A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Szilcsi!
A SOTE I-re járunk, nem tudom hol lehetne esetleg inszemet csináltatni tb-re! Most kicsit sok lenne egy konzi 10 e Ft-ért, mert autót kell lassan venni!
Mondhatjátok, hogy melyik a fontosabb a gyerek vagy az autó, de hát valamivel be kell járni pénzt keresni! Pont tegnap néztem meg, ha tömegközlekedéssel járnék, akkor a legkorábbi busz 5-kor indul, 2 óra és 3-4 átszállással be is érnék, de hát 6-ra járok dolgozni! Hazafelé, pedig hiába érnék időben az Etele térre, csak 3/4 óra múlva indulna busz Érdre. Szóval marad az autó, ráadásul egy helyen dolgozunk a párommal, és nem egy műszakban, így a 4 hétből 3 héten át 2 autó kell :evil:
No bocsi, hogy így off lettem, csak kijött
sonjus

Bettike!
FCS vagy és kész :) ez a kis kilengés megbocsájtható, sőt ha doki lennék még fel is írtam volna neked :D
sonjus

áfi,
Gratula a kis Pirinyókához!!! :lol: :lol:

sonjus,
Remélem a gyogyi segít és minden megoldódik!!! Főleg a várakozás dolog!!!! :wink:

Hát..... én egy kicsit el vagyok képedve....
Kezdek félni.... Miért nem tudnak törődni a kismamákkal és a nagyon kismamásodni akaró hölgyeményekkel??? Nem érzik át, hogy ez mennyire fontos nekünk??
Elég rossz ezt kimondani/leírni, de úgy tümik a legtöbb dokinak mi csak egy munka vagyunk a munkahelyen..... :shock: :?
Senki nem kívánja, hogy a lelkünket is ápolgassák, de egy kis odafigyelést, kedvességet azért igazán kisajtolhatnának magugkból!!!
Grrrrrrrrrrrrrrrr!
Én sem magándokihoz járok, hanem a megyei (vagy annak mondható) kórházi nőgyógyászatra és félek, hogy ha ilyen dolgokkal állítok be, hasonló fogadtatásban lesz részem... Pedig most mindig figyelmesnek és kedvesnek tűnik az orvos, elmond mindent, válaszol a kérdésemre - bár be kell vallani az is lófuttában történik - de mi lesz akkor, amikor esetleg több gondom, kérdésem lesz, és nem akarom, mint ahogy szegény sonjus sem, húzni az időt!!!!????
A félelmeimmel megértelek Benneteket és azt mondom, hogy a következő alkalommal én megpróbálnám letámadni a dokit, ha akkor is ilyen.... akkor cső!!!
mfpan

Sonjus, én Pesten nem vagyok ismerős. :oops:
Autó? És rögtön kettő? Az nem lesz olcsó... :roll: :?

Kép
szilcsi

És még azt nem is meséltem nektek, hogy a párom stikában olvasgat a témában :) Hazafelé kezdte el mesélni, hogy ő ezt-meg azt olvasta, úgyhogy én ne aggódjak, mert most rázódik helyre a szervezetem :) Imádom.

Egy találós kérdés!
Hová teszik a vizitdíjas autómatát a klinikán?
Nem, nem a bejárathoz!!!!!
Ahhoz a bejárathoz, az UDVARRA, ahová csak engedéllyel lehet behajtani, tehát ott járnak be az orvosok! A betegek az épület másik oldalán másik utcából járnak be :evil:
sonjus

Szilcsi!
Már most is kettő van, tankolunk is mint a kisangyal!
A páromé már 11 éves és azt kellene lecserélni, meg ő családi autóban gondolkodik, a következő 10 évre tervez, merthogy mi ugye sokan leszünk :wink:

Panni!
Ne keseredj el, babásak leszünk mi sitty-sutty, aztán már nem kell aggódni ilyeneken!
Ahogy írtad is, nekem most jó lesz ez a gyogyi :) jön a bébi és gyorsan elfelejtem ezt a sok rosszat! :wink: :?
sonjus

Sziasztok lányok!

