, hogy szombaton elmegyünk 1 hétre síelni és így legalább nyugisan síelgethetek majd. Persze jó lett volna, ha vége a sok kezelésnek, de ez van. Úgy látszik még egy kicsit várnom kell a soromra. Mindenesetre kb. csütörtökön tuti mennem kell apánkhoz, de ha lehet akkor el is kezdjük az 5. inszemet. Majdcsak vége lesz hamarosan.
cyprus

Aranyos vagy,köszi az érdeklődést!
Hát...mi két éve próbálkozunk a párommal,az én hibámból nem lehet gyerkőc,mert össze vannak nőve a petevezetékeim! Vagyis hát már csak egy van,mert az első lombikom méhen kivüli lett! :(
Most csinálták az 5.lombikot febr.9.-én,holnak megyek is vérvételre...Eléggé parázok,mert megint semmit nem érzek,és nem tudom hogy fogom elviselni lelkileg,hogy ha megint nem sikerül! Tudom,most haragudni fogtok hogy ilyen pesszimista vagyok,dehát ennyi neg.teszt után! Gondolom ezt neked nem kell magyaráznom!
pandi36

Szia Mindenkinek! :)
pandi36

Albi, nem tudom. Elvben rajta vagyunk a februári várólistán, minden papírunk megvan, tehát akár igen, kezdhetjük is. Már többször írtam, hogy hónapok óta nem jött meg, tehát lehet, hogy azzal kezdi, hogy meghozza. de most már valami fog történni, nagyon remélem legalábbis.

cyprus, pandi, megint hülyén hangzik, hogy én próbállak nyugtatgatni titeket, de mindenütt azt olvasom, hgoy a tünetek megléte-nem léte nem jelent semmit!!!
február

Hát pandi akkor neked is nagyon drukkolok. Nagyon megérdemelnétek már ti is azt a babót. De jönni fog és lehet, hogy most!!! Drukkolunk nagyon.

Mióta jársz dévaihoz?
cyprus

pANDI HOGYHOGY MÁR VÉRVÉTELRE MÉSZ?
Ági28

Régebben inkább a Meddőség-Lombikbébi fórumra irogattam,dehát mostanában ez a fórum sokkal szimpibb lett! :)
Megyek husit enni,pedig már annnnyira unom!!!! Ennyi husit a 4lombik alatt összesen nem ettem mint ennél az utolsónál!
pandi36

Hello február!

Aranyos vagy, hogy nyugtatgatsz, de ismerem már nagyon magam. Reggelre kiderül, de 100%, hogy folyt. köv. :)
cyprus

Cyprus!!

Csak halkan említem meg, hogy a terhesség állítólag olyan érzés, mint amikor megjön. Akkor elég szomorkodni, ha mégis csak a pirinéni az, addig pedig ezerrel remánykedni. A síelés pedig nem akadály, legalább friss levegőt szív a kis Cyprus is.

Pandi!

Holnap várjuk a kiugróan magas HCG értékeket. Én úgy gondolom az is jó, ha valaki "érez" valamit, és az is jó, ha valaki nem. Ne a fizikai jeleket keressük, hanem képzeljük el, milyem is a kicsike a pocakunkban. Negatív gondolatoknak nincs helye. Én az első 5 stuimulációmat végigizgultam, görcsöltem. Most voltam egy pszichiáternél, és az elmúlt napok (a 6. stimu) voltak életem legszebb napjai. Igaz, hogy pl. holnap megyünk a TEGYESZ-hez örökbefogadó szülőnek jelentkezni, de a lényeg, hogy biztos lesz babánk, remélhetőleg saját nyáron, vagy egy kis ajándék, valaki mástól néhány éven belül.
albi2000

Szia Cyprus!
2005 májusában kezdtem a Dévainál,és azóta is hűséges vagyok apánkhoz!
Ági!
Ezt most találtam ki 2 napja hogy elmegyek vérvételre,mert ugye apánk azt mondja hogy mielött megyünk hozzá,akkor csináljunk tesztet,dehát ki birja azt kivárni! Én meg tudom hogy azok akik a Jánosba járnak a 12. napon kell menniük vérvételre!Ezek szerint akkor már kimutatja.. Úgyhogy kitaláltam,hogy a teszt helyett inkább vérvételre megyek,mert az biztosabb!Ezért hivtam fel ma a Nyirőt!
pandi36

Ja így éertem. Már. Nem tudom én még nem mernék ilyenbe belevágni. De nagyon várom a jó híreidet ám!! :-)
Ági28

Cyprus neked is szorítok ám nagyon. Olyan jó lenne, ha nem kellene a 6 inszit végigcsinálni. Pont most hallottam valakitől, hogy a kolleganője is inszis, de a második után kért egy olyan véleményt a nődokijától, hogy az egyik petevezetője el van záródva, így el tudnak kezdeni lombikozni.
Ági28

Na én viszont visszatérek a TV-hez. Este még benézek ám! Rettegjetek!
Ági28

Kedves Ági!

