A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Mi az Gizmixx még skizofrén is vagy! :-)
Ági28

gizmixxx, akkor elmondhatom, hogy rólad te jutottál eszembe... :lol:
február

Mondjuk gyanúsan sok volt az egybeesés :)
február

Lányok!

Több hely több info, tudjátok hogy van ez :lol: :lol: :lol:
gizmixxx

így igaz! én sem csak titeket olvaslak, remélem, azért nincs harag :)
február

Hát február nem is tudom, de csak ki lehet minket engesztelni valamivel.
Ági28

egy kis csoki?
Kép
február

Próbálkozol mi? :-) A csokis néni szerepe már ki van osztva! (i.andi)
Ági28

hm. palacsinta?

Kép
február

Na az már jobban tetszik. Bár én ma tejbegrízt kívántam. Abban is sok a fehérje, nem?
Kép
Ági28

hopp, fehérje!
Kép
február

Kép
Ági28

Na mi van? Nem sikerül a csirkémre reagálni. Nem is kell. Mi akkor is Kép szeretünk, ha máshol is trécselsz.
Ági28

ez aranyos!
február

Viszont én most a pihenés mezejére lépek. Majd még jelentkezem. Te meg szorgalmasan csináld a felüléseket.
Ági28

na tessék, így jár az, aki a munkahelyén babanetezik. egyik szeme a monitoron, másik a kollégákon, és persze, hogy késve reagál...
február

Kép

ez itt olyan, mintha túrót enne, nem? kis jóakarattal...
február

tessék: Kép
a ciszta meg pukkadjon meg. szó szerint.
február

most már elég legyen! meghalok éhen!!! :?
szpandi

jó pihenést, Ági!
Kép
február

bocsi, szpandi :(
Amúgy örömmel láttam a Duphaston tájékoztatóján, hogy az egyik mellékhatása étvágytalanság is lehet. Eddig egy tablettát vettem be, talán ezért nincs még hatása :)
február

hát épp meg is bocsáthatok, ha küldesz egy kis palacsintát, amit beigértél ha szemet hunyunk hűtlenséged fölött:))
szpandi

Kép

Na, ezt ettem ebédre.

Látom jól vagytok és jól elvagytok:). Azt hittem hamarabb ideszabadulok, de munka volt. Főleg, hogy már csak 2 nap és 1 hétig nem leszek, így mindent rendben kell hagynom.

Február! Ne aggódj, nekem is talált a múltkor egy ciszta-félét. Nézegette, aztán azt mondta, hoyg na ezért nem vágjuk fel a hasát. Mondtam, hogy oké. De nekem azt mondta, hogy ha terhes leszek visszahúzódik. És nem mondta, hogy csináljak felülést. Ez tényleg jó rá? Én erről nem is hallottam.
cyprus

Szpandi! Most látom csak, hogy palacsintát ennél. :)
cyprus

:P
azért egészségedre!!!! :wink:
szpandi

[quote="Ági28"]N írta:Ági28a mi van? Nem sikerül a csirkémre reagálni. Nem is kell. Mi akkor is Kép szeretünk, ha máshol is trécselsz.

Ó, ezt most fogtam fel... és nagyon elpirultam :)
február

Hát akkor nekilátok a palacsintáknak. Nagyon jól csinálom ám, tényleg, Anyósom is mondta!
Kép

milyet kértek? vagyis, dehogy, ez nem kívánságműsor. egy lombikos húsos palacsintát eszik, és kész. esetleg túrósat, másik topikban.
február

meg az inszem.es is, természetesen.
február

Ez jó február! Egy lombikos húsos palacsintát eszik. Kép

Apánk büszke lenne rád.
cyprus

lehet is! ha látná, ahogy rántott hússal a kezemben csinálom a felüléseket!!! (na, mondjuk ezt én is megnézném...)
február

Figyu! És mennyi felülést kell csinálni, hogy megpukkadjon az a dög ciszta?
cyprus

[quote="cyprus"]
írta:
cyprus
Február! Ne aggódj, nekem is talált a múltkor egy ciszta-félét. Nézegette, aztán azt mondta, hoyg na ezért nem vágjuk fel a hasát. Mondtam, hogy oké. De nekem azt mondta, hogy ha terhes leszek visszahúzódik. És nem mondta, hogy csináljak felülést. Ez tényleg jó rá? Én erről nem is hallottam.

Nem tudom, gondolom, nem mondaná. Állítólag kipukkad tőle. (Bár a huszadik felülésnél magamban megvádoltam, hogy csak azért találta ki, mert nagy a hasam...)
február

Ha azt gondolná, hogy nagy a hasad, akkor azt meg is mondaná apánk.
cyprus

hát, azt én is nagyon szeretném tudni. Nyilván nem csinálnék egy darabbal sem többet a szükségesnél :) Én tegnap 30-at csináltam, me próbálom növelni az adagot.
február

Na, akkor ma lehet, hogy nekiveselkedem. Hú, 30-nál többet úgysem tudnék csinálnni. Lehet, hogy még annyit se:(
cyprus

azt mondod, hogy nem az a finomkodó fajta? :lol:
február

Hát nem:) A legutóbbi inszemkor volt kint a váróban egy csajszi, aki már terhes és ikreket vár. A Dévai úgy üvöltözött vele (ez kihallatszott), mert dagadt, hogy én el sem hittem. Aztán még az inszem alatt nekem is mondta a magáét, hogy nem érti az embereket. Itt van, ikreket vár, cukorbeteg+magasvérnyomis és zabál. Aztán majd ha baj van, őt jelentik fel.
cyprus

hát, izé, én is elosztottam kisebb adagokra. szóval legalább félórát feküdtem a szoba közepén... :wink:
február

Dévai? No azzal nem lehet vádolni!
szpandi

Ennek ellenére én nagyon megértem ám. A lelkét kiteszi, hogy mindenkinek babája lehessen, és egyesek ennyit nem képesek megtenni, hogy vigyázzanak magukra.
cyprus

huhh. hazamegyek és jól eldugom a maradék szaloncukrot.
február

Február akkor az edzésterva következő:

5 felülés - 1 falat hús - fél óra pihegés....
cyprus

hát ja. "kedvencem" a kórházak udvarán pongyolában andalgó, kismama(?), amint éppen lehamuzza a pocakját...
február

PFUJJ!!! Ez undorító én is gyűlölöm az ilyet.
cyprus

cyprus :lol:
február

Vagy belehamuzik az éppen kiürült sörösdobozba! Na az ilyennek sikerül elsőre!
szpandi

ez: :lol: ez edzéstervnek szólt
február

a spontán elsőre...
február

Na, én lassan hazaballagok. Mindenkinek további szép napot, gizmixxxnek meg további vidám rókavadászatot!
február

Sziasztok Lányok!

Most elköszönök egy időre, visszamegyek olvasó üzemmódba, kezdődnek a dolgos hétköznapok. Remélem sok sok jó hírrel lesz tele a fórum, és Veletek örülhetek majd. :D
Kép
Kedves Madaran!

Küldtem Neked levelet.
albi2000

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?