Áfi, grrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaattttttttttt! Úgy örülök, hogy minden rendben!

Lili?????

Mindenkinek köszönöm aki írt nekem! Meg vagyok, bár ma nagyon szédülősen és pocifájósan! Mára a cickóm is nagyon elkezdett fájni, és folyásom is lett bőven! Hát nem tudom hogy mit higgyek, félek a rossz dologtól, bár próbálok nem is rá gondolni!

Kép
kata05

Halihó!

Áfi, örülök, hogy a babóval minden rendben, de ezek szerint sem a doki sem a kórház nem nyerte el a tetszéded, amit nem is csodálok.

Bettike, szerintem telesen természetes dolog egy ekkora megrázódtatás után egy ilyen "kirohanás". Ki is kell, hogy jöjjön.

Sonjus, sajnálom, hogy végülis bekövetkezett az amitől a leginkább féltél, hogy igazából nem találtak semmi galibát. Ez egyfelől jó, de akkor is sok már ez a 2 éves várakozás. A doki hozzáállása meg nyomdafestéket nem tűrő. Igazából nem tudom mit csinálnék a helyedben. Talán én is megvárnám a következő ciklust, de ha akkor sem történik semmi előrelépés tuti otthagynék csapot-papot.

Panni, tegnap láttam a tv-ben, hogy valami fickó bejelentette, hogy a kormány több millió ázsiait akar betelepíteni az országba a népességcsökkenés miatt. Persze a kormány rögtön cáfolta, de én azt mondom nem zörög a haraszt...
Szóval a legdühítőbb miért nem a magyart ösztönzik arra, hogy merjen szülni, gyereket vállalni és támogassák ebben. nem ez lenne a normális? Bár ezek a normálistól olyan messze vannak mint Makó Jeruzsálemtől.
Csak nézzük meg a lombikprogramot, csökkentsük le azt is hátha onnan is születne pár gyerek :cry:

Kép
Kép
robcsi03

sziasztok lányok!
előbb bőgtem épp egy nagyot. ma kéne bemennem órára, de nem tudom, hogy be bírok-e menni. még mindig nagyon köhögök, hőemelkedésem van. de sajna ez nagyon kötelező óra, már így is a múlt hetit pótolnom kell. alig vártam, hogy elkezdődjön ez a félév, és benn voltam az első héten, és azóta nem bírok órára járni. a párom is tegnap nekem esett, hogy ugye ma bemegyek az órára, mert hát két alkalmat elég nehéz bepótolni (kétszer délelőttről el kell kérnem magam a suliból), no megy egy rakás pénzt fizetünk azért, hogy egyetemre járjak még mindig. mintha nekem nagy öröm lenne, hogy itthon meg akarok fulladni. tudom, hogy nem tartozik ez a topic témájához.

katica
katica30

Kata!
Újabb tesztet mikor csinálsz?
Micsoda nászajándék lenne :) hű az esküvő már csak 1 hónap!
Hogy álltok?
Egyébként megértelek, hogy így állsz a dologhoz. Talán egyszer én is kerülök végre ilyen helyzetbe és én is óvatos leszek! Nem az esküvőre gondolok :wink: Bár lehet, hogy még olyanom is lesz egyszer :) :?:

Robcsi!
Na igen, örülök, hogy minden ok, de hát maradt a bizonytalanság!
sonjus

Katica én elhiszem, hogy nagyon fontos az egyetem és lemaradsz, de ha hőemelkedésed van és még mindig ramatyul érzed magad, akkor először gyógyulj meg és utána egészségesen járj suliba. Ezt azért a férjednek is meg kell értenie, elvégre nem neki kell majd pótolnia, hanem neked.

Kép
Kép
robcsi03

Katica!
Mit szólnál egy kis hagymateához?
Tudod, régi bevállt, természetes, nagyis recept!
sonjus

Sonjus, holnap reggel csinálok egyet! Egyébként tegnap még csak a 11 dpo-m volt! Nagyon jól állunk esküvő ügyileg! Már nagyon várom! És hát igen a nászajándékként a legszebb dolog lenne EGY BABA!