Hogy vagy? Ma mit főzőtt anyuci?
albi2000

Tudom hogy nem szabad jeleket keresgélni,dehát ugye a méhenkivüli miatt van már ebben tapasztalatom! :(
Annál legalább 4-5 jele volt a terhességnek,csak akkor még én nem tudtam hogy mik azok...
Sajnos én minden lombikomnál max a beülti után 3 napot birok ki normálisan,görcsölés nélkül,utána egyre nehezebben birom! És a teszt elött már tiszta ideg vok!
Albi!
Pont most akartam megkérdezni,hogy ti elkezdtétek-e az örökbefogadást!
Én is még nyáron talán megpróbálok egyet,ami már fizetös lesz...
pandi36

Pandi!!!

Anyukámtól tudom, hogy két terhesség sem egyforma. Lehet, hogy akkor voltak jelek, most pedig nincsenek. Akkor méhenkívüli volt, most pedig normális:) Hinni, hinni, hinni!!!! :)
Nekem a pszichiáter nagyon sokat segített. Két alkalom volt eddig mindössze, de pl. az első után úgy fel voltunk dobvaa férjemmel, mint mikor a Van Gogh kiállításról jöttünk haza.
albi2000

Szia Ági!

Köszi, de tényleg nincs miért szorítani nekem. Hát mivel apánknál van minden papírom, hogy minden rendben van velünk, így nem hiszem hogy belemenne ilyen csalafintaságokba. Végülis 2 hét múlva meglesz az 5. inszi, április végéig pedig be is tudom fejezni, ha minden jól megy. Szerintetek áprilisban mikorra tud majd felvenni a listára?
cyprus

Most pihenek egy kicsit. Este még benézek. Addig is képzeljétek el, milyen is lesz az élet, ha megszületik a várva várt baba :)
albi2000

Kata, veled mi újság? úgy eltűntél! holnap lesz a nagy nap, megyünk a Doktorbácsihoz.
február

Tényleg! Február, akkor ti már mindjárt kezditek az 1. lombikot!!! De jó!!!!! Mennyi idő alatt szedted össza a szükséges papírokat?
Már most készülök lelkileg a tortúrára.
cyprus

bő egy hónap alatt. De ebben már az is benne volt, hogy először nem minden beutaló volt rendben (naplószám, meg ilyenek hiányoztak). Ja, és nekem elfogadta a SOTE-s hormonleleteimet.
február

olyan meglepetésekre nem voltunk felkészülve, hogy pl. a Bőrklinikán (Mária u.) a szabályos, háziorvos által megírt beutalóval, TAJ-kártyával, egyebekkel fejenként 1500 Ft-ot kellett kipengetni a hepatitisz-szűrésért. (A HIV meg a szifilisz ingyé' volt :roll: )
február

Amúgy meg csak remélem, hogy holnap tényleg elkezdjük... ahogy azt már írtam.
február

Sziasztok Lányok!

Albi !
Visszaolvastam, hogy mi történt amióta nem írtam.
Nem mondok (írok) semmit, mert amennyire sajnálom azt úgysem tudom ide leírni. :(

Pandi36
Üdvözöllek Téged is. Örülök, hogy írsz.
l.andi

Sziasztok lányok!

Most már biztos, hogy nem sikerült! sajna eddig nagyon ritkán voltam e-mail közelben... :( meg be vallom őszintén türelmem sem volt semmihez. szarul voltam 3 hétig és inkább csak feküdtem, tvztem, olvastam, aludtam (a progi szuri az utron felül rendesen megviselt)

Áprilisban lesz a kövi menet...
még simán fel tudtam kerülni a listára, cyprus remélem Neked sem kell sokat várnod (nálam csak a törvény által kívánt időt kell megvárni)

Örülök, hogy többen várjátok az eredményeket, nagyon nagyon drukkolok mindenkinek!!!
szpandi

szpandi, sajnálom :cry:
február

Én elmentem, szerdán jövök.
Vigyázzatok magatokra!
f.
február

Sziasztok!
Rég voltam, most egy picit visszolvastam...
Pandi, Albi, üdv!!! Valamelyest a sorstársatok vagyok, bár mi a 3. lombik után -közben átmentünk a Kaáliba.. Túl vagyunk a 4.-en. és igazándiból nyáron lesz az uccsó lombik. De már nem tudom, kibírok-e még egy altatást. Már rohadtul belefáradtam. Az utóbbi egy évben cirka 5x altattak, két magzatot elvesztettünk, és valójában hátrébb tartunk, mint előtte... Ez teljesen megvisel már. Tényleg a csodára várunk, persze tök hiába. Csakhogy nálunk a férjem azóta sem hajlandó örökbefogadni :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: A várakozás nehezen megy...
Ráadásul -a sors gúnyos fintora- szemben lakunk egy óvodával, Naponta több száz gyerkőcöt visznek-hoznak a szemem előtt.
Na, most jól kipanaszkodtam magam. NEm baj, talán egy hónapja voltam itt utoljára.

