Mindenkinek köszönöm a fülbevalós hozzászólásokat, majd meglátjuk mi lesz belőle, egyelőre még fülbevalónk sincs.
Ma voltam nst-n, hát valami borzalom volt. 9-re étrem oda és 13-kor mentem be, pedig hárman voltak csak előttem. Elkezdték behívni 10-kor a bennt fekvő kismamákat, utánna persze ebédszünet, még az ebédlőbe is ránk szóltak hogy menjünk arrébb mert ott fognak enni a kismamák. Arréb cuccolt mindenki, meg felálltak erre mindenki bevitte a szobájába a kaját és ott ették meg!
Már nagyon nem bírtam a várakozást fájt mindenem, úgyyhogy szóltam a dokinak, ő intézkedett és végre velünk is foglalkoztak.
A végén kettőkor jöttem ki a kórházból. Szépen elcseszték az egész napomat!
Viszont még nem szülünk úgy néz ki. A doki nevetett is rajta hogy valószínűleg túlhordom majd, de ez nem gond mert 1-jén vizsgáznék számvitelből ha a kismanó megengedi. Ahhoz képest hogy a Kristóf a 31. hétre született már két hónapja összepakolva várjuk a nagy napot, most mégis úgy néz ki nem akar kibújni.
most már maradhatna 1-jéig igazán!
Azt hiszem elszaladt velem a ló, ennyit még sosem írtam ,de felháborított a mai délelőtt.
További szép napot mindenkinek!
Sziasztok!