A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Mfpan! Jó az a hő!

Lili! Kezem, lábam sőt még a szemem is keresztben értetek!+++++

Kép
bettike
Eger

sonjus,
Magadnak nem tudsz találni valami jó kis elfoglaltságot? Valami sport, bicajozás, barátnőzés stb.???

bettike,
Köszike! Jó-jó, de remélem amikor már 'élesben' hancúrozhatunk, akkor is lesz ennyire szép és pé erősen jelző!!!!
mfpan

én ma éjjel tutkóra nem fogok tudni aludni :(
sonjus

Sonjus! Feléd tart álom manó! :wink: Kölcsön adom az enyémet! :lol:

Kép
bettike
Eger

Sonjus!
:( Tenyleg nehez lehet hogy tobb muszakos apa!En is utalom ha nincs itthon,bar o horgaszni szokott elmenni ejszakara! :evil:

Most volt itt az onkormanyzattol egy no!Adomanyokat gyujtenek egy helybeli kisbabanak akit nem tudnak hazahozni a szulei mert lelegezteto gepre van szuksege!Remelem nem kama,mert a szivem szakad bele! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Fenykep is volt rola,de nem mertem megnezni! :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!

coca: édi a kép. drukk+++ mit mondott a doki?

liza: ne már! bár ez a te döntésed, de szerintem sokan fogunk hiányolni téged. tényleg nagyon nehéz mindig mindenkinek írni, sokan vagyunk. én mindig próbálok mindenkinek írni, de épp előbb néztem, hogy néha sajnos nem sikerül. :(

sonjus: holnapra mennek a drukkok++++

gaby: érdekes ez a készülék, amiről írtál. sose hallottam róla. próbáljátok meg!

lili: annyira sajnálom :( de szerintem, menj el dokihoz mindenképpen!

bettike: leszedted a f.cs-t? :D

monyo: örülök, hogy jó kedved van :D nem árt egy kis séta a napsütésben.

szirom: hallgass a dokira, bizz benne! miksának gyógyulást!

athiz: gyógyulást!

tonti: feküdj, vigyázz a babókra!

pandamaci: üdv újra köztünk. veled mizujs?

áfi: grat a kiskönyvhöz. drukk estére!

ancsa: nagyon jók a képek. nagyon aranyos a kisfiad. :D

panni: szép a görbéd.

baba: eredmény?

melcsi, robcsi: hogy vagytok?

bocs, akinek nem írtam, de mindenkinek mennek a drukkok.

katica
katica30

Sziasztok,

tegnap nem voltam, mindjárt visszaolvasok, de előtte a segítségeteket kérném, mert megvan a vérvétel eredményem, de lövésem sincs mi a norm,. mivel van probléma. Kérlek Hozzáértők, segítsetek:

3. napi:

FSH 7.1 IU/L
Ösztradiol 65 pmol/L
Testosteron 1.8 nmol/L
DHEA-szulfát meghatároz 9.1 umok/L
Prolactin 863 mIU/L

17. napi:

FSH 5.6 IU/L
LH 12.1 IU/L

24. napi:

Progeszteron 60.90 nmol/L

Kérlek, aki ért hozzá, segítsen! Tiszta ideg vok, mert csak jövő 7 pénteken megyek vissza a dokihoz, és addig nem fogom megtudni, hogy mi a gond, beleőrülök!!!!

KÖSZÖNÖM ELŐRE IS!!!!!!!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Snufi,
ha nincs megadva a normáltartomány (az a tól-ig érték amin belül normális) akkor nincs ember aki neked kihámoz ezekből a hormonértékekből bármit is, mert többfajta mértékegységek vannak, így a szám maga nem mond semmit. Persze látom hogy a mértékegységet is odaírtad, de ehhez szakember köll.
Vendég

Vendég

Lili: nagyon sajnálom!!! :cry: :cry: :cry: Tényleg jó lenne, ha elmennél egy vérvételre. Megvolt rá az oka, ha így döntött a baba, hidd el!

szilcsi: mikor kell menned vérvételre?

tontica: nagyon vigyázzatok magatokra!

Szilvi

Lilypie Maternity tickers

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

haho.

boszi banyek jelentkezik,ennyi egyenlore eleg volt.elfaradtam meg varom anyut peletyozni.

ancsa.nagyon szep fiad van.csucs a jelmeze is.

snufi sajna nem tudok segiteni,kikerestem az en verveteles papiromat de masok a mertekegysegek.

afi druk megy a dokihoz estere.

