No, akkor ahol kiléptem délelőtt, ott folytatnám
Athiz! Jobban vagy? Az antibigyónak van egy minimális szedése ideje, úgy tudom. Mióta eszed?
Torokra neked is a feketeretkes cuccot ajánlom, hátha!
Lili! ne írj ilyeneket, hogy elszúrtad napunkat! Itt most nem rólunk van szó, hanem rólatok, és iszonyúan sajnálom

. Drukkolok, hogy mielőbb kiheverjétek, és legyen gyógyír a bánatotokra, mondjuk egy baba
Tonti! Pihenj nagyon sokat! Szorítok nektek!
Pandácska! Üdv újra!
Klarissza! Ma volták dokinál? Mi volt?
Áfi! Gratu a kiskönyvhöz
Pedig úgy vártam, hogy mit mond a doki! Gondoltam is rád este! De holnap újra drukkolok, jó?
Ancsa! Irtóra édes Marci! Olyan nagyon szép mosolya van!
És örülök, hogy bejön az immunerősítő! Végülis nálunk is bevált a Vitacolan nagyon, mert végülis karácsonykor már jól volt Miksa a decemberi betegeskedés után, és egészen mostanáig nem is kapott el semmit! És a decemberi fogyása után most megint 14,8 kg, pedig akkor lement 13,2 -re

Szóval az étvágyának is használt!
Enikő! nem tudom, hogy írtam-e, de nagyon megnyugodtam a hírek hallatán!
Panni! Köszi a gyógypuszikat!
Sonjus! Ismerem a helyzetet, az enyim uram is éjszakás ma

Ilyenkor gyere közénk dumcsizni!
Katica! Hogy vagy? Kipróbáltad a mézes juice-t?
Robcsi, Ancsa! Én nagyon parázós vagyok, de az uram iszonyúan nyugis, és ő kérdezgette mindig, amikor Miksával voltam babás, hogy mi baj lehetne? Aztán igaza lett, semmi
Kata! halvány csík is csík (pici betű is betű

), annyira nagyon drukkolok
Csikken! És sikerül lekattanni a témáról?
Zöldi! Energiahegyek a hét tüsződnek!

Akkor szombat? Majd egymásért drukkolunk
Szezso! Szombaton tesztelek, ha addig minden jól zajlik. Monyóval megegyeztünk
Nekem is horrorisztikusnak tűnnek a türténtek

Főleg, hogy Monyónak és nekem nem is egy volt. Már nem tudom, mitől tartok jobban, a negatív vagy a halvány teszttől... Pedig Miksánál is átéltem, az első nála is halvány volt, de akkor úgy éreztem, hogy tuti a dolog. Az is volt
A görbédre nemtok mit mondani, bizisten.
Bettike! Köszi a megelőlegezett bizalmat
Snufi! Én úgy tudom, hogy ha csak a prolaktinoddal van gond, akkor az seperc alatt kikezelhető! Tök jó lenne
Megyek dőlni lassan, jóccakát!