A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérőzés

Nem mondtál semmi rosszat, csak nem akarok hülyének tűnni, aki ilyesmikből tájékozódik. :D Csak tegnap a kezembe került, és pont erről volt benne egy cikk.

Várnám Tonticát, de asszem, elhúzok haza. Nincs kedvem semmihez. :?
Szép estét, jó éjt!

Kép
szilcsi

Melcsi!

Köszi és ha én valakit beírtam a táblába annak nincs menekvés onnan nincs kiút, csak a babás táblába át! Úgyhogy hiába is könyörögnél, de ezt úgy sem teszed!

Lili??? Csak én nem láttam egész nap?

Kata! Az erős csík legyen veled! :lol: ++++++++++++

Snufi! Mivel az az érzésem, hogy ugyan az lesz nálam is, hogy magas a prolactin szint, ezért ugye nekem segítesz majd a tapasztalataiddal??

Katica! Én is azt néztem a táblán, hogy most 1:1 az arány a sárgák és kékek között! :wink: És gyógyulást kívánok, de izibe! Ja és a párod nem pasiból van?

Monyo, Szirom! Hű mindjárt ti jöttök!++++++++++++++++++

Jaj Monyo és én is szeretem a tavaszi madár cicergést! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocsi, de olyan jó volt olvasni!)
Hogy történt az 5. évforduló, halljuk, azaz lássuk a beszámolót! Mit kaptál? És te végül mit adtál?

Gaby! Biorezonancia, nekem ha emlékszel, hogy írtam apum volt, jelenleg napi 1 szálat szív! De hogy minek? De azért ez is eredmény több, mint 40 év után!

Áfi és Sonjus! HÁt egyikőtök dokija sem győzött meg engem! :lol: Ha én ti lennék, akkor már cserélném is őket!

Klarissza! 2 órát????????????????? Ezért voltál szomorú??????????? Egyébként meg persze, hogy akarsz gyereket, csak most összejött minden!

Sonjus! Felírnál nekem akkor még egy kilengést??? Azt hiszem jól esne! Most olyan érzésem van, hogy szeretnék sírni, de nem tudok min! :shock:

Robcsi! Neked holnap doki, de jó lesz, várod nagyon igaz?
Egyébként most már tuti biztos vagyok benne, hogy a teszt volt rossz! Azért leeső hővel tesztelni mensi körül! Tiszta hülye vagyok!

Zöldi! Én mindig olyan jókat nevetek az irományaidon, jöhetnél többet is, főleg a héten, mert megígérted és írhatnál vicceket, vagy költhetnél!

Tontica! Láttalak magam előtt, ahogy veszekszel és a párod meg olyan Mr. Bean kifejezéssel rád néz, hogy mi van?
UH-hoz +++++++++++++++++++++++++++++++++
Siess és add le nekünk is az infóidat!

Én az E vitamint úgy eszem, hogy reggel egy 200-ast és délután egy 200-ast! Így nem jó?

Egyébként eltemet a meló, ugye kettő helyett dolgozom, bár kettő helyett szeretnék már enni :lol: És ez még a jövő héten is így lesz, de túlélem azért is és bebizonyítom, hogy a másikra nincs is szükésg, idióta!

Akinek nem írtam azért arra is gondoltam ám a tudatalattimban! :wink:

Kép
bettike
Eger

Robcsi, hülye vagyok, hisz pénteken mész, de a többi része azért áll a mondanivalómnak!

Kép
bettike
Eger

Purc? Merre arra van?

Bettike!
Dobozdíj nélküli kilengés felírva! Bőgés engedélyezve!
sonjus

Hahó!

Megjöttem IKEÁból, bevásároltunk: nem is írtam még nektek, hogy nyitunk egy játszóházat a barátnőmmel!!!!! Oda vettünk bútorokat, függönyt,... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vhencsi, nem szünetelünk ezért! Miért szünetelnénk???? Születtek már csodababák, nem igaz (Áfi)???