Kép
monyo83

Sziasztok!

Itt vagyok szép csendben olvasgatok és nagyon szomorú vagyok! :cry:

Bettike, örülök, hogy optimistán állsz a dologhoz. nem tudom emlékszel-e, de nekem nov. elején volt így, hogy halványka poztív lett aztán megjött, de én akkor úgy fogtam fel, hogy rossz volt a teszt. Viszont a következő Piroska már nem jött meg!

Melcsi neked akartam írni, csak mindig elfelejtem hogy szorulásos problémáim azóta sem voltak szerencsére.

Panni aranyos vagy, de nekem csak egy enyhe megfázásom volt.

Katica köszi én jól vagyok, de a kölök nagyon fárasztó ma. És te javulgatsz?

Lili, várom a híreket, hogy mit mond a doki. Nagyon sajnálom. :cry:

Áfonya, gratula a kiskönyvhöz és remélem a dokinál is minden ok. lesz, de miért is ne lenne? :wink:

Sonjus, ugye holnap azonnal megírod mi volt a dokinál?

Ancsa, nekem nagyon sokszor eszembe jut, hogy amikor Rékával votam terhes 14 hetes voltam amikor először volt uh, tudtam, hogy vannak vetélések, de egyáltalán nem volt bennem semmi görcs, hogy baj lehet, nincs szívhang vagy ilyesmi. Amikor rossz lett az AFP-m akkor is úgy voltam vele, hogy nem lehet semmi baj (persze azért végigbőgtem egy éjszakát), de utána a doki is megnyugtatott, hogy ez csak 1 vizsgálat amivel lehet sokkolni a kismamákat.
Úgyhogy én is azt mondom, kár, hogy ilyen sokmindent tudok.
Nagyon jók a fényképek, édes volt Marci a farsangon és a macis képek Törpillának is nagyon bejöttek.

Kép
Kép
robcsi03

Snufi!
Ez azért sem könnyű, mert az adatokat egymáshoz is viszonyítják, ha jól emlékszem, nekem a LH-FSH arányom nem volt jó! Arra azt mondta a doki, hogy 1:1-nek kellene lenni, de azt a 3. napon nézték! Nincs korábbra időpont a dokihoz? Mond neki, hogy megvannak a leletek és csak nézzen rá!!! Hátha!
sonjus

Robcsi!
Ahogy hazaérek megírom mi volt, de nem tudom az mikor lesz! :)
Igyekszem ígérem!
sonjus

robcsi,
Ja.... én nem is a megfázásra, hanem a rókázásra gondoltam... Az volt, nem?? Vagy már behülyültem??? :shock: :P :shock: :P

snufi,
Sajnálom, de ehhez én sem értek...sajnos....
Mikor mész vele dokihoz?? Én is megsürgetném....

monyó,
Szóval ki szoktatok minket pletyózni Anyukáddal....??!!
mfpan

Szilva, én majd köv. ciklusban menek vérvételre!
3. és 21. napon kell menni vérszívásra, a 12-14. nap között pedig uh-ra tüszőnézőbe!
(Lehet, hogy gyagya vagyok, de reménykedek, hogy nem lesz rá szükség, mert most sikerült...) :oops: :oops: :oops:

Jaj most látom, hogy rohan felém a melóhegy, úgyhogy szaladok, nehogy utolérjen! :lol:

Kép
szilcsi

Szilva, én majd köv. ciklusban menek vérvételre!
3. és 21. napon kell menni vérszívásra, a 12-14. nap között pedig uh-ra tüszőnézőbe!
(Lehet, hogy gyagya vagyok, de reménykedek, hogy nem lesz rá szükség, mert most sikerült...) :oops: :oops: :oops:

Jaj most látom, hogy rohan felém a melóhegy, úgyhogy szaladok, nehogy utolérjen! :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi!
NEM VAGY GYAGYA!!!!!!! :)
sonjus

Megjöttem a dokitól. Nincs már ott. Mnyh 5 mm :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Mikor nem láttunk semmit az uh-n (hüvelyuh. gondolhatjátok...) felöltöztem és elmentünk külön a szobájába. Na végig bőgtem a folyosót. Szegény kismamák jól megrémültek. :( Az van hogy 3 hónapig védekezni kell, hogy felerősödjön a szervezetem. két hónap múlva, meg vérvételre kell menni. De nem a hormonszintemet nézik, mert az úgy tűnik rendben van, hanem valami egyéb okot akarnak kizárni, nálam is és apánál is. A harmadik hónap után kellene elkezdenem a vitaminokat.
Hát ez van. Most már kezdek megnyugodni. A jó a rosszban, hogy nem kell kitisztítani. A doki azt gondolta, hogy lehet, hogy még ott van és lehet belőle valami. :cry:
Köszönöm mindenkinek, hogy aggódtatok értem. Sokat jelent.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Most megyek lefekszem egy kicsit. Ma még jövök és visszaolvasok. Remélem jó is történt ma!!! :)
Pussszantás mindenkinek!!!