Kép
kata05

"A hagymatea
Köhögéscsillapító hatású, ha pedig karamellizált cukorral készítjük, fokozódik köptető hatása és az íze is kellemesebb lesz.

Így készül: 2 teáskanál cukrot zománcos edényben aranysárgára pirítunk, és egy kicsit hűlni hagyjuk. Ez után felöntjük egy csésze vízzel és egy kicsit hűlni hagyjuk, és belefőzünk egy felkarikázott vöröshagymát. Amikor a cukor felolvadt, és a hagyma is megpuhult, a teát leszűrjük, mézzel vagy gyümölcsszörppel (csipke, ribiszke, citromos méz) édesítjük, és langyosan kínáljuk."

Én kihagytam a cukrot, úgy is finom édes!!!!
sonjus

Kata nagyon drukkolok a nászajándékhoz!
Ugye nem hagysz minket holnap sokáig kétségek között vergődni? :)

Kép
Kép
robcsi03

Sziasztok! :)
Ne haragudjatok, hogy csak így berongyolok a topikbe, de a tapasztalatotokra lenne szükségem. Kezdő vagyok még a hőmérőzésben és nem tudom mi a táblimban az a karika. Tudnátok nekem segíteni?!
Előre is köszönöm a segítséget! :)

Kép
szilbee

Szilbee, nem akkor mérted a hőt, mint álltalában korábban vagy később.

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi, holnap szabin vagyok, meg holnapután úgyhogy tudok írni nektek!

Kép
kata05

Robcsi!
Nagyon köszönöm a gyors választ! :)
Lehet még zargatni foglak benneteket egy-két hülye érdésemmel! :oops:
Mégegyszer! Köszönöm!
szilbee

Baba! Gondolok Rád! (((((((((Baba)))))))))

Monyóka! Köszia drukkot, kitartááááááás! Visszaszámlálás indul! És boldog tatálkozásmegismerkedéskitudjamivoltmégott évfordulót!

Gaby! Nekem vannak ismerőseim, akik ezzel a biorezonanciás módszerrel szoktek le. És most beálltak a cigigyűlölők táborába. (velem együtt, csak én magamtól)

Húúúú, Szirmi!

Panni! Tuti nem babáshoz: ...a hugom is lyukasgumi becenévre hallgat... :wink: ki tudja?

Vhencsi! Jól látom, hogy ma este nem leszel? Kép

Katica! Kellégiális szorítás a gyakszire! Aztán csak keményen!

Áfi! A LÉNYEG oké!!! Gratulálok. A doki pedig cserés - szerintem.

Dr. Faszacsaj! Ez a beszéd!

Sonjus! Neked majd MSN-en!

Ancsa! Igen, zöldi ma 12-ig fetrengett az ágyban - fejgörcs miatt. Ez nálam mellékhatás, nem gáz. Csak szar. Már elmúlasztottam. Puszi!

Jajj, nem bírom a tempót!!! Most jön még csak a 2. oldal mai iromány.

Kép
zölddisznó

Afi: GRATULALOK!!! Annyira orulok hogy minden rendben van!!!!!!! Tudtam!!! :D

Kata: NEKED IS GRATULA a halvany kis csikocskadhoz, nagyon drukkolok hogy eros legyen de szerintem nem lesz itt baj!!! :D

Bettike: fasza kis csaj vagy! :lol: Ennek tenyleg ki kellett jonnie es a parod tok jo fej!!! :lol: Nyugi, az en uram amikor elkezdtem verezni a taviranyitora morgott mert nem mukodott rendesen en meg elkezdtem kiabalni Vele hogy hogy lehet ilyen hulyesegekre gondolni amikor a felesege eppen elvetel. :lol: Jaj, ezek a ferfiak!!!

