A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Judis! Örülök, hogy látlak!

Mfpan! Sajnálom a bacikat, de már közel a totális gyógyulást, amit a babásodás fog követni!!

Bettike! Hívd fel az orvost!

babaimádó
Kép
babaimado

Próbálok egy hetes melót pótolni, közben lopva olvasok!
Szűk szavú lettem, mert nem tudok mit írni!
Tudjátok én folyamatosan lekattanóban vagyok a témáról :lol: Közben meg annyira izgulok, hogy mit mond nekünk a doki szerdán, hogy csak na :?

Coca!
Nagyon drukkolok és szorítok!!!!

Bettike!
Írd meg mi volt a dokinál!!!! Nagyon aggódom, nyomjad azt a Magne izét!!!
sonjus

Sonjus! Drukk a dokihoz!!

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Nem nyávogásnak vagy műsornak szántam ám én ezt most, csak kérdeztétek, én meg mondtam. Kicsit lendületet veszítettem, mert én valahogy olyan lelkesen jöttem, igyekeztem írni mindenkinek, aztán volt hogy 2-3 napig senki se szólt hozzám. Engem érdekel, hogy kivel mi van, de csak úgy magamban nem beszélgetek szívesen, úgyhogy ezért is írtam ritkábban. Olvasni olvasok, hiszen tényleg számít nekem, hogy kivel mi történik. Sem megbántottság, sem harag, se semmi ilyesmi nincs bennem, csak úgy láttam, hogy mindenki el van most foglalva a saját nyűgével. Nincs is ezzel semmi gond.

Áfi! Nem is tudtam, hogy kedvencnek számítok :wink: Én is bírlak :wink:
Te hogy szedted a Duphastont? Muszáj volt ma fölhívnom a dokimat, mert csak azt beszéltük meg, hogy a 14. napon kezdem. vagy csak erre a részre emlékeztem, már nemtom. Az világosan bennem volt hogy azt mondta, hogy ez 3 havi adag. Tényleg 3 doboz, 20 szem van benne, napi 2X1-et kell bevennem. Bennem valamiért az volt, hogy majd jó korán kell tesztelnem, és ha pozitív, akkor hurrá, ha negatív, akkor abba kell hagyni. De azt mondta, hogy nem így, hanem a 14. naptól 10 napon át, és ha ma elfogyott a doboz, akkor erre a hónapra ennyi. És majd kiderül, hogy sikerült vagy nem. Ha nem, akkor a következő hónapban megint a 14. naptól. stb. De most nem zuhan majd le a progiszintem, ha csak így abbahagyom?

Bettike! Drukkolok nagyon!

Kata, Monyó! Én is hétvége felé tesztelek szerintem!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Köszönöm a jókívánságokat, remélem, használnak majd, mert az előbb majd meg fulladtam a köhögéstől.

Baba, mi van veled, ugye jobb a kedved?

Sonjus, már csak 2 nap! Drukkhegy!

Kata, vannak olyan álmok, amelyek valóra válnak! Hátha ez is olyan! :wink:

Mindenkinek puszi, megyek tovább fulladni! :?
Vendég

Szirom, akkor hatalmas drukkot küldök feléd!++++++++++++++++++++

Kép
kata05

szirom,szombaton kozos teszt?
latom kata mar elhagyott,na jo megertem hogy be akar elozni a ppozitiv tesztjevel :lol:
ha neked jo szirom akkor szobaton gruppenteszt:)te meg en es aki csatlakozni szeretne.

Kép
monyo83

Szirom érdekes ez a progi kérdés, én azt hittem, hogy ezt végig kell szedni a tesztelésig és ha esetleg nega, akkor abbahagyni. :shock:

Athiz, jobbulást neked, már te is jó régóta betegeskedsz.

Sonjus, remélem jó hírekkel fog szolgálni a doki és végre elindultok valamerre, mert már olyan régóta vártok a babára.

Kép
Kép
robcsi03

Szirmi!
Mi pont tegnap emlegettünk. Na nem csak Téged, hanem a babgujást, és a csülköt a Toronyban. Nemsokára megint megyünk, csak most karanténban vagyok.