Áfi, :shock:

Bettike, mi az, hogy nem lehet gyereked????? Hüle vagy????? Még jó, hogy már észhez tértél Fasza Csaj!!!!!
Természetesen segíteni fogok a gyogyós tapasztalataimmal, de csak 2-án megyek vissza a dokimhoz!!!! Beírnád az eseménytáblába??? Márc. 2. 16 h Snufi dokihoz Köszi!

Sonjus, szerintem adj esélyt a gyogyónak! Simán lehet, hogy bebabásodsz tőle!!! Ahogy Bettike és én is be fogok tőle!!! Mert valószínű u.azt fogjuk szedni. Ok???

Kata, mikor tesztelsz?? Drukkkkkkkkkkkkk!!!

Szilcsi, köszi az E vitaminos infót!!!

Gaby, kipróbáltad a sampont? És?

Robcsi, hogy vagy?

Tonti, mi volt a dokinál?

Ceni, hogy vagy?

Pussz. Minenkinek!!!

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Aszongyaja párom, hogy ő úgy érzi, hogy most ezzel a gyogyival össze fog jönni a dolog, úgyhogy adjak ennek a gyogyinak 2 hónapot! No majd meglátjuk!
sonjus

Na látos Sonjus!!!! Én egyetértek!!!!! Így lesz és kész!!!!!

snufi

Buggyant Betti!
Az a helyzet, hogy egész nap itt ülök a gép előtt, ha éppen nem alszom. De általában alszom. Ha mégsem, akkor fáj a fejem, vagy MSN-ezek. Jajj, annyi dolgom van! :lol:

Kép
zölddisznó

Snufi
azt a sampont hasznáom már :) hát zsírosodik még, de nem annyira talán, igaz sokat taperolom ahajam, az is hibá :wink: viszont a korpásodásra kitünő, rendbejött a fejbőröm :) Köszi nagyon a tippet :D Hatásos, és nem is drága.

Kép
gaby25

Sziasztok!

Először is köszi annak, aki rápillantott tegnap a görbémre.

Sonjus, Snufi és még aki úgy érzi, hogy magas a prolaktinja: nem akarlak lelohasztani Benneteket, de pl. nekem is magas volt, aztán már vagy 4 hónapja eszem a Bromocriptint, és semmi, mármint nincs baba. Lehet, hogy segít, ha konkrétan a magas prolaktin az oka annak, hogy nem babásodtok be, de csodát nem kell várni tőle...
A Bromoról annyit, hogy vannak mellékhatásai pl. lenyomja a vérnyomást és főleg az elején szédülés, hányinger....

Panni: neked akartam még írni, hogy pl. itt Szombathelyen is van az SZTK-ban meddőségi szakrendelés, talán nálatok is van ilyen, ha odamész ilyen problémával, nem fogsz elkallódni... :D

Áfonya: gratulálok az UH-hoz, és sajnálom, hogy megint a nyakadon a bizonytalanság, hogy jó-e a doki, pont azon gondolkodtam, hogy nekem már nem lenne arra is energiám, hogy ezen is aggódjak...

Bettike: jól tetted, hogy kibőgted magad, és ha még kell, akkor keress valamit, ami megríkat, én pl. Ágnes Vanilla: József Attila c. CD-jére remekül tudok... :-D

Többieknek is minden jót! :D

SzezsoKép
KépKép
szezso

Keresztanyúúúúúúúúúúú! De holnap is mész még dokihoz nem? Már mint a leszippantás előtt, vagy a táblába írtam be rosszul?
Könyvrendelést letuttad?

Nem tudtok valami sírós oldalt?

Kép
bettike
Eger

Gaby, és 3x megmosod vele, ahogy írja? Próbálj venni vhol hajszeszt is, amit mutattam, mert nekem a 2 bevált!!! :wink:

snufi

Sziasztok!

Látom nem sok minden történt míg nem olvastam!

Purc??? Lili????

És terhes kismamák?????