Most mennem kell kinait rendelni mert ugye en nem fozok, nem takaritok csak fekszek (mar marha uncsi) kezd elojonni a hanyinger is igaz csak lightosan.
Du. 5 korul megyunk uh-ra, nagy drukkokat kerek!!! :D

KépKép
KépKép
tontica

Na most beszéltem az unokahúgommal és neki a sok zagyvaságomból sikerült kihámozni a lényeget! :lol:
SZÓVAL!
Ez az egész azért nem jó, mert a sima nőgyógyász azért nem foglalkozik velem mert nem tudja miért nem jön össze a meddőségiben meg azért mert nincs semmi bajunk!
Az azért mégiscsak jó hír hogy ők sem találtak semmit!

NNNNAAAAAAAA
sonjus

Tontika!
[size=18]NAGY DRUKK![/size]
sonjus

na de szép lett :(
sonjus

Kata akkor hamar kapjuk majd a híreket :)

Szilbee, gyere nyugodtan, ha kérdésed van.

Kép
Kép
robcsi03

Furmányos Panni! Felvettelek MSN-re! Tessék engem elfogadni!!!!

Kata! ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++...na!

Katica! NE menj, ha nem vagy jól. Apa majd lenyugszik. Ő csak egy fééééérfi.

Kép
zölddisznó

szonjus: köszi a tippet, végülis győzött a köhögésem, és itthon maradtam :cry: így most már két gyakszit kell pótolnom. a hagymateát kipróbálom, most épp hársfateát kortyolgatok.

tonti: mennek a drukkok+++

katica
katica30

Sonjus!
Amikor olvasgattam a korhaz utan akkor talatam eleg sok negativ velemenyt errol a dokirol!
Sajna a leleteket nem szokasuk kiadni en ugy tudom!En lemasoltam az osszes papiromat hogy ha benttartjak is meglegyen!
Remelem nem kerul ra sor de ha megis akkor a Forgacsban nincs parkodij meg vizitdij automata! :wink:
Meg van egy 28.napi vervetelem es ha annak is megvan az eredmenye akkor megyunk a masodik megbeszelesre!
Csak sejtesem van hogy ki lehet o!A sogorommal dolgozik/dolgozott a ferje!O is mindig kerdezte hogy ismerem-e mert itt lakik a szomszed utcaba!Ha egy szoke,hullamos haju lany(legalabb is kb.10eve olyan volt) akkor igen!

Szilcsi!
:D

Zoldi!
Ilyen mellekhatas is van? :shock:

Kata!
Holnapra+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

TONTICA!
:?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:

Kép
Kép
ancsa81

Hopsz! :oops: Kicsit sokaig irtam az elozot! :oops:
Tontica!
Pihengess csak!Rate hogy viseli?Van valaki aki segit?Akkor nem jottok haza?
SOK-SOK-SOK-SOK-SOK DRUKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Na csajok most kész vagyok!
Basszus az egyetlen ember (orvos) akiben bíztam életem során, beteg, nagyon, most már csak előre bejelentkezés alapján fogad, és csak akkor jön a városunkba ha összejön a 10 fő.
Most légy okos domokos! Hova a francba járjak ezután, mert ebbe a rohadt megyei kórházba be nem megyek! Ahol a koraszülött osztály másik épületben van, az abortuszosokat (akár spontán, akár direkt) összeteszik a kismamákkal, ahol szüléskor minden arra járó doki megvizsgál, ahol az újszülött részleg szemben van a műtőkkel.

Kép
klarissza32

Már nem is tudom, hogy akarok-e ezután gyereket, és ha akarok akkor hova menjek, ez kész katasztrófa!

Kép
klarissza32

Ancsa, jó látni, hogy ilyen jó a kedved mostanában! :D

E vitaminozók!
Tegnap olvastam, hogy az E vitaminnak betegségmegelőző hatása is van. Na ezért nem vagyok én influenzás! 8) És ami fontos infó: reggel kell bevenni, mert a reggeli órákban tud a legnagyobb hatékonysággal felszívódni (ugyanígy pl. a C vitamin is).

Tontica, drukk az uh-hoz, majd jelentkezz léci, hogy mizujs, mert IZGULUNK ÉRTETEK!!!!!! ++++++++++++++++++

Katica :( gyógyujjjjjjjjjjjjááááááááá mááááááááááá meg!!!!