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Panni, már 1,5 hete nem volt róka :D jól emlékszel :D

Szilcsi főszerkesztő asszony gyorsan fuss, nehogy elkapjon a munka :D

Lili?

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok!

Eli, :? biztos rám gondolsz, mert miután gondjaim voltak senkinek nem írtam nagyon!

Lili :cry: :cry: :cry: :cry: ! Jelenkezz doki után!

Jókedvűkém, írj egy tesztet nékem csütörtökre!

Szilcsi grat a kinevezéshez! Lelkileg hogy vagy?

Ancsa, nem mérek ebben a hónapban!Ma teszteltem reggel, de sztem korai volt! 2 csík volt, de az egyik naggyon halovány v. csak én képzeltem oda! Fiad tündéri!

Athiz, gyógyulgass!

Pan hogy vagy fertőzésügyileg?

Áfi, gondolok rád délután!

Kép
kata05

Lili sok erőt és kitartást kívánok nektek!

Kép
Kép
robcsi03

lili,
Nyugodj meg Aranyos!!! Pihengess sokat és regenerálodj!!! Millió puszi!!!

robcsi,
Akkor jó.... csak nem golyóztam be!!!! :P :P :P
Örülök, hogy jobb már!!!! A kis piszok ravaszdik....!

kata,
Elég jó a szemem!!! Látom az apróbetűs részt is!!!! :lol: :lol:
De még nem mondok semmit.....OK??!!
Antibogyózok és kúpozok :x :x :x
Aztán regenerálódok, használok egy-két gyógynövényes homeos dolgot!!!! Remélem használnak!!!!!

Ismeri valaki a Gynex nevű terméket??Ezt is fogom használni......

szilcsi,
Éles kanyar jobbra, majd gyorsúlj, 4-be kapcsolj, fék, enyhe ívű kanyar balra, gáz, 5-ös...........
Leráztad???!!!!!
mfpan

Katica,
Köszi én jól vagyok ma megyünk a 2. gynevac szurira. Veled mizujs?

Snufi,
3. napi normál értékek: FSH 3-20 mIU/ml
Etraidol 25-75pg/ml
Prolactin <24ng/ml
Össztesztoszteron 6-86 ng/dl
Szabad tesztoszteron 7-3.6 pg/ml
Dehydroepiandrosterone Sulfate (DHEAS) 35-430 ug/dl
Vendég

Kata, nem vered nagy dobra a 2 csíkodat? Ejej! Pedig itt nagyon sokan szeretnék ám látni, meg hallani róla! Ez tuti! Amúgy remélem, beerősödik, és hogy ott lesz a babóca! Juhéjjjj!

Katica, ugye jól vagy? Nagyon édi a macid, és már 3. DPO!

Ancsa, nagyon sármos legénykéd van! A macikat már én is úgy megnézném, hátha egyszer ráveszem apát. Csak úgy sajnálom őket. Amikor cirkuszban látom az állatokat, rendszeresen bőgök, mert sajnálom őket. Tudom, hülye vagyok! :roll:
Remélem, nem kamuznak azért ilyen súlyos dolgokban, mint egy beteg baba!

Monyo, akkor jó sok rőzsét gyűjthettél, kisbanya! De legalább most már jöhet tutira a kisbaba! :lol:

Panni, nagyon klassz a hőd, így tovább, és pár nap múlva mehet a teszt! Remélem, zebrás lesz! :wink:

Lilike, gyógyulgass lelkiekben! Valaki nem várja ám ki azt a 3 hónapot, de ezt neked kell tudni, hogy elég erős vagy-e. Sokaknak egy ilyen sajnálatos dolog után szokott sikerülni a baba, aki benn is marad!

Hát megint csak ennyi jutott a parányi eszembe. Pusza
Vendég

Óh, közben látom, már írtatok, kis cselesek!
Pandácska, én a Gynevacnak köszönhetem többek között a babámat! Sokaknál a 3. szuri után már beficcen a bébi. Nálam a szuri utáni 8. héten sikerült! Hajrá!
Vendég

Pan melyik kúpot használod?