Nekem is van barátnőm, akinek csak egy doboz duphastont írt fel a dokija, de aztán elment receptért, és tovább szedette vele. Szerintem nem jó hirtelen abbahagyni!

Most nem is mérsz?

Kölök?

Kép
zölddisznó

Sziromka,
nem ínék le olyat hogy tégy másként mint ahogy az orvosod mondja. Ezért leírom hogy ÉN hogy csinálnám a helyedben (mert önfejű vagyok, dehát ez a dolog elsősorban nekünk fontos, a dokinak max "ez nem jött be") Én bizony a tesztig szedném a Duphastont. Ami a 14. napon történne (na jóó, meg a 12.en is, de ha az negatív azért még folytatnám 2 napig!) Nem tudom hogy a dokid milyen koncepció alapján mondta amit mondott. Segítsünk megkapaszkodni, aztán hozzuk meg a mensit? (Merthogy a Duphastont használják mensihozásra is túl hosszú ciklusoknál, éspedig épp úgy ahogy neked kell szedni, 10 napig igen aztán abbahagyni!!!)
Vendég

Zöldi! De mérek, reggel tettem is görbét. Megnéztem a gyógyszeres oldalon a Duphastont (amit te ajánlottál Monyónak), van ilyen szedés, terméketlenség esetén :? Meg most kotorászok a fertin, találtam olyan terhesgörbét, ahol így szedték, a 14-15.naptól 10-12 napon át. Most nyugtatgatom magam, tudod?

Nekem 3 dobozt írt fel a doktorom, hozzátéve, hogy ez 3 havi adag.

Robcsi! Én is így hittem, vagyis inkább így olvastam itt másoknál. De nem voltam biztos benne, hisz tényleg 20 szem van a dobozban.

Monyó! Jó a szombat szerintem, nekem az 13. dpo. Tovább úgyse bírom ki :wink:

Kata! Köszi, én is drukkolok ám neked! Meg mindenkinek :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Áfi! Totál gondban vagyok. Ha most felülbírálom a doktort, akkor az azt jelenti, hogy nem bízom benne, és akkor megette a fene az egészet. Viszont nincs fontosabb, mint hogy sikerüljön. Egyébként teljesen úgy is érzem magam, mintha babás lennék, pici nyomás a méhemnél, néha hányiger, mellfeszülés. Valszeg mind lehet a gyógyszertől... igyekszem mindent ráfogni, nehogy megint reménykedni kezdjek.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

De jó, hogy megint ennyien teszteltek, már előre örülök, főleg, ha mindenki boldog lesz utána a zebrájával!+++++++++++++++

Végülis nem fulladtam meg. Pechetek van. :lol:
Vendég

Olyan babás görbét is találtam, ahol csak a pé-kor szedte valaki 2 napig :shock:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Athiz! Nagyon ari vagy, de ez a nap nem hozott semmi olyat, amitől jobb lenne a hangulatom.
Olyan depi vagyok, de öngyi nem leszek :D

Hűűű..Szirmikém!!Nagyon drukkolok!!!

babaimádó
Kép
babaimado

Hát köszi lányok, megyek tovább tépelődni, nem lettem nyugodtabb...

Pussz!

Még egy gyöngyszem a fertiről. Nem nagyon lehet kivenni, de a hossza miatt nem lehet jobban kicsiníteni. Pozitív a vége :wink:

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

sziasztok!

szilcsi: kérsz még betegséget? én már nagyon unom, és szívesen szabadulnék tőle. tényleg szép szabályos a ciklusod.

baba: mi van veled? mi nyomja a lelked?

panni: gyógyulgass! csak elmúlik már következő hónapra.

monyo: kitartás!

coca: mi az a hidro akármi?

ceniko: köszi a részletes beszámolót a steak-házról. majd kipróbáljuk, ha nem leszek beteg.

athiz: gyógyulást!

sonjus: mennek a drukkok+++

szirmi: miksának gyógyulást! nem semmi a görbe,a mit találtál.

lányok látom alakul a gruppen teszt a hétvégére! :D :D

szezso: mit mondott a doki?

bettike: mi van veled? minden oké? aggódok...