Kata, drukkhegységek holnap a teszthez!!!! +++++++++++++

Kép
szilcsi

Hahó!

Áfi! Nagyon-nagyon örülök a pöttömödnek! :lol:
Figyelj, a kórházban az ambulancián voltál, ugye? Szerintem ez csak lent ilyen. Fönt a gyermekágyas osztály már akkor is teljesen normálisan nézett ki, amikor a sógornőm szült több 7 évvel ezelőtt. És azóta fel is újították. Kérd meg, hogy hadd nézhesd meg, vagy legközelebb sétálj föl. Most is felmehettél volna, hogy lásd, talán megnyugtatna. Tök normális kétágyas szobák vannak, és asszem a szülőszobákat is felújították.
A doki nekem az inkább bajos tényező, ha nem törődött a cisztáiddal. De valszeg úgy lopott be, mint magánbetegét, talán azért nem volt valami összeszedett. Viszont ha azt vesszük, hogy küldtem neked vagy 20 véleményt szekszárdi nőktől, akor én azt mondom, hogy sajnos nincs kire lecserélni :? . Hacsak nem tudsz rendes rendelésen beleszaladni a Nagyba, és ő talán foglalkozik a PCOS-val, és akkor a másiknak is muszáj lesz.

Tonti! Pihenj és pihenj! És drukk az uh-hoz!

Sonjus! Szerintem is jó lesz ez a gyógyszer! :wink:
És én úgy tudom, hogy a Nyírőben tb-re megy az inszem (amíg létezik), vagy mintha úgy rémlene, hogy a BMC is tb-s. Nem? Valaki javítson ki vagy erősítsen meg! És az utóbbiról én nagyon sok jót hallottam!

Katica! Most lehet, hogy hülyét kérdezek, de muszáj neked ezt a sulit csinálnod? Annyira belekavar az életedbe, nem?

Bettike! Ennek muszáj volt kijönnie, jó is, hogy kitörtél! FCS vagy továbbra is :lol:

Ancsa! Köszi, jól van Miksa! Voltunk ma vásárolni, és a túlparton kajáltunk :wink: Holnap viszem vissza a doktorhoz, és remélem, hogy a jövő héttől mehet oviba.

Zöldi! Huúú? :lol: De jó lenne :wink:

Biztos nem írtam mindenkinek, de muszáj mennem, mert jön haza az uram 2 nap után, és rendet kéne vágni :wink:

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Tonti, veled vagyunk lélekben és mihamarabb írd meg hogy mi is van veletek! Én nem merek neked még gratulálni, de remélem ma 2* is megtehetem!!

Klarissza Pesten itt is sok helyen ilyen állapotok uralkodnak a kórházakban!

Katica, én a párodon már nem is csodálkozom, mert mikor most beteg voltam decemberben, párom minden reggel megkérdezte tőlem hogy "ugye akkor mára már meg is gyógyultál"? És a tűdömet majd kiköptem illetve hangom nem is volt! Erre én persze csak nézz rám!

Lányok nekem is van mns-nem, de azt sem tudom mit kell vele csinálni! :oops:

Kép
kata05

Tontika! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Van ám itt minden, Ancsa.

Kép
zölddisznó

msn-en fel lehet kérni embereket beszélgetni, akkor azt csak ti ketten látjátok, olyan mint egy magán chatszoba, ha viszont van mikrofonod és fejhallgatód akkor úgy tudtok beszélgetni, mint egy telefonba :wink:

Kép
klarissza32

Köszi Klarissza!

Kép
kata05

Helló!

Tonti, óriásdrukk estére, és remélem, megosztod velünk, mekkorák lettek a bébik!

Gaby, Szirmi, köszönöm a jó tanácsokat és kivit, szinte már kutya bajom. Meg mindenkinek köszi, aki kedveskedett nekem ékes hozzászólásával!