Kép
kata05

Athiz,
Hú ez nagyon jól hangzik :lol: nálam is remélem beficcen egy baba vagy inkább kettő :wink:
Kép
Vendég

athiz,
Cuki vagy, de nagyon meglepődnék, ha egyáltalán tesztelnem kéne.... Sőt meg is rémülnék, ugyanis antibiotikumozok... Tudod, fertőzés, hüvelygyulladás, semmi igazi akció.... :( egész ciklusban....
Remélhetőleg a következő már okés lesz, és akár tesztelésre is 'adhatom a fejem'!!!!
mfpan

Kata,
Most láttam az apró betüs részt :lol: :lol:

Panni,
Majd márciusban ügyködhettek és még idén babázhatsz is :wink:
Vendég

Lili, sajnálom. :cry: :cry: :cry: Pihenj egy kicsit! Betartjátok a három hónapot? Mit akarnak kizárni a dokik? Vagy nincs ötletük, mi miatt történhetett ez?

Sajnos utolért ez a ki mocsok meló. :D Még edzenem kell... :roll:

Athiz, te mikorra vagy kiírva?
Ancsa, jópofák a macikák, a kisfiad meg nagyon félelmetes seriff!!! :D

Kata, és ezt csak így mondod????? Irgumburgum!!!!! gratula

Kép
szilcsi

Lili csajszi, hát jól megríkattál, az biztos! :cry: :cry: (tudod ilyenkor a hormonok miatt mégjobban hatnak az emberre az ilyen dolgok....) Annyira drukkoltam pedig nektek....rengeteg kitartást és erőt kívánok, hogy ezen túl legyél, legyetek...és meglátod, legkésőbb három hónap múlva újra kezditek és meglesz az eredménye! :) Az legalább öröm az ürömben, hogy a hormonokkal nincs nálad probléma! :shock:

Kép
elizabeth25

Csővázas viszontlátásra holnap Lányságok, Asszonyságok!!!
Megyek haza.... Szerintetek tornázzak...??? Nincs kedvem.... Múlt héten 3* nyomtam, most meg nem tudom rávenni magam... TZegnap is kihagytam, a fáradtságomra fogtam.... Ma mire fogjam???
Milllllllllllió pussssssssszancs!!!!
Panni
mfpan

Panni, fogd a nyuszira. :D
Szép délutánt!

Képzeljétek, ma négykor végzek és nincs semmi de semmi dolgom utána! Nem is tudom, mit kezdjek az időmmel. Elmegyek vásárolni... :lol: És sütök apának sütit, ha már behammogta tegnap. :D

Liza, még mindig nem válaszoltál nekem!!! :(

Kép
szilcsi

szilcsi: Szóval elkapott a meló? Nekem is a köv. ciklusban kell a 3. és a 21. napon mennem vérvételre, 14. napon uh.
Szerintem ez sem véletlen :lol: :lol: :lol:

Kata: még a szemüvegem nélkül is el tudom olvasni az apró betűs részt :wink:

Szilvi

src="https://lbyf.lilypie.com/5JRlp2.png" width="400" height="80" border="0" alt="Lilypie Kids Birthday tickers" />
szilvaqueen

lányok:olvasta vki?
http://velvet.hu/poronty/2007/02/20/haz ... koraszulo/
hihetetlen!

kata: mennek a drukkok :D

szilcsi, szilva:ti összebeszéltetek? :D

lili: :cry: annyira sajnálom, pihenj! kitartást neked!

athiz: nekem is tetszik a macim, de a 3.dpo kevésbé. miután bő másfél hete beteg vagyok, így ez a hónap elúszott...

pandamaci: mi az a gynevac? bocs, én tudatlan vagyok :oops:

panni: én a tornát, hogy nem csinálom, egyszerűen a lustaságomra fogom :D

liza: most nézem, hogy már csak 3 hónap! hú, hogy telik az idő...

katica
katica30

Mindenkit elkapott a melómumus?

Szilvi

szilvaqueen

Kata én is el tudtam olvasni, ha erősebb lesz légyszi nagy betűkkel írd :lol:

Képzeljétek el, hogy a dokim csak március 5.-én lesz legkorábban, fel vagyok háborodva.

Csajok tudjátok mi jutott eszembe, hogy mind a két gyerekem 1 hónapos antibébi mentesség után lett. Most azon gondolkodom, de javítsatok ki ha tévedek, hogy valahol azt hallottam, hogy antibébi szedése után megnövekszik a teherbeesés esélye. Igaz lenne????????????????,

Kép
klarissza32

Klarissza,
Igen megnövekszik az antibébi után az esély.