A betegeknek gyógyulást, mindenkinek mennek a drukkok!

rólam: ma visszamentem a háziorvosomhoz, nagyon örült nekem, hisz pénteken én kértem, hogy zárja le a táppénzt, és most meg kezdtük újra. köhögésem semmit sem múlik, sőt...
kaptam beutalót a tüdőgondozóba, felhívtam őket, kiderült, hogy ott is időpontot kell kérni. kaptam március majdnem közepére időpontot, mondván, hogy legyek el addig. aztán vissza a dokihoz, végül is írt egy újabb köhögéscsillapítót, amit majd este elkezdek szedni, ugyanis löttyi, ki kell kutyultatni. szerintem mire kéne mennem a tüdőgondozóba, addigra elmúlik a köhögésem. :D így e héten is itthon vagyok.

katica
katica30

Katica: és akkor 2x kellett vizitdíjat fizetni???? :shock:

Szirom én is szurkolok ám neked itt csendben halkan :)

Felhívtam a dokimat, hogy nem érzem a babát 4-re vár megnézzük..... nagyon izgulok :shock: :cry:

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

ceniko: csak egyszer fizettem vizitdíjat. csúnya lett volna, ha kétszer kellett volna fizetnem...
délutánra mennek a drukkok+++++++++

katica
katica30

Enikő! Szorítok nagyon, hogy minden rendben legyen!

Katica! Próbáld ki a feketeretkes mézet! Veszítenivalód nincs vele!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirmi: pontosan hogy csinálom a feketeretkes mézet?

katica
katica30

Szirmi! Nekem a EKG-m lett ilyen múlt héten. :lol:

Enikő! Én is drukk!!!+++++++++++++++++++

A hydrosalpinx az úgy alakul ki, hogy a petevezetőben folydogáló vízszerű anyag nem folyik ki (szívódik fel a hasüregben) pl. elzáródás miatt, és felgyülemlik a végén. Olyan, mintha egy öntözőcsőben egy krumpli lenne. Aztán innen szépen visszacsordogálhat, és kimossa a beágyazódni akaró bababimbót. Illetve gyulladásban tarthatja a petevezetőt.

Kép
zölddisznó

coca: most mi lesz a következő lépés? időpont?

katica
katica30

Katica! Egy rövidebb és egy hosszabb recept a netről:

Igazi csodaszert készíthetünk a mézből egy feketeretek segítségével. Vásároljunk frissen egy (ill. több személy esetén fejenként 1 db) közepes méretű fekete retket. Ne hámozzuk meg csak folyóvíz alatt mossuk le a felületét. Vágjuk le a tetejét úgy, hogy a nagyobb rész közepét egy evőkanál segítségével ki tudjuk vájni. Ügyeljünk arra, hogy a retek "fala" legalább 2 újjnyi vastag maradjon. Tegyük egy olyan kistálba, amelynek van pici oldala, és töltsük tele mézzel. Rövid állás után a retek levet ereszt, amely a mézzel összekeveredve nagyon finom, és rendkívüli módon enyhíti a megfázásos tüneteket. Kanalazzuk ezt napközben, amikor kifogyott a méz újra teletölthetjük, egész addig, míg a retek "megráncosodik", vagyis elveszti nedvességtartalmát.

Köhögésre: Retek - méz kúra: vájjunk ki egy feketeretek gumót, és az üreget töltsük meg mézzel, pihentessük 8-10 óráig. Az így nyert mézből óránként egy teáskanállal kell bevenni. Csodálatos torok nyálkaoldó.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Lányok, mondjátok már meg, milyen tesztekkel csinálnak +-at ezek a fertis nőszemélyek 8-9. dpo-n? :shock: Mindig megdöbbenek. Vagy vérvételről van szó?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

szirmi: köszönöm. kipróbálom. bár nekem száraz köhögésem van, arra is jó?

katica
katica30

Szirom jó kérdés, elvileg akkor még a beágyazódás sem történt meg nem? Ésha jól tudom akkor beágyazódás után kezd el termelődni a HCG.