Mindenkinek harjá!!! Az biztos igazság, hogy csak előre lenne szabad tekinteni----- :roll:
puszmó mindenkinek
anna
madaran

Szpandi!
Nagyon sajnálom!
Különben meg bocs,hogy kicsit hasonló nevünk(nem akartam tőled elbitorolni),csak a másik fórumon is ezen a néven "futok" már egy ideje!
Szia Anna!
Nagyon a szivemből szóltál! Én is már nagyon nehezen birom! Az elsőnél még minden olyan lazán ment,de most már minden olyan nyűg! A progiszurit utálom a legjobban,meg az ügyeletre járkálást!
És játszani sem szeretnék a gondolattal,hogy mi lesz,ha az uccso sem sikerül!
Na jó,fő a pozitivitás,úgyhogy befejezem az önsajnálatot mára,de Téged is nagyon meg tudlak érteni!
pandi36

Megyek én is, futok egyet, mielőtt meggondolom magam... :roll:
a
madaran

Kép Sziasztok lányok!
pandi!
Ágival mi is febr-9-én voltunk punkción lehet, hogy találkoztunk? Ha megvan az eredmény mindenféleképpen jelentkezz.
Madaran!
Úgy van ahogy mondtad csak előre szabad tekinteni és nem hátra, örülök, hogy pozitívan állsz a dolgokhoz. Valószínű, hogy kimerültél, hiszen meggyötrik az ember szervezetét a beavtkozások mind fizikailag, mind lelkileg és a negatív eredmények is . Én is voltam így, kellett egy kis pihi, majd feltöltődve vágtunk neki újra és újra. Szerintem itt mindannyian elmondhatjuk, ha valami nyomja a lelkünket, megoszthatjuk egymással , hiszen mi tudjuk milyen végig vinni egy kezelést és egymásnak erőt adva, tudunk előre tekinteni..
ÁGi!
szerdán kell kapnod szurit?
Szpandi
sajnálom, hogy nem sikerült , de majd jön a következő és az sikerül.

manoka
manoka71

Szia Manóka!
Emlékszem azokra akik aznap voltak punkcion! Engem fél 4 körül hivtak be szobába,mert elöbb nem volt ágy sem! Igy is a széken ültem egy ideig!Te akkor még bent voltál vajon?
pandi36

Sziasztok Csajszik!

Pandi - üdv körünkben :) Ha szeretnél bekerülni a táblázatba, kérlek írd meg az adataidat

Madaran - örülök, hogy ismét itt vagy, neked nagyon régóta drukkolok, tudom hogy a következőnek össze kell jönnie

Szpandi - nagyon sajnálom a dolgot, de fel a fejjel, áprilisi babaeső lesz itt én tudom

gizmixxx - a legfontosabb, hogy lehiggadj, mert te a tesztelés előtt is szerintem egy kicsit túlhergelted magad. Igaz, hogy bizonytalan volt a doki, de szerintem csupa jó dolgot mondott és igenis ezt kell kihallani belőle. Tudom én, mert én is ilyen vagyok, hogy szelektív a hallásom - csak a negatív jut el az agyamig, de ezeket el kell hajtani a fenébe és csak a jó dolgokat meghallani

többieknek most személyesen nem írok, de drukk mindenkinek.
táblicskut később frissítem
grillázs

Szerintem mi ott voltunk ugyanis azon a fekvő alkalmatosságon feküdtem és amikor kijöttem utána hívtak be transzfereseket, szerintem, ott voltál, csak nem tudom ki vagy mert sokan voltak ott. De nem számít az a lényeg, hogy most itt vagy! :D

manoka
manoka71

Szia Grillázs!
Ok,örülök ha bekerülhetek közétek a táblázatba! De szerintem várjunk holnapig,akkor talán már kiderül,hogy sikerült-e,mert különben naponta frissiteni kell! :)
Különben 37 éves vok és Bp-i,ez volt az 5.lombikom (febr.9 beülti)
Ha nem sikerülne,akkor még egy uccsó nyáron! De remélem holnap jó hirekkel szolgálhatok! :)
Manóka!
Mi egy másik lánnyal egymás mellett ültünk a Wc-vel szemben! Aztán kijött egy aznapi punkciós és mondta hogy miattunk jött ki,hogy mi bemehessünk! Nem az voltál te?
Amúgy tényleg mindegy.. :) Akik az ágyon feküdtek,azokra mind emlékszem!
pandi36

De az én voltam egy másik lánnyal jöttem ki. :D

manoka
manoka71

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?