Köszönjük a dicséreteket.
Monisa,
Meg tudom érteni, hogy tapintatra vágysz a 42. hétben. Én ugyan nem sokat "húztam rá", de a végén már nagyon nem volt humorérzékem a poénosnak szánt megjegyzésekhez. Úgy éreztem, hogy egy határidős feladat teljesítését kérik számon rajtam.
Trolizás

és merre jártatok?
Ancsi,
Köszi, küldöm az adatokat priviben. Jó lakberendezést, fárasztó, de szép elfoglaltság.
Barbi,
Gratula Anginak vagy inkább Apának

az "aba"-hoz.
Zsanci,
A sorompók nálunk is nagy kedvencek

élőben is mindenféle garázs kijáróval és kapuval együtt. Különösen ha mozognak és hangjuk is van. Napi sétánk jó részét ezek csodálása teszi ki, no meg a munkagépek tanulmányozása. Még szerencse, hogy fejlődő kerület a miénk. Sok türelmet a holnapi ügyintézéshez.
Tinu,
Nagyon édes Tünde. Olyan békések az alvó bébik.

Kitartás az alváshoz. Peti az első hónapokban napközben a hordozókendőben aludt rajtam, illetve levegőn tologatva, babakocsiban. Ez utóbbi kezdetben nem ment simán. Nálunk a levegő később is kulcstényező volt: alvás felöltöztetve a kiságyban nyitott ablaknál.
Leni,
Nagyon helyes kis családod a képeken.
Jucus,
De szép Panna, és milyen nagylány, hogy már órája is van
Macs,
Extrémalvó Füli tüneményes.
Johi,
Jobbulást Fanninak.
Votiv,
Nem csodálom, hogy elfáradtál a vásárlásban. A Minimanó bababoltot ismered? Nagy L.kir.út. 110 vagy 112. Zuglóban. Mi ott vettünk annak idején ágyat.
Deni,
De jó, gratulálok!!! Bence és Andris nagyon édes nevek.

Ikeás tárolódobozban furikázás nálunk is nagy kedvenc Peti bármibe szeret belemászni, régebben képes volt kidobálni a lavórból a ruhákat, hogy ő ülhessen bele. Most viszont ez a gurulós doboz a kedvenc.
Zuzi,
már régóta akartam írni, hogy én egy kicsit irigyellek Bazsó porszívó imádatáért.

Enyém gyerek utálja,keservesen sír, ha elővesszük. Csak úgy tudok takarítani, ha közben Apa foglalkozik vele.
Nektek hogy ébrednek a gyerekeitek a napközbeni alvásból? Peti az utóbbi időben rettentő nyűgösen. Nagyon nehéz megvígasztalni, képes félórát csak sírdogálni stb. a kezemben.
Mai történés még nálunk, hogy BS nem vállalt, elsődlegesen etikai okok miatt, mert ugye nem nála szültem az első gyermekemet.
Jó éjszakát mindenkinek.