Lehet, hogy a ferty későbbre tette a peteérésüket, mint valójában volt és akkor már előrébb voltak, mint 8-9 nap. :shock:

Kép
Kép
robcsi03

Katica, próbáltad már a lándzsás utifüvet. Ha rád jön a köhögés 10 percen belül elmulassza az ingert! Páromnak csak ez hozza helyre a köhögését! Nem olcsó, de nagyon jó!

Szirmi, ezen már én is elgondolkodtam, hogy mivel csinálják!

Kép
kata05

Katica, vegyél patikában Stodal szirupot, ez homeós és mindkét fajta köhögésre jó!

Kép
Kép
robcsi03

Katica: nem tudom, de ártani nem árt, az biztos.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok!

Bocsi, hogy nem nagyon írok, velem nem sok minden történik, talán most van pé-m.

Szirom!
Olvastam a kérdésedet, nem akarok okoskodni, de azért leírom mit olvastam ma. Én is most a Duphastonnal kapcsolatban hezitálok, nekem is írt fel a dokim múltkor.
Azt írta a netes doki, bocsi, de nem mentettem le, most meg nem, találom már, hogy nem szabad abbahagyni a - teszt előtt, tehát 15-16 dpo előtt, mert akkor a beágyazódni akaró baba is elmegy mivel hirtelen lecsökken a progiszint.
Ezzel a módszerrel - megemelik hirtelen a progit aztán lecsökkentik- nem kívánt terhességet szüntetnek meg. Tehát gondolkozz el rajta, hogy abbahagyod-e tesztelés előtt!
Nézz még utána te is a neten!

Kép

Kép
[/url]
stella40

Katica, te mázlista. Én csak annyi bacit kérek, amennyivel táppénzen maradhatok pár napra.
Athiz, te is küldheted ám a bacijaitokat!
Szirom, Miksáé is jöhet! :lol: :lol: :lol:
(Tudom, szörnyű vagyok...) :oops:

Bettike, mizujs?????????????
Szirom ez a görbe........... :shock:

Kép
szilcsi

Szerintetek az hülyeség, ha úgy emlékszem, hogy 3-10 nap. között van a beágyazódás? Mert akkor lehet korán pozitív, de csak annak a szerencsésnek, akinek korán volt, nem?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tisztelt Kolléganő!
Tudom, hogy ismétlés a tudás attya, de lustaság meg félegészség, úgyhogy : 545. o. 11:42 hsz.
Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi!

Kép
zölddisznó

lányok köszönöm a tippeket. kipróbálom őket! vmelyiktől csak elmúlik.

katica
katica30

Enikő, mennek a szurkok ezerrel!!!!!!! +++++++++++++++

Kép
szilcsi

Stella! Köszi, én is épp emiatt hezitálok. Már mondtam a telefonban a férjemnek is, de azt mondta, hogy ő ebben nem tud okos lenni. Persze, hogy is tudna... reggelig kell döntenem. :?

Szilcsi! ne kívánd Miksáét, akarsz fülfájást meg minden nyalánkságot? :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

coca: bocsánat, bocsánat. pedig olvastam, de úgy elmerültem a részletekben, hogy nem vettem észre, hogy holnap minden kiderül! akkor holnapra mennek a drukkok++++

szilcsi: akkor javaslom, hogy látogass meg! sok felesleges bacim van. no meg hozhatsz sütit. :D

katica
katica30

Na, jó. megbocsátok.

Kép
zölddisznó

Sziromka, beágyazódás a nagykönyv szerint 7-10 dpo.Pussz.

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Csak kutyafuttában olvastalak át titeket, mindjárt pótolok, de először pár dolog:

Bettike: remélem nem lesz semmi baj!!!! Majd jelentkezz!

Coca: jó a sztorid, remélem heppi end lesz a vége és nem lapar :?

Szirom: ma felírta doki nekem is a Duphastont, azt mondta, 14 napig kell szednem, de a 12.napon csináljak tesztet, és ha negatív, hagyjam abba :shock: ez így nem igazán jön össze, úgyhogy szedem 14 napig, akkor csinálok egy tesztet, és az alapján eldől, hogyan tovább. Mától kell szednem, mert éjszaka megvolt a tüszőrepedés...