Sonjus, hát most már totál kihagy az emlékezetem, de nem próbálod ki a Gynevac-ot? Vagy már azon túl vagy? Bocsi, tényleg homály fedi az emlékeimet! :oops:
A dokik hozzáállásához már hozzá sem szólok, meg van a véleményem, és ált. nem pozitív! :evil:

Katica, és a többi kis betegtársam, gyógyuljatok meg, csak ezt ismétlem!

Kata, nagyon drukkolok neked, de úgy érzem, hogy szép zebrád lesz holnapra! Legalábbis ajánlom neki! :twisted: A tünetek meg bizony, amiket írtál, nagyon is babásak lehetnek! :wink:

Bettike, naná, hogy kiborult a bili, de szerencsére vicces Joe párocskád kisegített a bajból! Nálunk is volt ilyen, hogy ki voltam, mint a liba, aztán elnevettem a dolgot a férjem hozzászólásán.

Oops, többre ismételten nem emlékszem, de nagyon sok puszit küldök mindenkinek, különösen annak, akit most kihagytam!
Cuuuuuppppp
Vendég

Köszi, Athiz, ideért! :wink:

Kép
zölddisznó

Tontika
drikkolok ezerrel :)

Áfi
Na végre, a gyógyulás útjára léptél :)

Szilcsi
érdekes amit az E vitaminról mondasz, pont azt az egyet nem szoktuk szedni reggel, mert zsírban oldódó, és evés után adagoltam eddig :?

Szrom
jól tudod, a Nírőben és a BMC-ben is tb alapon van inszem :wink:

coca
alig várom, hogy kedvesem belépjen ebbe a táborba :lol:

Bettike
ennyi kiborulás simán belefér, sőt...ettől még fasza csaj vagy :wink: :P

Kép
gaby25

Gaby, a Kiskegyedben olvastam. :shock: Tényleg ezt írták...
Mondjuk én eddig is reggel szedtem... :shock:

Kép
szilcsi

Holnapra megnézem még egyszer, hogy pontosan mit írnak, de sztem a reggeli nem számít, mármint lehet reggeli után is, csak a lényeg, hogy reggeli órákban legyen beszedve. (Én soha nem reggelizem...) :shock:

Kép
szilcsi

Csjok! Még mielőtt belemerülnétek a kiskegyed, mint tudományos szekfolyóirat tanulmányozásába, ...tök mindegy, mikor veszed be!
Nem a kajával bevitt zsírokban oldódik!

Kép
zölddisznó

coca doki, köszike :) akkor reggel bevesszük a többivel együtt :D én ilyen kis butus vagyok, hogy azt hittem nekem nekünk nincs elég zsírunk, amiben feloldódjon :lol: Kép

Kép
gaby25

Csajok, én húzok haza! Otthonról még benézek!

Puszi Mindenkinek!

Kép
kata05

Ahiz!
Én már a Gynevac-on is túl vagyok! :( Októberben volt az utolsó szurim!
Jesszumpepi, nekem már csak 129 nap? :)

Szirom!
Na, akkor gyogyizok, aztán majd meglátom!

Ancsa!
A kistarcsai ismerősöm nem hiszem, hogy volt szőke, de hát ki tudja :) Azt hiszem még nincs is 30 éves, olyan teltkarcsúnak mondanám. De mindegy, csak megkérdeztem, nem érdekes! :)
Most úgy vagyok vele, hogy adok esélyt a Bromo-nak, meg a dokinak, hogy összeszedje magát, aztán majd meglátom! A leleteimet pedig elkérem és kész! Olyan nincs, hogy nem adják oda!!!!! Ugye :?
A Forgácsban mennyibe kerül egy ilyen megbeszélés?
sonjus

Athiz!
Persze nem nekem!!! Neked! :lol:
sonjus

Coca, én nem állítottam, hogy a Kiskegyed tudományos szakfolyóirat. :? Csak elmondtam, amit olvastam benne.

Kép
szilcsi

jajj, jajj! Szilcsi! Valami rosszat mondtam?

Kép
zölddisznó

Zöldi
most nézem milyen kiscocád van a képen :) cuki :wink:

Kép
gaby25

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?