Kép
kata05

Snufi
3* mosom igen. A hajszeszt azt hol vetted? drogéria?

Kép
gaby25

Hihi! Nem megyek! Intőőőőő!

Hagyma!

Kép
zölddisznó

Olvastam én is, hogy a Bromo leviszi a vérnyomást, ez azért marhabaromállatjó, mert nekem egyébként is alacsony! :)
Majd ájulok jobbra-balra! :)
sonjus

És nem szabad rá tequilázni sem!

Kép
zölddisznó

Kata, nem válaszoltál!!

Szezso, nekem a Bromo izé hatni fog és április-májusban áldott állapotba fogok kerülni!!!! Erről "papírom" van! :wink:

snufi

Coca, és jagerezni? :oops: :wink: :oops:

snufi

Kép

Na mivel a sírás nem megy, hála Zöldinek, maradok a kacagásná! Az úgy is egészségesebb!

Kép
bettike
Eger

Jajj, már elvonási tüneteim vannak Snuf!

Bettike! Aláírattad az ellenőrződ? Tessék beírni, hogy én meg mindjárt Jóban rosszban-t nézek! :lol:

Kép
zölddisznó

Bocsi Snufi figyelmetlen voltam, holnap reggel tesztelek! :oops:

Megyek apának adok vacsit! Semmi extra, csak rizs meg csirkemell pörkölt és ecetes almapaprika!

Kép
kata05

Helló Mindenkinek!

Itt vagyok! Köszi, hogy aggódtatok értem! Most már kezdek jobban lenni. :) Ma már dolgoztam, kellett is ez. Persze ilyenkor kell találkozni olyan ismerőssel akinek az a legnagyobb problémája, hogy ugyan már mikor szülök?? :twisted:

Bettike!
Jó hogy kijött belőled a feszültség, és hogy egy ilyen Fasza Csajnak, ilyen Fasza Párja van! :lol: :lol: :lol: Most három hónapig nem hőmérőzök. Májusban kezdem ismét. Addig drukkolok nektek. :lol:

Áfi!
Örülök, hogy jól vagytok, :lol: :lol: :lol: bár ez a doki nem valami segítőkész. Szerintem nagyobb figyelmet kellene fordítani a betegeire.

Gabi!
A lényeg, hogy apa jó irányban halad, és tenni is akar a babáért. Reméljük sikerül neki. Drukkolok nagyon.

Kata!
Nagggggggyon drukkolok a holnapi teszthez. Törd meg az átkot kérlek. :lol:

Snufi!
Jó ötlet gratulálok! Sok sikert kívánok a játszóházhoz. Sajnálom a negatív tesztet. :cry:

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Kata, :wink: Szurokhegyek!!!!!!

snufi

Sonjus!
Elég bunkó ez a doki, bár ha bízol benne az nagyon fontos. Két hónapot én is adnék magamnak a te helyedben.

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

Köszi Lili! Igen, tudtam, mások elmondásából, hogy bunkó, de állítólag nagyon érti a dolgát, hát majd kiderül!
Örülök, hogy jobban vagy!
sonjus

Sonjus: néha én is csak bóklászok a Bromo-tól :lol:

Snufi: úgy legyen!!!

Kata: hát, akkor....reggel!!!!

Lili: a munkába temetkezés jó terápia, aztán pedig májustól hajrá!!! :lol:

Zöldi: Te sosem írsz nekem, most meg is sértődtem, vegyetek ki a táblából, nyitok egy saját fórumot Szezso és barátai címmel és oda csak azok jöhetnek, akik válaszolnak minden hozzászólásomra :lol:

Bocs, de ezt nem hagyhattam ki... :oops: :lol: :lol:

SzezsoKép
KépKép
szezso

Lili, örülök, hogy jobban vagy!!!
Játszóház nyitást alig várom, köszi.