Szóval az UH alapján a méhnyálkahártya nem vastagodott semmit. A doki szerint a 6,7 mm az jó. Na, nem tudom, mire...A nagyobbik petesejt eltűnt, megrepedt, valószínűleg tegnap éjjel, úgyhogy ma még belehúzunk :wink: A másik petesejt még mindig ott van 9x14mm-ről 12x12-re változott a mérete, szóval nem tudom, hogy ez most nőtt vagy összement? :shock:
Nem tudom, de ez a nyálkahártya nem túl bíztató szerintem...Ez még vastagodhat, mire eljön a beágyazódás ideje?

Na, olvasok vissza...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Köszi Melcsi, pussz! :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ceniko
hogy kell érteni, hogy nem érzed? :shock: mindig kell érezni? :roll: nem értek még ehhez :oops: gyere a hírekkel.

Bettike
Mi újság :?: :?: :?: gyere nyugtass meg minket, izgulunk ám érted.

Szirom
hányinger, hm? no remélem babó okozza :)

Coca
szurkolok, hogy ne legyen neked ilyen hydrobiszbasz Kép

Kép
gaby25

Szezso! Érdekes ez. Én is valami ilyenre számítottam, amit neked mondott a dokid, de most meg vagyok lőve.

Gabi! Korai lenne még szerintem babótól hányingerezni, úgyhogy nem is gondolok erre.

Muszáj mennem, mert felébredt a betegem.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ancsa: megnéztem Marcit az iwiw-en, hihetetlenül jóképű cowboy-t varázsoltál belőle :lol:

Kata: az én terhességel/szüléssel kapcsolatos álmaim:
1. gyerekem van, de mindig elfelejtem megszoptatni, éhezik
2. megyek szülni és tiltakozom, hogy még nem jött el az ideje
3. a legdurvább: szülök egy kar nélküli kisbabát, majd örökbeadom :shock:

Judis! Jó hogy benéztél! már csak 2 hét és láthatod, hallhatod a picurt!!

Panni: akkor drukk, hogy ez a gyógyszerkúra már helyrerakjon!

Monyo: jó alkoholizálást! Lehet, hogy ez az utolsó ciklusod, amikor még megteheted :lol:

Athiz: gyógyulgass!

Enikő: nem pöröghet folyton a Babóca! Lehet, hogy ő nyugis típus! Te meg Violához vagy most szokva :lol: Majd jelentkezz, doki után!

Sonjus: drukk szerdára, a beszámolóval meg majd ne legyél szűkszavú! :lol:

Ja, most látom, hogy ugyanazt írtam a Duphastonra, mint Áfonya! Mármint, hogy hogyan fogom szedni :lol:

Katica: Te jó ég, tüdőgondozó :shock:

Bababimi: na, nem lett jobb kedved? :D egy picurkát sem?

Többieknek puszi!!!

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szirom: a Duphastontól lehet hányingered, most olvastam el a betegtájékoztatót. Szerintem szedd így, ahogy Áfi meg én is írtuk.
Én nem merném abbahagyni ha 12.dpo-n ha negatív lenne a teszt...
Ja, én örülök, hogy felírta, mert premenstruációs szindrómára is jó! Így talán nem fogok már a 7. dpo-n görcsölgetni...

Na, 1 sztori máról:
Az UH-n mellém keveredett egy nőci. Kicsit mesélt magáról, hogy mit keres ott, meg ilyenek. 7 éve nincs menstruációja, hormonbeteg, és azért küldték UH-ra, hogy kiderüljön, terhes-e, mert 1 hónapja hányingere van és hányik is, de még 1 orvos sem tudta megállapítani, hogy terhes-e, a vérvizsgálat is negatív volt :shock: Ő még olyanról nem is hallott, hogy vérből nézik meg, hogy terhes-e valaki...Kérdem tőle, és tesztet nem csináltál? Azt mondja, tesztet?! :shock: Azt nem...Ja, és dőlt belőle a bagószag...