Katica,
www.gynevac.hu itt mindent megtalálsz róla
Vendég

pandamaci: köszi szépen.olvasom

katica
katica30

Sziasztok,
csak bekukksizok amig alszik fiam.
Lehet kicsit ritkábban jövök majd mert megigértem magamnak, hogy többet fogok Rolizni és hogy jön a jó idő csavargunk minden felé majd. De én SZERETNÉK a táblában maradni és olvasok is amilyen rendszeresen csak tudok.
Másik ok, hogy szeretnék kicsit lekattani a témáról. (Legalább ebben a hónapban, mert úgyse próbálkozhatunk)

Lili, Bettike nagyon sajnálom. Tudjátok nekem is most februárban ez volt. :( :(

Lili, ilyen sokat kell várnotok? Mert általában csak akkor szokták a három hónapot mondani amikor műszeresen kell befejezni.
Sőt nekem még azután is két hónap múlva mentem el kontrollra és azt mondta a doki, hogy elkezdhetjük a próbálkozást.

Eliza, szerintem nem kéne kivetettni magadat a táblából és nem igaz, hogy nem szoktunk hozzád szólni. De tényleg általában úgy van, hogy akinek jobban kell a támogatás többet kap :) :)

Nálam az a helyzet, mivel sokszor nem tudok jönni minden nap van hogy csak azokat olvasom el amik rövid hozzászólások ezért néha kimaradhat valaki. Ezer bocs érte! De megpróbálok azért normálisan visszaolvasni!!!

Kata, halk gratula!!! :)

És mindenkinek akinek kell mennek a drukkjaim!!!
(tüszőnövesztő, pozitivat tesztelő, babát nővesztő, egészség megőrző, stb)

Pusza: Csikken

KépKép
Kép
csikken

Köszi lányok! De nem merem nagy dobra verni, mert semmi terhes tünetem nincs, és nem is érzem magam annak! Még a cickóm sincs úgy bedurranva, volt már hogy jobban be volt!

Kép
kata05

cocánk merre vagy? mit mondott a doki???

kata: mikor tesztelsz újból? drukkolok+++

katica
katica30

Panni és Katica, na látjátok, eddig terjed az agyam mostanában! Bocsika, persze, betegségek halmaza nálatok is, na de majd a köv. ciklusban csak nem szúrom el, és drukkolhatok nektek! :wink:

Panda, rögtön duplázni szeretnél? Te kis huncut? Egy baba már nem is elég? :lol:

Szilcsi, júni 30. körül várjuk öcsibébit. Miért, csak nem szeretnél utólérni? :lol: Sajna az lehetetlen, de utánozhatsz! :wink:
Vendég

Athiz,
Elég egy is de az ikrek dupla öröm :lol: én meg szeretek örülni :wink:
Vendég

Brrrrrrr!
Na, talán ez most átmegy!
Nem tudok írni, csak olvasni.

Kata! Kép

Sonjus!

FSH 7,1(3.) 5,6(17.) referenciatartomány3,4-21,6 jó
Ösztradiol 65(3.) 25-75 jó
Testosteron 1,8(3.) 0,5-3,7 jó
DHEAS 9,1(3.) 0,9-11,7 jó
Prolactin 863(3.) 58-417 magas
LH 12,1(17.) 20 alatt jó
progeszteron 60,9(24.) 15 felett jó

Velem minden oké! 7 tüszőm éreget tovább.

Kép
zölddisznó

Kata! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Te kis sunyi! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Csütörtököt beírom! :wink:

Robcsi! Ezt akkor ha jól értem vegyem úgy, hogy ez lesz az én ciklusom?! :lol:

Keresztannyúúúúúúúúúúúúúúúúúú!? :?:

Csikken! és Lili! Úgy látszik, hogy most valami volt a levegőben!

Klarissza! Én is úgy tudom, hogy megnövekszik az esély utána, nekem ezért is mondta a dokim, hogy ha abbahagytam a gyógyszert, akkor nem kell utána azt a 3 hónapos szünetet betartani, ami a köztudatban él.

Gaby! Te múltkor elmentél tornázni, mert bocsi, de ott elvesztettem a fonalat, hogy tornázó társat kerestél!

Kép
bettike
Eger

kedves kolléga: részleteket kérünk!!!!

katica
katica30

Megyek angolra, pá mindenkinek!

Kép
kata05

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X