Én sem hőmérőzök ebben a hónapban, mellesleg. Lekattanóban vok épp a témáról, hehehe. :lol:

snufi

Snufi = Szezso barát

snufi

Kép

Bettike, engem nem írtál be a táblácskádba! Pedig kértem ám! :cry: Na igaz, azt írtam, ha gondolod, tegyél be!

Kata +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili, örülök, hogy picit jobban vagy!

Szezso, hát nem sámli! :lol: Ne huncutkodj!

Pusza
Vendég

Hát valszeg megvan, hogy mitől fáj a feje a fiamnak, és miért szédül, foltokat lát stb., képzeljétek a vérnyomása 95/82 pulzus 71. Coca te, mint megszavazott hozzáértő mit szól ehhez?

Bettike a 2 óra nem zavar, sokkal nagyobb baj az orvosom problémája, az miatt vagyok elkeseredve. Úgyhogy kivehetsz a táblából nem megyek dokihoz, mert amikor nálunk lesz akkor nekem pont meglesz, másik orvost kell keresnem.

Gaby hogy áll a párod a cigizéssel?

Kata reggel várunk, képet is kérünk dupla zebrásat :wink:

Kép
klarissza32

Klarissza
jelentem apa ma 11 szál cigit szívott eddig, igaz nem 1 mg-os hanem 6 :? no mindegy :wink: jobbulást fiadnak, hát hogy mitől lett magas vérnyomása, azt passzolom :roll:

Bettike
eseménytábla: zuram 27-én bioizé cikilszoktatás :wink:

Szezso
gyorsan írok neked, hogy ki hagyjál az új topikból :lol: :wink:

Kata
Kép

Lily
örülök, hogy jobban vagy valamivel :wink:

Sonjus
miért mondják a dokira, hogy bunkó? :shock:

Kép
gaby25

Szezsó! Ez rágalom! Vegyetek ki a táblából! :lol:

Gaby! Csak nehogy nagyon hozzászokjon a cikil-hez! :wink:

Klarissza! Egy mérés nem mérés! A pulzus tökéletes és az alsó érték is. A felső az alacsony. Mennyi idős a kölök?

Kép
zölddisznó

Gaby, bocsi, de ez a vérnyomás (Klarissza fiáé) nem magas, hanem alacsony! Méghozzá eléggé. Mondjuk a per nem, meg a pulzus is jó.

Klarissza, nekem is alacsony, de azt mondták, ezzel nem tudnak mit csinálni, igyak kávét, vagy viseljem el, legalább hosszabb ideig élek. :roll:
Vendég

Athiz
hát nem tudom hány éves, de azt szokták mondani hogy ahány éves vagy, adjál hozzá 100-at, és akkor az "jó", amikor nekem 95, azt tudom, hogy alacsony :wink: a 82 felnőtt embernél normál érték, és a 70-es pulzus is normál felnőttnek. Nem tudom gyerkőcöknek mennyinek kell lennie :?

Kép
gaby25

Sziasztok Lányok,

Olyan rosszkedvűen értem haza, már megint sikerült ráhúznom és későn hazaérkeznem Bp-ről, aztán elkezdtelek olvasni Benneteket és olyan nyugalom tört rám......

Szezsóka, Te annyira jó fej vagy :wink: szívemből szóltál :wink: , azért ha mégis megnyitnád a topic-odat mindenképp gondolj rám, megyek :wink: :D

Gaby, apának lassan cigigörbét kell vezetnie, mert annyira aggódunk érte :D . Mondtad már neki, hogy egy egész topic izgul érte :wink: . Drukk a biorezinenciához (remélem jól írtam:), jó, hogy így rajta van a dolgon.

Klarissza, ez nagyon alacsony vérnyomás az tuti, pulzus is, persze nem tudom, hogy gyerekeknél ugyanúgy nézik-e. Cocácska, a topic doktornénink megmondja :D , Coca, de jó, hogy vagy :wink:

Snufi, gratulálok a játszóházhoz, ez nem semmi project :wink: , ügyik vagytok.

Lili, nagyon klassz csaj vagy, csak így tovább, vigyázz magadra.