SzezsoKép
KépKép
szezso

Szezso,
egy gyereket nem lehet elfelejteni megetetni!!! :lol: Szól a drága hogy éhes mégpedig meglepően hangosan és kitartóan! :D
Sziromka,
mi bajod lehet ha a 14. napig szeded azon kívül hogy nem lesz elég 3 hónapra a gyógyszer? Inkább 2 esélyes hónap mint 3 elfuserált! Nincs orvosi diplomám de nekem nem tudnának annyit fizetni amiért az Utrot abbahagynám a 12. hét helyett pl a 10. héten...
Bettike,
tényleg jöhetnél!!! Ugye nincs semi baj???
Enikő,
gyere te is! Biztos hogy csak lusta, de jól tetted hogy elmentél megnézetni!
Vendég

Sziasztok Csajok!
Ezer köszönet a hiányolásért, az aggódásért, a drukkért, a segítségért, a tanácsért és azért hogy vagytok! KÖSZIIIIIII!

Tehát! Elmentem a dokimhoz! Vagy tíz percig kérdezz-feleleket játszottunk! (Mikor volt? Mit érez? Biztos? Milyen volt a teszt? Most mit érez? Mennyi a vérzés? MIt eszik? Mit kíván?) És még kismilló kérdés! De tényleg rendi volt nagyon!
Megjegyezte: Látom nagyon szeretné már azt a babát! :lol: Hallottam a telefonban is a hangján! :lol:
Aztán mondta, hogy megvizsgál!

Végeredmény: Várni kell 2 hetet és utána visszamenni hozzá! Addig figyeljem magam ezerrel! (Eddig is azt tettem!) Mindent jegyezek fel! Ha megjönne rendesen (szerinte ez lesz) akkor is mindent jegyezzek meg, hogy milyen a vérzés, meg mindent! Most ő is csak annyit lát, hogy rózsaszínes váladék, meg a méh mérete, formája, alakja nem igazán utal terhességre!
De nagyon gyanús neki a halvány teszt és a cickóból a váladék!
Ezért kell 2 hét múlva menni addigra tisztázódnak a körülmények!
Vagyis ha bármit érzek, észreveszek és úgy gondolom hívjam, vagy menjek a kórházba be hozzá, vagy akár hogy is de ne resteljem felkutatni! Írtó rendes volt!

Azt mondta, hogy lehetett korai terhesség, vagy téves teszt, vagy akár mi is, de most így akkor sem lehet tenni semmit vagy megjön, vagy nem! UH-n sem látszana még semmi! (ezt tudtuk is)

A legfurább az, hogy nem vagyok letörve és apa sem!
Ha rossz volt a teszt, akkor is életem egyik legszebb napja volt a tegnapi, ha nem volt rossz a teszt (a beágyazódási esés miatt gondolom így), akkor örülhetünk, hogy azért össze tudjuk hozni azért ezt a babót! És valószínű meg van az oka, ha elmegy, meg ha netalántán (1% is százalék) megmarad annak is meg lesz az oka! Lehet, hogy késői pé miatt nem sikerült igazán!

2 hét múlva viszont megbeszélünk mindent, hőmérőzést, vérvételt, vizsgálatokat! Vagy ha még is itt marad, akkor a további teendőket!

Addig is falom a MagneB6-ot meg Elevitet! Azzal rosszat nem teszek!

Egyébként ma össz-vissz két kicsi fánkot ettem! Gondolhatjátok, hogy dolgoztam végig a mai napot? (Ez is megérne egy storyt!)
Ja még azt is akartam írni, hogy tegnap megjártam a mennyországot, délelőtt a poklot, most pedig a földön vagyok!
:lol: :lol:

Köszi, hogy meghallgatattok és bocsi a szófosásért! :oops:

Most pedig visszaolvasok!

Kép
bettike
Eger

Bettike
remélem, hogy nem jön meg piri :? de ha mégis, akkor legalább tényleg kiderült, hogy össze lehet ezt hozni, kiskatonák jók, átjárható vagy, hormonális rásegítés kellhet. Tényleg, azt nem is mondta a doki, hogy progit kéne szedned esetleg? :roll:
Szurkolok nagyon

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?