bocsi nem volt időm visszaolvasni, csak gyorsan írok, mert olyan ideges vagyok, hogy mindjárt felrobbanok.
Nem tudum közületek valaki megrendelte-e ezt a Szülők lettünk kiadványt....hát én voltam olyan hülye
Az alapján amit telefonba elmondtak tök jónak hangzott. Orvosok, védőnők, szakemberek írják, két csomagban küldik ki, darabját 999.- ért, jó kezdeményezésnek tűnt.
Már az első két csomag gyanús volt, mert jött egy borító meg jóval kevesebb befzhető lapocska, csomagonként 1200-1300 -ért, erre ma megjött a harmadik,úgyhogy felhívtam őket, hogy hogy is van ez.
Kiderült, hogy nem két csomag jön, hanem két éven keresztül havonta küldik a csomagokat ezen az áron. Hát bocsi, de 25.000-30.000 Ft-ért inkább veszek értelmes könyveket, ruhát, játékot Pancsinak.
Azt hiszem nem én lehettem az első reklamáló, mert azonnal törölték a megrendelésem, zokszó nélkül.
A másik ami miatt dühöngök: vasárnap voltunk a törökbálinti Corában nagybevásárolni. Elég húzós lett a végösszeg, de a gyerek nyügi volt, késésben voltunk, mert vendégeket vártunk, így nem volt idő ott megnézni a blokkot. Jó lecke volt, bár kicsit drága, ugyanis a drága pénztároshölgy a 2 db vásárol Leffe sör helyett 32-öt ütött be. 8600 Ft-al többet.
És próbálok jóhiszem lenni, de nem bírom elképzelni, hogy 2 helyett, hogy üt be valaki "véletlenül" 32-öt, vagy mondja azt két csomag helyett, hogy két éven át havonta egy.
És nem vagyok hülye, nem értettem el, mert direkt rákérdeztem a telefonos kiscsajra, hogy akkor jól értem, hogy kétszer 999.-, amiért két csomagot kapunk, amira azt válaszolta, hogy igen.
Kurvára elegem van az ilyen ügyeskedőkből, akik arra játszanak, hogy esetleg valaki nem mondja le, vagy ha már elkezdte rendelni, akkor kell neki az egész könyv, vagy ahogy mi a Corában úgy nem veszi észre időben , hogy átvágták.
Annyira dühös vagyok most, hogy nagyon. A Corának már írtam levelet, kiváncsi vagyok válaszolnak-e.
Bocs, most csak ennyi voltam