Szirom, Panni, nagyon szép a görbétek, babaragacsok mennek :)

Kata gondolok rád holnap reggel, dél körül jövök, hogy lássam a jóhíreket.

Katica, még két nap és egy hét :D , az aktív munkából, aztán még mint támasz néha-néha közreműködnöm kell az utódomnál, remélem hamar betanul.......

Bettike, köszi :wink: Ha meglesz a babám, lesz majd harmadik tábla is? :wink: Március 1-re beírsz nekem egy dokilátogatást, akkor megyek a 28 hetes ellenőrzésre és belépek a 3. trimeszterbe :)

Cocácska, hiányolom a kajás képeket tőled, vagy valami kreatívat, tudod, amiket gyártani szoktál :wink: Nem csináltál valami szépet mostanában?

Tontica, jelentkezz mi van veletek. Remélem mindkét pöttömöddel rendben van minden.

Athiz, Te már vettél valamit a picinek?

Áfi, hát nem is tudom, nálam rosszul indult ez a doki. Kár, hogy nem mondtad neki az Utrot, nem akarsz esetleg más orvost választani, vagy van egyáltalán rá lehetőséged?

Mindenkinek, akinek nem írtam is mennek a drukkok.

Puszi
Melcsi

Kép
melcsi6

Sziasztok!

Csatlakozhatnék hozzátok?
Márciusban lesz az első inszemem, remélem, az utolsó is.

Jelenleg minden beleadtunk, mint mindig. :lol:

Most itt áll a hőm. Kép

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Tegnap olvastam, hogy 28. hét után kéthetente kell felkeresni a kismama gondozót. Ez tényleg igaz? Gyermekes anyukák nálatok hogy volt?

Kép
melcsi6

Hanna, üdv közöttünk :wink:

Kép
melcsi6

Szia Melcsi!

Gratula Netek. :lol:

Kép
hanna30

bocsánat!

Nektek! :oops:

Kép
hanna30

Üdv. Hanna. Mióta próbálkoztok?

snufi

Üdv. Hanna. Mióta próbálkoztok?

snufi

Helló Hanna! Kinél inszemezel?

Melcsi! Mostanság nem enged az embör főzni, csak egyszerűeket, vagy ő hoz nekem fincsiket. Kímél a drágám. Imádom!
A kreatívkodás meg elég szezonális nálam. Most uborkaszezon van. :wink:
A védőnénire gondolsz?
Azt 4* kell csak egész idő alatt.

Megkérdeztem a vérnyomást. Korfüggő! Klarissza! Hány éves a manód?

Kép
zölddisznó

Szia Snufi!

Mi 1 éve próbálkozunk. :(
Most tuti sikerülni fog! :lol:

Bízom benne!

Kép
hanna30

Cocácska, nemcsak jóképű, figyelmes és gyengéd is, olvadok :D :D Szerencsés vagy. Ezt nem panaszkodásként mondom, én is teljesen elégedett vagyok, imádom a páromat :) .

Terhesgondozást ír a könyv, az nem tom mit takar, nekem eddig a nőgyógyit, de kéthetente menni kicsit durva lenne :shock: :roll:

Kép
melcsi6

Szia Coca!

Szmatona dokinál. :lol:
Remélem, sikeres lesz. :lol:
Igaz, nem vagyok most túl jól, de még van kb 3 hét addig.

Kép
hanna30

Melcsi!
Nekem minden orvos latogatas utan menni kellett es az 4hetenkent volt!A 36.hettol kell talan surubben menni!

Klarissza!
:?:

Szezso!
:D

Snufi!
GRATULALOK!!!Sok sikert!

Szia Hanna!
Az a te babod a kepen?

Kép
Kép
ancsa81

Szia Ancsa!

Nem az én babóm sajna.
Szerencsebabó fekete cicussal.

Kép
hanna30

Ooo! :oops: Akkor sok drukk hogy tenyleg szerencset hozzon! :wink:

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?